Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Pöfög újra a gõzös.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Na kérem, ilyen rajzot szeretnék mozgásban látni egy megvalósuló Elfen Lied-folytatásban 😊
KLIKK RÁM!

De megelégszem egy "Clannad" 3-al is 😊

Nézzetek a "3d illust" alá - felsõ sor 2. kép!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
Kb felénél járok, de a Highschool of the dead eddig nagyon tetszik. Hirano pedig kedvenc! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Tudnék sorolni... 😊
De, voltaképp 3-4 bejáratott helyem lett az elmúlt 3 hónapban.
Ha ezeken nem találom meg amit keresek, akkor úgy kell nekem :Ö

Jakuza001
Szerintem Imike nekunk koszonhetoen, esszegyujttte az osszes lelohelyet, ami megtalalhato a neten. 😄DDDD

LeventeV
kosz 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Válaszoltam is.

LeventeV
mi a gozos? vagyis tudom mire jo, de mi az eredeti neve? privatba is jo 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Jakuza001
Zene fuleimnek. 😄

BEAST
És tényleg. :o Köszönöm, nem is értem miért nem néztem meg eddig ott, pedig nem egy sorozatot szedtem már tõlük. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Győri Devi
nem pedig este jó volt és most akartam kaparni a Hikaru no Go-t...

やられたらやり返す。倍返しだ!

PetruZ
A gg saját oldalán ott a HOTD batch (szept. 28.-i bejegyzés).

Ore no Imouto, 1. rész: Nézhetõ volt, de egyelõre fogalmam sincs, mirõl fog szólni. 😊
IMYke2.0.0.0
Srácok! Ti sem éritek el a GÕZÖST?

LasDen
nah végeztem az Index-szel...totál átlag cucc, igazatok van...😄 nem volt egy nagy élmény....Index megmentése óta a sztori semmit nem haladt elõre....pár embert megismert Touma és kész...semmi más....remélem Railgun jobb lesz....Index 2-t majd csak mikor esetleg felkerül a gõzgépre, addig nem érdekel....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Pedig mostanában csak a Sekirei s2-t meg az UBW mozit néztem, semmi mást. 😞 Sorban állnak a ptw sorozatok, de egyikhez sincs kedvem. Bár ha valahol találok majd Highschool of the dead-et vagy Fairy Tail s2-t egyben, hogy ne kelljen részenként töltögetnem akkor lehet megjönne a kedvem is. 😄

Zomil
hm ilyen nagy számok mellett én csak spoilerben merem beirni 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
567

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
na szépen vagyunk....otaku 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
6,185 😊

<#email>

Győri Devi
3,209 nekem meg. Elég gáz 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

armageddon666
Asu no Yoichi - Ayame <3 jöjjön vele össze a Samurai!! ^^, de úgysem így lesz.

@

Jakuza001
Remelem most elleszek egy darabig, a Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan 94 reszevel. 😄

LasDen
2470 epizód....😄

Yousuga no sora...nem tudom...nem igazán jött be a dolog...de más részrõl meg a twincest jó dolog...bár túl sok érdeklõdõ van a srác körül, ami lehet hogy engem megölne a sok drámai meg romantikus jelenetével....még nem tudom mi legyen vele....lehet megnézem a 2. részt is majd...

Kami nomi zo Shiru Sekai....egyrészt fasság ez a démonokat elkapós, csajokat felszedõs otaku dolog....másrészrõl meg egész vicces volt és érdekes...ez is kicsit kétséges...a 2. rész dönt itt majd...😄

Gurren
ciki

Malakai
Le vagyok maradva, bár a listám is picit, 3360. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Nekem 1024. Kettes számrendszerben pont kerek! 😛

Az 1000-t úgy tûnik a héten léptem át a LoveCom-mal.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Nekem csak 1116 van eddig 😊)
Mindjárt meg lesz a 100. animém 😊
armageddon666
on hold meg dropped beleszámolva 4600 epizód. Közel 3 hónap tömény anime...

