Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egy elég komoly blogja van japán témában érdemes azt is csekkolni
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
1 órás kis show japán pop (anime) kultúrával kapcsolatban szerintem érdemes megnézni
やられたらやり返す。倍返しだ!
"half a billion dollars to make that script" = "félmilliárd lenne megvalósítani ezt a forgatókönyvet"
Vagyis a film összköltsége lenne ennyi, ha a már elkészült forgatókönyv alapján dolgoznának.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ezt a részt skippeltem, mert nem voltam benne biztos :$ tényleg elkéne egy emelt nyelvvizsga.
@
"Színész Keanu Reeves megtárgyalta a jelenlegi helyzetét a tervezett élõszereplõs Cowboy Bebop film .... Amikor Collider kérte, hogy aktualizálják a Cowboy Bebop projekt Reeves válaszoltak:
Nem hallottam semmit vissza. Megfordultak a forgatókönyvet, és nagyon drága. Nem tudom, ha a 'haladó ... kerülne, mint, fél milliárd dollárt, hogy a forgatókönyvet. Szóval, nem tudom, ha ez a most.
Reeves azt mondta az MTV News tavaly szeptemberben, hogy író Peter Craig volt a forgatókönyv átírását. Hozzátette: abban az idõben, hogy a termelõk "csupán megpróbál húzza vissza" a hatálya alá. "
PSN ID.: Beegabor
"Szomorú Reeves azt mondta a Cowboy Bebop filmmel kapcsolatban:
Volt valami jó szript, de úgy gondolták gáz lenne, ha egyszer az életben csinálnának egy jó adaptációt. Pedig a nézettség elérné a fél milliárdot. Szóval nem tudom mi van most.
Craig Péter már szeptemberben elkezdte butítani bakagaijin szintre a szkriptet."
@
I haven't heard anything back. They turned in the script and it was very expensive. I don't know if they're going to…it would cost, like, half a billion dollars to make that script. So, I don't know where it's at right now.
Reeves had told MTV News last September that writer Peter Craig was rewriting the script. He added at the time that the producers were "just trying to pull it back" in scope."
Íme:
K-On!
HO-KAGO TEA TIME (Studio Mix + Live Mix)
K-On! Character Image Song Series - Akiyama Mio
K-On! Character Image Song Series - Hirasawa Ui
K-On! Character Image Song Series - Hirasawa Yui
K-On! Character Image Song Series - Kotobuki Tsumugi
K-On! Character Image Song Series - Nakano Azusa
K-On! Character Image Song Series - Nanabe Nodoka
K-On! Character Image Song Series - Tainaka Ritsu
K-On! ED Single - Don't say 'lazy'
K-On! Insert Song Single - Fuwa Fuwa Time
K-On! Insert Song Single - Maddy Candy (Death Devil)
K-On! OP Single - Cagayake! GIRLS
K-On! Original Soundtrack
K-On! Radion! Special Vol 1 (Let's Go 5 fõre)
K-On! Rendou Oubo Special CD (Fuwa Fuwa Time - Rekedt Yui)
K-On! Sakura Kou Keionbu Official Band Yarouyo (5 fõsre bõvített zenék, 2CD)
K-On!!
K-On!! ED Single - Listen!!
K-On!! ED2 Single - NO, Thank You!
K-On!! Insert Song Single - Gohan wa Okazu
K-On!! Insert Song Single - LOVE (Death Devil)
K-On!! Maxi Single - Pure Pure Heart
K-On!! Official Band Yarou yo!! ~Let's MUSIC!!~
K-On!! OP Single - GO! GO! MANIAC
K-On!! OP2 Single - Utayo!! MIRACLE
K-On!! Original Soundtrack Vol 1
Remélem minden megvan 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mondocon! 😊
btw belsõs infók szerint is nem a ... tõke nyomta le a kis nonprofit malt, hanem belülrõl rohadt el...
meg Expo > Pecsa
meg nem most lesz 😄 Hanem ZHk környékén <_< de talán nem pont akkor... 😄 ez mondjuk negatívum
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az extrákat sehogy sem tudom beszerezni a "Needless"-bõl.
A "The Secret of Saint Lily Academy" címûekre gondolok.
Ahogy a "True Tears"-bõl sem ezt: "The Story of Raigomaru and Jibeta".
Így megmarad a hiányérzetem 😞
Hát, a sorozattal kapcsolatban még nem tudok véleményt alkotni, hiszen nem láttam, de amit olvastam róla, az engem megfogott.
amúgy szerintem nagyon nagyon nem jó sorozat 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Épp csak mintha lett volna valami olyan szöveg, hogy egy idõ után automatikusan gyarapodnak a pontok cseppenként, de nálam ez nem mûködött 😄 Le is szoktam az oldalról
btw 24-25. részek (Y)
meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@