Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
persze, mondasz valami okosat feltolod a szemüveget és jön a zene:
YEAAAAAAAAAAH

:D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
én itt dobtam az egészet...nem is értem hogy bírtam eddig....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Meg aláfestõ zenét se szabad lefelejteni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yosuga no Sora ep 5

Az 5-ik rész jó volt. Tetszett hogy Akirát megismertük egy másik oldaláról is és nem csak a mindig vidám arcát mutatta ebben a részben. Tetszik az hogy egy kicsit mindig is szomorú Akira ami nagyon ellentétben van azzal amit kifelé mutat.
Amíg Ojo-val az apja, úgy tûnik itt az anyuka fog problémát okozni fõleg mivel ellentétben Ojou-val aki csak bebeszélte magának hogy az apja utálja Akirát úgy tûnik az anya tényleg utálja õt.

Jó volt még ahogy megoldották az Akira route indulását. Tényleg csak 1 dolog alakult máshogy de ez már kihatott az egész részre.
Kár hogy csak 2 részt fog kapni bár szerintem azért alakult így mert az Akira routeba második rész is beleszámít hiszen ott ismerjük meg õt és Oujo-t jobban csak ott még nem vált szét a történet.
1-2 jelenetnél szinte láttam hogy a VN kérdései felmerülnek... :) Pl (Kérdezd meg Akirát, vagy kérdezd meg Oujo-t a testvérdologról.)

Nagyon pozitív meglepetés eddig a sorozat.

Más. Új fordításom készült el. Link az aláírásomban.
efti
a zorgetes se semmi, de azt nem csak animekben, nincs olyan hogy egy lofegyver ne csattogna csak attol ha legalabbis felemelik, vagy egy penge ne csengene amikor elohuzzak..

WWFSMD?

LasDen
szinte mindenbe van, ahol van valami fontosabb szemüveges karakter...ha meg negatív karakter, akkor még rosszabbnak néz ki tõle..:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Azt de tudom gyûlölni, amikor olyan rész van egy animében :DD
LasDen
és a legjobb az lenne ha a nap is megtörne rajta :D

Seth
Ügyelj rá, hogy lássák is, plusz ha zörög is egyet az se hátrány. Badass faktor improved

PSN ID.: Beegabor

LasDen
én is sokszor szoktam középen feltolni....de még nem tûntem tõle se okosabbnak se menõbbnek :D

Máté94
De nem olyan menõ, igaz? :D
BEAST
Erdekes, én néha úgy igazitom meg. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

efti
23 eve hordok szemuveget es SOHA nem igazitottam meg ugy, hogy a kozepet toltam volna fel az orromon. Valahogy minden alkalommal amikor ezt latom, az jut eszembe, hogy ez tok mesterkelt.. nem ertem miert eroltetik minden animeben...

WWFSMD?

armageddon666
Na. Rozen Maiden. Hajrá!
Kíváncsi vagyok milyen lesz... nem tudom mire számítsak desu...
Viszont lehet be kéne szerezni valami alternatívát desu...

@

armageddon666
nincs.
nem.

@

efti
aaaaargh.. van a flag-nek valami mas cime is? Egyetlen forrast talaltam hozza es kemeny 1.1% jott le 4 ora alatt...

@armageddon: akkor gondolom nem banod, hogy januartol jon a folytatas :)

WWFSMD?

armageddon666
Ejj ez a Kimi ni Todoke szép volt.
btw YANO-CHIN <3 !!
Meg utolsó részekben Sawako is csini lett.
Meg valahogy végig olyan vidámságot sugárzott magából az egész. Még mikor szomorú rész volt, akkor is valahogy mosolyognom kellett....

@

efti
amennyire en tudom nincs es nem is volt szo rola, a mozi is csak az ujrameselese a sorozatnak

WWFSMD?

Seth
Lesz vmi mozi majd vmikor

Nem tudja valaki, hogy lesz folytatása az Eve no Jikan-nak?

IMYke2.0.0.0
Szerintem is van benne potenciál.
A 4 furcsa szereplõ története filmes folytatásért kiált.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
én is ilyesmire gondoltam, de nálam nem ért célt a dolog...egy animére vevõ lennék....:D

IMYke2.0.0.0
Jó volt ez így - mert, bizonyára, a mangára való rákapatás volt a cél. Sikeresen.
Ráállok a dologra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
abban a 4 részben összefüggõ történet nem sok van....néhány kapocs ami összetartja õket....külön-külön a részekben van történet, de csak annyi, hogy a szereplõt bemutassák....biztos van rendes története, de ebbõl az ova-ban semmit nem látni...:D

IMYke2.0.0.0
Bõven van sztori benne.

IMYke2.0.0.0
Ebben a szar idõjárásban ez kifejezetten üdítõ számomra - elég a munkahelyen összpontosítani a dolgokra.
Az eddig két rész tetszett, belevágok a másik két szereplõrõl szólókba is.

LasDen
nincs is sztori :D

IMYke2.0.0.0
Élõszereplõsben nem emlékszem ilyesmire :)

Az egyik fõszereplõ által okozott kárt számolja a lövöldözés közepette :)

DOGS: Stray Dogs Howling in the Dark

Szerintem, jó poén - én hangosan felnevettem rajta - fõképp a sztori eddigi alakulásához mérten.

