Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Elsõ rész után erõs váltás van, full nem olyan a sorozat.
Kb mint ahogy Gungravet se lehet megítélni az elsõ rész gagyi hentje alapján.
De azt se láttad... :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Elsõ rész gagyi volt.
A manga olyan mint az elsõ rész.
Nem tudom nagyon érdekel-e... De az anime nagyon zsír volt. Egy szép kerek story, ami NAGYON lezáratlan...

@

IMYke2.0.0.0
Megvallom férfiasan: az elsõ rész megnézése után nekem erõltetnem kellett, hogy tovább nézzem. De megérte.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
az elsõ részt láttam, de eltettem késõbbre...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>
Mangát még nem olvastam - de az anime ott van a szeren. Fõképp a vége felé...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
nah...mire elkészül, addigra talán az elsõt is megnézem...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Mindjárt magamhoz nyúlok örömömben - ez nagy királyság (a hír :))!
Most már csak az a kérdés, hogy megérjük-e még, hogy adásba is kerül... :)

Malakai
Új Berserk anime várható!

Végre hivatalos infó, legutóbbi mangához mellékelték, hogy készül. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Hoppsz, megoldva. <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Úúúú... ennek utána kell néznem akkor.
Köszi.

Ruley
15, azokkal együtt amik utólag jelentek meg.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
"Bakemonogatari" ugye csak 12 részes?

LasDen
akkor úgymondom, hogy az elsõ Gundamhoz...a 0079-hez...:D

BEAST
Eredeti? :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
nah...elkezdtem a Seedet...meglássuk...de ez az elsõ rész eléggé hasonlít az eredeti elsõ részéhez...

LasDen
nah...Giant Killingnek is vége....fasza volt, csak nem sok esélyt látok egy 2. évadra...pedig nem lenne rossz :D

efti
Nem mondtam en hogy rossz volt, nem szenvedtem egyik epizodon sem, de azert kisse repetitiv volt, nem?

B Gata masodik evad nem lenne rossz :)

WWFSMD?

LasDen
nah...én is végeztem...télleg jó volt...az egyik legjobb a nyáriak közül szerintem....D

Ruley
Ebben a perverz lányok mûfajban akkor már inkább B Gata H Kei második évad jöjjön, de még több SYD-t se bánnék.

Máté94
Nekem pedig kell. El tudnám nézni még sokáig õket :))
Ruley
Az Asobi ni Iku yo! utolsó része nagy volt. Volt itt elég akció, humor, minden. Nem számítottam rá hogy a háremre ezt a végkifejletet választják.

efti
Seitokai Yakuindomo is megvolt. Aranyos volt jokat lehetett kuncogni rajta, de azert masodik evad nem nagyon kellene neki.

WWFSMD?

armageddon666
Ja és masterpiece :D A Narrátor nem ANNYIRA jó mint Hayate no Gotokuban, de azért közel van hozzá :) inkább más :D

@

armageddon666
Ookami-san... 12

Medetashi medetashi

:)

@

LasDen
meglátuk...:D
a Sekirei meg tök jó lenne never endingnek...bármeddig eltudnám nézegetni...:D csak a sekireik száma maitt annyira nem lehetséges...bár a 2. évad alatt nem vesztek ki olyan sokan, úgyhogy 2-3 évadot simán eltudok még képzelni...:D

Murder3
szerintem nagyon jó kis sorozat.
Mondjuk a szokásos bajom van vele...nem akarok spoilerezni ezért inkább nem írom le:D

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

BEAST
Aranyos volt meg minden, de valami mégis hiányzott belõle... már nem is igazán emlékszem hogy mi. :d

Viszont hamarosan folytathatom a Fairy Tailt és elkezdhetem a Sekirei s2-t! :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
elkezdtem a Nagasarete Airantout...jó ez....a sok akció mellett ez kell most :D

LasDen
nah...Gundam 00 2. évad...vége...tele volt idegesítõ párbeszédekkel, megnyilvánulásokkal, de azért ha arról van szó, hogy epic harcot toljanak elénk, akkor tudja a dolgát a Sunrise...:D viszont a 2. évaddal elérték nálam, hogy ha már csak a képernyõn van felhúzzam magam.....utálom Marina Ismailt....hogy ütné el egy vonat :D

mondjuk ezek után a filmet kicsit rókabõrnek érzem...én szerintem tisztességesen lezárták ezt az egészet.....nem hinném, hogy folytatni kellene....persze ha jó irányba tolódik, akkor jóvan :D

Seed meg maj holnap indul....most a sok vérontás után kell egy kis pihi...:D

Zomil
Boldog Szülinapot Seth! :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Beelzebubot én is várom. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Messze nem biztos, hogy lesz télen. De ha már szóba került a téli szezon, én a Beelzebub-ot várom már nagyon. :D Plusz ott van még a Mirai Nikki, de az csak egy OVA lesz sajnos. :S
LasDen
soká lesz ez még....de én is elraktam Ptw-be :D

Máté94
efti
Nez, vagy nezett valaki Bungaku Shoujo-t?

En most neztem meg a mozi reszt belole. Jol sejtem, hogy a mozi a memoire elso es masodik epizodja kozotti tortenet? Vagy ami a masodik harmadik reszben lesz az elozmeny lesz ugyanugy?

WWFSMD?

LasDen
nem lenne baj ezzel a gundammel, csak minden részben akad valaki, aki valami fasságot mond én meg legszívessebben sírnék...:D

Seth
Köszi még1x mindenkinek a jókívánságokat.

PSN ID.: Beegabor

LasDen
ugyanezeket mondtam én is :D

Ruley
Boldogat, Seth!

armageddon666
Na már csak 1 rész maradt Ookamiból, bár ez a 11 eléggé "utolsó résznek" hatott. Nem teljesen, inkább ilyen Arc-befejezõnek. Várom a második évadot. Tuti lesz, lenni kell! Ofkorz Kuroko narrációjával :D Bár inkább kommentátor mint narrátor xD

@

LasDen
ezek még nem értek véget (mégha csak 1-2 rész van hátra)....futót meg nem szoktak felrakni igazán....:D

Seth
Nem izgatnám magam különösebben a seed miatt,biztos találsz maxos torrentet mindegyikhez

berlinboy6329
Usteamet ennyire kevesen/ritkán frissitik?Gondoltam lekapom a K-on!!-t meg a Sikimatsu Occult Gakuint a Rainbow-val együtt de egyik sincs fent..most reménykedhetek,h a torrenteket seedeli vki:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

efti
Es tenyleg Seth nap van, boldog szulinapot :)

WWFSMD?

LeventeV
Boldog szülinapot SETH!

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Boldog születésnapot Seth!
LasDen
azé meglett a sok gundamozás eredménye...össze-vissza álmodtam a gundamokról :D

Seth
Köszi mindenkinek

<#rinya>

RelakS
ezt egyszer én is be akartam nyomni, aztán úgy döntöttem, nem buzulok XD

Boldog Szülinapot, Seth! :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Nagyon jó ez a Narrátor Kuroko :D Nem csak Kuroko hangot használ :D annyi hangja van a hölgynek :) De mégiscsak Kuroko... Railgun 2t akarok :D

@