Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Koe de Oshigoto nem egyszerû cucc...:D kicsit durva a helyzet, de tetszik...:D hentaiborderline ahogy valaki mondaná..:D érdekes az a kevés cenzor ami van....:D

Bakuman...gondoltam, hogy nem fognak nyerni, mert még eléggé az elején vagyunk...bár szerintem NEXT-re már éppkézláb anyagot adnak be, ami be is jut....Nizuma viszont gyorsan visszalépett a feltételétõl....érdekes fordulat....de arra nem is gondoltam, hogy ilyen gyorsan kiderül a suliba, hogy mit csinálnak...de a srác, egybõl hogy promózta magát...:D de már elõre látom, hogy a csaj akinek szerelmet vallott meg a stréber csaj aki verseng vele azok belfognak ugatni a dolgába, hogyha ezt csinálja lezüllik meg bla bla bla.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Seth
Pedig már német szinkronos változat is van !

PSN ID.: Beegabor

LasDen
+1...bár én valszeg megvárom a magyar feliratot...annyira nem sürgõs nekem...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Jajj ez az a blue gender szerü cucc. Nah erre kiváncsi vagyok. :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Remélem hamarosan lesz belõle valami, mert érdekelne. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Malakai
Hmm, King of Thornból már lassan hónapja van bd raw mégsincs sehol egy fordítás... :/

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Ajánlom Sunya Yamashita Rei és Asuka figuráit :))

@

LasDen
kivel? mivel?? :D

IMYke2.0.0.0
Rendben - megnyugodtam.
Úgy gondoltam, meglepem magam egy értékesebb asztaldísszel, karácsonyra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
gondolom ahogy lehet venni modellt egybe és összeszerelõset...itt is így lehet....:D

IMYke2.0.0.0
Mert találtam egy ilyen figurákkal foglalkozó fórumot, és egy blogot is, ahol bizony ilyen összerakós/ragasztgatós/kifestõs mizériáról gépeltek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ezt honnan veszed??? nem...:D

mikor már azt hinném, hogy mm nem lehet betegebb...hát lehet...:D

IMYke2.0.0.0

Zomil
Áhhh, soha, nekem is egyik kedvencem :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Véleményem a képrõl tömören megtalálható az említett kép bal alsó sarkában:
Jó!

@

IMYke2.0.0.0
Már féltem, hogy az "Elfen Lied" lehúzása lesz a zárómondat... <#vigyor5><#nyes><#ravasz1>

LasDen
nah igen...várjuk meg a végét aztán reméljük csak kiderül minden...és legyen 2. évad...:D és én is várom Gisen bemutatkozását...
mondjuk a cím nem sok jót vetít elõre csókok terén....

Zomil
Nem hiszem, h mutatoba, mert mondják, h egyszer már megvédték, a szamuráj mesterek a nagy japánt...szoval ebböl kiindulva a mostani történetnek utána kéne játszodnia, és ez az érás kiirás is arra utal, h a repülö darálás elöbb volt, csak akkor nem értem mit keresnek ott a szereplök...ha meg az ottlévö szereplök csak nagyszülei a mostani szereplöknek, akkor meg ismét fennt áll a probláma, h a saját nagymamáját csokolgatja :D
Kb. mintha Marty a vissza a jövöbe-ben folyton csokolozott volna az anyjával :DDD

Aztán meg franc tudja...majd kiderül mi sül ki ebböl :D
A lényeg, h Gisen jókis badass szereplö legyen :D

LasDen
igen...most én is erre gondoltam....de mivel az elsõ részkor nem tudhattam, így erre nem gondoltam...és a másiktámpontom az volt, hogy ki volt írva, hogy a Showa éra 20. éve (Showa éra 1926-1989)....aztán pedig az OP után a Muneakiras rész elõtt kiírta, hogy a Heisei éra 22. éva (Heisei éra 1989-)...és a 22. éve az 2010....ebbõl kiindulva gondoltam, hogy korábbi dolgokat mutat....aztán meg a gépek is világháború körülieknek néztek ki mintsem mai moderngépeknek....
úgyhogy nemtom...vagy csak mutatóba berakták az egészet az elején vagy a fasz tuggya...

Zomil
Várjál már! :D
Pl. Gurren-Lagann-ban is bejátszották, h az utolso részböl adtak le részletet a sorozat legelején(amibol mint tudjuk semmi nem lett mert a történet más irányt vett idö közben, de eredetileg az lett volna, a vége felé).
Vagyis azt akarom mondani, h nem lehet, h ott is azt mutatták, ami most a sorozat végén lesz? Hogy ez lesz a nagy sötét árny japán felett?

