Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
Nezted volna Chihiro subbal, ok meg csak a 9nel tartanak :P

WWFSMD?

LasDen
már csak pár nap...:D bocsi akkor :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Ne kínozz, már mióta várom, hogy végre befejezzék a második évadot. Akkor is egyben fogom megnézni. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
én kis naív..:D gondoltam elkezdem a Sekirei pure engagementet, gondolván napi 1-2 résszel kijövök addig, míg az uccsó rész is kijön...erre tegnap hirtelenjébe megnéztem 10 részt (tehát már a 12.-nél vagyok)+a 0. részt....és most várhatok az utolsó részre :D de maga a sorozat nagyon jó...a történet szépen halad...az elsõ részekbõl nem gondoltam, hogy ilyen jó történet kerekedik ki belõle...és mivel még messze a Sekirei Keikaku :D vége és a manga is még megy így még egy folytatás kinézhet majd valamikor....legalábbis én remélem...
egyedül az zavar, hogy fõszereplõink a gondolkodásban nem túl erõsek...még Matsu sem, akitõl ez minimum lenne...:D annyira suták...gondolkodás nélkül belemennek mindenbe, pedig teljesen egyértelmû, hogy mit akarnak....de elnézem nekik...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Ja értem. Szóval After Story alter. ?

@

Ruley
Az alap Clannad VN Tomoyo és Kyou szálairól készült 1-1 OVA. Én a Tomoyo After címû folytatás VN-re gondolok, ami olyan mint a teljes második Clannad évad, csak Nagisa helyett Tomoyo-val.

Little Busters!-t én sem olvastam még, (sajnos még nincs kész a fordítása, félkészet meg nem kezdek el), de a Key már önmagában egy garancia, ez a cím meg csak hab a tortán.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
FMP-t állítólag akarják folytatni.
Haruhiból még a mozi BD-t várom.
Tomoyo After? Olyan van, nem? Kyou meg Tomoyo van. (egyiket sem láttam mondjuk még)
Little Busters!nek csak a címét hallottam eddig.

@

Ruley
Szép volt, jó volt, (legalábbis gondolom, még ezt az évadot on hold tartom), de azért abba is gondolj bele hogy amíg a KyoAni nem még több K-on!!!-t csinál, addig is a fennmaradó munkaerejükkel nyilván valami mást csinálak, mondjuk folytatják egy régebbi sorozatukat.

Emlékeztetõül, ezek között van a FMP, és a Haruhi. Ha a korábbi Key Viual Arts adaptációs hullámot folytatják, akkor meg ott várakozik a Tomoyo After, és a következõ Key VN, a Little Busters!.

Nyami-nyami.

LasDen
ez az ending (nem a zenére, hanem a videóra gondolok) is mennyire más mint maga a sorozat :D de egy ilyen kicsit darkos keiont is megnéznék egyszer :D

RelakS
ja, jó az album
Egy rész még biztosan lesz, de lehet, hogy kettõ :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Itt meg HDben nagyon jó a térhangzás. Meg a minõség. Meg amúgy a számot is szeretem ^^ No thank you

@

armageddon666
K-On!! 24

The End

Az a szám nagyon szép volt :) És énekelt benne Ritsu és Mugi is :)

Utolsó két részben át tudtam érezni ezt a ballagás hangulatot :) Lévén elég közeli emlék. Hiányozni fog a K-On... még rókabõrt O.O

Van még elvileg 2 extra rész?

Aztán akarok K-On!!! College Girls meg K-On!!! Azusa no Bando -t ^^,

@

RelakS
Igen, Yui lassú. Meg fura, hogy nem Ui csinálja, amit csinál :D

armageddon666
K-On!! 23 @00:49

"There's a lot of hair."

WTF?! :D
Meg az egész mintha slowmoban ment volna... Yui nagyon lassú...
Meg a TVs beszélgetés is jópofa. Az jött le, hogy xenofób japánok. :D

@

LasDen
megnéztem a 24. keion részt is....jó szám volt :D
de most akkor vége vagy nem??? mer ANN-n még van rész a héten...

LasDen
de ebben a részben a cselekmény volt elõtérben...és én erõltetnek érzem, hogy valakik ilyen helyzetben beszéljenek errõl...

Ruley
Általában egyet értenék az erõltetett szerelmi szálakról, de ez azért mégis csak eleve egy hárem vígjáték felállással kezdõdött és aztán közben növesztett meglepõen összetett cselekményt, nem pedig fordítva.

