Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Dalszöveges oldalak is?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS
mert béna subberek? 😄

aposztróf lenne az angolban a helyes emlékeim szerint.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
ezen én is gondolkodtam....annyival elintéztem, hogybiztos megvan az oka....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

berlinboy6329
Érdekes..Angolban akkor miéer ne azt irnak,és miért zárójelet?Anak semmi értelme....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LasDen
elõször nem értettem mire gondoltál...aztán beugrott...de szerintem nem lesznek itt olyan komoly dolgok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
pedig ezek tényleg idézõjelek :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Yosugában jönnek a Yuri jelenetek!^^
armageddon666
Azt hiszem ez idézõjel és nem zárójel náluk, de nem vagyok biztos benne.

@

berlinboy6329
Japán dalszövegeknél miért tesznek néha szavakat zárójelbe meg ilyen négyzetes zék közé,mint ez: 「mamoritai anata」?
ha nem azt mondaná megérteném,h találgatás..De azt mondja...

Lelouch
+ még az Index elõtt is
LasDen
igen...veszem észre..😄

Zomil
index közben történnek a railgun eseményei 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
hmm....minden részben van valami meglepetés...eddig azt hittem, hogy a Railgun az Index után játszódik...valahogy olyan kézenfekvõ volt...de a 4. rész megcáfolta a dolgokat....😄

IMYke2.0.0.0
Utolsó mondatrészre: 😊))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
jah...már 11-2 éve...😄 az elõbb leginkább a férfi karakterekre gondoltam...mindig feltolják a szemüveget középen és mondhatnak közbe bármekkora fasságot, a legnagyobb okosságnak hangzik 😄

IMYke2.0.0.0
Te is szemüveges vagy (mint én)? 😊
A "szexy" szemüveg igazítások engem izgatnak - hölgyeknél 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
the world god only knows tetszik....tetszik, ahogy neki fogott az új feladatnak.....😄 viszont a csajnak az a rózsaszín felhõ vagy mi ami körülötte van az nem tetszik....idegesít, hogy mindig ott van...😄 és az összes szemüveges anime karakter dögöljön meg....én sose tudtam (és nem is fogom) ilyen menõn megigazítani a szemüvegem, mint ahogy õk teszik....szemetek...😄

armageddon666
Hosaka for president! vagy mi 😄 legjobb.

@

LasDen
nah minami-ke vége....jó volt...folytatás majd késõbb...😄 ez a Sensei és Ninomiya-kun sorozat meg mennyire szar volt...mennyit röhögtem rajta....de Hosaka se egy normális ember....többször is feltûnhetett volna....a hülye kitalációi...😄

LasDen
az utolsó misaka (a 20001-es) volt, aki 2x mondta mindig a nevét....a többi nem (a 10032-es legalábbis).....😄

ez a minami-ke se egy egyszerû dolog...aszittem egyszerû slice of life erre már ilyen cross-dressing van meg kitalálja, hogy akkor õ a kistesó....beteg 😄 meg nem tudom meddig bírnám egy olyan testvér mellett mint a Chiaki...😄

Zomil
jah igy már értem 😄
nem értettem, h a klonokra gondolsz, azoknak amugy a neve ha jól emlékszem Misaka Misaka volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
úgy látszik Tsukiumi nyeri el mindenki tetszését...nekem is õ a kedvenc...meg Kazehana...😄 Yume-vel semmi baj nem volt...de efelõl ne aggódj...a 2. évadban nem teszi tiszteletét, ha ennyit elspoilerezhetek 😄
az egész Disciplinary Unit olyan nagy képû volt...jó Karasubanak még van mire (2. évadból kiderül miér), de a másik kettõt simán odalehet baszni a falhoz...😄 Yukariék meg idegesítõ hogy a lezárt városban nem tudják megtalálni egymás a tesóval...😄

amúgy a klónokra gondoltam....az index feliratban csak nagybetûvel MISAKA-nak írták..😄 ölnézést a félreértésért...😄

armageddon666
Mármint? A klónok, vagy a Misaka misaka wa loli biribiri?

@

armageddon666
Hmmmm.... 😄 oks 😄 Akkor megvan mit nézek majd 😄

Tsukiumi <3
Kusano az elsõ ilyen true loli (aki tényleg fiatal és nem csak pettanko) aki nem idegesített halálra és bírtam 😊
Karasuba nagyon jó cuccot hord, meg rókaarc, meg majdnem fehér a haja is (Y) nagyon jó.
A teljes Disclipnary Unitot bírtam egyébként. A karmos csaj kicsit Death Note Remre emlékeztetett 😄
Minato húga meg Shiina ^^

Musubi tehénke-chan viszont nem olyan szimpi :S mondjuk érdekes karakter, de valahogy egyszerû mint a bot. Yume meg idegesítõ volt, egyáltalán nem ilyennek képzeltem a flashbackekbõl, meg hogy Enishi no Sekirei meg nambaa zero-hachi meg Disclipnary Unit leader -.-

Homura is érdekes karakter, csak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem szimpi a nemváltása... nem tudom, hogy most végül csaj lesz-e vagy marad fiú, annyit tudok, hogy õ is "belép a bandába", bár ez lehet, hogy manga spoiler, vagy kiderül már második évadból?

