Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Na, várhatok egy újabb téli kiadványt: "Gintama: Shinyaku Benizakura Hen" movie, új OVA-val.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
L : <#vomit>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Ja, remélem, nem egy "L"-szerû figura lesz. 😊
armageddon666
Közben megtaláltam, hogy eltér itt is a kettõ, szóval elõröl kell kezdenem...

@

Malakai
És elölrõl kezdik idõben is, mint az Amagami SS-ben, vagy egybefûzték?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
yosuga no sora 4. rész letudva...csak szex és más semmi....de ha jól értettem az elõzetest, akkor gyorstalpalóban végig mennek az össze route-n....érdekes 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Megvolt a Bokura ga Ita is. Yano hihetetlen ellenszenves, de szerencsére Nana ezt ellensúlyozta mert nagyon aranyos volt végig, még akkor is amikor néha már túl sok volt belõle. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
70 fejezetet minimum.....de nemtom pontosan....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Egyébként az animék meddig ölelik fel a Sekirei mangát?

Ja meg amúgy Karasuba mellett szól még a seiyuuja ^^ Akit szeretek hallgatni nõi szerepben, csak sajnos többnyire férfi szerepbe teszik... Mint mondjuk Icefail-kun Bleachbõl.

@

LasDen
az az új ellenfél nem egészen tûnik normálisnak 😄

PetruZ
Bakuman: Wow, sok érdekes újdonság a mangákról és most már látszik, hogy nem lesz egyszerû, mellékesen feltûnt egy "új" lány, meg egy új ellenfél is. Továbbra is jó. 😊

Ore no Imouto: "Nahát", itt is feltûnt egy új leányzó. 😛
armageddon666
nem kell róla sokat tudni, attól még nem lesz szimpibb a karaktere.
Karasuba meg menõ karakter 😄 kicsit pszichopata, de belefér ^^

@

LasDen
lekaszabol mindenkit csak mer unatkozik...annyira helyes 😄
motoros meg alig szerepelt még....nem sokat lehet tudni róla...
3. évad....passz...majd valamikor jön...

overrun - elsõ rész elég semmilyen volt....semmi pozitív vagy negatív irányba terelõ dolog nem történt....lefolyt a rész és vége...2. rész csak jobb lesz 😄

armageddon666
Sekirei2

Régi komoly Miya és Matsu berserk mode jeee
Tsukiumi, Kazehana <3
Ikrek jók még mindig (legelõször mondjuk még nem tetszettek. Elsõ évad elsõ rész 😄)
Kusano még mindig aranyos, valamilyen más formában Haihane is 😄
Uzume 😞
KARASUBA! 😄 Áh, utolsó részben nagyon durva volt 😄 Hogy lehet nem bírni?! 😄

meg igazából majdnem minden lényeges karaktert bírok 😊 A motoros csóka nem szimpi igazából...

3. évad? ^^

@

armageddon666
Ha el lehet spoilerezni még ki sem jött részeket, az csak annyit tesz, hogy a történet kiszámítható <#zavart1>

@

Ruley
Én meg csak azt írtam amit megérzésbõl gondolok, jó esély van rá hogy nem is az lesz.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
De rohadtul lehet tudni mi lesz 😄DD
LasDen
én nem mondtam semmit...😄

Máté94
Olyan jó lenne, ha nem mondanátok el mindent😊
Ruley
Oreimo - Én nem bízok abban a lányban, szerintem vagy egy zsaroló, báránybõrbe bújt ribanc lesz, vagy egy Kyousuke-imádó Yandere, vagy valami hasonló.

Csak abból gondolom hogy a cselekmény tempójába most jobban illene egy ilyen konfliktus mint még egy új barát.

LasDen
Bakuman - ez a rész, azért jobban betekintést engedett a manga készítésbe...és gondolom a otvábbiakban még inkább belelehet majd látni....nem gondoltam, hogy ilyen sok minden kell mielõtt egyáltalán házalhatnának vele....😄

Oreimo - újabb konfliktus helyzet...van egy tippem, hogy mi lesz a helyzet vége...viszont kyousuke basztatása már kezd unalmas lenni egy picit...😄

Hyakka Ryouran - érdekesen alakulnak a dolgok....azt hittem nem lesz hatásos a dolog, de tévedtem....fordítás meg ha lesz rendes raw..😄

és a souten helyett az Overrunt kezdem el....

