Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Togaino no Chi ha utána nézel láthatod, hogy lányoknak készült mangából van 😊)
IMYke2.0.0.0
Nem szólhat minden a fincsi-csini-kislányokról <#vigyor5><#nevetes2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ruley
El vagy tévedve, a shounen az nem mûfaj, hanem demográfiai célcsoport. Vagyis ha shonen magazinban jelent meg egy manga, és errõl készül anime, akkor az shonen. Például az Azumanga Daioh, vagy a Lucky Star is shounen.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Mit vártál a Bakumantól? Köztudott volt, hogy mangakészítés lesz a témája. Most ezért lenne "nyálas FOS"?<#zavart2>
berlinboy6329
Istenem,de vártam már az õszi szezon októberi részét...csomó jó sorozat,jee..Erre droppolnom kell már egybõl 2-t...

Togainu no chi:Buzis,fuj...Drop.
Bakuman:Anidb shounennek irta,erre egy nyálas FOS lesz..Az meg a határba' se shounen..Drop

Pedig a Bakumant vártam,mert DN,de igy gáz lesz...Fujj...😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lelouch
Még nem lehet tudni, hogy mikor lesz.
IMYke2.0.0.0
Lehet már tudni, hogy mi lesz a "Berserk"-folytatással? Mikor lesz?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Gond nélkül visszaperelem - nekem több pénzem van, mint neki... <#vigyor5>

RelakS
Ezért szerintem Kapuk Béla nagyon be fog perelni... Már mintha levédette volna ezt a nevet <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Igen. Úgy neveztem el, hogy Microsoft Excel 😊))))

armageddon666
Erre programot írtál? 😄

@

LasDen
ez az MM! nagyon beteg és nagyon jó...😄 meg az is jó pont, hogy Sugita Tomokazu is benne van 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nah...Keionnak vége...szép volt, jó volt...😄 de ez az utolsó két rész megerõsített benne, hogy nem tudom elképzelni, hogy ezek mit akarnak csinálni 1,5 órás filmben 😄

Iron man - so-so....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gurren
IMYke2.0.0.0

CSOCSO
megtalaltam a 2007 es listamat... azota nemsok mindent lattam samurai champloo,wolf's rain...

Ghost in the Shell film 1,2
GITS SAC 1
Metrolopis
Wonderful Days
Grave of the Fireflies
Battle Angel Alita
Ninja Scroll
Berserk
Spirited Away
My neighbor Totoro
Neon Genesis Evangelion
Love Hina +specials
Blood - the last vampire
FLCL - Furi Kuri
Animatrix
Vampire hunter D -Bloodlust
Akira
Jun Roh - The Wolf Bridge
Cowboy Bebop The movie
Whisper of the Heart
Serial Experiments LAIN
Princess Mononoke
Elfen Lied
Appleseed 1,2
Howl's Moving Castle
Chobits
Perfect Blue
My Hime
Elfen Lied
He is my master
Suzuka
Yumeria
Bleach*
Ai My me Strawberry eggs
Ergo Proxy
Eureka Seven
Full metal Panic
Is Pure
Midori No Hibi
Please Teacher
Please twins
Tenjho Tenge
Texhnolyze
Stellvia of the Universe
Sousei no Aquarion
Shakugan no shana
PLanet ES
Paranoia Agent
Last exile
FMP second raid
FMP Fumoffu
Claymore
Blood +
Bleach*
BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet nem túl eredeti megoldás, de szerintem az Index egyik, ha nem a legszebb része volt az amikor Touma megmenti Indexet és késõbb a kórházban találkoznak.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CSOCSO
valami ujabb kene az elmult 2-3 evbol... regi nagy nevek kozul rengeteget lattam..
Lelouch
Nekem se tetszett ez az emlékezetvesztõs marhaság.
Lelouch
Gondolom azért lesz majd normális OP is. 😄
LasDen
nem egészen értem mér volt jó elvenni Touma emlékeit....bár biztos megvan az oka...de sok különbség nincs a kettõ között...

LasDen
nah Angel Beats befejezve....jó lett volna, de aztán az utolsó részben valami elromlott és lehúzta az egészet....minden fasza volt, csak a vége....nemtom...😄
az meg szégyen, hogy TK csak ilyen kevés szerepet kapott....😄

berlinboy6329
KB,de gyikük meghalt,mer' csak 2en vannak 😛

És az apjuk papnak állt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS
felnõttek a Pindúr Pandúrok? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
kb 2 pillanatig megfordult a fejembe hogy megnézem....de inkább tartózkodom tõle 😄

berlinboy6329
Panty&Stocking:

What has been seen,cannot be unseen. oO

Mit néztem én Úristen....Aki lááta a trailer,az tudja milyen a rajzolás...

Nem is tudom mihez hasonlit ez a cucc..Pedig hasonlít,mert azt érzem,de h mire fingom nincs...

