Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Nehogy aztán csalódás legyen a vége... :D
Malakai
Ráadásul maga az anime se rossz. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Miért vagyok idióta?
ti: <#idiota> = #idiota

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#nyes>
Engem kilóra megvett - méghozzá úgy, hogy EGYETLEN részt sem láttam még .-)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
<#idiota>
Bandi 18
Ez de jó kép :)

IMYke2.0.0.0
Hiába nyújtogatod a nyelved, akkor is megveszem a bikinis figurádat!

RelakS
ja, kávboj bibáp valahogy hülyén hangzik japánul :D Magyarul vagy angolul a jó :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Amik engem biztosan érdekelnek a közel s távoli jövõben:

Kure-nai (2010) - 2010.12.03 - #2 Brain Base - OAD
Gintama - 2010.12.15 - Film DVD-n lesz rajta - OAD
Angel Beats! - 2010.12.22 - Epilogue 1 - a másik a BD 07-n
Black Lagoon: Roberta's Blood Trail - 2011.01.07 - #3 OVA
Queen's Blade - 2011.01.26 - #5 Utsukushiki Toushi-tachi - OVA
Queen's Blade - 2011.02.23 - #6 Utsukushiki Toushi-tachi - OVA
.hack/Quantum - 2011.01.28 - #1 Kinema Citrus - OVA
Kara no Kyoukai - 2011.02.02 - Epilogue (BD-n) - OVA
Ah! My Goddess - 2011.02.23 - AIC (Limited Edition manga mellett) - OAD
Tales of Symphonia: Tethe'alla Hen - 2011.02.25 - OVA
To Heart 2: ad next #2 - 2011. TÉL - OVA

Seth
Mert abban nem nagyon vannak ripacsoskodó csajok meg csávók. Fõleg azokkal szoktak elbukni a szinkronok (amcsik borzasztóan szokták erõltetni a vékony magas hangokat, nem természetes)

PSN ID.: Beegabor

Daell Drow
Nekem a Cowboy Bibop szinkronja tetszik a legjobban.
Ez az egy anime amit mindig magyarul nezek, minden mas japan.
IMYke2.0.0.0
A "Ghost in the Shell" szinkronja is jó volt.
Én azért nem rühellem annyira a szinkronos cuccokat.

IMYke2.0.0.0
Képzelheted, én mit éltem át, amikor a cikkre bukkantam :))))

Bandi 18
Blue Gender szinkronja nagyon rossz volt. Az eddigi legjobb szerintem a Slayers-nek volt. FMA elfogadható volt a többi az juuuuuj :D.

Éppen tegnap néztem D.Gray-manbõl 5 részt magyarul. Hu micsoda kifejezések voltak benne. Japánul azért mégis jobb :)

Lovely Complex egy hatalmas anime egyik kedvencem, de Risa hangját szerintem nem tudják utánozni.

Zomil
Szvsz Blue Gender szinkronja jó volt :)

Lasden: haver is nézte, ö is azt mondta, h nagyon jó, le van már töltve is ugyhogy majd vmikor rávete magam :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
hát pénz az télleg nem sok lehet...viszont vándorló palotát gyorsan kikerülted...:D

ez a heroic age tetszik...jó....ez nem is tudom mikor éreztem így, hogy most azonnal adják a következõ részt (a most futókat nem számolva)...fasza....remélem végig ilyen les :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Soul Eatert nem hallottam, de FMP, Hellsing, meg Trigunba is belenéztem szinkronnal és nekem mindegyik átlag gyenge dolognak tûnt. Nem kellett sokáig nézni és mindig jött egy olyan jelenet ahol enyhe tikkelés jött rám vagy a szövegtõl, vagy a szinkronszínész "játékától".
Vándorló palota nem játszik, nem sorozat, viszonylag híres, így kicsit nagyobb a költségvetés. :)
Nem általában szólom le a hazai szinkronizálást, de én biza úgy látom, hogy az anime sorozatokba (meg igazából az élõszereplõs sorozatok jó részébe) egyszerûen nem feccölnek annyi energiát (pénzt).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
a szöveg lehet nem volt a legjobb, de a hangok tökéletesek voltak....molnár ilona, markovics tamás (aki más szerepekben is sziporkázó :D) nagyon odatették magukat...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
sajna az fmp annyira nem volt jó. Miután felirattal néztem meg, értettem meg egy-két apróságot...