Most nem vagyok otthon igy nem tudok utána járni, megnézni az elsö részt. De volt valahol irva, h ami most történik az azután történik? :)

LasDen
oké ez jött le az 1. részbõl....de furcsa mód nincs megmagyarázva a dolog....tehát mi láttuk, hogy Jubei ott kaszabolta a B-52-es bombázokat a fakarddal, de Muneakira meg mindenki úgy tesz mintha nem is létezett volna, márpedig ha volt ilyen szamuráj mester, aki ily lazán tolta, arról csak feljegyeztek valamit az utókornak...:D de aztán most vissza is néztem az elsõ részt és nem értem mégjobban a dolgot...kivan írva, hogy Shouwa éra 20. éve....és Jubei mellett Sen, Matabei, Yukimura és Kanetsugu van...tehát rohadtul nem értem mosmá, hogy mivan...tehát az a feltevésem, hogy Jubei korábban élt bukónak tûnik ez alapján....vagy a faszom tuggya....

Zomil
Amugy most megnéztem mal-on ki ez a Gisen aki köv részben lesz.

Már op-ben kinéztem, h ö lesz a kedvenc karakterem, remélem nem csalodok benne :D

Ha meg Muneakira öt is csokolgatni fogja, mert ugye ö is Yagyuu mint Jubei, akkor komolyan elgondolkozok, h a sorozat készitöi milyen beteg emberek :D
Nemtudom, engem zavar a gondolat, h Jubei akár lehetne, az ük nagymamája is, ha a 2.vh-ban élt :D

Malakai
Nekem tetszett, de ha jól rémlik itt sokaknak nem igazán. Máshol fõleg azért szídják emlékeim szerint, hogy nagyon el van nyújtva az egész, fõleg a magyarázatok, hogy mi is megy a háttérben, sztori szinten. :)
Az 50 rész tényleg sok egy picit, de õszintén szólva engem nem zavart, se a történetmesélés üteme.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nem volt, de majd lesz...:D
hanzo fapapucsa lég hülye, de gondolom valami ninja fasság...:D jobb állóképesség, mittom...:D minden héten alig várom már az új részt....de még 2 nap....

Zomil
Hm igen ismerös :)
És érdemes belekezdeni?
Mondjuk 50rész huzos...

Lasden: Hyakka 7.rész megnézve, köszi jó volt :)
De badass Jubei nem volt :(
Azon meg még gondolkozom, hogy a francba sikerült hanzo-ra ilyen idiota cipöt/papucsot kitalálni :D

Malakai
Lehet olvastál már róla, csak a sorozat címébe nincs utolsó vámpírkodás, Blood+, az anime movietól független, szóval az nem kell hozzá, bár nyugodtan azt is megnézheted, nem egy hosszú darab. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Igazábol ez végülis off, szoval akit nem érdekel ne olvassa el :D

Zomil
Hát nemtom anime-knel, ha megtetszik egy kép/szereplö belöle, akkor általában elfog az érzés, h látnom kell :)

Mondjuk Eva-nál volt a legviccesebb eset és igazábol ennek köszönhetem, h kb. 1éve elkezdtem anime-ket nézegetni :D
Addot egy kép a nerfnow képregény oldalrol(armageddon biztos ismeri :D)

Megláttam, ez ilyen tf2-eva crossover, és annyira megtetszett a kép, h utánanéztem mi a franc lehet ez az anime amire irták kommentekben, h mekkora király crossover stb. Aztán wikin elolvastam és ugy voltam, h ezt látnom kell :D
Persze nem azonnal néztem meg, mert elötte gondoltam bevezetésnek megnézem az Elfen Lied-et az 13résszel pont jó lesz és amugy is sokat olvastam rola, h milyen jó. Ledaráltam egy éjszaka alatt, és mondom ilyen nincs, h ilyen jó stilust kimaradjon nekem :D 2nap mulva ráértem és 1,5nap alatt ledaráltam az Eva-t is :D
Azota is imádom, mondjuk EL-et is :D

Zomil
jó, de az anime movie-nak van-e sorozata, mert movie nem nagyon érdekel, de a sorozat lehet :D
persze, ha jók a vélemények rola csak akkor

Amugy meg lehet nem nagy szám, mert a cgi valoban gagyi volt, de igy éjfélkor jól esett :D

LasDen
jah érdekesnek néz ki így 6 fejezet után...:D viszont érdekes, hogy találtam rá megint...AA-n egy profilra keveredtem és ott megláttam a borítót...egybõl magába kerített az érzés, hogy ezt látnom/olvasnom kell...:D annyira furcsa...animéknél nem szokott ilyen elsõlátásra kell dolog lenni...:D

