Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
de a rapidra meg gyorsabban mögy föl...😄

amúgy szerintem abban hogy ilyen lassan lett kész közre játszott, hogy elég szar rész...Yukimura idegesít, Muneakira fölöslgese baromságokat csinál...és Naoe sem egy szimpatikus karakter...remélem a holnapi jobb lesz...bár az meg ilyen tipikus tengerparti dõzsölés lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
jah és persze köszi 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
oh...zsir 😊

(amugy szvsz, elöször megaupload-ra rakd fel, szerintam az jobb 😄 )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
tess...tölthetõ...csak blogra nemtom kirakni, mer éppen halott freeblog...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Amugy meg akartam irni a blogodra, csak elbasztam regelésnél az email cimet, másik névvel meg nincs kedvem regelni, a support meg nem válaszol 😄

Zomil
Jó hir 😄

Jah amugy én is igy vagyok a filmekkel, ha meg érdekel akkor irány a mozi, a többit inkább megvárom mig kijön dvd-n 😄

Mondjuk UBW cam-os verzioért az egyik karomat odaadtam volna, de sajnos az nem volt 😄
A másik meg az Eva volt, amire nem tudtam várni, de szerencsére ebböl meg volt cam-os verzio 😊

LasDen
jah...bár én alapvetõen nem nézek ilyen szutykot...annyit tudok várni a filmre, bármire....nagyon kevés film van, ami annyira felizgatott, hogy muszáj volt az elsõ elérhetõ verziót leszedni....ilyen volt a cloverfield és a 300 is 😄 ha lett volna, akkor gintamaból is töltöttem volna ezerrel...😄

am Samurai Girls kész....felirat beküldve AA-ra, videó meg kúszik fel....sajna csak mostanra sikerült befejeznem....

Zomil
Amugy meg haruhbol van camrip? 😄
Nah mind1 mostmár megvárom ezt az 1hónapot.

LasDen
jó...haruhiból volt camrip, de sokmásból meg semmi se....

Zomil
Jah csak nem mindenhez csinálnak camrip-et, pl. Eva 2.0-át cam-os verzioval néztem meg, viszont UBW-hez nem csinált senki 😞

Ruley
Azért lehet, én például a Haruhi-t is inkább megnéztem camrip-ben.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
mivel a dvd csak év végén jön ki (ami nagyon rövid idõ Haruhihoz és Gintamahoz képest), így nem hiszem, hogy valaki látta...😄

Daell Drow
Hali, tudom nemreg jott kia Gundam 00 mozi film. Latta mar valaki? En nagyon varom mar.
Máté94
Mostanában tényleg ritkán látni...<#miaz>
IMYke2.0.0.0
Japánul tanul.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

biomage
relaks már nem tanul, és azért egy pillanatra feljönne SGre

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

IMYke2.0.0.0
Biztos dolgozik és tanul mint a gép.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

biomage
Mi van Relaks al? 6 napja nem láttam sehol, itt sem msnen sem, irt valamit ide?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
nah végeztem NHK-vel...jó volt...az egész drámaibb volt mint vártam, de nem baj...bár az utolsó részben néhol már túl drámai akart lenni...az animáció lehetett volna sokkal jobb is....

Zomil
oké ráér, csak kérdeztem 😊

LasDen
holnapra...kedden-szerdán eléd keveset halladtam, aztán csütörtökön nem sok idõm volt rá....ma meg tegnap nem is voltam itthon, hogy csináljam...vagyis ma fél 5-kor értem haza és nem vagyok/voltam olyan állapotban, hogy csináljam....de holnap már csak fordítás van és kész lesz....

Zomil
Lasden-töl kérdezném, h hyakka mikorra várható? 😊
Nem siettetés v ilyesmi, csak érdekel.

BEAST
Megnéztem a Photon-t, de sajnos a fõszereplõ már nem viccesen ütõdött... Az Isekai no Seikishi Monogatari hõse még pont tûrhetõen volt naív, de Photon mintha tényleg szellemileg rokkant lenne. :/
Ezen kívül aranyos kis anime, egy csipetnyi humorral és ecchivel.

Más, amikor a Blazblue megjelent pécére én is meglestem, szép meg jó, de sajnos nem nekem valók már ezek a verekedõs dolgok. Pedig tetszenének. Mondjuk lehet az is közrejátszik, hogy már nincs gamepadom és így nem olyan kényelmes az ilyesmivel játszani. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
off:
Basszus nagyon jó ez a blazblue 😄
Eddig még csak 1harc volt, de a visual novel stilusa nagyon bejön 😊

armageddon666
Nem akartam már többet offolni, de kurva életbe már, hogy most megy tönkre ez a <díszítõjelzõk> gamepad... felbasz az ilyen komolyan... mindig minden a legrosszabbkor... hihetetlen :\

@

Jakuza001
alap 😄 csakis japan hanggal

LeventeV
angol a felirat, de a hang japan (vagy legalabbis nekem az volt es en hagytam azon).

