Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
"The Japanese communications service provider BIGLOBE reported on Thursday that "K-ON" was the #4 most Tweeted word in Japan from March 30 to October 2."

Beszarás...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
<#worship><#law><#taps>
Köszönöm szépen!^^
Zomil
áhhh zsir 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Győri Devi
悪夢の果てに答えはあると思いますか。

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
"The Leeds International Film Festival in northern England will hold the European premieres of the anime features Gintama: The Movie and Mardock Scramble: The First Compression on November 19. The films are part of an event titled Fanomenon Anime Day which will include Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance (Evangelion Shin Gekijōban: Ha), Redline, One Piece Film Strong World, and INTERSTELLA 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem. "

Nah ha lenne zsé meg minden, akkor mennék Leedsbe az elsõ géppel bazzeg...😄 Gintamat, Redlinet, Mardock Scramblet megnézném..ha meg már ott vagyok Eva is jöhetne...😄 aaaaah...😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Szerintem így jó az egész, Keima zseniális. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár a hódításokból a csók rész néhányszor elég furcsán jön ki...
LasDen
egy baj van a world god only knows-zal...😄 az hogy olyan lazán becserkészi a lányokat mintha egész életében csak ezt tanulta volna....😄 egyrészt nem tetszik, hogy minden célpontot könnyen meghõdít, de másrészrõl meg asse lenne a legjobb, ha 10 részen át nyüglõdne egy csaj felett...😄 de valahol a 2 között kéne legyen a dolog....bár úgy néz ki ezzel az idollal is lesz még probléma, de lényegében õ is már beleesett csak még egy kis puhítás kell neki...😄

armageddon666
DRRR 16

i didnt see it coming

WTF!? de most komolyan 😄 mondjuk volt már pár ilyen WTF pillanat, de eddig ez a legdurvább 😄
mellesleg az a zene(?) ami a "szellemes" részeknél megy valahogy parás nagyon 😄

@

armageddon666
Az ilyen két részre osztott animéknél valahogy a második opening mindig olyan szomorúnak hat :S vagy nem is szomorúnak, de olyan negatívabbnak. Most pl. Durararanál. De mondjuk leginkább ToraDoránál éreztem.

@

Segitsetek légyszi.A Kimi ni todoke Live Action-ját keresem.Unokahugomnak kell.Privátban légyszi ha valaki tud róla valamit.Köszi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Zomil
még emlegessük szokszor és akkor hátha megjelenik 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
most kellene Relaks...😄

Zomil
áááh franc se tudja, mert most megnéztem és a google fordito totál mást dobott ki 😄

Akumu no hate ni kotae wa aru to omoimasu ka?

Ez jónak tünik, szoval valaki help! 😄

LasDen
annyira vártam, hogy elfelejtettem figyelni hogy kijött-e már...de már igyedeje kijött a samurai girls OP & ED single....én csak a last vision for lastra koncentrálok...elég lassan jön, de mire jó a youtube...? 😄

viszont már csak egy jó hónap van és kijön a Gintama....onnantól már csak egy kicsit kell szenvedni és lehet nézni....jejejejeje...😄

Zomil
Akumu no hate ni kotae wa aru to omoimasu ka?

Ez tünik jónak, aztán majd vki kijavit, csak google fordito ezt dobaja ki:
悪夢は、ニッケルkotae府おもいますとある課を利用しています

vagyis a kotae elvileg nem stimmel :S
ha kota-nak irom akkor elvileg jó:
悪夢は、ニッケルコタ府おもいますとある課を利用しています

De majd vmi okos kijavit 😄

Máté94
Köszi! 😄
Már csak a kanji kellene valakitõl 😄
Zomil
japánul nem tudom leirni neked, mert a kanjikat még nem nagyon vágom, de hiraganába menne 😄

Zomil
Akumu no hate ni kotae wa aro to omoumasu ka?

Legalábbis sztem.

