Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
jó mondjuk akkor valóban mind1 😄
a hiragana már megy, most tanulom a katakanát, szoval én már a felét el tudtam olvasni, mondjuk a kanjikhoz még közöm nincs 😄
De majd az is menni fog szép lassan 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
lusta vagyok ahhoz má...😄 meg nem mintha sokkal bejjebb lennék vele...ugyanúgy nem fogom tudni elolvasni õket...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
jah amugy biztos ami biztos kaptam egy Eva-s bannert 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
lol 😄
mondjuk nem mintha netröl nem lehetne leszedni 😊

LasDen
igen tudom hogy mik...de attól még nem tudom, hogy mi akar lenni odaírva...😄
nincs karakterkészletem, mer valahogy a windows cd-mrõl lemarattak...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Győri Devi
Jah hogy a karaktereket sem írja ki és csak kockákat látsz. Azaz igazi 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Malakai
Sejtheted, hogy azok nem kockák eredetileg, japán karakterek inhalálj. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
3 kocka OP 11 kocka.flv

Győri Devi
az op elõtt ott van hogy eva 😛

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
mekkora beteg a srác...😄 mivel csak OP van kiírva nekem a kockák mellett, így picit gondolkodtam, hogy milyen op lehet....és érdekes módon vagy ezt vagy a pirupít vártam...😄

Zomil
és milyen angol akcentussal "énekli" már 😄
Ez egyszerüen fáááj, nemtudom miért néztem végig 😄

Zomil
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE........utálllaaaaak, most tuti rémálmaim lesznek 😄
OMG 😄

Győri Devi
ez kész 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Zomil
fel fog majd tünni azért 😊
szvsz jó a railgen föleg Kuroko teszi felejthetetlenné 😄
simán van olyan jó mint az index, sött néha talán még jobb is, de igazábol nem tudom eldönteni, h melyik teszik jobban, mind a 2 nagyon jó 😄
Bár az biztos, h railgun után Kuroko egyszerüen hiányzik 😄

BEAST
I"s Pure és a Kaichou wa Maid-sama után úgy érzem megint rákaptam az ilyesmire... nem is tudom hogy most a Kimi ni Todoke vagy a Bokura ga Ita következzen. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Kaichou wa Maid-sama: Nagyon jó! El sem hiszem, hogy 26 résznyi huzavonát ilyen lelkesen néztem végig. 😊 A Misa-Usui páros ráadásul sokkal szimpatikusabb volt, mint a Special A Hikari-Kei párosa. Arról nem is beszélve, hogy sehol egy gigantikus mell... a mostanában látott sorozataim után felüdülés volt "normális" lányokat látni.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
nem is azért akartam, hogy itt is villogjon imagine breakerével...csak ha már spinoff akkor gondoltam bekukkant hogy mi a pálya...😄

efti
fel fog tunni, de nem igazan lesz szerepe

WWFSMD?

LasDen
elkezdtem a railgunt...meglássuk...aszittem feltûnik majd Touma, de elmaratt...nem hiányzik csak gondoltam az elsõ részben biztos összefutnak vele...😄

Malakai
Mármint Anonymous-t?
Mert kamu.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti

Eclipse-eket csokoltatom 😛

WWFSMD?

armageddon666
vannak jó pillanatai, de összességében elég gyenge. többet is kihozhattak volna belõle.

@

efti
Hihi, ez kiba jo volt 😄

Csak hogy en is rakjak egyet:

WWFSMD?

armageddon666
Nekem a Next Generation a favorit, pedig sokan nem szeretik 😞

@

LasDen
ez de beteg....😄

PetruZ
A Maid-sama nagyon jó, csak ki kell bírni az idõnkénti filler részeket (közepe táján fordulnak elõ). 😊
IMYke2.0.0.0
SG - SZ-E-R-I-N-T-E-M - ultra szar.
Bele-belenéztem amikor TV-ben láttam, és sírva röhögtem.
Az Atlantisba is, abban a fõszereplõ nõt utáltam .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Voyager és a New Generation megtekintése elmaradt - de pihennek a gyûjteményben.
Ezek megtekintésének hiányában számomra az abszolút favorit ST: az Enterprise. Amirõl tudjuk, hogy kezdetben nem is nagyon "Star Trek"-esítették .

Nem értem, hogy miért:

<#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
off:
nemtom én szeretem a sg-t, és a 10évad összes részének kb. felét tuti láttam, csak ugye a tv elég hülyén adta, aztán néha néztem néha nem 😄
De a 10évad egyben megnézésére nem tudom rávenni magam, egyszerüen tul sok 😄

Jakuza001
Es jon mar a Dominion ? 😄
Inkabb nezd a Voyager-t az jobb.