LasDen
1. mert idióták a szereplõk
2. mert 10+ rész kell...:D és ehhez ha kell bármit megtesznek...lásd 1. pont :D

LasDen
Soul Eater, FMP, Hellsing is jó volt...Trigun, vándorló palota...ezek mind teljesen elfogadható szinkronok....van amelyik jobb is annál...:D

Gurren: akkor tudd...:D

Ruley
Váh, mindenképp megnézem! Kivéve ha elfelejtem.

Bakuman:

Miért nem tudják az összes 3com-ban is így megoldani a dolgokat? A School Days 2, a Toradora 4, a Lovely Complex pedíg 10 epizód alatt véget érhetett volna. <#nevetes1>

(3com = hárem-romantikus-komédia, vagyis há-rom-com.)
Most találtam ki.
Jó mi?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Gurren
de mivel láttam, tudom, hogy nem fognak átjönni a karakterek :p

RelakS
pedig a Soul Eater szerintem egész jó volt

Malakai
Még nem hallottam elfogadható minõségû magyar szinkront animéhez, kétlem, hogy most kezdenék el. :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
a szinkronról beszélek nem az animérõl...:D

Gurren
én láttam az animét, úgyhogy tudom!5

LasDen
azé ezt így teljesen látatlanba kijelenteni...nem lehet tökéletes, de majd kiderül....mondjuk alapja van a dolognak...:D

Gurren
pedig legjobb romantikus anime valaha. amúgy szinkronnal nem fognak átjönni a karakterek, úgy érzem.

LasDen
végre sikerül valami újat is mutatniuk....alapból nem érdekel, de azé majd belelesek :D

RelakS
hmm... Pénteken Lovely Complex az animaxon

LasDen
nah bakuman sokkal jobb volt mint vártam.....mondjuk benne volt az is amit gondoltam, csak nem úgy...:D a kövi részre készül valami nagy dobás...:D

Zomil
miért? neked nem adja? :DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
bár már nem magyarázom ki...de tom, hogy kell írni, csak sokszor nincs kedvem rendesen írni...:D
elõször gondolkodtam, hogy az írás helyességével vagy a kifejezéssel van bajod...:D beépült a szótáramba, úgyhogy ez van...:D

BEAST
:DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Igazából nem is néztem, hogy elírta, de most látom, hogy elírta, úgyhogy ja, Grammar Nazi Mode On! De magától a kifejezéstõl mászok falra egyébként. :)

@

Seth
mert Grammar Nazi a középsõ neved

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
"adja"

ettõl a falra mászom...

@

LasDen
ekeztem Heroic Aget...aggya rendesen....szép is, jó is...:D viszont srác mechája emlékeztet Eva-01-re...meg milyen má, hogy a házi állatát zabálja...:D mintha nekem lenne egy kutyám, akinek a lábát mindig megeszem, mer úgyis visszanõ...:D

LeventeV
Shoot her to death, without killing her!
na ezen egy jot nevettem.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

BEAST
Mindig is sejtettem, hogy a pokemon csak az életre tanít minket! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
A Fate/stay night-os mondjuk annyira nem faszság a szövegkörnyezetben, mert ha jól emlékszek arrol van szó, h vkit megöltek aztán mégse hal meg erre megálapitotta Shirou, h ez nem normális :D

Bár már nem emlékszek pontosan mikor mondta ezt.

LasDen
nemtom mútkó beraktam-e, de most megteszem...:D milyen igaza van :D
http://www.youtube.com/v/ym2gvH6Hrsg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Máté94
A lektorok is vakok. :DD
RelakS
ezt ... most ... miért ... kellett?!

LasDen
mikor írja az ember, akkor nem feltétlenül veszi észre, hogy milyen fasságot ír...:

Máté94
Úristen. Angolok nem veszik észre, hogy valami nem stimmel? :DD
LasDen
volt egy kis figurázás...aztán Soul Eater-Elemental Gelade pörgés....meg tengen toppa is volt...:D

efti
Huu..az ember kiteszi masfel napra a labat es 130+ hozzaszolas varja :)

Nem semmi porges volt itt.. valaki osszefoglalja?

WWFSMD?