Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
bakuman alakul....nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan meglesznek az elsõvel...😄 de ez a Two Earth sztori valamiér a Linebarrelsre emlékeztet....pedig sok közük nincs egymáshoz....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
egész jók az új K-On!! zenék <3

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Hát az eleje az ilyen hentelõs izé. Megszökik lány és megöli a katonákat.
Kämpfer meg azért mert mind a kettõ azért van, hogy egymás ellen harcoljanak 😄D
armageddon666
Elfen Lied??? Az mit keres ott? 😄DD meg Kämpfer is.... mondjuk azt még nem láttam...

Akkor már tényleg inkább Pokémon. 😄

@

LasDen
nekem pokémon jutott eszembe róla....de attól még fantasztikus 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Sekirei 1: Mintha valami Kämpfer+Elfen Lied összenyomva :S
LeventeV
en is vevo lennek most valami hasonlora.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

BEAST
Kedvem lenne nézni valamit akcióval,romantikával esetleg egy kis drámával, de semmiképp sem külön külön. Tud valaki hirtelen valamit ajánlani? :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Most jelenleg az Ergo Proxyt nézem biztos ismerik sokan😄
15. rész következik majd. Nem egy hétköznapi Anime sötét, gondolkodtató, elvont, de nagyon bejön.
Malakai
Ja, ebben van valami. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
To-love-ru, aztán Sekirei. Kaibutsu Oujot nem ismerem.
Sekirei egyébként jobb, de inkább javuló tendencia legyen 😊

@

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

efti
Mintha a szokasosnal hamarabb kijott volna az uj Bakuman. Na nem mintha panaszkodnek 😊

@lasden: NHK nagyon jo, nekem nagyon tetszett.

WWFSMD?

Malakai
E kettõ közül én inkább Sekireire szavazok.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Jól van, akkor sikeres volt a sorozat 😄

Hmm, kéne nézni valami sorozatot, nem csak az öszieket. To-Love-Ru-ra meg Sekirei-re gondoltam, és Kaibutso Oujo-ra...
Gurren
az volt a célja

Máté94
Engem egy kicsit nyomasztott amikor néztem 😊
Lelouch
Legalább a hozzá készült OP poén. 😄
PetruZ
Nem mintha a kép neve ("eva_stfu") nem lenne árulkodó. 😊 Bár maga a kép megtévesztõ a stílusával.
Máté94
Nem, tényleg nem tudtam melyik animébõl van. Már régóta foglalkoztatott a kérdés. 😄
LasDen
elkezdtem az NHK-t...érdekes....de ez a pururin van olyan idegesítõ mint a piru pí...😄

RelakS
ezt most ugye poénból kérdezted? <#idiota>

Lelouch
Neon Genesis Evangelion
Máté94
Ez melyik animébõl van? <#idiota>
armageddon666
ja

@

RelakS
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Te is arra gondolsz, mikor Seiji azt álmodta, hogy õ Midori keze? :]

armageddon666
Ha az a filler amire gondolok az szerintem fasza volt 😄

@

Lelouch
Szerintem is jobb a manga... 😊
LeventeV
de az 😊
nekem nagyon bejon a hangja, tudtak ezek a kinaiak.

RelakS
Ez az erhu hangja, nem? 😊

LeventeV
hallgassatok meg ezt a szamot. 1:10tol van egy resz ami ilyen regi kozepkori keleti zenere emlekeztet. na ilyen regi zenet vagy mixet tud nekem mondani valaki?

RelakS
abba a 12 (13?) részbe is sikerült fillert rakniuk 😄 A manga szerintem jobb lett

IMYke2.0.0.0
Igen, tudom - elsõ részt meg is néztem anno, és tetszett. Egyben fogom megnézni valamikor, lehet, hogy már holnap, mert ma este befejezem a "Freedom"-ot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Arról eddig még nem is hallottam. Majd utánanézek, s ha megtetszik, akkor listámra (gépemre) kerül. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
és hol van a Midori no Hibi? :]

Máté94
Rena-chan hangja 😊
Higurashi-t érdemes megnézni 😊
IMYke2.0.0.0
Nakahara Mai
* Clannad / Clannad After Story / Clannad: The Movie
* Angel Beats!

