Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Teljesen egyetértek, ahogy az alább én is írtam ugyanezt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Nem arról van szó, hogy most hirtelen ne lehetne animét nézni, mert ne lenne sub, fõleg, hogy Eclipse leginkább közkedvelt sorozatokat fordított. A kismillió csapat többsége vagy gázos feliratokat ad ki, vagy iszonyat lassú, tehát azért veszteség a csapat megszûnése.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
De újonnan a speedsub-csapatok sokkal silányabbak, mint régebben... Vagy az igényeim nõttek. Részben biztos közrejátszik ez is, de ha abszolút minõséget nézünk: romlik.

A minõségi suboknál meg a sebesség a siralmas :\

@

IMYke2.0.0.0
Bõven van még 'subber' csapat!
Nem kell temetni a dolgot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Jaja, sebesség/minõség arányában baromi jól dolgoztak. Minõségi speedsub csapat tényleg jobban illik rájuk, mivel az õ sebességükkel az esetek többségében lehetett hetiben nézni, viszont archiválni is elég jók voltak.

Minõségi feliratot gyártó csapatból meg nem nõ olyan hamar új a helyére (nem úgy mint gagyi speedsubból, amik közül ha egy csapat megszûnik azonnal van két másik), de biztos lesz utánpótlás, idõvel.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Amiért a nyugatiak meg keleti filmeket csináltak újra, vagy animéket próbálnak live-actionre vinni. Fogynak ki az ötletekbõl, megpróbálnak más közönséghez is hozzászólni, ilyesmi.

Btw a mangaipar leáldozóban :( csak még nem érezni annyira.

@

armageddon666
Egy minõségi release csapat (de mondhatnám egyedülállónak is az eclipset... nem volt másik ilyen sebességgel dolgozó qualitysub / ilyen minõséggel dolgozó speedsub csapat - utóbbinak vallották magukat) hunyt el, és jön utána sok másik YourMom meg egyéb "trágyasub" csapat... :\

@

Malakai
Meg a DC (Batman) és a Warner (Supnat). :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
THORA nem sub csapat hanem rip csapat... szal ha a subberek "kihalnak" akkor THORAnak is lõttek. max RAWt raknak majd fel.

@

Lelouch
Én se örülök ennek az irányvonalnak annyira. Csinálnák inkább pl. a már kb. 2 éve beígért Kaiji folytatást. :D De az a project is szerintem már teljesen befagyott, mert nincs benne (annyi) pénz, mint ezekben a nyugati cuccokban.
LeventeV
en a supernaturalbol lattam teasert, szerintem jobb lesz mint a film. x-menrol nem hallottam, csak wolverine-rol. amugy szerintem azert csinaljak, hogy japanba nepszerusitsek a nyugati cuccokat. biztos jo summat fizet a marvel.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Malakai
Engem azért nyugtalanít picit, hogy miért is nyúlnak most ennyire aktívan hozzá a nyugati alapanyagokhoz, ráadásul a Batman: Gotham Knight se sikerült túl jól, mostmeg majd jön az Iron Man, X-Men, Wolverine, Blade, Supernatural.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
en is csodalkoztam a hozzaszolason. en is igy vagyok a Madhouse-al. a HOTD is jo volt. elveztem minden percet.

Lelouch
Szeptember 4-én volt a Samurai Girls elsõ része.
Zomil
jövö héten meg index 2 :)
azutáni héten meg Samurai girls, mondjuk nem értem miért a 2. rész van irva, mikor volt az elsö rész? :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Erre valók a trailerek. Már jött ki pár belõle. Én nem láttam egyet se, de a Madhouse nálam garancia a jó minõségre a legtöbb esetben. Ennél meg gondolom a pénzzel se spóroltak...
LeventeV
Iron Manrol hallottam egy pletykat, hogy csunya CGI-os lesz. errol mit tudtok?

Gyõri Devi
remélem lesz normális sub az hozzájuk mert a legtöbb licensed...
amúgy eclipsen kívül a magyar sub csapatok megszûnése különösebben nem tud izgatni

やられたらやり返す。倍返しだ!

LeventeV
koszi. orok hala <#eljen>

Ruley

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LeventeV
ha nem nagy keres belinkelne valaki az oszi animelistat, tudjatok amelyik rovid ismertetovel es egy keppel jon.