Ja és persze #01 ^^

@

Lelouch
Misaka Imouto...
Lelouch
A mangában benne vannak az imouto-k is, de az anime annyit filerezett hogy nem jutott el odáig a cselekmény... 😄
Zomil
he?

LasDen
látom Railgunba nem szerepel MISAKA....kár, pedig õt bírtam....de legalább az Index II-ben szerepel majd...😄

Lelouch
Már vége van.
armageddon666
Nekem nem tetszett. Pedig volt benne hatalmas potenciál. De ezt leírtam anno mikor néztem.

Sekireinek meg most megy az utolsó része. Aztán van egy OVA, de az csak valami side story gondolom. Mikor lesz vége második évadnak? 😄

@

Máté94
Azért reménykedjünk 😊)
Lelouch
Úgy tudom, hogy a végefelé eltértek a mangától, így folytatás szerintem nem nagyon várható.
Máté94
Pandora Heats de jó volt 😊
Várom a folytatást 😄D
LasDen
én se...a DN-t, Fumoffut meg Mamoru-kunt néztem többször...Gintamaból meg mindig akad pár klasszik rész egy héten...😄

Lelouch
Van, de "csak" játék.
armageddon666
Evát már... sokszor láttam 😄 Egyébként nem sûrûn nézek újra egy animét...

@

Ruley
D'oh!
Olyan idegesítõ ez, amikor van több tucat sorozat amire már pont nem emlékszek annyira mint szeretném, de azt meg tudom hogy ahhoz még túl jól emlékszem rájuk hogy egy második végignézésre is rendesen lekössék a figyelmemet!

Pl. ott az Evangelion, amit elõször egy éve láttam, az elsõk között, és lehet hogy most már jobban értékelném, vagy a Manabi Straight amibõl már egy szereplõ nevére sem emlékszem, de arra igen hogy kellemes Moe hangulat volt, vagy a Scrapped Princess aminek múltkor hallottam az OP-ját és olyan nosztalgikus hangulatom lett, pedíg annak idején nem tett rám nagy benyomást, vagy a Clannad, ami nagy benyomást tett rám, de mégis, a középsõ cselekményszálak emléke már úgy kezd elhalványulni...

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LeventeV
van uj school days?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

BEAST
Najó, ez legalább olyan beteg, mint az erdeti... 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Köszönöm, lehet így lesz. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Győri Devi
School Days HQ alternatív ending GIGA SPOILER!!! link

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
TWGOK: Pedig az lesz az alapkoncepció végig... 😊 De azért lesz közben majd más is.

Amúgy az elsõ rész nekem is tetszett, csak a mangához képest néhány helyen kevésbé fejtették ki a dolgokat... Kiváncsi vagyok meddig viszik el most a sztorit, mert tavaszra már be van jelentve a második évad. 😊
PetruZ
Nálam fordítva 😊, de igazából nüansznyi a különbség, elsõsorban a KnT számomra fogyaszthatóbb animációs megvalósítása miatt.

Más:
The World God Only Knows: Hát, érdekes lesz, de eddig jó. 😊 Azért remélem, szõnek majd bele változatosságot, mert részrõl részre csajokat elcsábítani azért egy idõ után már unalmas lesz.
efti
Bokur a ga ita. Nalam legalabbis egyertelmuen jobb helyezest ert el mint a Kimi ni todoke. A nagyon keves 10 pontosaim egyike

WWFSMD?

Zomil
kimész japánba és mindenki japánul fog körülötted beszélni 😄
Amugy meg hiragana/katakana semmi...amikor a kanji-kat kezdi el tanulni az ember ott kezdödik a gond 😄
Beszélni alapokkal is meg lehet tanulni. Nem kell ahhoz több száz kanjit bemagolni, szoval jah, beszélni könnyebb megtanulni 😄

LasDen
az más....körülötted mindenki úgy beszél és más korban vagy...😄 de legyen....nem szóltam semmit...😄

Győri Devi
gyerekkorodban is tudsz beszélni az anyanyelveden és még írni nem tudsz

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
gondolom megin én vagyok a hülye, de többször elhangzott már az animékban is, hogy beszélni könnyebb megtanulni a nyelvet mint írni olvani...de én nem értem hogy tanulok meg egy nyelve anélkül hogy olvasnám?? 😄

Zomil
hajrá 😊
Nekem egyelöre nagyon tetszik a nyelv érdemes volt belefognom.

LasDen
majd egyszer én is...😄