Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Lucky☆Star-os Leva's Polka, oroszul + egy kis extra:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ezt eddig még nem láttam: Youtube - Hatsune Miku (a vocaloid program) elõadásában: Leva's Polka
A többi sok száz közül már elég sokat láttam, hallottam.
Ennek az animációja is jó 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
hurrá...ha lesz 360 addig nem érdekel...😄 de azé oldják meg gyorsan 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Hát, szerencsére(?), csak alig fél tucat most futó sorozat részeit vadászom le, és 90%-ban régi, már eleve lemezrõl készült kiadványokat gyûjtök be "rossz idõkre".
Mindenesetre, lesújtó, hogy mennyire "emberiek" (mutogatás) ezek a csoportok.

Seth
Szokásos felesleges felhajtás megy, még jó hogy igénytelen vagyok és mindegy hogy 360p vagy 720p

PSN ID.: Beegabor

PetruZ
Átolvastam a fórumot, úgy tûnik, keresztbemutogatás van, egyelõre nem világos, végül is ki fizetett. A Commie a Chihiro/Doki-t vádolja, régi gyûlölködés miatt. A C/D azt állítja nem õk voltak, sõt, lehet, hogy a Commie volt, csak rájuk próbálják kenni. Az egész topikot indító beíróról meg kiderült, hogy az Underwater tagja, akik meg a Ryuumaru-val álltak össze, és lehet, hogy õk pénzelték meg a Commie-t, merthogy utálja a Doki-t.
Tisztára dráma van, mint valami brazil szappanoperában. 😊

(Egyébként olyan nagy késések nem lesznek, mert ahogy jobban beleolvastam, nem mindenki használja azt a bizonyos TS-t, vannak mások is.)
IMYke2.0.0.0
A "doktor"nak ekkora befolyása lenne?

PetruZ
A release csapatok nagy része nem az alacsony felbontású tévés stream-eket használja, hanem azt a nagy felbontású privát transport stream-et (TS), amibõl a tévék is lekeverik maguknak a saját verziójukat. Ehhez a TS-hez viszont jelenleg csak egy group-on keresztül lehet hozzáférni. Na most, valaki fizetett nekik, hogy mindenki más késõbb férhessen hozzá az aktuális Motto To-LOVE-Ru epizódhoz, mint õk (ez volt állítólag a D**i). Egy fórumon volt kis összecsapás, beszólogatás, mire a group tegnap elzárta a TS-csapot mindenki elõl, így nincsenek nagy felbontású források, mindenki vár.
Ennek a nyomait lehet látni most a Mazui, Ryuumaru, Commie, stb. fõoldalakon.
Seth
Megnyugodhatsz,mert nem vagy egyedül 😊

IMYke2.0.0.0
Vagy én vagyok fáradt, vagy egyszerûen nem tudok szöveget értelmezni, de: mirõl is van szó?

PetruZ
Balhé van anime fronton, minden HQ/HD release felfüggesztõdött, mert valaki (állítólag a D**i) fizetett a TS-nek, hogy mindenki más késõbb kapja meg az M:TLR következõ epizódját. Erre kitört egy kis háború és most a TS beintett mindenkinek, hogy senki sem kap stream-et egy darabig. 😊
armageddon666
akkor már az elejét is betehetnéd, hogy bekapcsolódhassunk 😊

@

efti
inkabb itt folytatom mint hogy teleszemeteljem az ismerd fel a kepet.. topicot

Szal nekem annyira nem jon be a sorozat, de azert a nezheton szerencsere meg innen van, ugyhogy nezegetem, lent is van mar a 7-es epizod, de meg nem volt kedvem megnezni 😊

WWFSMD?

PetruZ
A végén már mindenki elõkerült, aki egyszer is felbukkant, meg ott volt az "ostrom" és gyûlt-gyûlt a feszültség... aztán csak egy kis puki lett belõle. 😊 Maga a sorozat kb. tetszett, de a vége nagyon nem.
Máté94
Ika Musume! - Invázió! Csápika
Eddig legjobb fordított cím. 😄DD
~de geso~
armageddon666
Nekem tetszett, de most hogy belegondolok nem nagyon emlékszem mi volt a vége 😄 Ja már igen. Eléggé gagyi volt a "fõgonosz"... meg zavart, hogy tsundere imouto háttérbe került, és bögyös nõvér volt a sztár :\\

@

Malakai
Hijikata Toshizo: Shiro no Kiseki
Miyamoto Musashi: Souken ni Haseru Yume
Samurai Deeper Kyo
Gun-dou Musashi

Utolsó habár Musashiról szól, inkább látszat szamurájkodós, valójában lájtos fantasy. 😛
Deeper Kyo meg igen gyengécske és az is távol áll a történelmitõl.
A jobbakat viszont valószinüleg eleve láttad már... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
Asu no Yoichi (más néven Samurai Harem). Nem kicsit béna és összecsapott a vége, de meg lehet nézni. 😊
IMYke2.0.0.0
😊)))))))))
Baaaasszus, pedig azt hittem, tudok "újat" mondani neked. 😊(

IMYke2.0.0.0
Akkor, ezek szerint, a Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan-t még nem láttad?

