Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ja meg amúgy Karasuba mellett szól még a seiyuuja ^^ Akit szeretek hallgatni nõi szerepben, csak sajnos többnyire férfi szerepbe teszik... Mint mondjuk Icefail-kun Bleachbõl.
@
Ore no Imouto: "Nahát", itt is feltûnt egy új leányzó. 😛
Karasuba meg menõ karakter 😄 kicsit pszichopata, de belefér ^^
@
motoros meg alig szerepelt még....nem sokat lehet tudni róla...
3. évad....passz...majd valamikor jön...
overrun - elsõ rész elég semmilyen volt....semmi pozitív vagy negatív irányba terelõ dolog nem történt....lefolyt a rész és vége...2. rész csak jobb lesz 😄
Régi komoly Miya és Matsu berserk mode jeee
Tsukiumi, Kazehana <3
Ikrek jók még mindig (legelõször mondjuk még nem tetszettek. Elsõ évad elsõ rész 😄)
Kusano még mindig aranyos, valamilyen más formában Haihane is 😄
Uzume 😞
KARASUBA! 😄 Áh, utolsó részben nagyon durva volt 😄 Hogy lehet nem bírni?! 😄
meg igazából majdnem minden lényeges karaktert bírok 😊 A motoros csóka nem szimpi igazából...
3. évad? ^^
@
@
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Csak abból gondolom hogy a cselekmény tempójába most jobban illene egy ilyen konfliktus mint még egy új barát.
Oreimo - újabb konfliktus helyzet...van egy tippem, hogy mi lesz a helyzet vége...viszont kyousuke basztatása már kezd unalmas lenni egy picit...😄
Hyakka Ryouran - érdekesen alakulnak a dolgok....azt hittem nem lesz hatásos a dolog, de tévedtem....fordítás meg ha lesz rendes raw..😄
és a souten helyett az Overrunt kezdem el....
am végére értem Railgunnak...semmivel sem volt jobb mint index....sõt...az utolsó elõtti rész majdnem lerombolta ezt a kevéske dolgot is....de aztán az uccsó rész, azért helyre tette....Uiharu is bevágtak a durcást a nagy büdös semmire....
ezek után index ii-ben sincs nagy bizadalmam....
aztán elakartam kezdeni a Souten Kouro-t, erre látom csak 12 rész van lefordítva....akkor hagytam inkább, mer ha túl jó, akkor szar lenne a várakozás 😄
"de mégis van tõle egy olyan érzésem hogy valamikor '95-ben valakiknek ez ennél többet jelentett, mi meg csak úgy szolgaian utánuk ismételgetjük hogy az Evangeliont mindenkinek látni kell"
Nem véletlenül mondja minkenki, h ezt meg kell nézni mindenkinek legalább 1szer 😄
Azért szvsz az Eva egy fontos pont az anime-k között, és lehet, h nincs uj a nap alatt, de ilyen jol összerakni, a különbözö dolgokat az Eva-nak sikerült a legjobban. Ha valami másik anime-nek ez jobban sikerült volna, akkor most azt emlegetnénk.
Amugy ezt simán át lehet vinni a filmekre is, nem azért mondjuk, h a mátrix alapmü, mert amikor megjelent akkor egy kiugro pont volt a filmes világban, és nem azért mondogatjuk még mindig, h a mátrix jó volt, mert régen jó volt, hanem mert még MA is az 😄
Mondjuk a mátrix viszonylag "friss" alkotás, de akkor, h régebbi filmet emlitsek: Keresztapa filmek, még ma is hatalmasak és nem azért, mert akkor hatalmas volt, hanem még MA is az 😊
Remélem érthetö amit irtam 😄
A lényeg, h sztem az Eva még ma is kiemelkedö alkotás, és durván megosztja az embereket, oldalakat lehetne teliirni az elemezgetésével, ami azért nem minden anime-röl mondhato el.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Sokkal többre becsülöm, a Lain-t például, vagy a Haibane Renmei-t. 😉
Van egy a maga idejében egy feltûnõen eredeti, közkedvelt karakter, akihez képest a többit már koppintásnak sincs értelme hívni, mert az egész egy olyan archetípus lett mint mondjuk a szerelmes gyerekkori barát, vagy a betegeskedõ lány.
Azzal hogy nincs új a nap alatt, nagy vonalakban egyet lehet érteni, de mégis vannak olyan képzettársítások, formák, stílusok, amik újonnan alakulnak ki: Maga az anime mûfaj is pár évtizede létezik, és vagy húsz éve indult be igazán. Abban teljesen egyet értek hogy az Eva a jobbfajta animék közé tartozik, és a csomagolása a helyén van, de mégis van tõle egy olyan érzésem hogy valamikor '95-ben valakiknek ez ennél többet jelentett, mi meg csak úgy szolgaian utánuk ismételgetjük hogy az Evangeliont mindenkinek látni kell, az Evangelion az alapmû.
De a DVD-n hál' Istennek ott van a rendezõi beszélgetés - ha megnéznéd, lenne slapstick rendesen.
ezerszer kivesézték - próbálták
Szerintem. Vagy mondj példát! 😊 Én nem igazán láttam még EVAhoz foghatót... leszámítva az EVA recap moviet 😄
@
WWFSMD?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mondjuk azért nem csak az utolso 2rész durva:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jó a kardja?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor én nem tartozom a többséghez, mert végig imádtam...az elborulás szerintem csak az utolsó 2 részre igaz....😄
Kuu még mindig aranyos 😄 Mindig röhögök rajta ^^
Tsukiumi no comment 😄
Musubiért meg még mindig nem vagyok annyira oda 😞 Mármint valahogy nem kedvenc. Ha választani kéne ki nem kéne, akkor valszeg õ lenne...
EFTI: kb. a harmadáig 2/5-éig bírni szokták az emberek, utána borul el 😄DDD
@
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mi az hogy engedelyt kell kerni barkitol is hogy hobbybol lefordits egy anime feliratot ?
bullshit
azt nem tudom, hogy véletlen-e vagy direkt...esetleg csak én látom bele, de rengeteg hasonlóságot vélek felfedezni a gyûrûk urával...
Kb. olyan bukta volt nálam, mint a Sacred Blacksmith, azt sem bírtam sokáig, de ott inkább a rengeteg illogikus plot- és event-hole bosszantott.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Elsõ rész eleje nagyon jó volt 😊 Meg amúgy az egész rész tetszett. Talán ez az évad jobb lesz mint az elsõ ^^
@
micsoda?
"mondjuk ezek után szerencsésnek érezhetem magam, hogy a sekireitõl nem rúgdostak el....vagy a hyakka ryourantól...."
Én hogy õszinte vagyok nem örülök ennek, mert ebben az esetben bemutathattad volna a középsõ ujjad ^^ Igazából mit tehetnek az ellen hogy fordítod és feltöltöd?
@