Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Tessék, Elfen Lied kivitel

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1000 óra paintben

PSN ID.: Beegabor

LasDen
csak az a baj ezzel, hogy soha nem lehet biztosra menni....elég nehezen mennek a tárgyalásaik a japán barátainkkal....DBGT is nagy szenvedéseken van túl, de aszongyák még idén bemutatják....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
One Piece nem, a többi engem 100%, hogy érdekelni fog!
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
elfen liedrõl jut eszembe, hogy olvastam, hogy animax tervezi behozni a one piecet, elfent és a fate stay night-t....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Szülinapomra (minden év augusztusában), "Elfen Lied"-kivitelben szívesen elfogadnék egy ilyet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Április végén lesz majd egy egyrészes OVA.
IMYke2.0.0.0
Mostanában nem - 2011 második felében, esetleg.

LeventeV
highschool of the deadbol jelenik meg valami mostansag? kisebb cenzuraval rendelkezo blu-ray esetleg egy ova?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Bandi 18
A cuccok jók csak az elrendezés kicsit ergya 😄

IMYke2.0.0.0
Ki meri azt mondani rólam, hogy otaku vagyok?!

efti
Azert ez nagyon durva spoiler volt 😄

WWFSMD?

Máté94
Érteni. Köszöni.
Lelouch
Mikado-sensei készített neki egy mesterséges testet.
Máté94
Eszembe juttatátok az OVA-t, hát elkezdtem gyorsan. Oshizu-san-ról lesz valami,hogy hogyan lett szellembõl, ember?
Máté94
Majd lesz az is. Csak most ki kell hevernem. 😄
LasDen
óóóh....ez a rész jó volt...😄
God world is jó volt...The Black Ships! The Black Ships are here!!! 😄DDD

Lelouch
Azért ha valamelyik szereplõt megkedvelted, érdemes tovább nézni, mert az OVA-sorozat és most a Motto már egyértelmûen jobb.(De a manga a legjobb még mindig. 😛)
armageddon666
ha emlékeim nem tévednek, rosszul értelmezed azt az arcot 😄

@

Máté94
Jól mutatja az arc, mire gondolok. 😄D
Lelouch
Máté94
To Love-Ru:rég volt ennyire unalmas anime nálam. Majnem kapott egy 6-ot, de végül lett egy 7-es.

Allison & Lilia-tól mit várjak? 😊
Lelouch
Mikan, Misaka Imouto...
RelakS
Auchanban láttam

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PetruZ
Kirino, Ui, Mio, kb. ebben a sorrendben. 😊
LasDen
Ui, Misaka (kicsi is meg a nagy is) és Jubei...😄 többit nem is nagyon vágom...😄

armageddon666
Engem kizárólag azért zavart a sok részt, mert kb. negyedéhez volt Rumbel sub... aztán rájöttem hogy crunchys rip nem is olyan vészes ^^

@

IMYke2.0.0.0

LasDen
elõször én is paráztam egy kicsit...aztán megnéztem a nyitó dupla részt és eloszlott minden kétely....😄

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy rohadt sok része van 😊))
De, nem is biztos, hogy baj 😊

LasDen
akkor ideje megnézni....😄 bajba is leszek ha újra indul...hetente nézzem vagy ne....mert az volt a legjobb benne, hogy bármikor megnézhettem annyi részt, amennyihez épp kedvem volt...😄 csak jöjjön már a film majd a sorozat is 😄

IMYke2.0.0.0
Még nem láttam az elõzményeket. 😞
Van még mit bepótolnom 😊

LasDen
megjegyzem Sa-chan egy mazochista...és folyton Gintoki után leskelõdik....😄

IMYke2.0.0.0
Ó, de ge*i! Csapnám pofán a srácot, hogy belepusztulna.
[Nézni fogom. <#ravasz1>]

LasDen
most olvastam, hogy a nem hivatalos infók szerint már áprilisban kezdõdik....😄

IMYke2.0.0.0
Gonocak vagytok 😊

Máté94
Elõtte megrendeli a BD verziót belõle csak ezért az egy füzetért. 😄
Seth
Lelki szemeim elõtt már látom, hogy Elfen Lied elindít, screenshot készít,kinyomtat, kifarigcsál, majd ráragasztod .... <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

LasDen
belenéztem BR samurai girlsbe....igazából sokat nem vesztettem, hogy nem vártam eddig...😄 ez is csak marketing fogás....de nem baj....

ANN-n láttam hírt, hogy Gintama vissza fog térni...teljesen megõrültem, hogy már dátum is van meg minden...gondoltam én....de erre csak ugyanaz van benne, amit már korábban is elmondtak....😞(( nem baj...2 hét és kint a film meg az ova....és remélem 2 héten belül felirat is lesz....addig meg valahogy elleszek a korábbi részekkel...😄

IMYke2.0.0.0
Az nem kifejezés! Honnan lehet megszerezni?

efti
A 8as Soredemo egesz jo volt, kezdem megszeretni ezt a sorozatot.

Bakuman: Befejeztem a negyedik kotetet
tippem szerint eddig fog tartani az anime, vegre sorozatot csinalhatnak

WWFSMD?

LasDen
ha az olyan egyszerû lenne...😄 de egy 1-1,5terásnak örülnék az biztos 😄

Zomil
ez jó 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Ejj ez nem jó hir 😄

Amugy akkor nem árt beszerezni ujat, mert elég szivás minden adatot eleveszteni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
IMYke2.0.0.0: Mászt hev?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

efti
Azert ha Johannes Krauser II gitarjahoz hasonlot latsz boltban azert ne tartsd vissza magad 😉

WWFSMD?

LasDen
jóvan hurrogj le 😄 nekem vicces volt ennyi...bocs hogy beraktam....

#37737: Hát igy nem.....épp itt aludtam gép elõtt (szeretek fotelban aludni) szólt a zene mikor egyik pillanatról a másikra megadta magát a vinyó....késleltett írás híba meg minden faszom volt itt....régen is elõfordult már, de idén még nem....most újra mûködik, de jobb óvatosnak lennem 😄

efti
Itazura na Kiss-t en is csak ajanlani tudom, mondhatni tradicionalis darabja a mufajnak. Bar sajnos mufajrol nehez ebben az esetben beszelni, epp Petruz altal emlitett okokbol, mivel a legtobb romcom sztorival ellentetben nem addig tart a tortenet amig nagynehezen egymasra eszmel a ket foszereplo

WWFSMD?

efti
Ezt most nem egeszen ertem...miert is hir?

Gitah egy tok "atlag" Gibson Les Paul Traditional

Igen, budos mod draga, de igazabol ennyi, szerintem a stratocaster utan a masodik leggyakrabban masolt gitar, kb minden hangszerboltban fogsz talalni pont ugy kinezo darabot

WWFSMD?

Zomil
ha kicsit vársz sztem lasden is megcsinálja 😊

LasDen
nézem felforgatókönyvet és milyen gitárt látok benne...😄