Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Upsz felre ment sry Relaks gyomlald ezt le pls, mert nem ideakartam. 😄

Jakuza001
Hoppa megtalaltam. Szep emlekeket ebreszt bennem a dolog. 😄DDD

IMYke2.0.0.0
Megnézem.
Szerk.: mármint a forrásokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza001
Off:

Meg is talaltam mi volt a cime probald beszerezni a sorozatot.

http://oriens.hu/programajanlo/tevemusor/tsukiji_halpiac_hihetetlen_kezek

On:

Kozben a Ruoruni Kenshin a 20 akarhanyadik resztol egy kis lenduletet kapott, igy mar nem annyira szenvedek, kerdes milyen forulat fog melepni a meg hatralevo kb 70 resz alatt. 😄

IMYke2.0.0.0
Engem is nagyon felvillanyozott - pedig a halat utálom. <#nyes>
Azért, egyszer kipróbálnám az igazi, friss sushi-t, vagy a hideg halételeket. De nem itthon, hanem ott... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza001
Volt a piacrol egy jo masfeloras doku film is valamelyik csatornan.
Lenyugozo volt az egesz, ahogy ragaszkodtak a hagyomanyokhoz a piacon.
A tonhal arverestol benne volt egeszen a kes keszitokig amiket az ottani munkakhoz keszitenek es szinte minden, ami a piaccal kapcsolatos.

Lelouch
Nem a SHAFT csinálja.
IMYke2.0.0.0

armageddon666
gyönyörû minimáldesign 😊
"kár" hogy SHAFT így nem nézem míg nincs Bluray 😄

@

LasDen
elkezdtem katanagatarit....tetszik....könnyed akciózás egy kis humorral megöntve...mondjuk a karakterek elég minimalisán vannak megcsinálva....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
áhá 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Ja bocs.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gurren
mert így viccesebb

Malakai
Miért nem írod ki simán, hogy te a Paprika képre értetted, amit írtál? 😊

És egyetértek, Paprikát mindenképpen érdemes megnézni!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gurren
azt hittem, hogy a #36755 a #36750-re ment, úgyhogy vedd úgy, hogy a #36757-tel a #36758-ra reagáltam.

szal érted.

Zomil
Nagyjábol képben vagyok, h miröl szol, és ez a slice of life, meg szerelmes stilus nem jön be 😄
Persze azért a clannad-ot majd megnézem, mert az alap 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
nah ez is beteg rendesen 😄

Gurren
én eddig is terveztem, de most már tuti, hogy megnézem :3

Máté94
Semmi beteg nincs benne, ha végignézed és megtudod mi miért volt 😊
Zomil
lol 😄DD
eddig se terveztem megnézni ezt az anime-t, de mostmár biztos nem fogom, ez nekem tul beteg 😄

Gurren
tenksz

LasDen
ez a paprika...a készítõ ugyanaz...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Paprika
Seth
Paprika

PSN ID.: Beegabor

Gurren
ez mibõl van? nem láttam a perfect blue-t, de a grafikája olyasminek tûnik.

BEAST
NEEEEEE!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
valami school dayes dolog...
a linkbe van spoileres videó csak szólok 😄

efti
Nice boat?

WWFSMD?

Ruley
Én meg 250-en nyomorgok, a többi dolgom mellett épp hogy ráfér az aktuális évad amit nézek.

A Yosuga No Sora a 3. rész alapján egyre inkább úgy tûnik hogy tényleg Nice Boat-ban fog végzõdni.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
én is akarok majd venni 1terásat...az 500-as meg marad mindenmásnak 😄

Zomil
Nekem még csak 300gigányi anime van a gépen, de nincs kedvem törölni egyiket se 😄

efti
Nekem egy dedikalt animes 1 terras vinyom van amin meg 346 Giga szabad, es terveim szerint ha betellik, akkor nem torles, hanem vasarlas kovetkezik 😊

WWFSMD?

LasDen
én áldozatot hozok és amit megnézek az megy....eddig csak a gintama, 7 kiválasztott soul eater rész (bár lehet maj az egészet is leszedem szinkronnal), 17 film és legutóbb a Baka to test érte el, hogy a vincseszteren csücsülhessenek örökkön örökké....az FMP, fumoffo még elférne csak az is szinkronosan kell....😄

IMYke2.0.0.0
Nem jön, mert nem töltötte le a videót. <#vigyor5>
Meg úgy általában, mostanság semmit sem fog - elfogyott a tárhelye. Megnézés nélkül meg nem ír ki semmit.

