Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Mi a rák az az UBW?

PSN ID.: Beegabor

Gurren
mi nem értjük, hogy mit értesz "..."-ozáson :D

Zomil
Nem tudom miért baj, ha éppen aktális dolgot kérdezek, azt tudtam, h mostanában kéne jönnie az UBW-nek, és vannak itt nálam sokkal tájékozottabb emberek, spec. az ubw filmre pár napja kerestem rá, akkor még nem jött ki, ezért gondoltam, h megkérdem.
"Az UBW már kijött... " én ezt a mondatot ugy értelmeztem, mintha természetes dolog lenne, h tudja valaki mikor jön ki egy bd verzio, ráadásul mintha már fél éve megjelent volna...Erre csodálkozva, h mekkora noob lehetek rákerestem és rádöbbentem, h netre még csak ma került fel, ezért nem értettem mire ez a "..."-ozás. De ezek szerint csak félre értettem akor meg sajnálom :)

Mind1 felejtsük el, a lényeg: HUUUU ma jött ki az ubw bd torrentre, mindenki töltse akit érdekel! :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
ejj mi lesz így velem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
De hát nem érzed át az elõzõ kommentedbe burkolt lenézést és gyûlöletet? Azt még meg lehetne érteni ha olyasmit írnál hogy "nézz utána te kretén noob", de hogy pontot raktál a végére! Ráadásul hármat...

<#idiota><#idiota><#idiota>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Gurren
a "..." az egyik legsértõbb dolog valaha!

Lelouch
Ez most komoly?<#zavart2>
Zomil
"Az UBW már kijött... " ezt irva utánenéztem, és ma lett felrakva a bd verzio a netre...szoval annyira nem volt hülye kérdés, nem kell "..."-ozni -.-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
már kijött és senki nem irt rola itt az hogyl ehet? :D

Lelouch
Az UBW már kijött... A Haruhi movie pedig december 18-án jön majd.
Zomil
Az UBW és a Haruhi mozi bd változat mikor is jelenik meg? :)

LasDen
ez a planzet egynek elment...de nem több....nagyon szép a cgi csak a szereplõknél hibádzik egy kicsit...a történet se túl bonyolított, és nem is húzzák az idõt....megjöttek és most meg kell baszni õket...:D a mechás részen kívül a többi harci jelenet elég lélektelen....meg az egész kicsit lassú....nem volt se túl hosszú se túl rövid....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
:)))))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza001
Errol masokat kell megkerdezned, mert en neha meg a sajat nevemet is elfelejtem, olyan szar a nevmemoriam. :DDD

BEAST
Sose! :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Operátor kijáratot!!!! :D

Seth
Vmit változtattak a matrix-ban !!!

Ügynökök jönnek, FUTÁS!!!!!

Malakai
Sõt, még azt is amit nem tudsz. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nem fogok magyarázkodni...:D tudom ami tudok :D

Ruley
Akkor nem tudná hogy fél éve látta õket, pont ez a deja vu lényege.

nem csak egy sima deja vu volt? nekem is volt már sorozatnézés közben is nem is egyszer. :D
IMYke2.0.0.0
Hát, ha láttad a Chaos Head-et, és elõtt vagy 2 tucat animét (és ugye, igen), akkor azokban mind láthattál hasonló jelenetet.
Sõt, tovább megyek: animék wallpaperein is elõszeretettel használják az elsõ képes beállítást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
99% hogy nem fogtok hinni nekem, de az angel beats 6. részébõl ezt és ezt a képet/jelenetet úgy fél éve már láttam álmomban...:D bár akkor nem tudtam mi ez, csak a képekre emlékeztem.....amint megláttam teljesen kiakadtam :D
hülyén hangzik tudom, de...:D

LasDen
nah végülis az Angelt kezdtem el....már most kiderült, hogy TK lesz a kedvencem :D

BEAST
Guin Saga-ból kb csak ennyi maradt meg. Minden más felejthetõ volt. Ez viszont egyik kedvenc lett, de akkor is inkább Angel Beats. :)

http://www.youtube.com/v/a_eddZOmYG8&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"></embed></object>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ruley
Én is valahogy így vagyok, már egész szeptemberben.

Biztos az iskolakezdés miatt.

"uccse halad semmit a kapcsolatuk mert a kiadó ebbõl akar megélni egy egész évtizedre." történetvezetés.

Quoted for truth:)!!!!

Az ilyeneket azonnal dobom sajnos az animék többségénél már 3 rész után leáll az egész :D....