Jakuza001
Samurai 7, Samurai Champloo, Sword of the Stranger, Peace Maker Kurogane, Basilisk, Shigurui.

Mind lattam.

Gurren
Samurai 7, Samurai Champloo, Sword of the Stranger, Peace Maker Kurogane

még csak ezeket láttam, de mindegyiket tudom ajánlani. mondjuk elég valószínû, hogy már neked is megvoltak :p

Seth
Afro Samurai -- ja nem 😊

Shigurui
Samurai 7
Basilisk

IMYke2.0.0.0
"Rurouni Kenshin"? - AniDB

* Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - 94 rész
* Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen - OVA, 4 rész
* Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Ishinshishi e no Requiem - Movie, 1 rész

Jakuza001
Valami jo kis szamurajos esetleg tortenelmi animet mondjatok nekem, hatha valamelyiket nem lattam a jok kozul. 😄

PetruZ
Az azért elég fárasztó volt, sztem. 😊
LasDen
nemtom....😄 valami amitõl emlékezetes marad...mint amikor a bugos játékkal játszott...az jó volt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Pl. mi? 😄

Amúgy ezek szerint most fog jönni a könyvtáros lány... 😄 Õ utána is jó dolgok jönnek szvsz., remélem nem csak a tavaszi 2. évadban lesznek... :S
Seth
Milyen plusz ,mond már meg. -_-

Zomil
Én index-re várok már nagyon de urahara 2résszel le van maradva 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
aha....korrekt volt a rész, de valami plusz hiányzott belõle...

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már végzett Keima az idol csajjal?
LasDen
world god only knows rész jó volt, de valami hiányzott...

Zomil
oh 😞

Nemtom azért, pl. egy gitár replica értékét szvsz nehéz felbecsülni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Nekem a figurák és a pénz elég lenne 😊

LasDen
"Early on Wednesday morning, over 20 K-ON! anime character goods and a safe with about 290,000 yen (about US$3,500) were discovered to be missing from the former campus of Toyosato Elementary School — the real-life model for the high school seen in the K-ON! anime. The safe contained proceeds from the on-campus store.
Among the stolen goods were two replicas of the guitars owned by the anime's main characters, a bass guitar, and 22 figures of the main characters. "

Nem szép lopás...de nekem adhatná az egyik gitárt...😄

Máté94
Kaibutsu Oujo: végre vége. 😊
Kár, hogy ez kell mondanom. Azt kell mondanom, hogy a történet kellemes volt, és viszonylag lassú. Nagy meglepetéseket nem hozott, bár volt egy nagyon rész benne, ami különösen tetszett. 😊
8/10 😊
Máté94
Úgy érzem lemaradtam a RelakS-kultusz követésérõl. <#idiota>
Zomil
vagy esetleg mást sziv, ha már hollandia 😄

de jó tudni, h legalább minden rendben 😊

LasDen
szív egy kis friss levegõt...😄

Gurren
nemár, pedig õ volt a kedvencem 😞

NEOreg3
a Code Geass végén meghal dsgdfhdgj

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gurren
akkor: flém ON

biomage
Kis infó relaksról, munka miatt elutazott hollandiába ismeretlen idõre, de Z1 szerint 1 hónapra

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
szerintem elég népszerû úgyhogy nem hiszem, hogy gond lesz...😄
bár ha választani kell, hogy Samurai Girls vagy Bakumannak legyen folytatása akkor az elõbbire voksolok...de a legjobb ha mindkettõnek lenne...😄

efti
Vagysem 😊 Nem ez lenne az elso anime ami "a tobbit megtudod a mangabol" modra fejezodne be. Viszont aggodni igazabol folosleges rajta, nem az alapjan dol el, hogy mi akik let*ltjuk mennyire szeretunk valamit, hanem hogy azok akik megveszik mennyien vannak

WWFSMD?

LasDen
gondolom lösz 2. évad....😄

efti
Mrgvolt ma a Bakuman volume 3. Kezdek lassan aggodni, hogy az anime nem lezarva hanem abbhagyva lesz a 25 anime epizodnal.. (aminek amugy nem kene annyira meglepnie egy be nem fejezett manganal...)

WWFSMD?

Zomil
jójó, de érted mire akartam utalni 😄

persze nem tudni még semmit, de ha most öt is elkezdi csokolgatni, mint Jubeit...hát... 😄
Nem mondanám, h épp egészséges dolog, lehet, h az üknagymamája éppen 😄