LasDen
résszemrõl az NGE annyira alap/kedvenc mint a filmeknél a jurassic park.....imádom õket...nem azért mert azt mondják...hanem mert jó 😄

am végére értem Railgunnak...semmivel sem volt jobb mint index....sõt...az utolsó elõtti rész majdnem lerombolta ezt a kevéske dolgot is....de aztán az uccsó rész, azért helyre tette....Uiharu is bevágtak a durcást a nagy büdös semmire....
ezek után index ii-ben sincs nagy bizadalmam....

aztán elakartam kezdeni a Souten Kouro-t, erre látom csak 12 rész van lefordítva....akkor hagytam inkább, mer ha túl jó, akkor szar lenne a várakozás 😄

Zomil
Az egy dolog, h pl. Rei megteremtett egy karakter tipus-t. 😊

"de mégis van tõle egy olyan érzésem hogy valamikor '95-ben valakiknek ez ennél többet jelentett, mi meg csak úgy szolgaian utánuk ismételgetjük hogy az Evangeliont mindenkinek látni kell"

Nem véletlenül mondja minkenki, h ezt meg kell nézni mindenkinek legalább 1szer 😄
Azért szvsz az Eva egy fontos pont az anime-k között, és lehet, h nincs uj a nap alatt, de ilyen jol összerakni, a különbözö dolgokat az Eva-nak sikerült a legjobban. Ha valami másik anime-nek ez jobban sikerült volna, akkor most azt emlegetnénk.
Amugy ezt simán át lehet vinni a filmekre is, nem azért mondjuk, h a mátrix alapmü, mert amikor megjelent akkor egy kiugro pont volt a filmes világban, és nem azért mondogatjuk még mindig, h a mátrix jó volt, mert régen jó volt, hanem mert még MA is az 😄
Mondjuk a mátrix viszonylag "friss" alkotás, de akkor, h régebbi filmet emlitsek: Keresztapa filmek, még ma is hatalmasak és nem azért, mert akkor hatalmas volt, hanem még MA is az 😊
Remélem érthetö amit irtam 😄
A lényeg, h sztem az Eva még ma is kiemelkedö alkotás, és durván megosztja az embereket, oldalakat lehetne teliirni az elemezgetésével, ami azért nem minden anime-röl mondhato el.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem is tudom. Az EVA nem rossz, de nekem túl lassan bontakozik ki az egész, és hiába próbálják meg ezt pszichológia szakdumával átnyomni, kb. minden szereplõ elsõ három megjelenésébõl kiderül a defektusuk.

Sokkal többre becsülöm, a Lain-t például, vagy a Haibane Renmei-t. 😉

Ruley
Nem nagy dolgokra kell gondolni, hogy mi a "hozzá fogható", de itt van például egy apróbb példa, ez a jelenség:

Van egy a maga idejében egy feltûnõen eredeti, közkedvelt karakter, akihez képest a többit már koppintásnak sincs értelme hívni, mert az egész egy olyan archetípus lett mint mondjuk a szerelmes gyerekkori barát, vagy a betegeskedõ lány.

Azzal hogy nincs új a nap alatt, nagy vonalakban egyet lehet érteni, de mégis vannak olyan képzettársítások, formák, stílusok, amik újonnan alakulnak ki: Maga az anime mûfaj is pár évtizede létezik, és vagy húsz éve indult be igazán. Abban teljesen egyet értek hogy az Eva a jobbfajta animék közé tartozik, és a csomagolása a helyén van, de mégis van tõle egy olyan érzésem hogy valamikor '95-ben valakiknek ez ennél többet jelentett, mi meg csak úgy szolgaian utánuk ismételgetjük hogy az Evangeliont mindenkinek látni kell, az Evangelion az alapmû.

IMYke2.0.0.0
Elsõ nézésre, és a rendezõi kommentár nélkül nekem is üresnek tûnt a vége.
De a DVD-n hál' Istennek ott van a rendezõi beszélgetés - ha megnéznéd, lenne slapstick rendesen.

armageddon666
alapvetõek lennének - feltételes mód
ezerszer kivesézték - próbálták

Szerintem. Vagy mondj példát! 😊 Én nem igazán láttam még EVAhoz foghatót... leszámítva az EVA recap moviet 😄

@

LasDen
nem lehet újat mondani...ez már párszor elhangzott...de az a nem mindegy, hogy ezt hogyan mondják el.....ott vannak a vígjátékok....ezerszer lerágott poénok köszönnek vissza....de nem mindegy, hogy egy amerikai pite 65 vagy egy horrorra akadva (elsõ 2 rész) teszi ezt....míg az egyik csak az alpári - a humor legalja - vicceket tudja szállítani teljes valójukban megmutatva, addig az utóbbi ugyanezeket (mert bõvelkedik bennük azért) azért valamivel normálisabb formában teszi ezt, ezzel élvezhetõbbé téve a filmet....de mondhatnám az avatart is.....a csomagolás számít...😄

Ruley
Én az EVA-val pont hogy közönyös vagyok, szerintem egy kicsit olyan mintha egy fekete-fehér korabeli filmet néznék, vagy egy klasszikus regényt olvasnék, amirõl ugyan elhiszem hogy sok mindenben elsõ, és forradalmi volt, de mégis ezek olyan dolgok amik ma meg már alapvetõek lennének, ezerszer kivesézték, újraértelmezték, kiforgatták.

efti
Vasarnap esti mozinak megneztem a Perfect Blue-t. Eleg kemeny volt, de olyan igazan borzasztoan valahogy nem tetszett, eleg mesterkelt a csattanoja.