Zomil
ezt is meg kéne már néznem :D (mármint az elsö évadot)
az a baj, h a ptw csak gyülik és nem fogy valami gyorsan, mostanában nem vagyok olyan anime-s kedvemben

LasDen
már csak 2-3 nap :D
http://www.youtube.com/v/bIKD-qh1jVw&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Ruley
Egyébként legalább a legvégére aztán le lesz zárva, csak úgy általában értem az ilyen a cselekményeket, amikor mindketten szerelmesek egymásba, de valamelyikük csak nem ismeri be magának, (vagy ami még rosszabb, amikor mindkettõ).

Csak a kardpárbajból gondolom hogy restart, persze az lehet visszaemlékezés is, minden esetre majd meglátjuk :)
Én mindenképpen örülök, mert nálam a berserk az abszolút kedvenc mangák és animék között is.

armageddon666
6. résznél vagyok. Mondjuk már elsõ résznél úgy voltam, hogy akár egy ilyen kis különálló ministorynak is elmenne xD lezáratlan tökre, de még nem is nagyon volt mit lezárni, de mégis valahogy olyan érzésem volt, hogy ha itt vége, akkor az valamilyen szinten egy egész.

@

Seth
Angel beats

Ruley
Jaja. Nekem a második fele környékétõl nem annyira tetszett. Mondjuk én a legtöbb ilyen romcommal így vagyok, amiben van egy ilyen "uccse halad semmit a kapcsolatuk mert a kiadó ebbõl akar megélni egy egész évtizedre." történetvezetés.

LasDen
nah...én is befejeztem az okkultizmust....
mostmár csak 1 kérdés maradt...Guin saga vagy Angel beats? 2 sorozat, de csak 1 key....ejj....nemtom :D

Máté94
Dobtam, nem tudom valaha folytatva lesz e :DD
armageddon666
Kaichou wa Meid-sama!

jó változatosságnak néhanapján egy ilyen shoujo romcom :D

@

armageddon666
<#gonosz1>

@

Malakai
<#zavart1>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gurren
ki az a csaj az elején? <#idiota>

Malakai
Hát elég régi dolog, úgyhogy akár egy restartra is van esély, de én is folytatásra tippelek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Néha még a fõszereplõ nevében sem vagyok biztos :D
Olvastam valahol, hogy spóroljunk az emlékezettel, mert nincs sok hely, szóval amit nem muszáj ne jegyezzünk meg, amit meg meg kéne azt is inkább írjuk le, csak a leglényegesebbeket jegyezzük meg :D

@

LasDen
azt jelenti...:D de folytatás lesz...gondolom :D

Huh, rohadt ütõs! Ha ez azt jelenti, hogy új Berserk anime lesz, akkor abban reménykedem, hogy újrakezdik és sokkal részletesebben dolgozzák fel az elsõ 13 kötetet. A többi annyira már nem foglalkoztat.

LasDen
keion extra rész nem volt rossz....szokásos....

LasDen
nem lehet mindenre emlékezni....bár a tesómnak megy (7-10 éve látott filmek sok részletére emlékszik)....elég ha az ember a kedvenceit tudja...:D

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a válaszokat - megnyugtattatok. <#nyes>
Ugyanis, 1-2 hét után én sem emlékszem minden szereplõ nevére.
Na jó, az örök kedvencemére most is (ott is a lányokéra - Kouta vezetéknevére nem), de van még Clannad, amibõl Tomoya barátjáé már nem ugrik be... :(

Zomil
Én ezeket a japán neveket nem tudom megjegyezni/keverem öket, pedig nincs rossz névmemoriám, de ezek egyszerüen nem mennek :D
Jó van néhány kivétel, föleg azoknál az anime-knél amik nagyon megfotak ott általában tudok 1-2 mellékszereplö nevet is, de van, h folyamatban lévö anime-knél nem tudom, pl. Hotd-nek csak nemrég lett vége, és kb 2-3 névre emlékszek csak belöle :D
Ugyhogy mielött valami okosat irnék ide elötte inkább mindig megnézem my anime list-en :D

LasDen
ált a fõszereplõkre meg az emlékezetes mellékszereplõkre...
bár most beugrott a 11eyes, és 1 szereplõ neve sem rémlik....vagy a Chaos Headnél sem.....akad :D

Zomil
Végeztem Occult Academy-vel. Nagyon jó volt, föleg vége fele, a vége is tetszett, egyetlen bajom, h le lett zárva a történet, igy folytatás biztos nem lesz hozzá :(
Talán annyi negativum van benne, h a fötörténeti szállal nagyon ritkán foglalkoztak. Viszont a vége mindenképp elfeledteti ezt a kis negativ dolgot :D