Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
KLIKK RÁM!
De megelégszem egy "Clannad" 3-al is 😊
Nézzetek a "3d illust" alá - felsõ sor 2. kép!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De, voltaképp 3-4 bejáratott helyem lett az elmúlt 3 hónapban.
Ha ezeken nem találom meg amit keresek, akkor úgy kell nekem :Ö
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ore no Imouto, 1. rész: Nézhetõ volt, de egyelõre fogalmam sincs, mirõl fog szólni. 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#email>#email>
やられたらやり返す。倍返しだ!
Yousuga no sora...nem tudom...nem igazán jött be a dolog...de más részrõl meg a twincest jó dolog...bár túl sok érdeklõdõ van a srác körül, ami lehet hogy engem megölne a sok drámai meg romantikus jelenetével....még nem tudom mi legyen vele....lehet megnézem a 2. részt is majd...
Kami nomi zo Shiru Sekai....egyrészt fasság ez a démonokat elkapós, csajokat felszedõs otaku dolog....másrészrõl meg egész vicces volt és érdekes...ez is kicsit kétséges...a 2. rész dönt itt majd...😄
Az 1000-t úgy tûnik a héten léptem át a LoveCom-mal.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
itten vannak ha minden igaz...😄
For example, the book compares chemical equilibrium with a tug-of-war match between the Lucky Star characters. Tsukasa illustrates the solubility of gases by spilling water. The book's appendix features a periodical table festooned with many pictures of Lucky Star characters."
érdekesen hangzik....ilyenbõl jobb tanulni 😄
De tényleg nekem is eléggé úgy tûnt, hogy van egy ilyen elõszele.
Közbe Yosuga no Sora-t megnéztem és fura. Még nem tudom mi az anime lényege. Ilyen tragédia+ecchi? 😄
Status Quo = fennálló állapot
A lányok karakterdizájnja az Asobi Ni Iku Yo-ra emlékeztet.
The World God Only Knows szerintem nem fog annyira tetszeni, talán említettem már egyszer-kétszer-harmincszor hogy rühellem a romantikus status quo-t, itt meg az egész arra alapul.
egyébként 1/3+1/3 helyett inkább 2/5+2/5 ... 😊 És azért mert még mûfajon belül is eltérõek, mindben találtam valamit ami miatt jobban tetszett mint X másik... Így nem tudom pontozni rendesen. Jobban tetszene egy bináris "lájk-rendszer". Tetszett? Igen! Vagy egy olyan ahol részpontokat lehet adni. Karakterek, story, stílus, animáció, hangok, zene, etc... csak ki venné a fáradságot, hogy ezeket végigpontozza?
A másik ami miatt mindig 9-10-t adok, mert általában anime után (valamikor már közben), még a hatása alatt pontozok, nem tudok a legkisebb mértékben sem objektív lenni, összehasonlítani. De ha most speciel visszagondolok rá, valszeg ToraDora és Lovely Complex is 10t kapott nálam, de valahogy Lovely Complexre már nem emlékszem, nem nagyon maradt meg, nem volt olyan hatással rám. Ezzel szemben ToraDora 😊
@
WWFSMD?