Lelouch
Hamisítványok, gyenge minõségû cuccok...
LasDen
nem értem....asobiba, mikor ilyen helyzet van, akkor a francnak kell bele még a szerelmi szálat erõltetni...teljesen értelmetlen volt ez a része...de amúgy jó rész volt azé :D
így könnyû hajót építeni...

armageddon666
Mert miket olvastál? Én ott vettem Pécsi conra jegyeket, és nagyon rendes volt az eladó lány :)

@

LeventeV
hat oktoberig zarva vannak ugyis, szoval van valami abba amit bandi mondott. es van kinalat hidd el.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
tegnap elkezdtem a Sekirei Pure Engagementet...lényegében ott folytatódik, ahol az elsõ abbamaradt...és hozza a szintet is :D
de mintha Minato még több poké...sekireire tenne szert a továbbiakban...:D

IMYke2.0.0.0
Hát, engem csak a kínálat tud meggyõzni - s amit most láttam az nem volt az.
Késõbb még adok nekik esélyt :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
lejebb irtam, hogy nekem is nagyon korrektul szinte azonnal valaszoltak. valoszinu, hogy ha nem iden de jovore rendelek toluk valamit :P

Bandi 18
Nem megcsappant, csak rosszkor nézitek. Most volt con ilyenkor mindig ez van. Összesítik mi fogyott el és csak utána lehet rendelni/nézegetni a kínálatot.

Amúgy szerintem kis hazánk legkorrektebb boltja, mi mindig náluk vásárlunk és nem ismernek lehetetlent :D

IMYke2.0.0.0
Ezen a Holdfény-en minden normális, engem érdeklõ cuccnál: "elfogyott" szerepel... :(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Amiket eddig olvastam a Sakurazakáról, azok alapján én inkább azt nem ajánlanám. :)

Az Animeland figurakínálatának eltûnése amúgy engem is meglepett most.
LeventeV
akkor ezek szerint jo oldalt adtam meg, csak azota kicsit megcsappant a valasztek. kar erte.

Gyõri Devi
hát passz nem emlékszem de nagyon nagy volt a választék
esetleg érdemes még megnézni a Holdfényteamet vagy a Sakurazakat
de külföldrõl biztos tudsz szerezni

やられたらやり返す。倍返しだ!

IMYke2.0.0.0
Ejh... megint gyilkos poén áldozata lettem... <#help><#papakacsint>

Seth
Az nem, de Nana volt, lecsatolható végtagokkal meg mûvérrel ..<#nyes>

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Lucy Nyuu volt esetleg? <#nyálcsorgató szmájli>

Gyõri Devi
itt régen sok figura volt de múltkor néztem és már nem volt semmi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
Értetted Te, hogy mire gondoltam, csak köteXel :))

IMYke2.0.0.0
Há' megint szerelmes lettem: Ai Shimizu
<#szeret> <#szeret>

Jakuza001
Hatarido ? 1 honapig ervenyesek manapsag a visszauti jegyek, raadasul atirathato nem egy mas idopontra is. :D

IMYke2.0.0.0
Valóban "no retúr"... s így igaz, dupla ár, de - és továbbra is elméletben - ha utaznék, akkor kötetlenül tenném, nem "határidõsen". :)

IMYke2.0.0.0
Bocsánatot kérek, a "Wolf's Rain" még nem került terítékre - az elsõ két részét megnéztem.
Kicsit fura volt, hogy a farkasok embernek (is) tudják álcázni magukat, de már a második részre meg tudtam szokni.
Úgy tervezem, hogy egy hétvége mindkét napját vele fogom tölteni.

De, mostanság már nem jut idõm filmnézésre - néhány napja néztem meg az "Appleseed: Ex Machina"-t, és utána belelestem az agymosó "Excel Saga-ba ...

Jakuza001
De az kicsit draga mivel nem retur ugye ? Igy meg ketszer fizetsz es az maris 450k.
358k inkabb barati, mert ha felevel szamolunk az 179.200ft.

Mas:
Mivel elfoglalt voltam mostanaban ide se tudtam benezni, meg a tobbi oldalra, ugyhogy most lecsekkolom a listad, milyen animeket neztel meg azota. :D

IMYke2.0.0.0
Igen, ez az én "szerencsém" :)
De, idõközben találtam egy 225.000-eset is. Budapest - Párizs - Tokió útvonallal.
Ja, és ez "csak" 4 és fél órával hosszabb, mint az a bizonyos átszállás nélküli út, 1 millkáért.

No, nem mintha pakolhatnék, és utazhatnék is, de eljátszottam a gondolattal - az utazásra megvolna az összeg... de...

Jakuza001
Imike te mindig ilyen draga talalatokat talalsz ? :D

Itt az elso amit en talaltam a repjegy.hu oldalon.
Repülõjegy ár: 358.400 Ft Budapest-Tokió-Budapest (parizsi atszalassal)

LeventeV
lehet nem ez az oldal volt... nem emlekszem ra pontosan de volt minden ami kellett. meg keresgelek.

IMYke2.0.0.0
Hát, figurákat nem látok... :(

LeventeV
ha jol emlekszem ez volt: http://animeland.hu/
de nem mernek ra megeskudni.

LeventeV
utananezek ma, de nem igerek semmit.

IMYke2.0.0.0
Húúúú, nagyon jók! Tényleg. <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Melyik bolt?

Bandi 18
Van autós anime. Initial D.

Zomil
HOTD-t én is befejeztem. Jó volt, remélem van annyira népszerü, h csináljanak 2. évadot, nem kiemelkedö alkotás, de még elnézném egy darabig :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
monjuk nem pont a Világrekord volt az utolsó rész, de idõközben arra is kezdett hajazni. A környezet legalábbis. A karakterek meg az utolsóra :]