Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Én meg már vagy 4 szezonnal le vagyok maradva... mint a DVDk -.-

@

LasDen
uh...ez az MM! elég beteg egy sorozat lesz...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

na megnéztem a rainbow elsõ részét. asszem egy újabb kedvencre találtam a giant killing mellé. 😊
LasDen
én is kinéztem jó párat....pontosabban 9-t...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
jaaa 😄
azt hittem uj évadra gondolsz valamiböl 😊

jó is lesz, samurai girls, meg uj index évad, és biztos lesz olyan amit még itt dicsér valaki, szoval már várom 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
az õszi...😄

a gundamba ezek az automatonok hasonlítanak a tachikomákra 😄

Zomil
miböl? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nah végre...😄
jövõ héten kezdõdik az új szezon...😄

BEAST
😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gurren
mindkettõ rossz, csak a jó jó <#idiota>

LasDen
O_O

Ruley
Ebben nem értek egyet, szerintem a rossz jobb mint az átlagos.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
nah elkezdtem a 2. évadot..😄 de már itt az elején van 1 dolog ami nem tetszik....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Louise-bõl pilótát csinálni...ez már most nagyon nem tetszik...érzem hogy õ is annyira fog idegesíteni, mint az a szuper katona csaj...de van egy érzésem, hogy Saji meg csatlakozik a Celestial Beinghez...na meg ahogy Lockon Stratost lényegében visszahozták....olyan dallasos...😄

az meg én voltam, akine a narrátorral volt baja 😄 de a végére megbékéltem vele 😄

armageddon666
Ookami-t elkezdtem. Elsõ rész egész jó volt ^^,
Ki nem szerette benne Kurokot aka Cpt. Obvious Narrator-t? 😄 (persze csak a hangja miatt, más baja nem volt vele emlékeim szerint)
Õ volt a legjobb az egész részben 😄

@

BEAST
Még mindig jobb egy jól sikerült átlagos anime, mint egy pocsék amit mindenképpen egyedire akartak varázsolni. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gurren
az index egyetlen hibája, hogy átlagos 😞

BEAST
😊

LasDen
nah...végeztem a Gundam 00 1. évaddal...odavertek rendesen 😄
jöhet a 2. évad 😄

Zomil
Nemtom sztem Touma-val semmi gond nincs, a loli tanárnö annál inkább zavart 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lehet, h nincs neki semmi látványos imba képessége, de sztem az sem rossz, h kb. minden képességet semlegesiteni tud, jó igaz, igy a legtöbbször ö van elönyben és bárkit le tudna rendezni, ha kicsit jobban megtanulna verekedni 😄

IMYke2.0.0.0
Nekem a leírás alapján szimpi lesz Touma.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Szerintem semmi hiba nem volt az anime-ban. Én egyszer sem unatkoztam 😄
BEAST
Én bírtam Touma-t. 😞

efti
Az index egyetlen hibaja Touma, de ezt asszem mar leragtuk. A Railgun viszont tenyleg jo volt

WWFSMD?

Máté94
Az jó, de utána Railgun kötelezõ 😄
Zomil
nem nagy cucc az index, de jópofa, el lehetnézegetni 😊
ráadásul most jön a 2.évad amiben sztem most jobban fog elörehaladni a történet

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
yep...

IMYke2.0.0.0
"To Aru Majutsu no Index"?

Szerk.: Átfutott infó alapján nekem "nézõs" lesz - természetesen a megvásárlást követõen, a "II" (Tan) évaddal együtt.

LasDen
elkezdtem az indexet is...maj meglássuk...😄

LeventeV
😊 azt hittem javaslod az ujranezesuket 😄

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Seth
Csak késõbb vettem észre, hogy azok már a megnézettek, bocs 😊

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
mire hazajovok lesz Unlimited Blade Works... hurra XD

LeventeV
koszi. ez eleg lesz 2 hetre. amiket Seth irt azokat most nem nezem ujra, mert van eleg amit meg nem lattam, meg aztan azokat 3-4 honapja fejeztem be.

Malakai
Gungravet mindenképp.

Love Hinát is érdemes lehet, bár elég tipik harem romcom. 😊
Meg esetleg Gantz, Nana.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
A "Gungrave"-et én nem hagynám otthon.

Seth
Black Lagoon-ok, Ergo Proxy, Toradora az én ajánlásom 😊

BEAST
Special A, Sola, Excel Saga, Macademi Wasshoi!, Hayate the Combat Butler!, Zero no Tsukaima

Hirtelen ezeket találtam amiket akár most is szívesen megnéznék. Nagyjából ilyen sorrendben, bár ezen a részen még gondolkodnom kellene egy kicsit. 😊

LeventeV
http://myanimelist.net/animelist/Levi90

LeventeV
mondjatok valami animet a ptw listamrol ami mellett ott van, hogy "letoltve". holnap megyek a koleszba, jo lenne vinni valamit.

efti
Toshoval mi van? vegleg vege?

WWFSMD?

Seth
Pedig pont az eleje volt szerintem jó. Ahol most tartunk, na az már lapos

efti
Eleinte tetszett nekem is, de par epizod alatt ellaposodott, ugyhogy dobtam

WWFSMD?

LasDen
elkezdtem a Rainbowt....eléggé adja...madhouse is hozza a szintet 😄

efti
nem csak neked, ne aggodj, kommentek kozott valaki haborgott egy jot, hogy hulye amerikaiak hogy elrontjak ezt is es a japanokra kene hagyni az ilyesmit 😄

WWFSMD?

1-2 mp-re tûnt fel apró betûkkel... észre sem vettem mikor elõször láttam...
armageddon666
ez bazz ez még jó is lenne O.o Jobb CGIvel 😄 Már amennyiben annyira komoly, hogy látszik, hogy nem komoly... mármint értitek 😄

@

RelakS
idézném az elsõ másodpercet:

THIS IS A FAN-FILM: Please read the video description for more details

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jakuza001
WTF ? 😄DDDDD

ez most komoly? 😄
LasDen
Chihiro subbal néztem a 9.-ig 😄 elõször meg is akartam ott állni, de nem bírtam ki 😄

ez meg hatalmas 😄