Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nekem is ez jutott róla eszembe 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Sekirei elsõ perc:

OMG mi ez? Elfen Lied HD? 😄

@

BEAST
Egy darabig kb ez megy, de utána elég jól összeszoknak. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Ja. Egész hamar mint mondjuk... 3. rész? ^^, valahogy olyan érdektelen az egész :\ Lehet inkább elkezdem a Sekireit és majd folytatom ezt... mert a fõcsávó nem szimpi, Kuro, hááát, eléggé semmilyen... Eddig minden részben összeverték, a srác meg állt mellette mint a...cövek.

@

Máté94
Akkor én érzéketlen vagyok 😄D
BEAST
Hát, ha valamibe egy kicsit sem tudja beleélni magát az ember, akkor felesleges folytatni. Ezért szeretem az animeket, egyáltalán nem a valóságról van szó, sokszor nem csak a szereplõk, de maga a helyzet is hihetetlen, de az érzések nagyon is a helyükön vannak.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Engem nem hatott meg tudván, hogy csak egy film 😄D
Malakai
Pedig szerintem a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gyerekzombik
nem olyan ritkaság, általában ha tovább kell fokozni még a "borzalmakat".

A Kurokamiban azon a jeleneten viszont én is meglepõdtem, egész korrekt volt a sorozat, kár, hogy elég hamar ellaposodott.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Az sem volt semmi, de amikor
A hídon könyörög a gyermeke életéért egy anya, a gyerek pedig már rég fertõzött... na ott kicsit megálltam és kimentem teáért. 😊

Én a HighSchool of the Deadban éreztem így amikor Seako

Egyszer csak olyan 4-5 éves zombigyerekekkel találja szembe magát. Azonnal le is fagy.

Ezt valahogy el szokták felejteni amikor Zombis cuccról van szó.
armageddon666
Kurokamit kezdtem.
elsõ rész vége O.o
bár nem sok idõ volt gondolkodni, de nem hittem, hogy meglépik ezt. Azért nem sûrûn raknak bele animébe olyat hogy egy kamion szétken az aszfalton egy max 10 éves kislányt...

@

LeventeV
megneztem az Iron man elso reszet. nalam varokazason alul teljesitett, kicsit csalodas. grafikara nincs panasz, MAdhouse hozza a szintet, de megis santit az egesz. kar erte 😞

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

PetruZ
KnT = Kimi ni Todoke
LasDen
nálam a Hyakka Ryouran OP viszi a prémet...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Szerintem azért vannak még jó OP-k ebben a szezonban. Az Index és a TWGOK OP-ja nekem legalábbis bejön. De eddig csak a Bakumané ami tényleg nem tetszett.
Ruley
KnT?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

BEAST
Épp ajánlani szerettem volna. Mindkettõ jóféle. 😊

PetruZ
K-ON! és !! OP/ED-ek nem jók? 😊 Fõleg a 2. évad ending-je, a "No, thanks". Nem stílusom, de a HTT számok tetszenek valamiért. 😊

Love Complex: Két nap alatt végigdarálva, összességében nálam nem tudott felnõni a KnT-hez, max. humorban, mert ez "csak" egy romantikus komédia. Annak viszont nagyon jó volt.

Bokura Ga Ita: Elsõ rész alapján még nem tudom, de végignézem majd ezt is, csak a rajzstílus elviselhetetlen. 😞
LasDen
Tsukiumi FTW...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Szedek egy Kurokamit meg egy Sekireit ^^

@

Ruley
"OP abszólut eddigi legjobb. ED is jó, de annyira nem "

Nem mintha nagy konkurenciája lett volna, bármennyire is gerjedek erre az évadra, azt meg kell hagyni hogy az OP-k és ED-k elég gyengék lettek.

Az elõzõ évadban zseniális volt a HOTD OP, meg a SYD ED, az Ookami-ból meg mindkettõ nagyon tetszett.

armageddon666
Asu no Yoichi befejezve. Mondjatok valami hasonlót! köszi.

@

Máté94
Én szeressem. Olyanokat nevetek rajta.

-Alázz, még erõsebben! xd

OP abszólut eddigi legjobb. ED is jó, de annyira nem 😊
LasDen
igen...elég visszafogott lett...én azért remélem késõbbiekben hozza az elsõ rész beteg voltát....😄

Ruley
Az MM!-el kapcsolatban igaz volt az elsõ megérzésem, hogy nem is olyan nagy kreténség lesz ez, a második epizód már szinte teljesen átment olyan slice of life-ba romantikus fûszerezéssel, mint mondjuk a Nogizaka Haruka, vagy a Toradora, csak itt tök mellesleg néha az adja a szituációs humort hogy a szereplõk perverzek.

