Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Freezing manga elég közepes-gyengus, persze meglehet, hogy az anime jobb lesz, de azért annyira nem bízok benne. :P

Beelzebub viszont állat, azt várom. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
huh történet jónak néz ki, kár hogy nem szeretem a movie-kat :D
mondjuk fogalmam sincs miért :D
jó a king of thorn-al kivételt teszek
meg persze már kivételt tettem nagy kedvencekkel(eva, fate/stay night)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
Agito jó volt....nekem tetszettt....fõleg az OP....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Az biztos. Fõleg, hogy lassan már 2 hónapja csak szemezek a Kimi ni Todoke elsõ évadával is. Arról nem is beszélve, hogy csak akkor kezdek bele egy sorozatba, ha véget ért vagy eleve végtelennek szánják. :D

Bár most, hogy a King of Thorn-ra várok, hirtelen megjött a kedvem az ilyesmihez. Szóval a következõ valószínûleg a Giniro no Kami no Agito lesz... utána megint kifogyok egy idõre. :(

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
soká lesz az még mire odajutsz, hogy ezeket megnézd....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
hmm... Bár még nem kezdtem bele az elsõ évadba se, de a Kimi ni Todoke lehet nézõs lesz. Ezen kívül Angel Beats, Kurenai, Ah! My Goddess special-ok amik biztosak.

Viszont lehet kíváncsi leszek még az Infinite Stratos-ra is. Sztori alapján már most tetszik, csak ne legyen gagyi a megvalósítás. :) Sajnos ezeken kívül hirtelen semmi sem nyerte el a tetszésemet.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gyõri Devi
azért kezdek félni hogy szarok lesznek... nah de mind1 lesz Kimi ni Todoke 2 és az a lényeg :)

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
én 3 részt bírtam :D de rozsomákra kíváncsi vagyok én is....odaát meg mindegy....a sorozatot amúgy se nézem :D

Gyõri Devi
Az Iron Man után amibõl egy részt bírtam csak, kíváncsi leszek a Madhouse 2 újabb adaptációjára.

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
kore wa zombie desu ka...

LeventeV
milyen zombis?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Nézz bele a mangájába, nem sokban hasonlít a Bleach-re. :D Szerintem amúgy sem lesz belõle végtelenített anime, így szvsz normálisabb lesz a megvalósítás is.
Zomil
Azt hiszem a heti 2 anime megint meglesz télen is(most hyakka meg index)
Ami érdekel:
a Mr. lovecraft-os
az a zombis
meg talán még a Freezing

Ez az iron vendetta micsoda? mert sokminden nem derült ki a leirásbol? :)

Ova:
Supnat.
Angel beats

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

berlinboy6329
Ez a Beelzebub egy Bleach 2.0 lesz?Shounen,Studio Pierrot....

Remélem nem lesz atomgagyi filler,meg QUALITY fejek meg gáz animáció már az elejétõl fogva,mint Bleachnél elég régóta.:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Zomil
Jah ez kellett, gondoltam, ha már mondod, mit akarsz télen nézni akkor van frissebb listád :)

Máté94
<#zavart1><#gonosz1>
Malakai
Nope, így mondják ezt, végülis két hónap 2011, 1 hónap 2010... :)

Én itt szórakozok a kisképpel, te meg bedobot a b***ottnagy verziót közvetlen. :)
De legalább a tied az újabb, az enyém még az 1.0.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Erre gondoltam én is, de én egy egész részes kivesézõ epizódra gondoltam. De mindegy, meg lesz nézve. :D
Máté94
2010 Winter akar szerintem lenni. :DD

LasDen
szerintem is-is....elején ökörködnek a végén meg komolykodnak egy kicsit....de én preferálnám ha csak végig baromkodnának...:D

Malakai

Lehet van frissebb, ez már egy hónapos.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Mihez? Listámon ki lehet keresni, vagy kell a Téli szezon listája? :D
Máté94
Nee, mond, hogy nem filler lesz. :O
LasDen
I'm on a highway to hell....:D
azé jó rész lesz úgy nézem :D

Zomil
link? :)

Máté94
Na téli szezon megint majdnem fullon lesz nálam. :DD
PetruZ
Bakuman:
Niizuma sztem nem lépett vissza. Bevállalt egy számára könnyû kompromisszumot, amirõl teljes meggyõzõdéssel hiszi, hogy teljesíteni tudja, szóval neki win-win helyzet. :)
Beleugatás biztos lesz, még szülõi oldalról is, de valahogy úgy érzem, jönni fog egy kisebb siker, ami elhallgattatja õket. ;) Nem rögtön a következõ részben, de hamarosan. Inkább a rajzolósrác fog nyûglõdni, de nagyon, aztán lesz valami megvilágosodás, amitõl stílust vált.