Máté94
Valaki segítene, megtalálni leírva japánul és latin abc betûivel a 11eyes végén mindig kérdezett szöveget? 😄 Az elejét nagyjából le tudtam írni,de a végét nem értem: "akuma no hate ni kotai wa aro to..."
8:10-tól van.
LasDen
végeztem Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de-vel...elment...kellemes volt, de ennyi....az utolsó részben a konfliktus kellett, de mégis feleslegesnek érzem, hogy 1 részre zavarnak egy kicsit...nah mindegy...én se tudom, hogy mi zavar benne...😄 a másik butler-ös hayatet elrakom késõbbre...sok animét kell látni még, hogy a paródiák üssenek...😄

IMYke2.0.0.0
<#hehe><#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

biomage
semmi

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Máté94
Nem tudom eldönteni, hogy mi volt ez. Egyedül az új rész beharangozó zene, a "-Van válasz a rémálom végén?" kérdés, és az OP, ED tetszett. De történettel sincs bajom csak ez most olyan kusza. 1 nap alatt lehet sok volt. + magyar vonatkoztatás volt benne. 😄

Annyira azért rossz nem volt
LasDen
na mivan...olyan jó vagy mi?? 😄

LeventeV
RelakS-rol van valami hir?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Máté94
11eyes:
efti
Azert az igazi megiscsak az amikor Imyke repulojegyet akar venni japanba, hogy felmeszarolja a stabot 😊

WWFSMD?

LasDen
baj hogy annyira beleélem magam, hogy kinyírnám, aki nem tetszik??? 😄

Máté94
Ja, te szoktál ilyen lenni amikor valaki nem tetszik egy animében.. 😄D
LasDen
Lasdenes...???

Máté94
Yuka-t most kellene kibaszni a világból.

Ez olyan Lasdenes volt....<#zavart1>
De tényleg undorító karakter. Õ az elsõ akit utálok.
LasDen
jah az kimaradt, hogy errõl az idegenek jönnek és letelepednek dologról a district 9 jutott eszembe...😄

PetruZ
A Niea_7-et már láttam, jó volt, csak kicsit kapkodós, emiatt valahogy elsietett és befejezetlen a vége (meg úgy általában fõ sztorivonal nem is nagyon van, ahogy írtad is 😊 ). Anno olvastam, hogy terveztek 2. évadot, de végül nem vágtak bele és inkább lezárták az elsõt.
LasDen
elkezdtem a NieA Under 7-t és a Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de-t....mindkettõ egész jó....az Under 7-nek egészen más a humor forrása mint manapság...vagy lehet csak én érzem így...nemtom...de valamiben más...😄 viszont elviselnék valami történetet is, mert ez így nem a legjobb...😄
a Kimi ga is tetszik....a DeszNót paródia kész volt....asszem a Hayate is ilyen paródia cucc....azt is megkéne nézni majd...😄
jah meg a Capu2-t is ekezdtem....ugyanaz mint az 1. évad....

Zomil
hurrá, hurrá 😄

badass Jubei-t akarok sokat 😄

LasDen
mikor már aszittem nem jön...eljött a samurai girls rész is, ahogy kell..😄 és az elõzõ rész balfalságai után egy jó részt raktak össze....szerencsére az elõzetesbõl levont következtetés téves volt...az ecchi baromkodás helyett a témára koncentráltak és a végére egy rövid harc is belefért...csak néztem, hogy máris vége a részenek...😄 viszont Jubei hangja nem kicsit durva...a 2 személyiséghez 2 teljesen különbözõ hangot összehozni....még mindig kételkedem, hogy a badass Jubeinek is õ adja a hangját, annyira más....semmi cukiság meg lágy hang...odabaszós keményen...😄
féltávnál a véleményem...azt adja amit vártam....nagyon jó....az 5. részt leszámítva hozta a formát...ha köv 6 részben is csak 1 rossz lesz, akkor csak jó lehet...😄
plusz az elõzetesbõl ítélve a következõ rész elég story koncentrált lesz...😄

Csak hogy kicsit könnyebb legyen. 😊
Sziasztok!

