Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Hú... hiba a rendszerben.
run smith.exe

@

LasDen
eddig se voltam....és mivel hellyel-közzel jól érzem magam a bõrömben, akkor maradjon is így 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Igazából itt is csak botokkal kommunikálsz, amiket egyetlen célra programoztak, hogy mégmélyebbre taszítsanak az otakuság kútjába és sose légy hasznos tagja a társadalomnak, muhahahaha!

😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
Hogyhogy mit csinalok amikor talalkozok veluk? Termeszetesen tagadni fogom a roluk keszult jegyzokonyveket 😉

WWFSMD?

LasDen
anime, amcsi sorozat, film...bármnelyik jó, ami elfeledteti a gondokat és persze élvezem....egy dokik, jóbarátok vagy gintama...tökéletesek erre....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Ezzel nagyon gyanús alaknak állítottad be magad. Nem szeretnéd ha maradna bizonyíték ellened mi? És mit akarsz csinálni sok szegény paranoiással mikor találkoztál velük? He? He!?

😊) egyébként van igazság 😄 Amúgy szerintem az animék világa egyfajta menekülés... másrészt nem feltétlen animék világa az, lehetne egy könyv is, vagy valami sorozat. Csak valahogy animék vannak olyan témában, így mainstream, amik hasonló problémákkal foglalkoznak, vagy épp ellenkezõleg egy idillt állítanak. De nem vagyok agyturkász.

@

efti
Az ilyesmiket inkabb egy szemelyes talalkozon kene megvitatnunk, vagy holnapra letorolnunk. Valaki aki nem jar ide megnezi az utolso hozzaszolasokat es vegkepp el is fogja konyvelni az snimeket nezegeto embereket elmeosztalyra valonak. Ugyhogy ide csak annyit irnek:

Engem gyikka valtoztattak de mar elmult 😊

A tobbire ha valaki kivancsi, privbe, de meginkabb elobe elmeselhetem..

WWFSMD?

Máté94
Na ha már nyavalyáknál tartunk. 😄D
Nekem volt kb. 2 éve egy olyan, hogy minden dallam, zene, és ritmust, mint valami beragadt kazetta a fejembe folyamatosan "mormoltam". Olyan mikor gondolkozol és "beszélsz" magadban, na nekem ez volt zenével. 24 órán át ment az elején, utána egy kicsit jobb lett. Volt dilidoki meg egy gyógyszer, ami nem is az, de sikerült eltüntetnem. Talán még ma is van néha, hogy megy, de nem figyelek. Arra jutottam, hogy azért volt mert nem tudtam magamat lekötni. Legalábbis amikor úgy foglalkoztam nagyon semmivel, ekkor jött ez. De ma már kekko desu .DD
Ruley
Én mostanában szoktam rá a zenehallgatásra, de azóta meg azon parázok hogy mi van ha túl hangos, kihallatszik, a körülöttem elmenõk biztos lenézik a zenei stílust amit éppen hallgatok...<#confused><#rolleyes>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
Nekem kisebbségi komplexusom volt, hosszú évekig - aztán, valahogy természetes módon csökkent a szintje. Igaz, a társadalmi különbségek nem tûntek el, de már jól érzem magam a bõrömben.
A komplexusok feloldásából fakadó erõ olyasvalami, amit egyedül csak Te vagy képes hasznosítani - pszichomókusok segítsége nélkül még nagyobb élmény a siker.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
igen...már elég régóta paranoiás vagyok....szerencsére nem annyira mint Satou az NHK-ban, de azért ez se kutya....nem mondhatom, hogy nálam ez egészséges szinten volt korábban, mostmár talán...részben ezért hallgatok folyton zenét az utcán...

IMYke2.0.0.0
Üldözési mánia?
Egészséges szinten tartva kell is az embernek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
hát az OVA elég semmilyen....olyan mintha egy késõbbi sorozat bevezetõje lenne....de engem a manga olvasására sem késztetett...😄

múgy NHK nagyon durva....mikor agyal a dolgokon és az jön ki, hogy az egész az összeesküvés része az nagyon kemény...fõleg úgy, hogy az egész az 1-3 évvel ezelõtti önmagamra emlékeztet....mikor mindenbe és mindenkibe csak azt láttam, hogy ki akar baszni velem...az utcán is hogy engem néznek és várják, hogy mikor csinálok valami fasságot, hogy kiröhöghessenek....elég szar volt, de kontrolláltam és mostanra mérséklõdött is egy kicsit...😄

IMYke2.0.0.0
A mangához nem volt szerencsém, de a "Dogs: Bullets & Carnage" ez alapján érdekelni kezdett.

Máté94
Eden of the East Movie I: The King of Eden

Éljen, magyar feliratos videó! 😄DD
Frosty01
halihali

3ezer üzenete nem látogattam a topikot 😄D

van valami érdekes mostanában ami kijött? klasszikus folytatása, valami új egetrengetõ amit érdemes megnézni vagy stb? 😊

válaszokat elõre is HTX 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Ruley
Én azon röhögtem amikor az apjuk hozta a klasszikus Tsundere szöveget:

"Coincidentally, I was looking into it myself. Don't misunderstand though. I didn't look it up for you kids."

