Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Mondocon után.
Volt egy marhajó K-On! AMV. Ilyen AMVHell style csatornaváltós jóság volt. Csak nem sercegõs átvezetõvel, hanem ilyen digitvs csatornainfóval alul. És ilyen zenei klipek mentek. Ha megtalálom mindenképp linkelem, mert volt benne egy pillanat, aminél majdnem hanyat vágtam magam a röhögéstõl 😄

Másrészt 2 klasszikus, amik most nem voltak, de valahogy eszembe jutottak (talán egyik zene volt):

@

PetruZ
Whoa, ez a Bakuman nézõs lesz, azt hiszem, van kellõ marhaság- és komolyságfaktora egyaránt, a hülye japános romantika sem hiányzik belõle, és a manga készítés sztorija, háttere is érdekel. 😊
Zomil
hihi 😊
Hammerfall rulz(egyik kedvenc számom tölük, bár van még egy rakat másik)😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
végre megvan az összes eddigi keion album...legalábbis remélem...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Off: Pár hónapja észrevettem hogy az aláírásodban lévõ három badass idézetbõl kettõ forrását nagyon bírom, úgyhogy a harmadiknak (mármint elsõnek) is utánanéztem, és lényegesen jobb lett az életem. Köszike. <#worship>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
jaja nagzon badass 😄
a többi nem számit... 😄
amugy egy ilyen "versikét" ne várjátok el, h értelmesen leforditsák, mikor maga a versike is sántit csöppet 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Jaja, legjobb rész volt az animében 😄

UTWvel meg nemtom mi a baj... sztem jópofa név 😊

@

Ruley
Szerintem az UBW is nagyon jól hangzik, meg a teljes monológ is:

"I am the bone of my sword.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray,
Unlimited Blade Works!"

Bad. Ass.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
mikor elõször látom, akkor próbálom megfejteni...aztán inkább hagyom a francba...😄

Seth
Mindegyik értelmetlen ,de legalább jól hangzik XD

PSN ID.: Beegabor

Ruley
Több értelme van mint annak hogy "Fate/Stay Night".

Vagy ha már itt tartunk, több értelme van mint annak hogy CLANNAD, ChäoS;HEAd, Elfen Lied, FLCL, Lucky ☆ Star, Serial Experiments Lain, vagy Neon Genesis Evangelion.

Malakai
Általában így van, amikor angolra váltanak. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Seth
Nem a fordítás a szar, hanem maga a mondat. Megpróbálták a japcsik nagyon cool angol mondatnak megírni, de elég hülyén hangzik

IMYke2.0.0.0
"So, as I pray Unlimited Blade Works
Ígyhát imdádkozok Végtelen Számú Pengéért."

Nagyon sántít - mondom ezt úgy, hogy egy másodpercet sem láttam még a F/SN-bõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
nemazért, de a sima Fate/stay night-ban is elhangzik az unlimited blade works versike(és kb. az egyik legjobb jelenet), mondjuk most nem jut eszembe, h minek forditották

A magyar forditást, meg a megjelenés napján elkezdték elvileg forditani, szoval sztem hamar lesz hozzá magyar felirat.

közben utánanéztem:
So, as I pray Unlimited Blade Works
Ígyhát imdádkozok Végtelen Számú Pengéért.

Sztem egész jól eltalált forditás, sokkal szebbet nem lehetett volna kihozni belöle.

Jakuza001
Tul sokat jatszottak biztos PS2-vel. 😄

LasDen
mer??

IMYke2.0.0.0
Nekem a névválasztással van nem kis bajom. Rettenetes.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ruley
Mármint még sehogy nem fordították le, közben leesett hogy magyarul úgyis még csak a Fate sorozat lehet lefordítva, abban meg nem szerepel az UBW.

Ruley
Nem az a lényeg, hanem hogy eleve az UBW-rõl nevezték el magukat. Egyébként nem tudom a címszereplõ jelenséget hogy fordították le az animében (már ha valahogy), de UTW-re a Korlátlan Fordító Mûvek, illetve UBW-re a Végtelen Fegyverkohó szerencsésebb fordítások lennének.

IMYke2.0.0.0
Végtelen (Határtalan) Fordítás Munkák... nálam kilõtték magukat az ûrbe...

Ruley
Ezzel a névvel (Unlimited Translation Works) el is vártam hogy készítsenek egyet.

