Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Ki akarom magam próbálni, milyen feliratozni animét. :DD
LasDen
micsiniász??? O_O :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Én meg lehet megtanulok feliratozni.<#idiota>
LasDen
húú...Asobi is belehúz a végére.....1-2 hét és véget érnek egyedül a Shiki marad....de legalább jönnek az újak :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nah...még 1 rész vissza HOTD-ból....úgy néz ki azér odateszik magukat a befejezésre...:D a mstani meg felvezette az egészet...meglássuk :D

LeventeV
befejeztem a Bakemonogatarit. egesz jo volt. kellemeset csalodtam es igazan jol sozrakoztam rajta. <#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Van Clannad manga - de a 2. fejezet elolvasása után - mindenkinek elõbb az animét ajánlom megtekintésre.
Mert a "The Movie" (néhány apróságtól eltekintve: más az osztály felelõs, nem Sunohara rohan a büféhez etc.) gyakorlatilag a mangát dolgozza fel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ruley
Van CLANNAD manga?

Mondjuk az egész manga médiumnak szerintem csak az az elõnye hogy olyan "niche" történeteket is el lehet benne mondani amikre ipari méretû animében nem lenne elég igény, szabadabban lehet vele kísérletezni, vagy új trendeket kicsiben elkezdeni. (lásd: Franken Fran, vagy Misterious Girlfriend x)

Animét, visual novel-t, light novel-t stb. nem egézen értem mi értelme mangába adaptálni.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
A jelenet domb alján, az elején, és az ebéd a fa alatt azonnal elvarázsolt (talán emlékeztek is, amikor írtam, kérdeztem, hogy Nagisa mindig ilyen cuki marad-e...) - egyszerûen végem lett :).
Most olvastam el az 1. részét a mangának, és bizony, az közel sem ilyen jó.
Viszont, így már látom, hogy a The Movie a mangát dolgozta fel.

Az a bizonyos jelenet, a mangában így néz ki.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tomoya nem koleszos - otthon lakik az apjával. De, ahogy az elsõ mondatok is sugallják, nem szívesen megy haza - és ha otthon is van, akkor az apjával egy szót is alig váltanak.
Iskolát kerül, és többnyire a haverja szobájában héderel.
De, ahogy egyre jobban belemerülsz, mindezt még jobban meg fogod érteni.

LeventeV
kolesz

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

efti
dango dango dango....

A koleszba csak a haverjahoz jar, vagy hogy is van ez most? Igy a 2 resz alatt amit eddig megneztem olyan mintha egyszerre lenne koleszos, meg otthon is lakna..

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Tegnap fejeztem be, és minden komolyabb témát kedvelõnek szívbõl ajánlom: Aoi Bungaku Series

IMYke2.0.0.0
A "The Movie"-t én is csak azoknak ajánlom, akik MINDENT látni akarnak, ami "Clannad" és emellett, kíváncsiak arra, hogy mi történik az elsõ évad 16. része után.
Az nem eget rengetõ hiba, ha kihagyja valaki - de én nem bántam meg, sokkal-sokkal (tottemo-tottemo) jobban tudtam értékelni azt, ami a 17. epizódban és utána következett...

IMYke2.0.0.0
Hopp - ezt még nem olvastam... <#buck>

IMYke2.0.0.0
"CLANNAD - szerintem - így tuti nem kap senki agygörcsöt, annyira:
=================================================================
01 - Clannad - 22 rész
02 - Clannad 01x23 - (Special) - What Happened During Summer Holidays
03 - Clannad After Story - 16 rész.
04 - Gekijouban Clannad (The Motion Picture)
05 - Clannad After Story - 17-22. rész
06 - Clannad After Story 01x23 - (Special) - The Incident One Year Ago
07 - Clannad After Story 01x24 - (Special) - Summary - Under the Green Tree
08 - Clannad 01x24 - (Special) - Another World, Tomoyo Chapter (DVD)
09 - Clannad After Story 01x25 - (Special) - Another World Kyou Chapter (DVD)
10 - Visual Novell"

