Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Az Itazura na Kiss-t éppen nézem, nincs már sok hátra belõle. Jobbféle rom-kom-dráma, annyiban tér el a szokásostól, hogy komplett élettörténet, nem csak a szokásos iskolai évek vannak benne, hanem olyan 15-20 évet fog át, emiatt kerek, egész történet, nem olyan, aminek folytatása várható.
A komikus részek inkább félreértéseken alapulnak, jóval kevesebb a sima csetlés-botlás, a rajzstílus simán jó, bár nem túl részletes, a karakterek többsége jó, kidolgozott és fejlõdõ (fõleg persze a 4-5 fõszereplõ), és sztori is van, nem csak helyben toporgás. Szerintem simán ajánlott, bár nem mondanám, hogy stílusában a legjobb. De ott van a dobogó környékén.
BEAST
Esetleg innen nézi valaki a Fortune Arterial-t? A közeljövõben ér véget és gondoltam egy esélyt megérdemelne majd, tehát milyen? :D
A másik egy kicsit régebbi, lehet már kérdeztem is, de fogalmam sincs már :D Tud valaki valamit az Itazura na Kiss-rõl?

Még mindig nem sikerült rávennem magam a Kimi ni Todoke-re, de majd egyszer...!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Hát, mi, magyarok képben sem vagyunk testvérországunkban :

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, hogy spoiler-tagokat használtok.

Cserébe: 3D Yoko sexier than ever (Sankaku)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
nah elkezdtem Elementalt...2-3. részbe nem szeretem mikor Cou rosszul válogatja meg a szavait :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gurren
amúgy asszem Maximum The Hormone-ék azok.

efti
Es hogy beugrattam vele egyszer egyik ismerost... agyra fore kereste a zenekart de, es most idezek "folyton valami anime-t talalok" <#eplus2>

WWFSMD?

Bandi 18
Wáááá DMC mekkora hatalmas anime :D :D

efti
Nem igazan egyuttes, de japan es matal :)

\,,/

http://www.youtube.com/v/d7l_wAfTZ9Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

WWFSMD?

BEAST
Elolvastam a spoilereket, de ezek után én egy kicsit örülök, hogy ilyen lett az anime. :) Az elsõ és a második csak "technikai" kérdés kivéve az öngyilkos részt, de érzelmi szempontból nekem tökéletesen megfeleltek az anime megoldásai.
A második évad végén a vallomás majd az önfeláldozás szerintem tökéletes volt, amit az animere amúgy jellemzõen, elcsesztek egy újabb szadista jelenettel. Viszont örülök, hogy az animeben nem derült ki ez a harmadik évad végén, egy csapásra semmissé tenné, megkérdõjelezné Saito minden érzését. Nem örültem volna ilyen befejezésnek.

@#37718 Gondoltam :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ruley
BEAST #37702 -nak ment

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
Zero No Tsukaima:

Olvasd el a regényeket. Igaz Louise ugyanolyan szadista, és Saito ugyanolyan idióta, de mégis valahogy a történet mintha felváltva vagy észrevenné és kigúnyolná a saját idiótább részeit, vagy komolyan venné magát, és sötétebb, grimdark-abb lenne, de mindkét út eredménye realizmus.

pl. Pl. az elsõ évad végén
Nem csak úgy lóbálja Saito azt a kardot, hanem LEVÁGJA WARDES KARJÁT!

A második évad vége sokkal jobb mint az animében,
Saito halála után Louise nem csak úgy szomorúan néz maga elé, hanem megpróbál öngyilkos lenni, aztán Saito sem csak úgy elõbukkan, hanem el kell menniük Albionba megkeresni.

A harmadik évad utáni részben meg
Az is kiderül hogy Saito azért szokott úgy hozzá a helyzethez, mert a Gandalfr állapot kimossa az agyát hogy ne legyen honvágya és hûséges legyen a mesteréhez.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
én is csak kapcsolgattam a hangok között. Az elsõ reakcióm: Mi ez a szar csipogó hang?!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

berlinboy6329
Tyûû,azannyát...csomó japán együttest elfelejtettem..:C

nem tud vki vmi jóféle metál bandát?Mint pl. az OZ.Fõleg a Detox c. számuk.

Most rohadtul hallgatnék japán zenét de nem jut eszembe semmi:O

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

armageddon666
Tök jó volt perverz Miroku az idióta õrmester hangján :D
Meg Tessa nagyon más mint a japán, de szerintem jó az is...
Angolt nem hallottam, csak angol fumoffu trailetr láttam és nem tetszett.

@

RelakS
fmp hangjaiból tessa nem tetszett az után, hogy hallottam az angol meg a japán verziót
meg az sem tetszett, hogy az InuYashában perverz Miroku az idióta õrmester hangján dumált :D

armageddon666
FMP szövegileg lehet rossz volt, de hangok, meg játék jó volt.
Slayers mégjobb. Verselõ Lina > * :))
Még InuYasha is tetszett... Bár azt japánul nem láttam, csak néhány részt youtuben.

@

RelakS
Te is fiam, BlueTooth?