Zomil
Jah amugy persze szép munka 😊
De mindjárt jön Imyke és felsorolja a maradék 20hibát amit én nem vettem észre 😄

Amugy én spec. elolvastam az irásokat a blogon, szoval 1ember már van 😄
"megdobálom fakanállal, aki rosszat mond...." ez meg.... 😄

LasDen
hát hogy felnõjjenek feladathoz...amúgy nemtom...😄
a sok kiírásból akkor vissza veszek...csak menõztem (blogomon minden megmagyarázva/reklám) 😄
Yubei-es elírás nincs...most néztem meg...de akkor még figyelmesebbnek kell lennem (pedig már így is négyszemû vagyok) 😄
mondjuk ha csak ennyi hiba van benne, akkor az nem is rossz ahhoz képest, hogy egyhuzamban kb 10 órát + tegnap elõtt még 3-4 órát dolgoztam vele 😄

Zomil
Viszont azt nem értem, h miért jó, h kb. minden 2. csaj ilyen baszott magastalpu cipöben van 😄
De nem csak itt,Index II-ben is látom ez a menö 😄

Zomil
Nem volt semmi gond vele, mondjuk szvsz az elején nem kell annyiszor kiirni, h te csináltad, elég sztem csak 1szer(ugye kiirtad a föcimnél, meg hogy te csináltad és hogy te forditottad). 😄
Hibát 2-öt vettem csak észre, bár nem emlékszem már hol. 😄
Egyszer lemaradt egy szónak az utolso betüje(fingom sincs hogy hol, csak ennyire emlékszek 😄), meg egyszer mintha Jubei-t Yubei-nek irtad volna, de lehet csak benéztem. 😊

LasDen
amúgy videóba valami kivetni való volt-e...?? kell az infó, hogy mit javíccsak majd 😄

Zomil
valóban idegesitö 😄

LasDen
nekem Senhime ezzel a tipikus hercegnõ viselkedésével agyamra megy...remélem ezek után visszavesz arcából 😄

Zomil
Köszi szépen! 😊
Nagyon jó rész volt remélem sokszor látjuk majd Jubei-t ilyen badass formában 😄

LasDen
jééé...ide nem írtam be...hmm...pedig aszittem...lehet a sok órás ügyködés hatása....?? ki tuggya....szóval...végre sikeresen felkúszott megauploadra a 3. rész (majd 2 óra volt, éjjen a gyors feltöltésem)....
itt a link hozzá....
szórakozzatok jól fele....ha nem mûködne késõbb még blogomon lesz link, további elérésekhez...😄

Zomil
szuper 😄

LasDen
#36728: Én mondtam hogy bárcsak az lenne....bármeddig élvezném 😄

#36729: a horrible sub alapján csináltam, ami viszont égetett felirat ann-rõl, így fogtam egy raw-t idõzítettem fordítottam, így nem soká kész az elsõ videós kiadásom...😄

Zomil
"de készül valami....1-1,5 óra múlva kész lekesz...😄"

Ez most arra vonatkozik, h hamarosan kiadják a 3. részt vagy egy másik sub alapján kezdtél el forditani? 😄

efti
Befejeztem ma en is a Sekirei Pure engagement-et. Nem is tudom ki mondta, hogy barcsak vegtelen tortenet lenne...no nekem kezd egyre inkabb annak tunni 😄

Mondjuk ettol meg alighanem megnezem majd az S3-at is belole ha lesz..

WWFSMD?

LasDen
igen...az elsõ kettõ sem érkezett túl gyorsan...de készül valami....1-1,5 óra múlva kész lekesz...😄
2 órát leszámítva egész nap ezzel foglalkoztam...😄

Zomil
Ryuumaru droppolta a Samurai Girls-t vagy csak ennyire lassan dolgoznak? Mert már jóideje látok másoktol 3. részt, de tölük nem 😮

LasDen
mindig átnézem, de akkor próbálok mégjobban odafigyelni. Nem azt szoktam nézni, hogy angolba mi van a mondatvégén, hanem, hogy az én mondatom milyen. a helyesírási hibákkal nem tudok mit csinálni....nem voltam világbajnok, így a meglévõ kevés tudásommal érzésre csinálom....de ha van valami, ami zavar és nem tudom azt megnézem....
azért remélem olyan rengeteg hiba nincs benne, és az élvezeti faktort sem rontja....😄