Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

efti
Mintha a szokasosnal hamarabb kijott volna az uj Bakuman. Na nem mintha panaszkodnek 😊

@lasden: NHK nagyon jo, nekem nagyon tetszett.

WWFSMD?

Malakai
E kettõ közül én inkább Sekireire szavazok.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Jól van, akkor sikeres volt a sorozat 😄

Hmm, kéne nézni valami sorozatot, nem csak az öszieket. To-Love-Ru-ra meg Sekirei-re gondoltam, és Kaibutso Oujo-ra...
Gurren
az volt a célja

Máté94
Engem egy kicsit nyomasztott amikor néztem 😊
Lelouch
Legalább a hozzá készült OP poén. 😄
PetruZ
Nem mintha a kép neve ("eva_stfu") nem lenne árulkodó. 😊 Bár maga a kép megtévesztõ a stílusával.
Máté94
Nem, tényleg nem tudtam melyik animébõl van. Már régóta foglalkoztatott a kérdés. 😄
LasDen
elkezdtem az NHK-t...érdekes....de ez a pururin van olyan idegesítõ mint a piru pí...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
ezt most ugye poénból kérdezted? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Neon Genesis Evangelion
Máté94
Ez melyik animébõl van? <#idiota>
armageddon666
ja

@

RelakS
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Te is arra gondolsz, mikor Seiji azt álmodta, hogy õ Midori keze? :]

armageddon666
Ha az a filler amire gondolok az szerintem fasza volt 😄

@

Lelouch
Szerintem is jobb a manga... 😊
LeventeV
de az 😊
nekem nagyon bejon a hangja, tudtak ezek a kinaiak.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

RelakS
Ez az erhu hangja, nem? 😊

LeventeV
hallgassatok meg ezt a szamot. 1:10tol van egy resz ami ilyen regi kozepkori keleti zenere emlekeztet. na ilyen regi zenet vagy mixet tud nekem mondani valaki?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

RelakS
abba a 12 (13?) részbe is sikerült fillert rakniuk 😄 A manga szerintem jobb lett

IMYke2.0.0.0
Igen, tudom - elsõ részt meg is néztem anno, és tetszett. Egyben fogom megnézni valamikor, lehet, hogy már holnap, mert ma este befejezem a "Freedom"-ot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Arról eddig még nem is hallottam. Majd utánanézek, s ha megtetszik, akkor listámra (gépemre) kerül. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
és hol van a Midori no Hibi? :]

Máté94
Rena-chan hangja 😊
Higurashi-t érdemes megnézni 😊
IMYke2.0.0.0
Nakahara Mai
* Clannad / Clannad After Story / Clannad: The Movie
* Angel Beats!

És ezekben biztosan fogom hallani a hangját:

* .hack
* Amaenaide yo!! / Amaenaide yo!! Katsu
* Aria the Natural
* DearS
* Durarara!
* Higurashi no Naku Koro ni / Higurashi no Naku Koro ni Kai / Higurashi no Naku Koro ni Rei
* Kannagi
* Ladies vs. Butlers!
* Mai-HiME
* Mai-Otome / Mai-Otome Zwei / Mai-Otome 0: S.ifr
* Onegai Twins
* Seikon no Qwaser
* Sola
* Strawberry Panic
* Tales of Vesparia: The First Strike
* Tears to Tiara
* Utawarerumono

RelakS
hehe, láttam tõle három sorozatot

LasDen
úgy látszik ez a hét jó lesz...😄 Forte is iszonyat jó volt, most meg az MM tett rá egy nagy lapáttal....Hentai Energy...ledobtam az ékszíjjat...😄
már az elején is volt DB utalás, de akkor nem esett le...csak utólag, mikor még egyet bedobtak, ami már teljesen egyértelmûvé tette 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Úgy indultam neki, hogy egy romantikus sztori lesz. Fogalmam sem volt, hogy shoujo ai.

A lány megismerkedik a herceggel aki bár nem szõke és lova sincs mégis tökéletes párost alkotnak. Minden szép és jó. A szokásos félénken és lassan jutnak el odáig, hogy tisztában legyenek a saját és egymás érzéseivel... erre a lány egyik barátnõje elkezd meglehetõsen erõszakosan közeledni hozzá.

Az én elképzeléseim szerint ekkor jött volna a dráma, a "jaj a legjobb barátnõm mégis mi legyen", de nem. A srácot elhagyta egy erõszakos lányért, mert valamiért hirtelen úgy érezte egymásnak teremtették õket.
Persze a vége felé belekevertek egy kis természetfelettit is elõzõ életekkel meg sorssal, de engem teljesen kiütött ez az egész.

Csodálatos volt. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Miért?
IMYke2.0.0.0
Nakahara Mai a seiyuu <#szeret>

BEAST
Aranyosnak tûnik a kép alapján, kár hogy a Kannazuki no Miko óta rá sem tudok nézni shoujo ai/yuri anime-re. <#schmoll2>

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship><#worship><#wave>

Máté94
<#finom>
Ebbõl.
LasDen
Soraoto Forte kezd alakulni...
most akkor mindenki azokban a kapszulákban alszik a synapse-ban??? és akkor a földön meg csak valami hologram szerûség van? és hogy értette nymph, hogy sugata igazi, legalább? 😄 sok faszom kérdés...