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

BEAST
😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
én is most nézem...de elég lassan haladok vele...még mindig csak a 3. részt akarom megnézni...nem rossz de nem is hajt, hogy végére érjek...szerencsére rövid 😄

BEAST
Nekem tegnap ajánlották a Jyu Oh Sei-t. Nem volt rossz, egyszer megérte megnézni. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Oreimo - nem jött be amit gondoltam.....yandere beütés viszont megvolt....az eleje az elég kemény volt, de megint kellemes rész volt...de hogy Kyousukenak ennyit kelljen szenvednie csakhogy a tesónak minden jó legyen....igazán sajnálom 😄

Hyakka Ryouran - Nem a legjobb rész volt...a végére Yukimura elég szánalmas volt...Naoe-tõl is többet vártam....na nem baj...majd jövõhéten 😄

Malakai
Magukról a fansub csapatokról való diskurzus eddig se volt gond, csak ha a releasek elérhetõségérõl van szó, nem?

Mivel nem vagyok nagy fanja gg fordításainak, így ha van más én inkább nem CoalGirlst választom. Ráadásnak meg ott volt, amikor el-el felejtette creditelni az eredeti (fan) fordítót, az se volt szimpi húzás (nem tudom azóta ezzel mi van).
Inkább több csapat kéne, akik veszik a fáradtságot a BR verziókat újra összedobni (bár már egyre gyakoribb szerencsére).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Senki sem mondta, hogy fedi.

LasDen
a tövisa nem is teljesen fedi a thora-t...😄

Máté94
Animeaddicts<#idiota>
armageddon666
Ezt a jogot én is fenntartanám magamnak ha megengeded. Engem zavar. Pont. Így akarod írni, írd így. Mondtam hogy ne? Nem. Ennyi. Történet vége.

medetashi medetashi...

@

armageddon666
Kb. fingom sincs hogy a második mi, kb. így voltam a tövisaval is...
Végtelen Fordító Mûvek?
Napfogyatkozás?
De pl. Menclave-vel mi van? 😄 meg az ilyen Doki meg Hitsuji meg nemtom mik.

@

IMYke2.0.0.0
Nyugodtan.
Azért majd én eldöntöm, hogy mit-mikor-hol írok, jó?

Máté94
Uraharabolt és Animékrabjai-val mi van? <#idiota>
RelakS
törölgessek? <#eplus2>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Szenes Lányok, TövisA <#falbav> ááááááááh, már a falat kaparom lassan

@

IMYke2.0.0.0
Mert nem szeretnék belefutni olyan galibákba, mint korábban bárminemû WRZ-témát illetõen. Nem mellesleg, szerintem jobb így ferdítve beírni, mint eredetivel, és aztán kapni az oltást.

Zomil
amugy miért is nem irod rendesen a nevüket? 😄
Engem kicsit kezd zavarni, de ha a többieket nem akkor mind1...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Elsõ évadba néztem bele, és tetszett.

IMYke2.0.0.0
SzenesLányok, TövisA - náluk nézek körül elõször, majd keresem a többi minõségi csapatnál amire kíváncsi vagyok.
Eddig mindkét csapat minõséggel kápráztatott el.

armageddon666
Ja, egyébként nekem is deja vu érzésem volt, szerintem írtam is 😊
Második évad eleje amúgy jobb >.<

@

LasDen
de odavagy a coalgirlsért 😄

IMYke2.0.0.0
Seitokai Yakuindomo - SzenesLányok <#finom>

IMYke2.0.0.0
A lány a kislányért megy, nem megszökik 😊
De az elején én is azt hittem, hogy Elfen Lied 2... 😊

LasDen
bakuman alakul....nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan meglesznek az elsõvel...😄 de ez a Two Earth sztori valamiér a Linebarrelsre emlékeztet....pedig sok közük nincs egymáshoz....😄

RelakS
egész jók az új K-On!! zenék <3

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Hát az eleje az ilyen hentelõs izé. Megszökik lány és megöli a katonákat.
Kämpfer meg azért mert mind a kettõ azért van, hogy egymás ellen harcoljanak 😄D
armageddon666
Elfen Lied??? Az mit keres ott? 😄DD meg Kämpfer is.... mondjuk azt még nem láttam...

Akkor már tényleg inkább Pokémon. 😄

@

LasDen
nekem pokémon jutott eszembe róla....de attól még fantasztikus 😄

Máté94
Sekirei 1: Mintha valami Kämpfer+Elfen Lied összenyomva :S
LeventeV
en is vevo lennek most valami hasonlora.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

BEAST
Kedvem lenne nézni valamit akcióval,romantikával esetleg egy kis drámával, de semmiképp sem külön külön. Tud valaki hirtelen valamit ajánlani? :o

Most jelenleg az Ergo Proxyt nézem biztos ismerik sokan😄
15. rész következik majd. Nem egy hétköznapi Anime sötét, gondolkodtató, elvont, de nagyon bejön.
Malakai
Ja, ebben van valami. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
To-love-ru, aztán Sekirei. Kaibutsu Oujot nem ismerem.
Sekirei egyébként jobb, de inkább javuló tendencia legyen 😊

@