Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
hát...van kapcsolat..😄
"Takeshi Koike (The Animatrix's "World Record") is collaborating with writer Katsuhito Ishii (Piroppo, Trava) on this project."

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
valahogy az Animátrix utolsó része ugrott be róla

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
nem igazán tetszik :S
tulságosan valóságtol elrugaszkodott, jó ez meg tudom, h most hülyén hangzott de vmiért nem bejövös 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Én is akkor már! Autós animét de rég akartam már. A legjobb lenne ha F1-bõl csinálnának animét 😄D
LasDen
kíváncsian várom...bár van egy kis Speed Racer utánérzésem...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
ehh 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
IMYKe, megnézted-e már Gustav Klimt képeit? Szerintem szeretnéd õket 😄

RelakS
szerintem nincs összefüggés

Lelouch
Kár érte.<#vigyor>
Bandi 18
A Toshoval mi történt? Elmentem conra és nem mûxik :S

Zomil
oh köszi! akkor mégiscsak letölthetem a thora féle verziot 😊

Seth
Igen, volt ilyen, de már megszûnt
Promo egérpadot lehetett kérni bármilyen mintával. Csak gondolom fura volt, hogy ezrével kell kiküldeniük 😊

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Én olvastam anno valahol egy módszerrõl, amivel teljesen ingyen lehet egérpadhoz jutni. Ismeri valaki? Vagy csak mese az egész?
Lelouch
Nincs... De amúgy ha jól emlékszem az elsõ és az utolsó rész kivételével passzol hozzá a hunsub.
LeventeV
en kiegyeznek egy poszterrel vagy egy egerpaddal vagy matricakkal de semmit nem kapni kolozsvaron... online rendelni meg nem erne meg mert rengereg a postakoltseg.
azert le a kalappal a magyar uzletek elott. az egyik oldalnak irtam e-mailt es par oran belul valaszoltak, hogy kuldenek de a postakoltseget en allom. ha sok penzem lesz valamit tuti beszerzek.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
Nem tudjátok, h a Macross Frontier thora verziohoz van-e valahol magyar felirat?

RelakS
Chiiiiii!

Zomil
jolvan 😄

LasDen
egyértelmû hogy nyitva hagyták a folytatásnak...😄

Zomil
Nem kérek spoilert csak annyit, h ugy fejezték be, h lesz folytatás v lezárták a történetet?

Remélem hamarosan magyarul is le lehet tölteni 😊

LasDen
nah...HOTD-nak is vége...mivel ezt erõsen vártam, így azért egy kicsit csalódás volt....nem volt olyan jó mint vártam....de majd ha esetleg folytatják....Hirano azért ebben a részben adta...meg Shizuka tanárnõ is a végén a beszólásával kicsit meglepett 😄

magyar feliratot hol találok a 10. résztõl?
LasDen
de az ám 😄

megnéztem az elsõ három részt, ritka nagy elmebetegség ez a cromartie high school is. 😄
Zomil
Megnéztem az Occult Academy 11. részét...öhm még mindig az államat keresem 😄DDDDD
Az eddigi 2 unalmas rész után most egy olyat kaptam az arcomba, h még most sem tudom felfogni, h mit láttam 😄
Egy biztos durva rész volt.

Zomil
jelenleg a legolcsobban ilyen cserediák szervezettel lehet kijutni, nyelvtanulásként, persze Imyke-re gondolom ez már nem vonatkozik 😄, van ismerösöm aki 1évig kint volt, most meg náluk van egy japán gyerek 😊
érdekes dolgokat mondanak rola, mármint nem rossz értelemben, pl. volt, h vettek mozijegyet, és akiknél ott van mondta az anyuka, h addig gyakoroljanak egy kis magyart, erre a gyerek meg szolt a többi gyereknek, h nem megy moziba(pedig már meg volt a jegy), mert neki tanulnia kell, szoval iszonyat szofogado 😄

IMYke2.0.0.0
Nos, így nem is hangzik rosszul - persze, akkor, ha az embernek van erre ~1.000.000 Ft-ja 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
anno (2009ben) erdeklodtem valakitol aki volt Tokioban 2 hetig, hogy mennyibe kerul. 3000 euro amibe benne van a repulojegy (Budapest-Frankfurt-Tokio) es 2 heti szallas.

