Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem igazán értem....2 még 3 verzió is elmegy egy adott sorozatból (hisz angolba a nagyobb nevû animékból még több készül)....de nem értem hogy attól mer az elõzõeket is õk csinálták, abból mért következik, hogy csak õk csinálhatják akkor....
mondjuk ezek után szerencsésnek érezhetem magam, hogy a sekireitõl nem rúgdostak el....vagy a hyakka ryourantól....
#36821: 1. gyorsan megszokod....😄
2. hiszem, hogy van olyan "egyedi" stílusom, hogy felismerhetõ ki követte el....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Saikano.
1-4-ig vki más csinálta, de már fél éve nem jött ki új felirattal, mondom nem érdekel ,akkor is megcsinálom, feltöltöm AA-ra. Gondolkoztam rajta hogy teljesen elölrõl kezdem, de aztán úgy láttam jónak hogy mégsem. Próbáltam ugyanabban a stílusban, ugyanazokkal a megnevezésekkel dolgozni mint az 1-4 fordítója, csakhogy hû legyen akkor már az elõzõ részekhez.
5-6. rész feltöltése után kaptam is a levelet a fordítótól,melyben kedvesen elküldött a francba.
Ide-oda levelezgetés végén arra jutottunk, hogy õ ilyen körülmények között nem hajlandó dolgozni tovább a feliraton(na persze éppen a napokban szerette volna feltölteni,aham..), csináljak amit akarok.
Hirtelen felindulásból elkövetett fordítást csináltam hozzá. 😊
PSN ID.: Beegabor
ide nem kellett volna benéznem...
Elsõ két oldal.
Hát ez szánalmas.
Ha lenne szabadidõm csakazértis elkezdenék fordítani minden szart amit már "lestoppoltak"... HÁT MI A FASZT KÉPZELNEK ÚGY MÉGIS?
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Sora no otoshimono Forte kapcsán hangzott el....
"Hali!
zsocaika 1 kérdés!
Mii (pontosabban csak én) is nekiestünk(nekisetem) a sorozatnak. Gondoltam nem leszek pofátlan és megkérdezem, nem gond ha mi is fordítjuk, vagy inkább roló? Mert az ilyen perverz ecchik igazán ínyemre valók 😊
De feleslegesen meg nincs kedvem szítani a tüzet.
Amúgy kijött horriblesubs sora forte 4. része ma."
válasz postafordultával:
"Már bocs, de mi fordítottuk az elsõ évadot és az ovát is. Sõt, már a 3. részig ezt is. Szerinted erre mit mondjak? %-6"
ezt megint nem értem...ha jól tudom õk az egyetlenek, így elférnének...de ilyen indokkal monopóliumot teremteni, csak hogy több legyen az oldaluk statisztikája.....elõnybe vannak, mer én ilyennel nem is rendelkezem 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ez a Nabari no Ou annyira nem jön be....a ninjás dolgok annyira nem nyûgöznek le....ugye naruto is taszít rendesen......ez nem vált ki ilyen hatást, de valahogy nem esek hanyatt a nagy tudásúktól...😄 meg úgy az egész kicsit unalmasnak hat 😄
De az elõzményeirõl is sok jót olvastam, emiatt is "vettem meg" õket.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én úgy félidõ környékén on-holdra tettem, azóta se visz rá a lélek, hogy folytassam.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@
Amúgy nekem tetszett a Kurokami, fõleg a harcjelenetek megvalósítása. Szépen mozogtak a szereplõk. A harcok pedig olyanok mint a legtöbb adok kapok anime-ben. Viszont nincs 1000+ részre nyújtva. 😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Togame-n látszik, hogy egy tini, akit csapdos a puberta 😄DD
Szétverik Kurot, csávó végignézi, egyszercsak meggondolja magát -> SINKRÓ -> kicsit mintha mégsem, de azért mégiscsak összeverik még jobban -> IKSÍDÓ MEGÁEGZE! -> na itt már lehetett izgulni, mert vagy nyert, vagy még egy kicsit megverték...
Jee 😊
És most anime nélkül... megint.
@
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Témáról le lehet szállni...
@
Szóval nem vagyok sem weeaboo, sem "sznob" ilyen téren. Bár általában bizonyos dolgok lefordítása ellen vagyok.
@
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mondjuk szerintem pont a legkevésbé adaptálható anime.....
ha lesz evangelion film remélem nem lesz ilyen gagyi...😄