Malakai
Nem sok köze az animéhez az egésznek, se az anime moviehoz, se az anime sorozathoz, a címet vették át, meg pár szereplõ nevét és ennyi, kb.
Én elsõ alkalommal elaludtam rajta, másodjára meg szörnyülködtem, hogy milyen szinten gagyi. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
érdekesnek tünik a története :)

Amugy most volt az HBO-n, a Blood: The last vampire élöszereplös változat, azt kell mondanom nem volt rossz, mondjuk az anime-t nem láttam :D
Ez amugy egy sorozat movie-ja(mert ugye ugyanezzel a névvel van anime movie is), vagy csak egy különállo movie anime és élöszereplös változattal?

LasDen
mangaba elég durva fejeket vág...:D

Hát az iskolai harc még tuti benne lesz viszont a fõhõsnek ( legalábbis az elején ) sokkal szerencsétlenebb, parázós feje van a mangában mint az animban.
LasDen
elkezdtem Future Diaryt....mondom milyen jó lenne anime belõle....tökéletesen jókor, decemberben jön az ova...kíváncsi vagyok mennyit fog felölelni.....a manga amúgy fasza...:D
http://www.youtube.com/v/52P0DM-JDMg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Zomil
már csordogál is lefele :)
köszi, mint mindig :)

LasDen
nekem is ez jutott eszembe...:D
(am samurai girls tölthetõ)

Zomil
"along with an iron crowbar"
Áh tudtam, h mr. freeman tette.... :D
(bocs nem lehetett kihagyni)

IMYke2.0.0.0
Van letölthetõ HD-tartalom. Én nem érzem, hogy a besértõdöttek miatt gond lenne.
A "Motto To Love Ru" vagy "Sora no Otoshimono: Forte" pl.

LasDen
"The items that were stolen from the real-life model for the K-ON! anime's school were discovered on Friday in a ditch at a field near the former campus of Toyosato Elementary School.... two guitars, a bass guitar, an empty cash box, and the other stolen goods were discovered along with an iron crowbar."

gyorsan meglettek...:D

Zomil
Off:
Jah :D
Még szerencse, h pl. fringe-hez jött olasz felirat és a felirat készitöje megcsinálta abbol :D

Amugy állitolag azért sztrájkolnak, mert az angol feliratokat egy spanyol oldal lopta tölük...

Mondjuk nem tudom, h lehet feliratot lopni...oké, sajátjukként adják ki...de csak az eredeti oldalon ki kell szépen irni nagy betükkel, h ez az oldal tölük lop, ezért senki ne töltsön onnan, aztán ennyi. Nem értem miért kell ekkora drámát csinálni belöle.

Malakai
2010/11 akart az lenni... :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Élõszereplõs sorozatoknál egyik nagy angol feliratozó csapat áll le durca miatt, animéknél meg egy hdtv forrás áll le durca miatt.
Mindkét esetben elsõsorban a nézõk szívnak.
2010/10 a sértõdékeny feliratozók hónapja.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Még lesz egy új szereplõ(már amennyire annak számít...), ha már a következõ epizódban behozzák, akkor talán belefér még a drámai rész az évad végére.
LasDen
azé nem bánnám, ha a végére is jutna egy kis dráma...:D de ha nem, nem....egy movie érdekes lenne...:D

Lelouch
Szerintem nem feltétlenül... :) Tartogassák inkább a movie-ra vagy egy következõ évadra, fõleg hogy még csak most nyáron ért véget a következõ komolyabb sztori rész a mangában. Azóta meg ott is csak az ökörködés megy megint.
LasDen
a végére azé csak kell valami....

Lelouch
Chaos eddig még nem került elõ újra a mangában se. A következõ pár rész meg megint laza lesz, lehet a következõ bonyodalom már bele se fér a maradék 4 részbe.
LasDen
aszittem lesz para, de SoraOto nem késett....:D
mikor Chaos mondta hogy pusztítsa el magát Ikaros kicsit megijedtem, hogy valami lesz...:D remélem Chaos ennyi volt (bár nem hiszem)...elég beteg volt...de érdekes, hogy Nymph-vel való találkozása után milyen nyugodt maradt...vagy nem mondta el neki, hogy valakivel éppen átszabják a környéket vagy lese szarta...nah mindegy....köv rész ezekután gondolom lazítós lesz...:D

efti
agyam eldobom, micsoda baromsag...

WWFSMD?