IMYke2.0.0.0
Hú, azt tényleg ne! Fõképp, ha mondjuk egy esernyõ - vagy fegyvernek látszó tárgy - van a kezében... :)

Gurren
ne hallgass utcán dokuro-chan openinget.

IMYke2.0.0.0
Bizony, és a tekintélyes munkásságából nagyon sokat szeretnék még megnézni, s szinte biztos, hogy majd' mindegyiknek a folytatásában is reménykedni fogok.
Szóval, drukkolok, hogy hosszú-hosszú évtizedekig éljen még és dolgozhasson a saját, és a mi örömünkre!

Misa (Death note),
Reira (NANA),
Haruhi (címszerep),
Seikon no Qwaser (Katja)

Ezekben láttam eddig.
S még sok-sok jó szerepben nem hallottam!

Máté94
Su-Su-Suzumiya-san?<#ijedt>
Zomil
Remélem nem lesz semmi baja, nem akarom, h esetleg azért mert nem tudja folytatni ne legyen több Haruhi/más legyen a hangja :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Ó bazz: Aya Hirano-nak tumorja van... Bár, azt mondja, jól van, és kontroll alatt van.

IMYke2.0.0.0
Én a címe alapján elsiklottam felette. Van benne "jó történet"? :)
Akkor beszerzõs. <#ravasz1>

Igazi nõs filmek már uncsik.

LasDen
mostmá megkell néznem, ha ilyen jó a "története"...:D

efti
bizony bizony, a strike witches-t is csak a tortenetert neztem <#zavart1>

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Engem az érdekel, de ha valami ahhoz - a készítõk szándékai szerint - szervesen tartozó elemet elvesznek tõlem, akkor átverve érzem magam, és csakis a teljest vagyok hajlandó fogyasztani.
Censored DVD-ket sem veszek meg boltban.

Seth
"Emlékeztek még rá, mikor az animéket még a történetükért néztük ?"

IMYke2.0.0.0
Hú, tényleg.
Köszönöm, ismét tanultam valamit.

Lelouch
A sima az nagyon gáz... Mindenképpen érdemes az AT-X-es változatot beszerezni, sankaku-n látható az összehasonlító képekbõl a nem kicsi különbség.
IMYke2.0.0.0
Hoppá!
Az AT-X uncensored-et ad ki? Ezt jó tudni, mert én a "simát" vettem meg.

Lelouch
Motto To Love-ru: Egyelõre jobb, mint vártam. :D Szépen pótolja az eddig fel nem dolgozott fejezeteket a mangából. Persze ennél is ott van a fénycsíkos/gõzös cenzúra, de szerencsére egy héttel késõbb van belõle AT-X-es verzió is, ami már nézhetõ.

To Love-ru Darkness: A sztori "Darkness", Yamival kapcsolatos részébõl kiváncsi vagyok mi lesz kihozva az eddigiek alapján... Plusz még ott van a harem plan is, hogy azért az eddigi õrült része is meglegyen a sztorinak. :D Sajnos kétlem, hogy megvalósulna. XD
Azt meg jó húzásnak tartom, hogy Lala helyett már Momo van inkább középpontban... :D

SnO Forte ep. 4: Ojakata-sama... :D Sohara meg állandóan olyan ünneprontó... :D
Máté94
Milky Holmes elég elvetemült darab, de nézhetõ. De szerintem rajtam kívül senkinek sem tetszene itt. :DD
Valakinek kicsit igaza volt, hogy ez inkább az otaku közösségnek való darab.
efti
Megvolt az evangelion sorozat. NEm volt rossz, sot kifejezetten tetszett. Ami nem tetszett, hogy az utolso ket epizod mondanivaloja kb ket mondatban is elfert volna, raadasul az addigiak figyelembevetelevel tulajdonkeppen csak szajbaragas volt.

WWFSMD?

LasDen
yep...

efti
csak nem az ongyilkolos epizodot nezted epp?

WWFSMD?

LasDen
de nem bírom nézni, ha valaki ilyen sokáig félreértések miatt cselekszik...mint most Satou....aztán azt meg nem értem, ha valaki kiderít valakirõl dolgokat és lenne hozzá pár kérdése, akkor nem kérdezi meg azokat a kibaszott találkozásukkor??? vagy ez csak az én hülye agyamnak tûnik logikusnak???? idegesít, hogy megtudja, hogy figyelik, de mintha teljesen irreveláns lenne nem csinál semmit...a faszom a kibaszott agyába....

armageddon666
Hááát nem tudom. Szerintem 2D-s figurák nem nagyon eshetnek bele az uncanny valleybe, illetve a játékok is nagyrészt messze voltak/vannak tõle. De egyébként érdekes párhuzam, vagy elmélet. Vagy mi. Mondjuk lehet, hogy én más "képességeket" vonnék kétségbe ez alapján.

@

Ruley
Arról egyébként hallottam már elméletet hogy az anime nézõkrõl (és a gamerekrõl) azért elterjedtebbek a szokásosnál különc otaku/nerd sztereotípiák, mert van ugye az Uncanny Valley elmélet, és ehhez hasonlóan az animált emberfigurák is az átlagembert hajlamosak ösztönösen taszítani, akiket meg mégis vonz mert immúnisak erre az effektusra, azok között nagyobb eséllyel vannak akik eleve nem annyira jók arcfelismerésben, nonverbális kommunikációban, meg általában társalgásban, emiatt többen különcök.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X