Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
A 3. rész tényleg rémes volt. 😄
armageddon666
To-love-ru ova jobb volt mint sorozat. kivéve a 3. részt.

@

RelakS
Mert az senkinek nem jó szerintem, ha ide be van írva a letöltõhely, aztán véletlenül pont ezen keresztül akadnak rá egy oldalra, és zárják be.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Gondolom letöltõhely volt. Sosem értettem mit gondolnak azok akik úgy gondolják, hogy ha nem szabad, akkor spoiler tagben mégiscsak szabad.
Másrészt miért nem szabad? Sztem jobb lenne összegyûjteni a liszenszelt animéket, és csak azoknak a letöltõhelyeit nem szabadna beírni. A többi miatt nem igazán szólhat senki sem. Nem mintha szólnának pl. Bleach miatt. Persze megeshet, de nem hiszem.

@

IMYke2.0.0.0
Ismét csak bocsánatot kell kérnem... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
2 hete animecalendaron meg jovohetre is irtak egy reszt, azota mar javitottak, illetve ha jol emlekszem akkor a mal-on is 13 reszesnek indult.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Nem tudom hol nézted, mert amúgy mindenhol 12 részt írnak.
LeventeV
csak azert mert van ahol 13 reszesnek irja.

LeventeV
most lesz az utolso resz a sorozatbol, nem?

Lelouch
Majd tavasszal.
LeventeV
mikor?

LasDen
nem is tutam hogy lesz HOTD ova...fasza 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Végeztem az elsõ Ariaval...annyira jó volt...nem is tudom mért tetszett annyira....talán hogy itt nincs semmi, ami bonyolítja a történetet...nem kell aggódni, hogy valakivel valami rossz történik és nem oldódik meg az adott rész végére...meg az egészen új környezet...nagyon jó volt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

végeztem a dmc-vel még a délután. nagyon beteg. 😄 de tetszett. 😄
NEOreg3
igen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

RelakS
A spoiler tag sem mentesít!

RelakS
Úgy érted tail (farok), és nem tale (mese), igaz? 😄

LeventeV
nem is okoz gondot az ilyesmi. csak ez nem a rendes ending, hanem ez az utolso resz endingje, ez az ending ending 😛 imi amit linkelt az a rendes, a 12 reszen at tarto.

Lelouch
Ott van a videoban az album címe, amiben rajta van. Onnantól már nem nehéz rákeresni... 😊
LeventeV
erre gondoltam

Lelouch
Nekem elég volt belõle kb. 15 rész. Ilyen mangához minõségibb megvalósítást vártam volna az animétõl. 😞 És még ott van a cenzúra is...
LeventeV
ok, megvan.

muszaj lesz megkeressem az Angel Beats endingjet mert egesz nap az meg a fejemben 😄

BEAST
Elnézést :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gurren
😞

NEOreg3
fairy tail, nem tale

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gurren
BEAST
Nagy lelkesedésemben elírtam a címét. 😄

Fairy Tail

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
mi a japan cime?
mert a mal nem dob ki ra ertelmes dolgot.

BEAST
Belekezdtem a Fairy Tale-be és félelmetesem jó. Attól tartok megint egy végtelen történet csapdájába esek, amíg pár száz rész után fel nem ébredek. 😄 Happy nagy kedvenc lesz már látom.

IMYke2.0.0.0
S végül, a top 10, 2010-ben, eddig:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
2010-es DVD/BD eladások, szeptemberig:

Stúdiónként

Klikk a képre!

IMYke2.0.0.0
Mindenkitõl elnézést kérek!
Én információkat kerestem, mégpedig az újabb éppen futó animékkel, és toplistákkal kapcsolatban.
<#szégyelli magát smiley>

Ruley
"Letöltõhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek!"

Senki nem kért letöltõhelyeket, ennek következtében ez nem is számít válasznak, tehát nincs mit törölni. 😛 <#idiota>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
a jobb oldali menüben rákattintottam az Elfen Liedre, és lelógott az oldalról, hogy hol tudom online megnézni, és milyen release, annyi volt <#idiota>

armageddon666
lol, tényleg 😄 sasszem!

@

IMYke2.0.0.0
Hopp - én azt meg se néztem, engem a jobb oldali menüben lévõ információs oldalak villanyoztak fel. Letöltéseket egyik helyen sem kerestem.
De törölheted, ha úgy érzed.

RelakS
Nem is tudom, töröljem-e? Kínál nem feltétlenül legális tartalmat!

IMYke2.0.0.0
Felhívom mindenki figyelmét erre az oldalra... különösen a lista, és a jobb oldali linkelt oldalak miatt.
Bõdületesen sok információ található rajtuk.

IMYke2.0.0.0
2009-es manga eladások:

IMYke2.0.0.0
A 2009-es év DVD/BD eladásai Japánban (2010. februári statisztika):

IMYke2.0.0.0
Heti DVD eladási rangsor a www.oricon.co.jp-n:

01. Hálaadás DVD
02. Act II + III
03. One Piece Movie

Anime (Heti ranglista):
=======================
01. Sutoronguwarudo 10th Anniversary Limited Edition
02. One Piece: Sutoronguwarudo
03. Toy Story Special Edition
04. One Piece LOG "Nami"
05. Toy Story 2 Special Edition
06. One Piece LOG "Logue City"
07. És három diákönkormányzat (japán cím, kuglival ford.)
08. Arakawa a híd alatt VOL 3.
09. A szomszédom, Totoro (japán cím, kuglival ford.)
10. One Piece LOG "EAST BLUE"

LeventeV
szerintem se kell masodik evad. szepen lezartak a tortenetet.

IMYke2.0.0.0
Részben, másrészt, marketingnek fogom fel, ha népszerûsíteni akarnak egy kiadványt, akkor egy karácsony közeli extra megteszi.

Malakai
Azért mert ezt te (is) nagyon várod?
Rengeteg animehez készül dvd/bd special és azokat se adják le.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Véleményem, hogy kizárt az, hogy ne adjanak le egy ilyen specialt a hálózatokon.

Malakai
Jól szerepel a special? Mármint, hogy jól szerepel a hetedik DVD/BR? Merthogy ott lesz a special ep, nem tv-ben.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Én se látnám sok értelmét egy második évadnak.
armageddon666
Én nem örülnék. Végre egy lezárt történet, és akkor folytassák? pff...

Code Geassel szintén így vagyok, de az komoly shounen frencsájz, arról amíg lehet addig fogják húzni a rókabõrt... Legalább az ilyen komolyabb dolgok maradjanak meg egésznek.

@

IMYke2.0.0.0
Hát, "nagy nehezen", de elfogadnám a 2. évad bejelentését 😊)))

Lelouch
Szerintem kár reménykedni 2. évadban.