:)))))))

BEAST
Én meg belekezdtem a Kyouran Kazoku Nikki-be és eddig imádom. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
najó...megpróbáltam megnézni a chu-bra 2. részét, de ez annyira szar, hogy dobtam....10 percet bírtam...áh...:D

LasDen
eddig olyan okosan reagáltak a dolgokra a Shikiben, erre most egyik pillanatról a másikra minden rációt nélkülöznek Natsuno cselekedetei....ez kicsit lelombozott most így....

efti
Ameddig a frostii Live- eviL forditasok megvannak azt mind lattam. Egy nezheto, de kisse helyenkent brazil tevesorozat jellegu tortenet

WWFSMD?

LasDen
a winter sonatat figyelte-e már valaki??? :D

efti
akkor elso lepes az elso 22 resz? Izzitom az ftp-t...

WWFSMD?

Ruley
* Ez az Imyke féle lista

* ...csak arra vonatkozik aki...

Ezt a nyelvtant elkapkodtam

Ruley
Egyébként ez az Imyke-féle listája:

01 - Clannad - 22 rész
02 - Clannad 01x23 - (Special) - What Happened During Summer Holidays
03 - Clannad After Story - 16 rész.
04 - Gekijouban Clannad (The Motion Picture)
05 - Clannad After Story - 17-22. rész
06 - Clannad After Story 01x23 - (Special) - The Incident One Year Ago
07 - Clannad After Story 01x24 - (Special) - Summary - Under the Green Tree
08 - Clannad 01x24 - (Special) - Another World, Tomoyo Chapter (DVD)
09 - Clannad After Story 01x25 - (Special) - Another World Kyou Chapter (DVD)
10 - Visual Novell

A négyes pont, a mozifilm, csak akkor ajánlott ha mindent meg akarsz nézni, nem ugyanaz a stúdió csinálta mint a többit, nem is olyan jó, és összekutyulja az élményt, egszerûbb kihagyni.

És nyilván a tízes csak akkor vonatkozik aki szeret VN-t olvasni.

LasDen
elõször is tölts le mindent a netrõl ami clannad...mindent....igen, azt is :D

én meg nem bírtam várni, így megnéztem a Giatn Killing 24. részét horrible subbal....mondjuk számítottam rá, hogy ez lesz az elõzõ rész befejezése után...de hogy minden húzása bejön Tatsuminak :D

BEAST
:D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ruley
Imyke, téged keresnek. XD.

efti
No, akkor milyen sorrendben is nezze meg az ember a Clannad-ot?

WWFSMD?

Lelouch
Úgy is meg lehetett volna oldani, mint a Hunter x Hunter-t. Ha vége egy arc-nak a mangában, akkor adják kifelé ovákban...
NEOreg3
ha azt nézzük, hogy a fõgonosz a "feltámadása" óta nem mutatta meg magát és semmi hír nem volt róla, így valószínûnek tartom, hogy még egy jó darabig futni fog (fõleg, hogy évente csak 12 fejezet készül el)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LasDen
nah...most hogy kicsit felzárkóztam a Soul Eaterrel...nagyon remélem, hogy miután befejezõdik a manga lesz új anime....egyáltalán mikor lesz vége?? :D

LasDen
most olvastam el 16 fejezetnyi Soul Eatert....úgyhogy nem mondhatnám hogy nem szeretek...:D csak nem érdekel (most) a rosario :D

Lelouch
Ha tudnád mit hagysz így ki.<#vigyor> De úgy látszik te se nagyon szeretsz mangát olvasni. :D
LasDen
a mangába most olvastam, úgyhogy muszáj volt megnézni...annyira jó jelenet :D

LasDen
de ezaz...hogy nem kezdem el olvasni...:D

armageddon666
Ez nem így megy. Ezt elkezded olvasni, és kurvára érdekelni fog! :D

@

Lelouch
Jól tetted hogy kihagytad, elég gáz rész volt. Max. annyi érdemi része van, hogy bemutatja Kyouko-t. De végülis nem olyan fontos szereplõ, csak kedvelte a mangaka és áthozta a Black Cat-bõl... :D
LasDen
hát...ha nagyon érdekelne, akkor elolvasnám a mangát, de ez most kifog maradni...

Lelouch
A mangában amúgy tényleg Tsukune gyõzte le a róka csávót. :D
armageddon666
Ja, preview alapján olyasmi :) de ez ilyen no one cares about közenincs semmihez rész fórum alapján :D szal kihagytam...

22 meg kifejezetten jó volt :) tényleg érdemtelenül alulértékelt sorozat...

@

LasDen
igen...ennyi történt...
megmentette Mokat (akkor egy pillanatra kemény volt, de feleszmélt hogy mivan) aztán Moka a helyére rakta a róka csávót és úgy lett az egész beállítva hogy Tsukune csinálta az egészet
tehát nem úgy lett beállítva, hogy vámpír lesz belõle...csak meggyógyította a vér és csá van...

Lelouch
Magical Kyouko?<#idiota>
armageddon666
to-love-ru ep20 shiftdel mielõtt megnézem... filler. omg...

@

Lelouch
Az animében ha jól emlékszem csak átmenetinek tûnt az egész(ami abban kifújt, hogy a vér meggyógyította Tsukunét), ugye a Capu2-ben nem is jött elõ újra a dolog az utolsó részig.

Bár már nekem se nagyon rémlik, mert a manga szépen elfeledtette velem is az animét.<#buck>
armageddon666
Piros volt Tsukune szeme, hirtelen imba lett egy 2 pillanatra, utána nem emlékezett rá mi történt. Illetve elõtte mintha Moka vérét adta volna neki, de ebben már nem vagyok biztos, mert mangát anime után olvastam, és mélyebb nyomot hagyott.

@

Lelouch
Nem csoda ha nem értette, elvégre kb. minden ezzel kapcsolatos dolog ki lett hagyva.
armageddon666
Látom akkor nem értetted a story végét.
Felébredt benne a youkai vér. Moka "vámpírrá" tette... hát nem egészen, de

magyarázat majd a mangában :) mivel a 2. évad szinte csak és kizárólag pantsuorientált (a nemDVD az meg denevérorientált)

@

IMYke2.0.0.0
Na, amikor a "You're with me..." utáni jelenet elkezdõdött, végem lett...

LasDen
nah végeztem a Rosario elsõ évadával....nem lett volna rossz, de minden részben volt valami ami lehúzta az adott részt, így az egészet is....de persze a 2. évadra is benevezek :D Mizore-chan pedig a legjobb karakter volt...annyira aranyos volt az egész megjelenése...a viselkedése csak részben...kicsit creepy (basszus nem jut eszembe magyar szó rá) volt..:D

mikor Tsukunet vezették láncra verve, hát azon csak röhögni tudtam....tisztára mint valami boszorkányégetés lett volna :D azaz ember vagyok felirat is....viszont azt hittem, hogy valami olyasmi lesz, hogy mégse ember és felébred benne a youkai vér és átalakul valami genyává :D
de nem értem...Moka-san mért nem változtatta vámpírrá?? :D
de szívességet tett Tsukunenak...visszaadta amit eddig kiszívott...:D
lényeg hogy azt reméltem, hogy olyan befejezés lesz, ahol Tsukune ment meg mindenkit és hoz egyensúlyt az erõbe :D

elõször csak 6-t akartam adni neki, de a befejezés volt olyan jó hogy megérdemlje a 7-t :D

armageddon666
~.~

am szerintem végén nem kellett volna mutatni a kezet. úgy is kitalálható.

@