A gg meg megint mit összevinnyog, hogy mennyire lassú és unalmas... :/

Ore no Imouto: Nekem még mindig tetszik, sztem jó rész volt, az arcvesztõs jelenet ellenére is.
Az meg milyen fura már, hogy a Bakumanban éppen felmerül egy sorozatosítás, ami a jóság ellenére elbukik, az Ore no Imouto-ban meg egy toprongy fércmunkából lesz anime. :P
IMYke2.0.0.0
Akkor angolul elmondanám nekije - meg hát, bõszen mutogatnék a pólóra és rá :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
És odajön egy, és megkérdezi, hogy ide mi van írva? <#idiota>
IMYke2.0.0.0
Ezt a "Looking for japanese girlfriend"-et én is elfogadnám.
Aztán, véletlenszerûen a Pécsi Tudományegyetem közelében bóklásznék, hogy meg is lássa egy japán hölgyike :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
már nem vagyok neet...mivel oktatásban vagyok már...:D

Máté94
NEET
életedet megtestesíti :DD
LasDen
nah...akkor én egy ilyen, egy ilyen, egy ilyen, egy ilyen és egy ilyen pólót kérnék karácsonyra....csak valaki intézze el, hogy apám is lássa ezt :D

LasDen
talán pont azért poén nem??? :D elõzetes amúgy meg van...:D

Máté94
Az még nincs is. :DD
LasDen
Oreimo elég gány volt....eddigi legrosszabb rész....Kuroneko meg idegesítõ....az egyik jelent hátterében meg az Infinity Stratos ment...:D

Malakai
Ez jó hely informálódásra, pl, hogy mi a hat különbözõ timeline gundamekbõl és mi tartozik oda. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
én Gundam 00-val kezdtem....és majd SEED-del fogom folytatni valamikor...:D bár aszongyák sok közük nincs egymáshoz, de én az Universal Century idõvonalból (még) teljesen kimaradtam....szerintem azt érdemes az elejétõl kezdeni az elsõ Gundammal...:D

Timbo
Mobile Suit Gundam-ot milyen sorban érdemes elkezdeni?

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Ruley
Ne nagyon várj rá, a Key eddíg kb. két évente egy új játékot adott ki, és még jövõre lesz csak kész a "Rewrite", szóval összeadva 2013 mire megjelenik, és még ehhez add hozzá az éveket amíg lesz angol fordítása.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
"Visual Art's/Key President Takahiro Baba confirmed on his Twitter account on Sunday that scriptwriter Jun Maeda ("Daamae") is working out the scenario for a possible game adaptation of their Angel Beats! anime. "

hmm....érdekes....:D

LasDen
én azon gondolkodtam, hogy vajon furcsa-e nekik, hogy ilyen szövegekeket kell mondaniuk....de aztán rájottem, hogy azon kivül, hogy rendesen, normálisan elmondja a szövegét nem érdekli a dolog jobban...:D

Malakai
REC is ajánlott, habár csak egyetlen cselekményszál benne ez, nem ecchi, de kellemes kis rövidsori.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
De érdekes, eddig ebbe még bele sem gondoltam hogy az erogéket amiket olvasok/nézek/játszok valakinek szinkronizálnia is kell.

Ráadásul amelyikeknek a 90%-a komoly cselekmény, ahhoz még az utcáról sem lehet csak úgy berángatni valakit, hanem valami szerencsétlen színésztõt kell ott csipogtatni azoknál a jeleneteknél is.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

efti
Lent van mar egy ideje de meg nem neztem meg. Viszont ezek szerint nem rossz, idot kene ra keriteni..

WWFSMD?

LasDen
ha tényleges orgazmusa van, úgy nem nehéz...:D

Seth
AZ orgazmus szinkronizálása elég jól megy neki XS

PSN ID.: Beegabor

Máté94
Közbe megnéztem és tényleg. Régebben még valami rádiós lányról írtak. :DD
LasDen
hentai játékoknak seiyuu-je lesz a 16 éves kiscsaj....:D

Máté94
Az nem egy rádiós munkás lányról szól? :D