IMYke2.0.0.0
Azta! De cuki, ilyet akarok én is, monitor mellé tenném 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Rendben, megbeszéltük 😊)))

Azt hittem, én naiv, hogy az elmúlt 10-egynéhány év alatt azért konszolidálódtak az árak...
Átszállással (további illetékekkel, ugye), retúr nélkül, azért találni "csak" 240.000 Ft-os jegyet is...

Még New York-ba is bazi (még mindig) drága a repülõút. A legolcsóbb (átszállás, no retúr): 220000 Ft.

Ehhh... Pedig ezt a két várost még szeretném ebben az életben látni.

Seth
Induljunk. Fizetem a jegyet,meg még hozhatsz magaddal vkit <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Kíváncsi voltam, megnéztem, és még mindig keresem az állam:

LasDen
megnéztem az Otoshimono OVA-t...hát hogy ez mitõl volt "veszélyes" azt nem tudom....semmi extra...ami volt azt meg még ki is takarták....de legalább lehetett látni az új évad sztoriját, ami meg már csak 2 hét...😄

LasDen
nah...már csak 1 rész vissza a Giant Killingból...a lényegen már túl vagyunk...az utolsó rész az elõzõetes alapján már csak levezetés lesz....iszonyat jó volt...remélem lesz folytatás majd...de érdekes, hogy a neten csak 4 volume-t találok a mangából pedig már 16 van....nah mindegy 😄

keion folytatásnak is örülnék azért...de ha megin ilyen 20+ részes lenne, akkor inkább megvárnám míg vége 😄

armageddon666
K-ON lassan vége (mangának már vége, animének nemtom, de még nem a végén vagyok)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azunyan és a csapat különváltak... egy valamit jelenthet:
Keion College-hen
ÉS!
Keion Azunyan spinoff!

😄

@

armageddon666
Mondocon programok alapján olyan mint a régi animeconok, csak MAT helyett MONDO szervezésében. Van cosplayverseny. Exponál lesz. Ez két erõs plusz pont emellett.

@

Győri Devi
a mondo talán nagyobb szabású lesz de sztem nem fogok rá elmenni mert valahogy nem hajtanak az ottani programok sem...
inkább elmegyek a pénteken lévõ digitalsushira azt partyzok egyet 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

csocso14
üdv, volt most valaki a con-on? én 2 éve nem voltam, de most elmentem, eléggé lapos volt fõleg vasárnap, aki volt szombaton az meg tudja mondani az is ilyen halovány volt ill. mondocon-on volt már valaki, az milyen, nagyobb szabású?

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Én most a Grandchild of Nurarihyon-t és a Highscool of the Dead-et nézem, nagyon jó mind a kettõ!

Láttam már a Blood + -t,
A Devil May Cry-t, a Dante's Infernal-t, a az Elfen Lied-et és a Soul Taker-t. Ezek közül a legutóbbi kivételével mind a kedvencem lett, az meg azért nem, mert egyszerûen egy fos...😄

Lelouch
A 3. rész tényleg rémes volt. 😄
armageddon666
To-love-ru ova jobb volt mint sorozat. kivéve a 3. részt.

@

RelakS
Mert az senkinek nem jó szerintem, ha ide be van írva a letöltõhely, aztán véletlenül pont ezen keresztül akadnak rá egy oldalra, és zárják be.

armageddon666
Gondolom letöltõhely volt. Sosem értettem mit gondolnak azok akik úgy gondolják, hogy ha nem szabad, akkor spoiler tagben mégiscsak szabad.
Másrészt miért nem szabad? Sztem jobb lenne összegyûjteni a liszenszelt animéket, és csak azoknak a letöltõhelyeit nem szabadna beírni. A többi miatt nem igazán szólhat senki sem. Nem mintha szólnának pl. Bleach miatt. Persze megeshet, de nem hiszem.

@

IMYke2.0.0.0
Ismét csak bocsánatot kell kérnem... 😞

LeventeV
2 hete animecalendaron meg jovohetre is irtak egy reszt, azota mar javitottak, illetve ha jol emlekszem akkor a mal-on is 13 reszesnek indult.

Lelouch
Nem tudom hol nézted, mert amúgy mindenhol 12 részt írnak.
LeventeV
csak azert mert van ahol 13 reszesnek irja.

LeventeV
most lesz az utolso resz a sorozatbol, nem?

Lelouch
Majd tavasszal.
LeventeV
mikor?