Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Shigurui...Life of the samurai - the incredibly boring version....dobtam a picsába...nem ezt vártam....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nekem is szarakszik, de ha elsõre nem is jelenik meg a változtatás idõvel beveszi.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Elvefozesre vigyorogva...

Slaaaaaaaanesh for president

WWFSMD?

efti
Mas. A MAL nalatok is hulyeskedik? Ma valahogy mindent 165416541x kell a tudtara hoznom, hogy annak megfeleloen meg is valtozzon a listam

WWFSMD?

BEAST
Elõbbinél ecchi samurai lánykák miatt így is úgy is megnézném, utóbbi viszont eléggé elgondolkodtatott... a Zero no tsukaima-ban is tulzásnak éreztem a korbácsolást. Ezek szerint itt még rosszabbra számíthatok majd.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Samurai girls-szel szerintem nincs baj....nem egészen értem 😄 az MM-ben meg a 2. része azért visszafogták a srácot...😄

ez a Lucky Star....nem ezt vártam...hasonlít az Azumangara és az nagyon nem jó jel...hosszú és elég unalmas volt ez az elsõ rész....

efti
Semmi igazan kulonos, a Samurai Girlsnel egyszeruen csak nem vagyok kivancsi a kovetkezo epizodra.

Az MM egesz jo lehetne, ha nem vinnek annyira tulzasba hosunk mazochizmusanak megnyilvanulasait.

WWFSMD?

BEAST
Mesélj, miért? :o Nálam mindkettõ várós, de majd csak egyben. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

efti
Nekem azt hiszem ennyi eleg volt a Hyakka Ryouran-bol es az MM is eleg dobaskozeli allapotban van igy a masodik epizod utan. Igaz az utobbi legalabb valamivel jobb volt mint az elso resze.

WWFSMD?

Máté94
Yosuga lányok 😄D

LasDen
hát IRL valószínû hogy ledobtam volna az ékszíjjat, de itt csak néha már úgy röhögtem, hogy majd megfulladtam...😄

BEAST
B gataban tenyleg tul lelkes volt Yamada, de itt olyan fapofaval beszeltek intim dolgokrol, hogy neha felrenyeltem a teat. 😄

LasDen
nah évgeztem a Seitokai yakuindomoval...fasza volt...nekem bejön ez a beteg karakter...B gata hkeibe kicsit túlzó volt, de itt pont jó volt nekem....az utolsó rész 4. falas poénjai meg nagyon ültek....😄 az ilyenek jöhetnek tonna számra 😄

BEAST
Remélem hamar leszoknak az ilyen lányokról. 😞 Tudnak szórakoztatóak is lenni, de ne fõszereplõk legyenek. Vagy ha mindenképp maradnak az ilyen lányok, legalább legyen mellettük egy Takatoshi-hoz hasonló fiú ellensúlynak. 😊

Viszont most végeztem az I"s Pure-ral és nagyon tetszett, az utolsó részt még meg is könnyeztem. Döbbenetes, hogy amire a White Album két évad alatt nem volt képes az itt összejött csupán 6 rész alatt. 😄

Ruley
Ne viccelj már, ez STUDIO SHAFT, nekik ez az alap jellemzõjük, hogy a sztori csapong jobbra-balra, elõre-hátra, agyba-fõbe, és a grafikájuk sem mindíg következetesen moé.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

PetruZ
Soredemo Machi wa Mawatteiru: Újabb "maid cafe"-sztori, egyelõre szimpla szerelmi háromszöggel, talán nézhetõ is lesz, ha azt a két ugly karaktert kirakják belõle és valamit simítanak a csapongó sztorin...

Bakuman: A 2. rész után tovább nõtt a bizodalmam benne, jó lesz ez, az õszi évadban eddig ez tetszik a legjobban.
Ruley
Ez szerintem valami új, kialakulóban lévõ karakter-alaptípus lehet, olyan mint a Tsundere, csak tsuntsun helyett perverz.

LasDen
kösz, de kösz nem...😄

IMYke2.0.0.0
Miért nem? <#ravasz1>
Egy "coming out" sokat javítana a kedély állapotodon - legalábbis, ezzel vigasztalják magukat azok, akik megtették. <#hehe>

Én azért jobban "beindulok" egy formás nõcitõl 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
szólhattok, csak nem érdekelne....meg akkor azt amúgy se mondanám el...😄

BEAST
Az ajándékok láttán én lehet elsírtam volna magam a meghatódottságtól... 😄D

IMYke2.0.0.0
És ha "úgy" tetszene, akkor sem szólhatnánk egy szót se. Nem igaz? 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
2. évadot nekik!! >.<
A karácsonyos rész nagyon ott volt 😊
LasDen
a srác nekem is tetszik (nem úgy 😄)....teljesen normálisan viselkedik...nem olyan tucat karakter....hasonlít Kyonra...