WWFSMD?

Zomil
a 2. felét Lasden-nek szántam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
hát igen, evat az emberek fele imádja másik fele utálja 😄
Mondjuk azért nem csak az utolso 2rész durva:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pl. Asuka elméjének kvázi megeröszakolás háleluja zenére 😄

armageddon666
EVAnal nincs többség 😊 50:50 😄

gonosz spoiler volt -.-
mondjuk nem komoly, de gonosz...

@

LasDen
Tsukium & Kazehana FTW...😄
jó a kardja?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
úgyis eltörik 😄

akkor én nem tartozom a többséghez, mert végig imádtam...az elborulás szerintem csak az utolsó 2 részre igaz....😄

armageddon666
Black Sekirei, persze 😄 Nagyon durva 😄 kicsit õrült 😄 De a jó a cucca, jó a kardja, fehér haja van, és ilyen "rókafeje" (így szokták hívni az ilyen csukottszemû stylet asszem) ^^,

Kuu még mindig aranyos 😄 Mindig röhögök rajta ^^

Tsukiumi no comment 😄

Musubiért meg még mindig nem vagyok annyira oda 😞 Mármint valahogy nem kedvenc. Ha választani kéne ki nem kéne, akkor valszeg õ lenne...

EFTI: kb. a harmadáig 2/5-éig bírni szokták az emberek, utána borul el 😄DDD

@

LeventeV
<#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

efti
Hmm...3 resz utan eddig egesz szimpatikus az evangelion

WWFSMD?

LasDen
azt a k.rvát?? 😄 nálam az utolsó részbeni teljesítményével tette fel az i-re a pontot.....😄

armageddon666
Ez a Sekirei 2 nagyon jó 😄 Jobban tetszik mint az 1 😊 Illetve Karasubat egyre jobban bírom 😄

@

Malakai
Akinek tetszett az új Appleseed az örülhet, lesz TV sorozat belõlle. Ugyanúgy CGI, mint a mozi volt, a sztori viszont nem folytatás, hanem alternatív lesz a meglévõ karakterekkel.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jakuza001
Enmeg se kerdeztem volna.
Mi az hogy engedelyt kell kerni barkitol is hogy hobbybol lefordits egy anime feliratot ?
bullshit

LasDen
én is kicsit lassan jutottam el a 6. részig, de aztán jött ez a noszpheruszi harc és ez a pár rész egész kellemesre sikeredett....viszont az igaz, hogy az animáció nem a legjobb....többször láttam, hogy a harc "hevében" a háttérfigurák nem csináltak semmit...
azt nem tudom, hogy véletlen-e vagy direkt...esetleg csak én látom bele, de rengeteg hasonlóságot vélek felfedezni a gyûrûk urával...

PetruZ
Én valahol a 2-3. rész körül adtam fel anno a Guin-t, annyira nem tetszett. Pedig a fantasy bejövõs, de sem az animáció nem jött be, sem a túlzott lelkizés, fõleg nem a leopárdfejû ürgénél. 😊
Kb. olyan bukta volt nálam, mint a Sacred Blacksmith, azt sem bírtam sokáig, de ott inkább a rengeteg illogikus plot- és event-hole bosszantott.
LasDen
aha...

LeventeV
Ez az?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
Guin (Saga) mekkora király...hogy megmondta a keménykedõ picsának, hogy a konyhában a helye....😄D

armageddon666
Végülis mind1. Ha olyan lesz a cenzúra mint az elsõ részben akkor nem zavaró. Rég láttam már "varázsfelhõket" 😄 (mágikus cenzúraköd).

Elsõ rész eleje nagyon jó volt 😊 Meg amúgy az egész rész tetszett. Talán ez az évad jobb lesz mint az elsõ ^^

@

Malakai
Fubuki azthiszem, de én még nem néztem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
hmmm Ryuumaru TOKYOMXes Sekireit csinál?... van csapat ami ATXest?

@

armageddon666
"Animany fansub pedig letiltotta õket gyorsan...."

micsoda?

"mondjuk ezek után szerencsésnek érezhetem magam, hogy a sekireitõl nem rúgdostak el....vagy a hyakka ryourantól...."

Én hogy õszinte vagyok nem örülök ennek, mert ebben az esetben bemutathattad volna a középsõ ujjad ^^ Igazából mit tehetnek az ellen hogy fordítod és feltöltöd?

@