Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
szülinapot Seth...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
BSZ Seth!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Mindenek elõtt: boldog születésnapot!

Másrészt: nem mindegy, "mivel" ébreszt... <#vigyor5><#bee1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
Ó, köszönöm!

Mindig is az volt az álmom, hogy egy konyhaköpenyes meztelen szõrös férfi keltsen a szülinapomon.

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
😄 nice cake! 😄

Boldog szülinapot Seth!

@

Győri Devi
Boldog Születésnapot Seth!!!

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

armageddon666
Louise védelmére szóljon: ÕRÜLT! ... nem tudom látod-e de szedi a gyógyszereket... hát nem rendesen, sokkal inkább túladagolva...

@

LasDen
ez most fájt...nagyon fájt...😄
mos már teleportálni is tud a gundam??? eszem faszom megáll...😄
meg ez a kvantum beszélgetés...Lousie is aztán egy értelmes ember....annyira szeret valakit erre az elsõ következtetése, hogy mindent tudott..sõt, biztos õtervelte ki az egészet, hogy így bántsa...
legjobb tudomásom szerint ha valaki nagyon szeret valakit, akkor az megbízik a másikban meg ilyeneket nem feltételez róla egybõl....az isten bassza meg....addig ütném a fejét míg van belõle valami 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
"When Otohime-san extract his essences..."

WUT?!

ep5 Ookami...

@

LasDen
mivel eléggé hasonlít, így az elsõ részekben tök furcsa volt, hogy nem Taiga hangján szólal meg 😄

armageddon666

IT MAKES COMPLETE SENSE NOW! topic MALon 😊

ÉS TÉNYLEG! 😄

@

RelakS
kéjonhoz jönnek új karakter szongok
Egyelõre Yui és Mio kornyikál

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Húúú Kuroko hangja egy idõ után tényleg idegesítõ... már értem mi bajod volt vele...

Am nagyon zsír 😄 lenne több hely kedvenc seiyuuba betenném. Jó a stílusa 😊 csak tényleg hosszútávon idegesítõ.

@

LasDen
azért a gundam filmre kíváncsi leszek, hogy ezek után még mit képesek kiagyalni...bár maga a cél miatt is lehetséges örökké folytatni...

LasDen
hát ajánlom is neki 😄

armageddon666
"...senki nem tud meghalni..."

THIS
IS
SUNRISE!!!!

@

BEAST
Igen a második évad gyengébbre sikerült, de majd a SEED! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
eddig ez a gundam 00 2. évad nem igazán tetszik....mindenki tud mindent, mindenki kurva okos, mindenki ismer mindenkit, senki nem tud meghalni (még ha úgy tûnik, hogy már szinte meghalt, de nem) és egyre másra jönnek az új modellek, amik fúú de még jobbak az elõzõeknél, pedig azok se voltak semmik....és mr. bushido is bekaphatja a faszom.....😄

Máté94
Mintha a Pindúr Pandúrokat látnám anime köntösbe +1 fõvel 😄DD
IMYke2.0.0.0
Nekem nincs akkora "hátterem" japán nyelven nézett animékbõl, de ezidáig gond nélkül elnéztem azokat a sorozatokat, OVA-kat, amikben hölgyek adták a hangjukat fiúkáknak, férfiaknak.

Pl. a legutóbb megnézett "Fooly Cooly (FLCL)"-ben is:

Jun Mizuki adatlapja

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
hm nekem fel sem tünt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Gurren
nekem csak eleinte nem tetszett, de utána semmi bajom nem volt vele.

LasDen
a Soul Eaterben Black Starnak is nõi hangja van....még az angolban is...és nem jó...egyedül a magyar a jó 😄 Czetõ Roland FTW 😄

Gurren
nem akkor van bajom a hangokkal, ha passzol a karakterhez <#zavart2>

IMYke2.0.0.0
Az egy dolog, hogy "nem véletlenül" került a mûsorba a pár kálváriája... 😊
De a férfi beszéd(hang)hibás, ez tény.

Zomil
Nemtudom én az ellenkezöjét olvastam valahol még régebben, de mind1 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Szomorú, de nem kamu - igaz, ezer éve, de cikkeztek is róla, és a mûsorvezetõ meg is követte késõbb, írásban, médiában a férfit.

IMYke2.0.0.0
Vagy Hikaru-ét stb.

Zomil
jó de ez csak kamu, ilyen gálvölgyi féle müsorbol 😊

IMYke2.0.0.0
0:30-tól...

Máté94
De sok bajotok van ezekkel a hangokkal 😄D
Pl.: AB!-ben Naio hangját is egy nõ adja, és tökéletesen passzol hozzá 😄
IMYke2.0.0.0
Csak egy példa a kismilliárdból:

IMYke2.0.0.0
Akkor még nem hallottál a VALÓ ÉLETBEN elég furcsa hangú férfit?!

LasDen
emlékszem mikor ezt a tesómmal láttuk az RTL klubon...teljesen oda voltunk, hogy Goku milyen durva....úú-áá-úú..😄

efti
A portugal verzio nagyon ott van 😄

WWFSMD?

Gurren
ja, a másik ami most eszembe jutott, a Rorouni Kenshin. olyan iszonyat idegesítõ hangja van Kenshinnek, hogy nem igaz. egy szamurájnak legyen már férfi hangja könyörgöm. elrontja az egész hangulatot 😞

1:00-tól a lényeg.

biomage
lol freezer hangja olyan mint Mayurinak 😄
Csak nem az ö hangja? 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

ez valóban gáz 😄
Gurren
de bart egy gyerek, goku a Z-ben meg egy hipercsillagharcos, aki egy bolygót felrobbant egy támadással. naruto hangja is nõ, de hozzá legalább illik.

most õszintén, kinek tetszik ez a szinkron?

Ott a pont, simán vannak olyan hangok itthon és külföldön is, akik használhatók.
a simpson családból ismert bart eredeti angol hangja is nõ. 😊 nem újdonság ez a szinkron iparban. 😄
A Z elején Gohan konkrétan 4 éves, és Pogány Judit szinkronizálja 😄 A folyamatos bõgésnél lazán idegbajt kaptam, de amúgy teljesen jó minden más.
IMYke2.0.0.0
Hát, ha 14 és alatti fiúgyerek, akkor bizony még nem mutál (vagy nem teljesen) a hangja - ergo, egy alt orgánumú hölgy gond nélkül adhatja a szinkronhangját.

Gurren
japán szinkron is borzalmas. soha nem fogom megérteni, miért kell egy férfi karakternek nõi hangot adni.

Gyíííí, találtam magyar szinkronos Dragon Ball Z-t xD Két napja rámjött, hogy kéne nézni belõle valamit, de nem találtam japán hangot angol felirattal :S Az angol szinkron meg egyszerûen borzalmas... Magyar szinkronnal viszont hatalmas nosztalgia, jó pár éve nem láttam már egy részt sem.
Máté94
Próbáltam megfejteni de nem jöttem rá mirõl szól. Tehát mi is lesz? 😄
Ruley
Nem lehet hogy a Dokuro-chan utalt a FLCL-re?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
Ez cseppet sem csökkenti az áthallás hatását.

Gurren
flcl jóval hamarabb készült mint a dokuro-chan

IMYke2.0.0.0
A "FLCL"-beli "Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan"-os kiszóláson (a varázsige "füriküri"-sítése) majdnem megszakadtam a röhögéstõl 😊))

Szerk.: Vazzer, ez a banner gondolatolvasó - az üzenet elküldésekor a "Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan" volt a képen 😊)))