Continuum Shift is jon pc-re.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
amugy ez angol feliratu vagy csak japán?

armageddon666
Van, de törttel nem hiszem hogy megy.
btw aki játszik vele: Banggal nyomjátok be a Fu-Rin-Ka-Zant 😄 50% heat kell, meg hogy meglegyen mind a 4 kanji lenn. Drive támadással lehet azokat megszerezni, és 214214D hozza elõ ha megvan minden hozzá 😄 jó cucc 😊

meg Nu Astral Heatjén betojtam 😄 kész kis cutscene xD
Ahogy azon is, hogy Jin meg Noel story mode is complete és csak Ragna után kaptam interjút a seiyuuval... na mind1

most viszont felhúzott az arcade mód szóval megyek rozen maident nézni 😄

@

Zomil
oh, videok alapján fasza, azt hiszem be is szerzem gyorsan 😄
Van benne multi? Ugy értem netes, nem 1gépnél ülös, mert haverral jó lenne tolni.
Amugy legutoljára ilyen verekedös a CRUCIS FATAL+FAKE volt amivel toltam, mondjuk abban semmi történet nem volt csak verekedni lehetett, de jó volt 😄

armageddon666
Kár... egyébként kapni Magyarországon BlazBluet PCre? 😄 Anno gondoltam, hogy megveszem... Jó cucc 😊 Aztán jó lenne, ha majd a Continuum Shiftet is kiadnák :$ meg ha jönne folytatás 😄

Akkor egy valamit tehetek 😞 Végigtolok minden egyes lehetséges útvonalat elõröl Noelnél, és remélem, hogy nem a legvégére marad amit kihagytam... 😊

@

Malakai
Dettó, pár napja próbáltam ki az elsõ részt, igaz én PC-n. Jó, hogy Arc System azért adogat ki bunyós játékokat picire is.
De a lényeg, hogy segíteni én se tudok. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
en jatszom. megvan ps3-ra, de nemreg kezdtem, ugyhogy nem tudok valaszolni a kerdesedre sajna XD

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Valaki játszik BlazBlueval? Az érdekelne, hogy mi szerepel a Noel event illustration #05-n, mert akkor be tudnám tájolni, hogy mit hagytam ki...

Aki esetleg nem tudja mi ez (bár valszeg senki nem tudja 😄)
2D-s verekedõs játék a Guilty Gear készítõitõl. Kicsit már Visual Novel szerû lett a story mód 😊 Fõhõs hangja = Gintoki hangja 😄 még stílusban is teljesen olyan 😊 a riválisáé pedig TTGLbõl Simon 😄 Így rájuk emlékszem konkrétan, de az egész szinkrongárda komoly 😊 meg jó a story 😄 meg a karakterek. Azt nem mondom, hogy egyediek, mert nem azok.
És az az opening >.< Mintha egy animét kezdene el nézni az ember 😄

@

BEAST
Sengoku Basara második évada ugyan olyan mint az elsõ volt. Szinte már olyan rossz, hogy már jó... Abszolút értelmetlen, de látványos csaták sorozata. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ruley
Ez a Zero No Tsukaima már az õrületbe kerget.

Annak idején megnéztem, és ugyan logikusan nézve eléggé egy semmilyen tucattermék kéne hogy legyen, de mégis valahogy úgy magával ragadott az alapfelállása...
Aztén meg elkezdett felidegesíteni a karakterek idióta viselkedésével, meg a cselekményt kiszorító fanservice-el.
Most meg elkezdtem az eredeti kisregényeket olvasni, és azok meg már nem idegesítettek föl, sõt, a sorozat minden bûne meg van bocsátva... pedig itt is pont ugyanaz a cselekménye. <#conf>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

BEAST
Most végeztem a Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi-val és nagyon remélem, hogy lesz második évad is. 😊

Arma, Rozen Maidenben nekem is az odd eye baba volt a kedvencem. A kis "gonosz". 😄

armageddon666
Rozen Maiden 5

jóez 😄 a desu desu nem is idegesítõ. Suiseiseki személyisége nagyon más mint amire számítottam. Shinkunál semmire nem számítottam, de nagyon jó 😊

@

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Csak a kép-link nem jött össze. 😊

IMYke2.0.0.0
Egyszerûen gyönyörû <#szeret>:

IMYke2.0.0.0
Már a második animénél látom, hogy 3D-s extra van a lemezen.

Most: "Hayate no Gotoku!! 3D" - az OVA-nál.
Persze, ezt nem találom sehol 😊

Máté94
Soredemo Machi wa Mawatteiru 3. rész: Az elején a detektíves rész tetszett, de úgy egybe ez az egész rész rendben volt. 😊
IMYke2.0.0.0
Én is. <#nyes>

Sziasztok! Tudja valaki hogy megjelent-e valahol a neten a Kimi Ni Todoke Live Action-je? Nagyon kellene unokahugomnak.Köszi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

efti
ami azt illeti annak is utannaneztem, az amerikai amazonnak ban belole, de csak DVD-n 😛

rant kovetkezik:
Fel nem foghatom, hogy annak ellenere, hogy a legtobb sorozat elejet mar akkor kiadjak blu rayen amikor meg megy, de ennek ellenere europaba (sot az usaba) alig jut el barmi is ilyen formaban. 9137 tetelt talal az amcsi amazon DVDbol anime kategoriaban, blu rayen meg 127 tetelt. Mi a ****nak reklamoz minden ilyen saturn szeruseg hdtv-t ha nem lehet hozza hd musorokat kapni?

WWFSMD?

LasDen
ismerõs érzés...😄 elõbb meglesz, ha megveszed 😄

efti
lehet meg a hellsing ultimate is befejezodik es vigigtolom a DNF-et is mire ez lejon, 3% jott le 10 ora alatt..

WWFSMD?

LasDen
akkó nézzé Bleacht..😄 az elég hosszú, addig kitart 😄

efti
gondoltam amig lejon a flag addig nezek valami rovid OVA-t. Nos ketszeressen is melle tippeltem. A flag a joslatok szerint 1-3 het latt lesz lent jelen tempoval, a rovid OVA (Sakura diaries) meg 12 epizod volt 😄

WWFSMD?