Szarszörny,meg gyorsaságszörnyet kellett legyõzni Mennyérméért(de hülyeszó)...Nem tudom jellemezni, nincsenek rá szavak...Harisnyák,meg bugyik alakulnak fegyverré,szar mindenhol,a rajzolás meg...Hatalmas agymenés az egész...-.-

LasDen
SnO: Forte elkezdve....jó újra látni...nem is húzták az idõt egybõl belevágtak a dolgokba...és még mindig Ikaros a legaranyosabb 😄
a repülõ pantsuk is feltûntek mégha csak az OP-ban 😄

Máté94
Senkou no Night Raid: szeressük. Nekem tetszik annak ellenére, hogy nincs valami remek értékelése. OP is nagyon jó, az ED annyira nem. 😊)
armageddon666
Na speciel az AA véleménye amire nem nagyon adok. 😊 CartoonAddicts.

@

LasDen
hmm...AA visszalépett az Ironman fordításától miszerint szerintük egy B-kategóriás foshalmaz (nem õk fogalmaztak így, de kb ezt mondják 😄)
nem más véleményébõl szoktam ítélni (legtöbbször), de valahogy nem is vagyok meglepõdve rajta...😄

a SnO:Forte nem holnap kezdõdik??? vagy arra már holnap van??? 😄 mer már vannak fordítások....

IMYke2.0.0.0
Lustaság, fél egészség... 😊
Hát, azt hittem, mégis, ezért csodálkoztam nagyon 😊

LasDen
lusta voltam kiírni 😄
olyat meg nem is csinálok, amihez már van 😄

IMYke2.0.0.0
Á, értem.
A félreérthetõség elkerülése végett - szerintem, és amúgy is - teljes címet kellene használni. <#miaz>

"Sekirei: Pure Engagement"

Lelouch
A 2. évadnak még nincs. 😊
IMYke2.0.0.0
Szeretsz feleslegesen dolgozni? A "Sekirei"-nek van már magyar felirata.
KLIKK!

LasDen
én ugye angolból fordítok, és próbálom tartani azt ami ott van, de ha azt akaarom, hogy magyarosan hagozzon, akkor néha muszáj ferdíteni....
a sekireit is csinálom most....azt a chihiro-tól csinálom és kicsit meglepõdtem, hogy a fordítások mellett tele van megjegyzésekkel, hogy mit mondott meg hasonlók 😄

IMYke2.0.0.0
Hú, mit fogsz mindjárt a többiektõl kapni... 😊)))
BANNER alatt ott van minden 😊

bakkerman
valaki tudna adni egy torrent linket(mindegy milyen,csak ne legyen lassú) a Halo Legends címû animéhez HD(720p) formában?? Mindenhol csak ripek vannak.meg divixesek,azok meg nekem nem jók...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

armageddon666
Ne is, mert többnyire a fordítás az ferdítés, és abból egy is elég, nem kell kétszeres áttét. Egyébként angol feliratot jobban szeretek olvasni, mint magyart.

@

IMYke2.0.0.0
Mostanság annyira rápörögtem az animékre, hogy "hú de jó lenne, ha tudnék japánul, vagy japán ismerõsöm/barátnõm lenne" gondolatok cikáznak a fejemben, amikor egy-egy satnya magyar feliratra nézek...
A gondolat is azért cikázik a buksimban ilyenkor, mert szívesen készítenék feliratokat ilyen sorozatokhoz.
De, hangsúlyozom: nem ANGOLBÓL.

BEAST
Nem szoktak zavarni a spoilerek sem, az meg fõleg nem, hogy leírod neked mennyire tetszik. Engem egyedül csak az zavar, hogy legszívesebben én is nézném, de tudom, hogy egyben sokkal jobb lesz. Addig pedig vergõdök. 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jakuza001
Csak hogy ezeknek a csapatoknak meg van a sajat sorozatuk, nem vallaljak fel a regieket, maximum egy uj sorozatba kezdenek bele csak altalaban.

Anime pedig joval tobb van, mint amit elbirnanak. Sub csapatok meg nem igazan gomba modjara szaporodnak, vagy azt latod, hogy elkezdenek egy sorozatot es abbahagyjak par resz utan.

LasDen
bocs hogy nem tudok várni mint te.....ne olvasd el amit írok 😄

BEAST
Inkább ne legyél. Mindig azokat nézed megjelenéskor amiknél én várok az utolsó részig. 😞 Szerintem várj te is, mennyivel jobb lenne! 😄

LasDen
én vagyok a mérce vagy mi??? 😄

Zomil
oh értem köszi 😊
már várom amugy, Lasden-nek tetszett az elsö rész, szoval olyan rossz nem lehet 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nah...Samurai girls a 2. résszel indít??, az fasza...azt hittem várnom kell plusz 1 hetet 😄

Lelouch
Van, hogy egy-egy anime elsõ részét hamarabb adják le. Most ennél is ez volt a helyzet.
Zomil
köszi, és azt lehet tudni miért volt ilyen nagy kihagyás?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai

Btw a mangaipar leáldozóban 😞 csak még nem érezni annyira.

Ezt tényleg sokat hallani, de régen is jósolgattak ilyeneket. Ha a pesszimizmus be is jön reméljük a tehetséges mangakák túlélik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )