Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- helyesírás-ellenõrzés
- felkiáltó jelek használata - sok, nagyon sok helyen kihagytad.
Felszólító módban a magyar felkiáltó jelet használ.
A {}-ben lévõk törlése nem fáradtság.
Fordításodban:
"Gyerünk, fussunk." - helyesen: Gyerünk, fussunk!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nagyon szenvedtem....kiakartam nyomni, de muszáj volt kibírni....:D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az egyik filmben vagy sorozatban mondták, hogy a tettettett figyelemhez elég, ha megismétled a mondat 1-2 szavát....:D õ is mindig ezt csinálta....elismételt valamit amit mondtak neki :D
Karasuba meg egy büdös kurva...jácca itt az agyát :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ahogy ígértem belinkelem az egészet....vagyis csak azt amit én fordítottam...mivel az elsõ 2 részhez volt sub, így én csak a 3. résztõl csináltam :D
úgyhogy 10 rész itt...pahancojjatok :D
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert akkor az "Excel Saga" megnézése utánra idõzítem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A "True Tears"-t sikerült HD minõségben beszerezni - 1 hónap alatt.
Most a "Fate Stay Night", meg a "Time of Eve" van soron :)
Mindegyik megvan sokkal kisebb méretben - de megtekinteni végül (miért ne, ha van rá lehetõség) HD-ben szeretném õket.
Aztán közben valahogy egy sima sulis slice-of-life romcom lett belõle, az egész otaku témából meg annyi hogy egy konkrét moe animét szokott nézni, meg egyszer elmentek a comiketre, de egyébként maga a lány karakterre kb. annyira tipikus otaku mint Furukawa Nagisa vagy Asahina Mikuru.
Most errõl a részrõl azért jutott ez eszembe mert abban is szerepelt ugyanez a rosszarcú apafigura, de ott abból ilyen komikus jakuza-háború, meg nevetséges puklik lettek mindenki fejére.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Humoros-aranyosban mutattak rettenetes oldalt
VIGYÁZZ, TEKERD LE A HANGOT!
The Pinky and the Brain opening, kicsit másképpen
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Igaz itthon talan kisse mas a tema, az emberek tobbsegenek az anime szo a dragonballt, a pokemont, meg a la blue girlt takarja..
Ruley: emlitetted, hogy ez a sorozat az aminek a Nogizaka Harukanak kellett volna lennie. Kifejtened kisse bovebben? Gondolkoztam azon a sorozaton, de eddig meg nem alltam neki.
WWFSMD?
Az Ore No Imouto 3. viszont jó volt, látszik, hogy azért körbejárják ezt az otaku témát és most a fater volt a soros. :) Kíváncsi vagyok a folytatásra, úgyhogy erre (is) mindenképpen maradok.
Chihiroval amugy mi a baj? MAr persze azon kivul hogy mar nem is tudom hany hetes kesesben vannak a Sekirei Pure engagement befejezo reszevel? (Mondjuk tavolrol sem annyival mint amennyire Frostiek lemaradtak a winter sonataval es pont az allando keseseik miatt a K-on!!-t is Coalguyssal fejeztem be) Mondjuk pont ami a K-on!!-t illeti csak nekik volt 1080as verziojuk, bar gyanitom upscale verzio, alighanem nem blu rayrol dolgoztak..
(Sorry a kesei hozzabofogesert, 8-20 meloztam, most volt csak eselyem net ele kerulni)
WWFSMD?
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a harmadik evad 2 resz??? WTF az hogy lehed EVad?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
de Kenji végig nagyon aggya :D
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Így is 167 anime-sorozat vár megtekintésre - WII-katalógusom szerint, amiket az elmúlt 3 hónapban szereztem be -, azaz, sokkal több, mert az egyes folytatás-évadokat is egy fõkönyvtárba pakoltam az elsõ évaddal, elõzményekkel.
Bõven van mit néznem, így már csak bizonyos, valóban érdeklõdésemre számot tartó példányokra nézek rá - vagy megkezdett sorozatokra.
Te valahogy... fordítva csinálod. :) Ha megismersz egyféle dolgot, akkor csak ahhoz vagy hajlandó ragaszkodni, más nem létezik. Általában ezzel semmi baj nincs, csak szûkíti a látókört (no offense). :)
/Téma részemrõl is lezárva.