Amugy en most vegeztem nemreg a SG-1 10 evadjaval kozel 1,5 honap gyotrodes utan.
Mit mondjak ez sem ment gyorsasn es orultem, hogy a vegere ertem nagy nehezen.

IMYke2.0.0.0
Korántsem egy súlycsoport, de nagyon régen így voltam a "Star Trek: Deep Space 9"-nal, a fõszereplõje miatt:

Aztán azon kaptam magam, hogy egy hétvége alatt ledaráltam 20 részt...

IMYke2.0.0.0
94 rész... és már az elején utálod... csak jó sülhet ki belõle. Komolyan mondom. Nyelj két nagyot, szíjazd magad a székbe, és meglátod, menni fog <#nyes>

LasDen
hát akkor ne nézd végig....ami nem megy ne erõltesd...😄
vagy ha a sorozat engedi, akkor dobj rá pár részt, hátha késõbb beindul...😄

Jakuza001
En meg szenvedek a Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan-al.
4 reszt tudtam le de valahogy nem nagyon kot le.
Ez pedig eleg gazos annak a tudataban, hogy a sorozat 94 reszes. 😄

LasDen
yosuga no sora teljesen nézhezõ....az elsõ rész után rezgett a léc, de a 2. teljesítette a magasságot minden gond nélkül...ha jól láttam, akkor csak 13 részes lesz...aszittem 20+...😄

BEAST
Én meg belekezdtem a Kaichou wa Maid sama-ba. Eddig nagyon tetszik. Amolyan Special A páros, de valahogy itt sokkal szimpatikusabbak. Jóféle. <#eljen>

LasDen
nem érdemled meg....hát kösz...😄

elkezdtem a minimi-ket...az legalább jó...😄

IMYke2.0.0.0
Engem most ez izgatott fel, fogalmam sincs miért: "Seitokai Yakuindomo" - megvárom, míg a SzenesLányok kiadják a hónap végén az utolsó anyagot is vele kapcsolatban.

The world god only knows 1 rész.

Most legalább megtudjuk milyen az ha Code Geassból Zero egy nap úgy döntene hogy becsajozik. 😊
PetruZ
Tudom, hogy Shaft, de attól még remélhetem, hogy egyszer végre õk is lenyugszanak. 😊
Ruley
Szerintem az elég fontos különbség hogy itt a fõhõs pár másodpercenként bejelenti hogy mennyire élvezi...Valahogy itt engem ilyen értelemben nem zavart.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
"ez a Lucky Star....nem ezt vártam...hasonlít az Azumangara és az nagyon nem jó jel...hosszú és elég unalmas volt ez az elsõ rész...."

Sztem dobd, a többi rész még jobb lesz 😊 nem érdemled meg! 😛

@

LasDen
Shigurui...Life of the samurai - the incredibly boring version....dobtam a picsába...nem ezt vártam....

LasDen
nekem is szarakszik, de ha elsõre nem is jelenik meg a változtatás idõvel beveszi.....

efti
Elvefozesre vigyorogva...

Slaaaaaaaanesh for president

WWFSMD?

efti
Mas. A MAL nalatok is hulyeskedik? Ma valahogy mindent 165416541x kell a tudtara hoznom, hogy annak megfeleloen meg is valtozzon a listam

WWFSMD?

BEAST
Elõbbinél ecchi samurai lánykák miatt így is úgy is megnézném, utóbbi viszont eléggé elgondolkodtatott... a Zero no tsukaima-ban is tulzásnak éreztem a korbácsolást. Ezek szerint itt még rosszabbra számíthatok majd.

LasDen
Samurai girls-szel szerintem nincs baj....nem egészen értem 😄 az MM-ben meg a 2. része azért visszafogták a srácot...😄

ez a Lucky Star....nem ezt vártam...hasonlít az Azumangara és az nagyon nem jó jel...hosszú és elég unalmas volt ez az elsõ rész....

efti
Semmi igazan kulonos, a Samurai Girlsnel egyszeruen csak nem vagyok kivancsi a kovetkezo epizodra.

Az MM egesz jo lehetne, ha nem vinnek annyira tulzasba hosunk mazochizmusanak megnyilvanulasait.

WWFSMD?

BEAST
Mesélj, miért? :o Nálam mindkettõ várós, de majd csak egyben. 😊