Malakai
UTW-s fordítás már van Unlimited Blade Worksbõl, hogy mennyire jó vagy sem, nemtudom (de már gyün), UTW nem olyan rossz csapat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Hû! Ez az új évadkezdés visszaadta a hitem az animékben. Ha minden eddigi tartja az elsõ rész színvonalát, akkor az egész MAL-omat újra kell pontoznom nehogy túl sok legyen a 9-es és 10-es!

Közben még a Lovely Complex-et is letöltöttem, amit már egy ideje PtW-ben tartogattam, és az is jobban tetszik mint bármi amit az elmúlt hónapokban végignéztem.

Seth
Tölthetõ az AMV Hell 5,ha érdekel vkit

Ruley
Sõt, úgy tûnik ez után még ennyire sem fog csöpögni. Elég érdekes húzás volt ez a végén, kíváncsi vagyok mennyire tartják majd magukat hozzá.

Az ilyen "WTF" reakciós pillanatokat nagyon jópofán csinálták meg.

Ezen szakadtam.

armageddon666
Csak Grell a fura??? Mert amit Sebastian és Ciel mûvelnek az nem? 😄 A sok ilyen gay innuendo? 😄

btw shoujoban az ilyen elemek megfelelnek kb. a shouneneknél a pantyshot fanservicenek 😄

Ouran High School Host Club
meg most Kaichou wa Maid-sama

@

LeventeV
az iron mant melyik angol es melyik magyar csapat vallalta el? megakarnam nezni az elso reszet, a MALon kicsit lehuztak.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
Bakuman is pipa...nem értem ezt a nyálas jelzõt....azt hittem majd végig csöpögni fog a sok szerelmes baromságtól, de ez messze van attól...nem értem mire fel ez a dolog 😄 az op télleg csöpögõs de messze nem a sorozat szintjét mutatja...😄 sõt...szerintem nagyon jó...érdekes....még Death Note kikacsintás is volt 😄

LasDen
nah....végre van felirat a bakumanhoz....eddig csak trollsubot találtam...😄

Lelouch
Most láttam az op-ját... Hát már valamennyire megértelek. 😄
LasDen
kicsit perverz, kicsit beteg, de legalább jó...😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk mikor kiderült, hogy a szerelme az a barátja beöltözve akkor kicsit sokkolódtam....de még mindig jobb, mert elõtte azt hittem a barátja szerelmes Sadouba...😄

bár én azt hittem tele lesz ecchivel, de sehol nem volt egy pantsu vagy bármi....meg is lepõdtem, hogy ennyire tûrtõzteti magát...de lehet, hogy csak az elsõ rész ilyen 😄

Zomil
jhaaaaaj ez most fájt 😄

amugy meg nemtudom igy leirás alapján nekem tul betegnek tünik 😄

BEAST
Köszönöm, ment is a listára... de erre is várnom kell még 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
ez a címe...😄
szerintem is jó kis cucc...bár szerintem elõre látható már, hogy mi is lesz a végén...😄

#36138: ez M&M...nem MM 😄

Gurren

BEAST
MM? :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ruley
Az MM! meglepõen tetszik, azt hittem csak perverz-ökörködõs lesz, de amellett hogy vicces van valami történet-szerû hangulata.

CSOCSO
Amugy koszonom a listat majd atnezem.. az Angel Beats-t mar be is szereztem.
CSOCSO
Death note, FLCL, Paprika, Wonderful Days, Hellsing mar mind megvolt... sok anime lehet amit elfelejtettem betenni a listamba.
berlinboy6329
Mangázás nem zavar,csak az h nyál is párosul mellé.😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS
...
「けいおん!」映画化決定!!

K-on! mozi készülõben!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Majd meglátjuk mennyire lesz nyálás lány anime.
Kuroshitsuji-t például lehet tûrni. Bár ott csak Grell a "fura" 😄D
IMYke2.0.0.0
Hát igen, én is inkább maradok/nék a nõk imádatánál - s ez az animékre is igaz 😊

Máté94
Itt most nem én gondoltam rosszra 😄DDDD
Nem, csak így posterbõl én valami harci valamire gondoltam, utána meg shounen ai. Akkor ebbõl mi lesz? Nem akarok példákat felhozni rá .DD
IMYke2.0.0.0
Össze"rakni"? <#vigyor5><#nevetes1>

Máté94
Nem izgatnak, de kíváncsi vagyok erre a Chi-re 😄D
Hogy tudják ezt összerakni 😄D
IMYke2.0.0.0

armageddon666
és hogy shounen ai ...

nézz Boku no Picot ^^

NE!

@