Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Elolvastam a tartalmat... hááááát... legfeljebb, és csakis akkor, miután a meglévõ ~80 anime sorozatot megnéztem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Ha utánaolvasol megtudod. A véleményünk meg úgyse mérvadó, mert nem vagyunk egyformák. De én személy szerint akkor se nézném meg az Ikkitousent, ha fizetnének érte. 😄
Lelouch
Vagy lehet hogy a Track Zero-ból lesz egy kis elõzmény...
IMYke2.0.0.0
Hát, azért megnézném, ahogy megszólítják egymást... mert ugye...

De, egy fanservice-nek, vagy közbensõ sztorinak épp úgy örülni fogok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Fogalmam sincs. <#idiota>
LeventeV
kosz. es az Ikkitousen milyen?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Máté94
Nekem tetszik, okkult-tal foglalkozik de azért inkább a vicces dolgok felé megy. Van benne a nagyon komoly, és a vicces rész. Kb. ebbõl áll az egész 😄D
Máté94
Hmm, mivel le lett zárva a történet, valószínûleg kapunk egy olyan részt ami még a 12 rész között van valahol és kapunk pár + infót. Vagy lehet, hogy egy fanservice lesz .D
LeventeV
az Occult Academy milyen?

IMYke2.0.0.0
Sajnos nem. Vagy, lehet, hogy pont ez a jó benne - tûkön ülve várom.
Ha tudnám, sejteném, lehet, hogy csalódott lennék.

LeventeV
a Tegami Bachit latta kozuletek valaki?

imi:azt tudod kb, hogy mi lesz benne?

IMYke2.0.0.0
Bizony lesz. - "Aired: Dec 22, 2010".

LeventeV
lesz special? 😄

IMYke2.0.0.0
Akkor, ezek szerint, Te is beálltál a decemberi Specialt várók sorába, mint én 😊

LeventeV
befejeztem az Angel Beats-et. tetszett, jo volt. az opening es az ending is igazan szep volt. aki meg nem nezte meg annak ajanlom.

Seth
"AMV Hell 5 will be available for download right here, sometime after it's premiere. Unfortunately I can't give an exact date, but we will try to get it up as soon as possible, hopefully within one week of the premiere."

A premier megvolt, szóval 1 héten belül esedékes ,jippí 😊

PSN ID.: Beegabor

ez nagyon BETEG 😄 megnézõs 😄
megSZÍelem akkor, az elsõ részt legalábbis 😄
Gurren
nincs, de kurva nagy elmebetegség. MASZTSZÍ.

-?
elsõnek tetszik a neve? van valami köze a kiss-hez? 😄
LasDen
huh...hát akkor lássuk...ami szerintem tetszene neked...talán..😄
- Detroit Metal City
- Full Metal Panic
- Gintama (bár ezt inkább csak azé mondom mer no.1 kedvenc)
- Higashi no Eden
- (talán) Kara no Kyoukai
- Trigun

ezek azok amikrõl így elsõre azt gondolnám, hogy bejön...D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nem igazán vágom milyenek vannak... valami olyat ajánlj amit szerinted tetszeni fog nekem. 😄
LasDen
hát focisat semmiképp...😄 az utóbbi években a gk mellett csak az Inazuma 11 focis....de az teljesen más mint a giant killing...
úgyhogy írjá milyen kell...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tudsz ajánlani valami hasonlót nekem a gk mellé? 😄
LasDen
jaaaa....értem...most néztem meg a 23.-at és eddig teljesen abba voltam, hogy még van 3 rész...erre a végén írja, hogy az utolsó...kicsit meglepett 😄

Malakai
Valaki úgy döntött, hogy minek a +2 full hosszaságú dvd specialnak külön bejegyzés.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
MALon mér 26 résznek van írva a keion ha csak 24??? 😄

LasDen
én meg megnéztem most a Shikit...😄 semmi extra...alakulunk...a köv rész jó lesz az elõzetes alapján csak 3 hét várakozás 😄

efti
Dennou Coil <#eljen>

WWFSMD?

RelakS
Saiunkoku Monogatarit lesek. Csak jojózik idõnként a szemem, hogy mi is van? Fõleg a végén lévõ magyarázaton 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Alig van hozzá magyar felirat... :S
Olyan lassan jönnek 😞(
BEAST
Én meg a Kyouran Kazoku Nikki-t. Jóféle volt, a lolineko-t néha megfolytottam volna egy kanál vízben, de végül mindig jókat mosolyogtam a jelenetein. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Én a Dennou Coil-t fejeztem be. 😊
Jó ki sorozat, ajánlom mindenkinek 😄D
Lelouch
Végre sikeresen befejeztem a Baccanot. Egy folytatást szívesen látnék belõle...
RelakS
Nem a K-On találta ki a zenét. Már a 80-as években is volt a tévében, igaz más ritmussal 😊

BEAST
Ez a K-On õrület lassan beteges lesz. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
igen? Ilyet még nem vettem észre szerintem <#idiota>

Máté94
Egy csomó animében vannak ugyan azok az ilyen kis zenék 😄D
RelakS
Azt észrevettétek, hogy az Evangelion 2.22 vége felé ugyanaz a zene van, mint amivel Yui-t próbálták befûzni a K-On elsõ részében? :] (Tsubasa o Kudasai)

armageddon666
grammar nazi: the second coming

'flies' away

the end...

@

LasDen
grammar nazi on duty....

akarnék...😄

and grammar nazi fly away...

Máté94
Jó, csak ha nyilvánosan akarnák 2010-es animét vetíteni bárhol elõtte megkérdezném azokat akik csinálták 😄D
armageddon666
mivel a 7-tõl közösen csinálják a következõt, úgy gondolom lasden beleegyezett...

egyébként meg csak annyira lopás mint letölteni magát az animét 😄

@

Máté94
Legalábbis ha az ember nézett, vagy töltött le anime feliratot, azoknak a nagyjába benne szokott lenni pár szó errõl. 😄
nem szóltam akkor, elnézést. 😄 legyen hát törölve akkor.
Máté94
Minek? Bárki megszerezheti regisztráció nélkül a csodás google.hu segítségével. Egyébként tilos az ilyen feliratokat felhasználni a készítõ beleegyezése nélkül. 😄D
LasDen
csak szólok hogy a bannerba...😄
[ Letöltõhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]

3.-6. részig LasDen feliratával lesz feltöltve, a 7.-tõl meg már közösen csináljuk a feliratokat. 😄
akit érdekel a giant killing, feltöltöttem az elsõ részt hd minõségben feliratostul a jól ismert, magról elnevezett torrentportálra. természetesen ha lesz rá igény, további részeket is teszek fel.