@

Máté94
grat!^^
armageddon666
Megvan a completed animék közül a 4000. epizód ^^

@

Zomil
omg 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen

RelakS
kép? :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
"Chukei, a Kadokawa Group Publishing company, has released a book that teaches chemistry with the characters of Kagami Yoshimizu's Lucky Star high school comedy manga on Thursday. Takashi Matsubara, a lecturer at the Kawaijuku extracurricular school, wrote Lucky Star to Manabu Kagaku (Riron-Hen) ga Omoshiroi Hodo Wakaru Hon to prepare high school students for college entrance exams and other tests.
For example, the book compares chemical equilibrium with a tug-of-war match between the Lucky Star characters. Tsukasa illustrates the solubility of gases by spilling water. The book's appendix features a periodical table festooned with many pictures of Lucky Star characters."

érdekesen hangzik....ilyenbõl jobb tanulni 😄

LasDen
hmm...most nézem, hogy ez a Yosuga no Sora nekem is a listán van....hát akkor ideje meglesni azt az elsõ rész....😄

armageddon666
az csúnyán hangzik. úgy hívják szépen hogy (w)incest. 😊

@

LasDen
hmm...😄

Máté94
Az echi helyett inkább vérfertõzést mondanék rá 😄D
Ruley
Haggyámá, csak azért használtam sokat mert tényleg sokszor zavar e a fajta történetvezetés, és könnyebb újra és újra leírni mint azt hogy "fúj, fúj, ebben az animében is erõltetetten tartják fenn a kialkult romantikus kapcsolati szintet: vagy nem is bírnak elõrelépni, vagy ha mégis akkor megnyomják a reset gombot"."

Ruley
Nem tudom tragikus vége lesz-e, VN aadaptáció, szóval gondolom volt tragikus befejezései meg többféle happy end is, az meg még mindenkinek meglepetés hogy melyiket választják.

De tényleg nekem is eléggé úgy tûnt, hogy van egy ilyen elõszele.

Máté94
Lehet 😄D

Közbe Yosuga no Sora-t megnéztem és fura. Még nem tudom mi az anime lényege. Ilyen tragédia+ecchi? 😄
Seth
Ruley mostanában tanulhatta ezt a kifejezést mert agyba fõbe használja 😊

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Status Quo: helyzet melynek nincs, vagy reménytelen a megoldása - "csiki-csuki".

Status Quo = fennálló állapot

Máté94
Mi az a status qou? 😄
Ruley
A Shinryaku! Ika Musume annyira moe-moe hogy azt már büntetni kéne. 😄
A lányok karakterdizájnja az Asobi Ni Iku Yo-ra emlékeztet.

The World God Only Knows szerintem nem fog annyira tetszeni, talán említettem már egyszer-kétszer-harmincszor hogy rühellem a romantikus status quo-t, itt meg az egész arra alapul.

Lelouch
Januárban indul a folytatás.
armageddon666
131245 anime mellett nehéz lesz megoldani egy 10es skálán hogy jól viszonyuljanak egymáshoz 😄

egyébként 1/3+1/3 helyett inkább 2/5+2/5 ... 😊 És azért mert még mûfajon belül is eltérõek, mindben találtam valamit ami miatt jobban tetszett mint X másik... Így nem tudom pontozni rendesen. Jobban tetszene egy bináris "lájk-rendszer". Tetszett? Igen! Vagy egy olyan ahol részpontokat lehet adni. Karakterek, story, stílus, animáció, hangok, zene, etc... csak ki venné a fáradságot, hogy ezeket végigpontozza?

A másik ami miatt mindig 9-10-t adok, mert általában anime után (valamikor már közben), még a hatása alatt pontozok, nem tudok a legkisebb mértékben sem objektív lenni, összehasonlítani. De ha most speciel visszagondolok rá, valszeg ToraDora és Lovely Complex is 10t kapott nálam, de valahogy Lovely Complexre már nem emlékszem, nem nagyon maradt meg, nem volt olyan hatással rám. Ezzel szemben ToraDora 😊

@

efti
Nekem ez annyira nem tunt fel benne, sokkal komolyabb sztori, de nagy kedvenc. Ha a Kimi ni Todoke tetszett neki, akkor ez plane fog.

WWFSMD?

armageddon666
NOT!

@

Seth
Hû,ennek tökugyanaz a karakterdizájnja mint a Lovely Complex-nek

PSN ID.: Beegabor

efti
Nezz bele a Bokura Ga Ita-ba is

WWFSMD?