Kicsit sokáig tartott, de végre elkészült egy újabb digimon magyar fandub

Digimon Savers opening 1 hungarian fandub
http://www.youtube.com/watch?v=NoEKqUh0FI8

Szerintem ez nem lett olyan jó mint az elõzõ 3 videó, de ezt döntsétek el ti. 😊
Várom a kommenteket.
efti
Nalam is megvolt a legutobbi Bakuman. Nem tudom megmondani mi fog meg benne annyira, de viszonylag reg ota most gondolkozok el komolyan ujra azon hogy belekezdjek valamibol a mangaba is az anime mellett..

WWFSMD?

armageddon666
Ok youtuben elspoilereztem minden videót Continuum Shiftbõl. Mondjuk nem tárgyi spoiler volt, inkább csak az érzés 😄 Több és jobb mint a Calamity Trigger, remélem jön és minél hamarabb PCre, és folytatják, nem úgy, mint a Guilty Geart ^^ Mondjuk ott a story igazából ilyen kis könyvekben meg Drama CDkben bontakozott ki nem a játékban...

@

LasDen
fuck yea...😄

armageddon666
Ok, megvan... egyik nincs teljesen megmagyarázva, lehet Continuum Shiftbõl leesne... Observer viszont tiszta. Kvantumfizika, meg Schröndinger macskája, meg ilyesmi.... 😊

@

armageddon666
Ha meggondolom VNekrõl is szoktatok itt beszélni szóval annyira nem is off...

BlazBlue True Ending. Nagyon ász volt! 😊 Anime részekkel tarkítva 😄 Nem sokkal, de akkor is. Volt egy rész mikor azt hittem, hogy neeee, de aztán kellemes csalódás, a végén meg a Tsukuyomi Unit aktiválása epic volt 😊 A Takemikazuchiról valahogy Evangelion jutott eszembe az elején is...
Jók az ilyen timeloopos storyk 😊
Amit nem értettem, hogy Noelnek miért nem szabadott Terumira néznie... Olvasgatom még wikit egy kicsit hozzá 😄 valami Observer meg Soul Link rémlik. Elõbbi Hakumennél is.

@

armageddon666
Durarararararararararararara!
Nagyon jó 😄 Stílusos op, csakúgy mint anno a Baccanoban 😊 És nagyon jó, hogy az elõzõ részt összefoglaló kis szösszenetet belerakják az op közepébe 😄 Még nem tudom mirõl szól, de tetszik 😊 Mint a Baccano... 😄

@

LasDen
elkezdtem újra a laint....körbe vettem magam pár ecchivel, vígjátékkal, hogy ne pusztuljak bele lainbe...😄 ha sikerül valami konzekvenciát levonnom, akkor valahogy ráfogom venni csóró tesómat hogy nézze meg õ is...😄

viszont Samurai Girls 6. rész nem akar kijönni....ez nem szép dolog....

BEAST
Mindkettõ nézõs lesz, csak gyorsan jussanak el az utolsó részekig. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
azért az még kiderül...a fele még hátra van...és csak most mennek bele a történetbe...gondolom...😄 meg nem tartom kizártnak, hogy folytatásban is gondolkodnak már az eleje óta...😄

LasDen
Bakuman, nagyon jó volt...gyorsan vége lett 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt hittem, hogy a szerkesztõ elküldi õket a fenébe, hogy ilyen szarral próbálkoznak....😄 arra meg nem is számítottam, hogy olyat mond, hogy 3 éven belül azt az idióta Eijit is lefölözik...😄

várom a kövit 😄

Oreimo is jó volt...bár maga a rész nem változtatott semmin....

Zomil
Index és Samurai Girls megnézve:
Index: számomra eddig veri az 1. évadot, Touma még badass-abb 😄 Mondjuk a gondolkozás nem az erössége, de legalább tökös 😄

Samurai Girls: nemtudom, mostani meg következö rész alapján ez valami elborult hárem komédia, amiben néha van harc is :S
Kb. mintha a HOTD-t látnám, bár ott ennél kevesebb ecchi volt 😄
Nemtudom, remélem ez csak addig lesz igy mig össze nem szedik az összes szamuráj mestert és utána már lesz vmi értelmes történet is meg látványos csaták...

BEAST
Asobi ni Iku yo egész jó volt, bár a leírás alapján másra számítottam. Azért ebbõl is jöhet még egy évad. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."