Töröltem, mert rákeresve elsõ találat volt... azt hittem, hogy egy másik szerver alternatív neve. (azért eltette emlékbe a találatot <#ravasz1> )

PetruZ
Szerintem a legjobb rész volt eddig. :) Ha IRL léteznek ilyen emberek, mint Kirino (és sztem igen, volt honnan meríteni), akkor... hát nem is tudom, mit lehetne mondani. Jöjjön a nagy Reboot, vagy mi? :D
BEAST
Te is fiam, Malakai? <#idiota>

Malakai
Az azért jó volt, ahogy......saját VN mására ideges lett. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
Na igen Ore no imoutobol a legzavarobb tenyezo maga a cimszereplo hug...

Imyke kedveert:

Viszont erdekes volt Kuroneko-t civilben latni :D

Mas. nekialltam behozni a multheti elmaradasom, az Index 8 eleg fura epizod volt, nem is sikerult minden szereplot helyrerakjak benne..

WWFSMD?

Malakai
"Letöltõhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek!"

<#banplz><#bee1>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
Todoke-nél 6. résznél meghaltam és nemtom mi legyen....vannak dolgok amik tetszenek...viszont 20 perc nekem sok....ezeket 10 percben lelehet zavarni és kész...:D

Elemental újrázás meg csúszik, me valakik leszedték U-ról....szemetek...:(

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Én pedig rájöttem, hogy mennyire utálom és imádom is egyszerre a Zero no Tsukaima-t. Hihetetlenül zavar Louise szadista oldala, de a második évad vége miatt még mindig imádom az egészet. Jaj mitévõ legyek. :)

Viszont megint megnéztem a Hatsukoi Limitedet és visszazökkentem a romcom hangulatomba. Amit elég elszántságot gyûjtök belekezdek a Kimi ni Todoke-be... vagy keresek valami humorosabbat. :D

LasDen
nem értem én ezt a kirinot.....nem szimpatikus egyáltalán...nem utálom, de nem egy jó ember...:D

LasDen
már csak 3 hetet kell kibírnod...:D

valami nagy készülhet, mer badass jubei nem akarja megmutatni magát...pedig lehetõsége lett volna rá....várom a jövõhetit...:D

BEAST
Várom már a végét, jó lenne belekezdeni. :D

LasDen
húúú Samurai girls micsoda rész volt te...remélem mostmár nem állnak le és maradék részekben még kûdik nekik rendesen ilyen kevesebb ecchi, több sztori és akció felállásban :D lehet csak én akarom belelátni, de mintha már a következõ évadra is terveznének...legalábbis szerintem ennyit nem 3 részben kéne lezavarni...:D

Jakuza001
En is, ennek ellenere mindig realisan ertekelek barmit is.
Ugyanugy a hibakat elismerem a focicsapatom vagy eppen anime irant.
Viszont azokat a pocsfejeket utalom, akik felhuzzak a fejukre a szemellenzot elfogultsagukban es ugy probaljak eloadni az ertekeleset valaminek elfogultan es nyilvanvalo tevedesekkel vagy eppen hazugsagokkal, csakhogy a sajat igazukat raeroltessek masokra.

Máté94
Én mindig pozitívan állok mindenkihez. Majd ha jobban megismertem, akkor eldöntöm, hogy hogyan állok hozzá. :D
BEAST
Teljesen egyetértek, én is kb így állok mindenhez. :D <#eljen>
Bár elég szomorú, hogy általában igazam van -.-

IMYke2.0.0.0
Szerintem, épp ellenkezõleg - túl sokat, s - hozzáállásom is ilyen - pesszimista módon állok a kétértelmû dolgokhoz: nem túl sok szívélyes ember "él" ezen a fórumon (sem).
Pesszimista emberként szívesebben csalódok: akkor ugye nincs igazam a borúlátásban...

IMYke2.0.0.0
Értem. Jó lesz - szerintem :)
Tegnap belenéztem az "Air"-be, most alig várom a hétvégét, hogy egyben megnézhessem...

Máté94
Akkor keveset Sg-ztél még... :D
Malakai
Olyan helyzetek is lesznek, de nem kimondottan szitkom.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Mit tehetnék, ha egyszer a szövegkörnyezet ilyesmit sugall... <#crazya>

IMYke2.0.0.0
Értem... :)
Valami rémlik, hogy olyan "szakmát" kezd el ûzni, ami a tesónak nem tetszik...
Én ebbõl a helyzetbõl mertem hinni, hogy szituációs komédia alakul majd ki.

Máté94
És még komolyan is veszi :D
Máté94
Abból yandere kellene. Bírnám ahogy szadizza Kyousuke-t.^^
IMYke2.0.0.0
<#confused>
Megírhatnád, hogy mivel ártottam neked...

Lelouch
Én fõleg a karakterre gondoltam most ebben az esetben... :)
Máté94
Igen.<#idiota>
Malakai
+Manami :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Muszáj volt agyoncsapni a léggömbömet? :)

Máté94
Az nincs nagyon. Csak kettõ csapnivaló tsundere. :DD
IMYke2.0.0.0
Nem világmegváltó dolgokat várok a sorozattól, ha majd megnézem - a vélhetõleg vaskosan jelenlévõ sitcom vonal már elég lesz nekem, hogy kinevessem a hétköznapokból magam.

IMYke2.0.0.0
Mindenki annyi, amennyinek érzi magát - én a koromat szerencsére nem érzem, arról nem is beszélve, hogy a hobbim is kortalan.

Máté94
Mert furcsa egy ilyen idõs embert ilyennek látni. :DD
Amúgy nem idiótára céloztam ezzel. :DD