Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lányok karakterdizájnja az Asobi Ni Iku Yo-ra emlékeztet.
The World God Only Knows szerintem nem fog annyira tetszeni, talán említettem már egyszer-kétszer-harmincszor hogy rühellem a romantikus status quo-t, itt meg az egész arra alapul.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
egyébként 1/3+1/3 helyett inkább 2/5+2/5 ... 😊 És azért mert még mûfajon belül is eltérõek, mindben találtam valamit ami miatt jobban tetszett mint X másik... Így nem tudom pontozni rendesen. Jobban tetszene egy bináris "lájk-rendszer". Tetszett? Igen! Vagy egy olyan ahol részpontokat lehet adni. Karakterek, story, stílus, animáció, hangok, zene, etc... csak ki venné a fáradságot, hogy ezeket végigpontozza?
A másik ami miatt mindig 9-10-t adok, mert általában anime után (valamikor már közben), még a hatása alatt pontozok, nem tudok a legkisebb mértékben sem objektív lenni, összehasonlítani. De ha most speciel visszagondolok rá, valszeg ToraDora és Lovely Complex is 10t kapott nálam, de valahogy Lovely Complexre már nem emlékszem, nem nagyon maradt meg, nem volt olyan hatással rám. Ezzel szemben ToraDora 😊
@
WWFSMD?
PSN ID.: Beegabor
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2-3 eset lehet mikor utólag lepontoztam....
mondjuk én nem viszonyítom máshoz az adott animét, hanem csak értékelem, hogy mennyire tetszett a dolog...
de mindegy...érdekes dolog számomra....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Meg aztán a végén úgy nézne ki a listám mint armageddonnak, hogy a harmada tíz pontos, a másik harmada meg kilenc pontos, amibõl nem igazán derülne ki hogy mi az amit IGAZÁN szeretek.
(Egyébként még egyszer végiggondolva a dolgokat, mégsem a Toradora esett ki a belsõ körbõl, hanem az Ef, igaz az más mûfaj)
WWFSMD?
Igen, az elején amikor felveszi a harisnyát nekem is ez jutott eszembe.
nem beleszólás akar lenni, csak én nem értem mért kell valamit lepontozni, azért mert valami tetszett...😄
A Maid-sama nem tett rám túl nagy benyomást, de ez után lehet hogy mégis több shojou-t kéne néznem? 😛
Még lesz Eclipse-féle Maid-sama, nem? Én úgy emlékszem, azt írták. Kicsit még várok, de nem tudom, meddig bírom ki. 😊
Eclipseszel kezdtem, és FFFpeeps volt az utolsó pár rész, és egész jók. A videó minõsége TALÁN egy fokkal gyengébb volt Eclipsenél, de nagyon részletes sub volt, és jónak is tûnt... igazából nem is nagyon tûnt fel a váltás 😊 szóval jók.
@
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
WTF? Õk is?
De van Asu no Yoichi! DVDRip 😄
@
Írni akarok logout.hu-ra kis õszi anime ismertetõket 😄
vs
CoalGirls utóbbi 3 karakterrel rövidebb.
TüskeA
vs
WTF?! ezt meg nem is tudom mi akar lenni.
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meg még annak az oldalnak a címe ami RAW összehasonlítással foglalkozik 😊)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
...The DVD version of the film sold 10,997 copies to rank #1 for the week as well.
szépen fogy azért...😄
Oreimo: 😊)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.