BEAST
Tényleg elég beteg milyen rezzenéstelen arccal mondják azt amit, a srác reakciói szerencsére megnyugtattak. 😄 Sajnáltam, hogy kihagytak egy Shino-Takatoshi randit, ott is alkothatott volna az elnökasszony. 😄

LasDen
nekem bejön a Seitokai....sokat derülök rajta.....az a sok beteg poén...nagyon kész...😄

BEAST
A Seitokai Yakuindomo egynek elment. Voltak részek amiken mosolyogtam is, de az biztos, ha a rengeteg szexuálisan lelkes jelenetet nem szakította volna meg egy két elpirulós Shino jelenet akkor a világból is kikergetett volna ez az egész. Valószínûleg valami olyasmit vártam a sorozattól ami nem volt célja. Bár a B Gata H Kei is az után kezdett el igazán tetszeni amikor Yamada elkezdett aranyos lány módjára viselkedni... még ha csak pár képkocka erejéig is. 😊

Győri Devi
ryuumaru az egyetlen ami normális angol sub hozzá de õk is az at-xes rawt várják és ha nincs akkor drop...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
1-2 cenzura engem sem zavar, szoval én sem értem, h mi a bajuk vele, de ha nem csinálják, kénytelen leszek angolul elkezdeni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
jah...pont én kérdeztem tõlük...😄 ott nem akartam kérdezni tõlük, de nem értem mit kell annyira a nem cenzúrázott verzió....a 2. részben is csak 2-3x volt...az egyik még egy kicsit rosszul is sikerült....persze biztos velem van a baj, hogy nem a lógó csöcsök érdekelnek....😄

IMYke2.0.0.0
Fórumozni azért "érek rá", mert géppel is dolgozom. De nem leányálom.

IMYke2.0.0.0
Ó, Te szegény... inkább járnék suliba <és mellé>, mint hogy itt sínylõdjek, meg a második munkahelyemen.

Ruley
Te meg szegénykém csak fórumozni érsz rá. 😞

Szívesebben cserélnék egy reggeltõl délutánig tartó munkaidõre, mint hogy déltõl késõ estig az iskolában legyek...

IMYke2.0.0.0
De rohadtul ráértek, hogy napközben is animét néztek. <#guluszem1><#fogmosas>

Ruley
Ez az OreImo nagyon jó, valahogy az otaku témában tényleg olyan mintha tudná a sorozat hogy mirõl beszél. Ami egyébként más sorozatokban meglepõen ritka, ahhoz képest hogy a legtöbb animét kik és kiknek készítik.

A második rész közepén az a "Moe vs. Emo" vita tényleg olyan volt amit el tudnék képzelni egy fórumon is. Aztán megjelent Lelouch...

Zomil
Megnéztem az Index 2évadjának elsö részét, eddig tetszik 😄
OP, ED is egész jó.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Közben AA-n pont belebotlottam az info-ba 😄
akit érdekel US fogja vinni.
"Elviekben igen, de csak akkor, ha 11én kikerül az uncersored adás rawja. Ha jól emlékszem akkor kezdi adni AT-X. Az agyoncenzúrázott verziónak nem fogunk nekiállni, mert nincs értelme annak, hogy a fele fekete ködbe vész..."

Szoval akkor ma valóban az elsö rész jön ismét csak ez elvileg nem lesz annyira cenzurázva 😄

Zomil
Samurai Girls-t nemtudod ki forditja magyarra?
Mert AA-n nem találta ezzel kapcsolatos forumot, és US-en meg csak az index van kirakva.

LasDen
nah megvan a szezon elsõ (és még elõfordulhat, hogy az utolsó) dropja.....név szerint a tantei opera milky holmes....már a kezdetektõl volt bennem egy visszásság, de adtam neki egy esélyt.....de ez nagyon nagyon nem nekem való volt....

viszont Hyakka ryouran nagyon adja...szerencsére a részben a sztori nagyobb teret kapott mint az ecchi....mondjuk az nem tetszik, hogy Jubei ilyen skizoid alkat....nem tetszik ez az idióta, esetlen lány vagyok, de ha felébredek akkor kettévágom a jó istent is....vagy legyen kemény vagy ne...😄

efti
Nemtom nekem valahogy tul rovidnek tunt a Bakuman masodik resz is 😞

WWFSMD?

LasDen
iron man...2 rész után, elég gagyi, de még nézhetõ...heti 1 rész teljesen jó lesz....de a zenék valami borzalmasak....meg az egész olyan mint valami 90-es évekbeli B kommandós film....ha jó lenne a hangulat még nem lenne baj, de sajnos azok szintjét is hozza...😄

bakuman meg teljesen jó...nincs az a nagy várakozás mint az elsõ rész utána, de maga az epizód teljesen korrekt volt....jó lesz ez...😄

LeventeV
nem az elnevezesre ertettem, hanem magara a "dologra" amit takar... mar a loli is eleg "erdekes" de ez... <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
"Working!!"

Ruley
Szerintem ez éppen hogy az angol eredetû elnevezése, japánul én inkább úgy hallottam hogy pettanko.

LeventeV
aztak.... betegel a japanok neha, de ezert szeretjuk oket XD

Ruley
Delicious Flat Chest.

LasDen
én nem mertem megkérdezni, gondolván biztos én vagyok a tudatlan...😄

Seth
defectes ? XD

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
dfc?

Tényleg?Akkor mondanál vmi jó moe lolisat xD
Loli forever 😄