LeventeV
megneztem az UBW-t. nem csalodtam, jol szorakoztam rajta. <#eljen>

BEAST
Ugye?! Mondtam, nagyon jó jelenetek voltak benne. 😄

Én meg harmadjára nézem végig a Highschool of the dead-et és még mindig nem jöttem rá miért tetszik annyira. Általában a kedvenc sorozataimban van egy vagy több jelenet amit többször is visszanézek annyira tetszettek. Itt viszont nem találtam ilyet.
A zombi világvégés sztori nem kedvenc, de filmben is megnézem az ilyesmit. A párbeszédek, jelenetek egyszerûek. Viszont a szereplõket nagyon bírom. Fõleg Hirano-t.
Remélem ha lesz folytatás, akkor találkoznak végre a mesterlövész nõvel. Elõre látom, hogyan zaklatná Hirano-t. 😄

LasDen
bazzeg ez a Baka to Test to Shoukanjuu mekkora király volt...az elsõ rész után nem gondoltam volna...aztán a 2. résztõl végig röhögtem minden részt...és valamikor jövõre lesz 2. évad is...elõtte meg egy OVA....specialra fel...😄
nem is tudom, hogy gintama óta nevettem-e valamin ennyit....😄

LasDen
az animaxen most lesz a 39-40. része, így szerintem még nincs meg végig....

LeWyTy
Üdv
Megtudná mondani valaki hogy a Fullmetal Alchemist Brotherhood 100%ig levan már szinkronizálva?

Ha valaki tud valamit legyen szíves legalább egy privátot küldeni.

Köszönöm.<#integet2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

IMYke2.0.0.0
Nem tudtam hogy van. De, most megnevettettél a gyakorikerdesek.hu-s bejegyzéssel 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fordítottam egy újabb "felvilágosító" mangát.

Link az aláírásomban.
armageddon666
Húúú de nem bírom Miss Tökéletes Ibukit... Ayamének kéne összejönnie Yoichivel, Ibuki meg ott lehetne Wassannak... nem hiszem el hogy Yoichi meg Ibuki is ennyire rosszul lát, mindent félreértelmez... Ibukinak mondjuk érdeke, de akkoris.

@

efti
vegulis mostly harmless volt amit csinaltak 😄

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Az egész oldalas vergõdésben ez volt a legértelmesebb mondat:

“So long, and thanks for all the fish”

efti
😞

Kar ertuk, jo volt amit csinaltak, de vegul amit a honalpjukon leirtak azt meg lehet erteni.

WWFSMD?

armageddon666
Befejezték.

@

efti
Eclipse-ekkel mi tortent? 2 hete nem jelent meg veluk semmi

WWFSMD?

armageddon666
Asu no Yoichiben Wassan mellett levõ srác tényleg minden részben egyre fiatalabb? 😄 Amúgy jó anime, tetszik. Mondjuk a legutóbbi részben nagyon nem kellett volna verés szegény Samurai-sannak, de egyébként jó. 😊

@

Lelouch
Az Index OP-ja most se okozott nekem csalódást. 😄
LasDen
otoshimono 2. rész elsõ fele elég gagyi volt....aztán a végére szépen kijavították a dolgokat...az ED meg teljesen kész volt....Delta amilyen keménynek néz ki....

LeventeV
ahhh... kosz nem. elvesztene az anime a varazsat akkor. (szerintem)
nekem boven eleg a fanart az ilyenekbol.

UI:vegre itthon, szedem is az UBW-t 😄

LasDen
elsõ részbe ilyenek még nem voltak 😄

BEAST
Én inkább a lányok fõztjétõl félnék, a sulival semmi baj. 😛

LasDen
Baka to Test to Shoukanjuu érdekes....elszabott egy suli...ide se járnék szívessen...nem akarnék a legszarabb osztályba járni....😄

BEAST
Nem rossz sorozat, de az elsõ felében a leányzót nagyon nem bírtam. 😊 Viszont végeztem a Highschool of the dead-del. Féltem, hogy buta ecchi lesz, de kellemesen csalódtam. Jóféle, jöhet a folytatás. 😊

LasDen
B gata H kei egy kicsit sem volt beteg....gondoltam, hogy durva lesz, de nem ennyire...az utolsó 1-2 rész nagyon ott volt...szerencsétlenek...bár egyértelmû volt, hogy mi lesz a végeredmény, de tetszett....áh...😄

Máté94
Inkább ne 😄D
IMYke2.0.0.0
"ilyen rajzot" - nem ezt 😊 A minõségre gondoltam. <#papakacsint>

LasDen
elég kifejezéstelen arc....
inkább maradjon a mostani....😄