Lelouch
Az Uraharashop miért szûnne meg? A HLF se szûnt meg teljesen, csak a megmaradt tagok egy új csapatnéven futnak.
LasDen
remélem holnapig lesz Ironman...utána megszivárog majd a Forte, MM és a Bakuman is.....oh yeah...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Ezzel az a baj, hogy az új csapatok sokszor lelkesek és tényleg melóznak ezerrel, aztán hirtelen elfogy a szufla és feladják. Rengeteg az olyan halott group, amely belefog 4-5 projektbe is és mindegyikbe beledöglik, aztán szétszéled a csapat. Aztán még a minõséggel is akadnak gondok bõven, hiszen nem mindenki fér hozzá a privát HD stream-ekhez. Jópár most is aktív csapat egyszerûen a sima 384/480/576p-s release-eket méretezi fel és adja ki "HD"-ként.
PetruZ
Sebaj, lesznek itt majd nekünk Commie, Mazui, Horrible, és hasonló release-ek. :)
IMYke2.0.0.0
Én nem esem kétségbe: egy release csapat elpusztul*, születik másik kettõ a helyére.

* = érzékenyebbeknek: nem mûködik tovább

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
azért szerencsére itthon, kint is maradnak azért minõségi munkát végzõ csapatok....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jakuza001
Majd kiderul mi tortenik.
Mondjuk az ilyen elhintett pletykaknak en nem nagyon hiszek, majd ha kiirjak akkor fogom elhinni.
Persze ettol meg akar igaz is lehet.

Zomil
Szomoru hir :(
Pl. FMA-t tölük szereztem be.

De szerencsére van még nekünk egy Thora-nk, ha ök is abbahagyják akkor lesz nagy baj :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Nane!:o
AA után szerintem õk a legjobbak :(
Jakuza001
Es a harmasdik is keszulodik az eclipse es a Hidden Leaf utan az Urahara Shop allitolag.

Gyõri Devi
jah én is szomorúan olvastam hiszen az eclipse nagyon jó csapat volt

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
Jó kis sorozat, kivételesen nem mangábol/visual novelböl csinálták, hanem teljesen önállo történet :)
Egyetlen gondom az volt vele, h a vége elött picivel egy kicsit unalmas volt 2-3 rész, de aztán a vége kárpotol :D
Amugy nekem nagyon bejött a rajzolása, a föszereplö Maya(ö van a képen) is sztem elég egyedien van megrajzolva, nekem nagyon tetszett.

IMYke2.0.0.0
Gyááááá! Egy rész hiányzik... azt még megveszem az otthonihoz.

IMYke2.0.0.0
Hálás köszönetem!
Akkor hétvégén ezt a sorozatot fogom megnézni.
<#finom>

Seth
Occult Academy

PSN ID.: Beegabor

Jakuza001
Nem csak ok, a Hidden Leaf Team is leall.

"Ahogy a múlt hét folyamán kijelentettük, kaszáltuk a Naruto Shippuudent és a maradék tagokkal dumáltunk egy sort és arra jutottunk, hogy a HLT végleg leáll mindennel. Az oldal még egy ideig fennlesz, de ha elfajulnak a kommentek és a fórum üzenetek, akkor azokat a részlegeket lezárjuk...."

IMYke2.0.0.0
Õ ki? :

kisebb méretben...
A TinEye sem tudta megsúgni.

armageddon666
pff... De bazz... egyik legjobb fansub group volt :\

@

PetruZ
Szerintem ez a PlanZet kb. 10 éve lehetett szép, ma már ugyancsak gyenge. Arcmimika, mozgás, animáció, mind borzasztó bénán és mûanyagszerûen néz ki, a sztori sem túl eredeti, de legalább viszonylag tûrhetõen indul, hogy aztán teljes érdektelenségbe fulladjon. Végignéztem, de nem érdemes ráizgulni.

Btw, az Eclipse bedobta a törülközõt, szóval aki náluk követte az Aragami-t, az váltson, nem folytatják. Egyedül a Maid-sama az, amit befejeznek, azt is vendég-fordítóval.

(Eddig csak olvasgattam a topikot, most majd írok is néha. :) )
IMYke2.0.0.0
Angel Beats!-et nézzé': nem bánod meg...!

IMYke2.0.0.0
Dettó...

LasDen
õõõ...kicsit tág ez így...valami közelebbi kéne....mikor mit láttál utoljára vagy valami :D

CSOCSO
hogy en mennyire le vagyok maradva anime ugyileg.... van valami jobbfajta anime sorozat, ova vagy akar film amit mar fent van neten (osszes resz)

johet akcio, love stuff , barmi csak jo legyen
Zomil
jó mind1 ebböl már jól nem jövök ki :D

armageddon666
Én gyakorlatilag . helyén 90%-ban ...-t írok...

... látod? :D

@

armageddon666
Ultimate Ballet Witch!

@

LasDen
én annak örülnék, ha az AB 9. része nem 2 év múlva érkezne meg a gépemre...:(

Seth
Jaaa,na az engem nem érdekel

PSN ID.: Beegabor

Ruley
Unlimited Blade Works, a Fate/Stay Night mozis folytatása.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X