Pantsu Robot FTW 😄

IMYke2.0.0.0
Hehehe:

Melyikbõl?

ez az oldi a legjobb, nézzétek meg amennyien tudjáok, az összes cuccom innen van, és ilyet seholse lehet kapni csak itt és ahoz képest hogy magyarországon nem kapni (mostanáig)ahhozképest jó áron van!!!!!!!!!!!! MUSZÁJJ MEGNÉZNI!!!!!!!!!!!
armageddon666
Nem hiszem hogy csak szimplán megolvassza, akkor nem lenne olyan drága.
Különbség a két égetés között:
Elégeted szemétként -> szennyezed a környezeted
Elégeted üzemanyagként -> szennyezed a környezeted, DE: hasznosítod a z energiát, spórolsz a rendes benzinnel.

@

Köszi az infót! Remélem lesz olyan jó mint az elsõ rész. Elvileg a 2. részben megjelenik majd a "Red Comet" is.

Lelouch
Engem egyelõre csak a Beelzebub érdekel a sorozatok közül... Mást max. csak akkor kezdek el, ha nagyon jók lesznek a vélemények.
Ovák közül az Angel Beats! és a Mirai Nikki érdekel.
Lelouch
"According to OCN, the episode 2 of Gundam Unicorn will be premiered on October 30th. Pay streaming on PlayStation Network will begin on the same day. The Blu-ray and DVD will be released on November 12th."

Már nem kell sokat várni rá. 😊

Egyébként még az õszi szezonból elég nagy csalódás lett számomra az Ironman. Nem tudom miért lett "cell-shading" technikával megcsinálva maga Ironman, ráadásul ha õ megjelenik belassul egy kicsit az animáció is... olyan mintha akadna (nem kodek vagy hardverhiba). Láttam én már jól megcsinált és gyors cell shading grafikával megturbózott sorozatot (Macross Frontier) de ez Ironman eléggé elvérzett ilyen szempontból pedig elég jópofának tûnt az egész a trailer alapján annak idején.

Gundam Unicorn 2. része mikor jön egyébként? Az elsõ rész az vmi brutálisan jó volt minden szempontból.

Máté94
- Remember My Mr. Lovecraft
- Starry Sky
- Fractle
- Hourou Musuko
- IS: Infinite Stratos
- Yumekui Merry
- Dragon Crisis!
- Beelzebub
- Gosick
- Mitsudomoe 2nd
- Rio - Raindbow Gate
- Onii-chan no Koto nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!
- Kore wa Zomibe de suka?

Ova: sok-sok 😄D
berlinboy6329
Ezt nem nagyon értem...Szóval ez most fogja a mûanyagot és folyékonnyá olvassza?Amit aztán fel lehet használni?

Mert ha igen,akor nem mindegy hogy hol szennyezzük vele a környezetet?Szeméttelepen legalább nem ég el,hacsak el nem égetik,de benzinként 100%,h vhol felhasználják,akkor meg ég és így kijut a légkörbe.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LasDen
- Remember My Mr. Lovecraft
- Starry Sky
- Wolverine
- Fractale
- Infinite Stratos
- Dragon Crisis
- Beelzebub
- Rio
- Onii-chan no koto (incest, fuck yea)
- Kore wa zombie
- Iron vendetta

Ovák:
- Gintama (bár ez alap)
- Angel Beats
- MM
- Supernaturla
- Kara no kyoukai

filmek:
- Break Blade 5 (persze az elõzõek után csak 😄)
- Soukyuu no Fafner

Beelzebub tûnik ki számomra ebbõl a legjobban...az keltette fel érdeklõdésem 😄 de a legjobban Gintokiékat várom 😄

Zomil
angel beats ova, super natural
Meg van még 1-2 érdekes: pl a lovecraft-es és az a zombis, amilyeken egy lány áll rozsaszin láncfürésszel 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
teli szezon

Kimi ni todoke 2dik evad, yesyes, a tobbit meg at se olvastam, de ezt varom. Barcsak lenne akkora fejlodes mint a Clannad es az after sotry kozt volt....

WWFSMD?

LasDen
railgun ova ugyanolyan volt mint a többi...se több se kevesebb...😄

PetruZ
Ja, én is azt jelöltem be. 😊 Nem rossz a többi élen álló sem (már amiket nézek), de ér(telm/dek)es tartalomban nálam mindenképpen a Bakuman a nyerõ.
LasDen
én samurai girls-szel vagyok így....megfelelt a várakozásaimnak...😄
de soraoto forte és oreimo is ilyen...

amúgy tegnap este/éjszaka befejeztem az Overrunt....az elsõ rész után kellemes meglepetés volt...jó szórakozást nyújtott...a mechás rész hatalmas volt...😄 a végére behozott konfliktust gyorsan lerendezték, de amúgy se volt sok izgulni való rajta....

minami-ke 2. évadot meg dobni fogom szerintem...chiaki egy tahó bunkó....utálom mint a szart....😄