És ezekben biztosan fogom hallani a hangját:

* .hack
* Amaenaide yo!! / Amaenaide yo!! Katsu
* Aria the Natural
* DearS
* Durarara!
* Higurashi no Naku Koro ni / Higurashi no Naku Koro ni Kai / Higurashi no Naku Koro ni Rei
* Kannagi
* Ladies vs. Butlers!
* Mai-HiME
* Mai-Otome / Mai-Otome Zwei / Mai-Otome 0: S.ifr
* Onegai Twins
* Seikon no Qwaser
* Sola
* Strawberry Panic
* Tales of Vesparia: The First Strike
* Tears to Tiara
* Utawarerumono

RelakS
hehe, láttam tõle három sorozatot

LasDen
úgy látszik ez a hét jó lesz...😄 Forte is iszonyat jó volt, most meg az MM tett rá egy nagy lapáttal....Hentai Energy...ledobtam az ékszíjjat...😄
már az elején is volt DB utalás, de akkor nem esett le...csak utólag, mikor még egyet bedobtak, ami már teljesen egyértelmûvé tette 😄

BEAST
Úgy indultam neki, hogy egy romantikus sztori lesz. Fogalmam sem volt, hogy shoujo ai.

A lány megismerkedik a herceggel aki bár nem szõke és lova sincs mégis tökéletes párost alkotnak. Minden szép és jó. A szokásos félénken és lassan jutnak el odáig, hogy tisztában legyenek a saját és egymás érzéseivel... erre a lány egyik barátnõje elkezd meglehetõsen erõszakosan közeledni hozzá.

Az én elképzeléseim szerint ekkor jött volna a dráma, a "jaj a legjobb barátnõm mégis mi legyen", de nem. A srácot elhagyta egy erõszakos lányért, mert valamiért hirtelen úgy érezte egymásnak teremtették õket.
Persze a vége felé belekevertek egy kis természetfelettit is elõzõ életekkel meg sorssal, de engem teljesen kiütött ez az egész.

Csodálatos volt. 😊

Máté94
Miért?
IMYke2.0.0.0
Nakahara Mai a seiyuu <#szeret>

BEAST
Aranyosnak tûnik a kép alapján, kár hogy a Kannazuki no Miko óta rá sem tudok nézni shoujo ai/yuri anime-re. <#schmoll2>

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship><#worship><#wave>

Máté94
<#finom>
Ebbõl.
LasDen
Soraoto Forte kezd alakulni...
most akkor mindenki azokban a kapszulákban alszik a synapse-ban??? és akkor a földön meg csak valami hologram szerûség van? és hogy értette nymph, hogy sugata igazi, legalább? 😄 sok faszom kérdés...

Pantsu Robot FTW 😄

IMYke2.0.0.0
Hehehe:

Melyikbõl?

ez az oldi a legjobb, nézzétek meg amennyien tudjáok, az összes cuccom innen van, és ilyet seholse lehet kapni csak itt és ahoz képest hogy magyarországon nem kapni (mostanáig)ahhozképest jó áron van!!!!!!!!!!!! MUSZÁJJ MEGNÉZNI!!!!!!!!!!!
armageddon666
Nem hiszem hogy csak szimplán megolvassza, akkor nem lenne olyan drága.
Különbség a két égetés között:
Elégeted szemétként -> szennyezed a környezeted
Elégeted üzemanyagként -> szennyezed a környezeted, DE: hasznosítod a z energiát, spórolsz a rendes benzinnel.

@

Köszi az infót! Remélem lesz olyan jó mint az elsõ rész. Elvileg a 2. részben megjelenik majd a "Red Comet" is.