Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Tokimeki Memorial 4 OVA 😄D
LasDen
és akkor mi is a címe ennek??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Csak egy féle van.
LasDen
melyikhez csináltad...???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Elõtte szerezzél videót hozzá. 😄
LasDen
akkó megnézem én...😄

Máté94
Kész a felirat, tokkal vonóval.
Ki hajlandó megnézni? 😄
LasDen
troll...kikérem magamnak....imádom ezt a számot...

RelakS
tényleg jó zenének tartod, vagy csak troll? :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
pl ez...😄

Zomil
Akkor neked mi a jó zene? Mert itt elés sok stilus fel volt sorolva, ha neked mind szar... 😄

Arma: Szvsz semmi gond nincs az offal, ez az egyik legértelmesebb topic az sg-n...most épp nem anime-röl beszélünk? hát jajjj, most ezért nem fogjuk a beszélgetést egy zene topikban folytatni...ez is hozzájárul ahhoz, h jobban megismerjük egymást, ha már mindennap itt koptatjuk a billentyüzetet 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
ha más nem, akkor én is megnézhetem.....csak azé nem ajánlkoztam egybõl mert nem vagyok egy nyelvtan zseni...😄

SoraOto Forte....remélem Ikaros-szal nem lesz semmi...félek...😄

Végre sikerült megnézni a Saikano LA-t...nyomokban tartalmaz Saikanot....de nagyon szar volt...hosszú, vontatott és 90%-ban teljesen eltért az eredetitõl....a CG Chisenél lehetett volna jobb...máshol elment, bár a fizikával voltak problémák...viszont az elején a harci jelenetek egész jók voltak...segítettek volna megteremteni a hangulatot, de sajnos a többi része ezt a kevés törekvést is elnyomta.....nem éreztem azt a nyomottságot, amit a sorozatban....ha már máshogy nem legalább vizuálisan rásegíthettek volna erre....a játék se nagyon ment nekik...egyedül Tetsu volt, aki jól hozta a karakterét...a többieknél még a 2.-os szalagavatós elõadásom is jobb....😄 a vége is elég szarra sikerült....mindegy...megvan nézve végre és túl is vagyok rajta ez a lényeg....nem bántam volna, ha sokkal jobb..😄

Máté94
Pedig azt hittem te majd segítesz. .DD
LasDen
majd imy átnézi neked...😄

Máté94
Kész lettem a fordítással. Már csak át kel újra nézni. Ki vállalja, hogy lektorkodik egy kicsit? 😄
Kiszedtem az OP-ból és az ED-bõl az angol szöveget, de a latint és a kanjikat benne hagytam. Jó az úgy?
RelakS
ja, a szemcsós hülyegyereknél elkezdett viszketni a kezem, mert hogy mi köze is van az animékhez?

LeventeV
hol van ez a hulyegyerek ezektol... meg valami ami japanba jobb 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
De, de jó lenne azért témánál maradni, illetve RelakS szólni szokott a sok offért...

@

RelakS
<#duhos2>

Nesztek, opening zenék
egyik TV, full
másik TV, full

LasDen
érdekes.....amíg nem volt Relaks addig nem volt semmi off....vagy alig-alig...most hogy itt van, megy ezerrel 😄

IMYke2.0.0.0
Közösség van, nem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
na most már sok lesz az off...

@

IMYke2.0.0.0
S ezen is:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Konkrétan beszartok ezen:

LasDen
húú...kicsit félreérthetõen írtam....nem az ízlésetek nem jók, hanem a zenék...😄

BEAST
-.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
látom, amíg én zötykölõdtem haza a szûkös buszon ti kitárgyaltáltok egymás zenei ízlését...😄 röviden...nagyon-nagyon nem jók....😄

Ruley
"Mondjuk nem értem, hogy lehet ennyire egy elektronikus hangért rajongani 😄"

Szerintem ez sem sokban különbözik attól hogy hogy lehet egy olyan filmért rajongani amit nem is a valóságban vettek föl, csak animálva van.

Én valahogy soha nem értettem a nagy felhajtást az elõadómûvészet körül, az hogy kinek milyen hangszálak vannak a torkában, vagy milyen ügyesen mozgatja a testét, az szerintem még közelebb áll egy sportoló munkásságához mint egy alkotómûvészéhez.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
A francba véletlenül bekerültünk a top10-be 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Motto to Love Ru 1. BD megjelent.
Shuffle BD január végén piacon.

Máté94
THXDELBAN!

<#wave>
<#szeret>

BEAST
Ha HotD, akkor nálam... 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Két napja folyamatosan ez a zene megy a fejemben:

Blade Runner (Szárnyas fejvadász) OST - Vangelis...Rachel's Song

jetblack
Mostanság ezekre a számokra vagyok még rákattanva

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

armageddon666
No igen, a monotonitás... az nem tetszik benne. És a lassú felépítés sem tudja elvenni róla a figyelmem. Alapvetõen nem lenne rossz, csak rövidebb formában. Egyébként Metallicában is ez az amit nem szeretek. Minden szám tök ugyanarra a sémára épül. És mind ilyen "felépülõs"... talán ez a progresszív? Ezzel már nem vagyok képben.

@

IMYke2.0.0.0
Gond egy szál se. Valószínûleg nem is hallgattad végig - az ilyen zenék, fõleg ezek a hosszabbak, egymásra fokozatosan felépített elemekbõl jutnak el a végsõ motívumig. Addig pedig több mint táncolhatóak.
A fõ motívum - esetünkben - 4 perc 30 után kezdõdik.

Zomil
Huhh ez jó 😊

#37943 Az elsö nem bejövös, de a 2. igen 😊

#37945 Ez is jó 😊

#37946 Nah ilyet nem birok hallgatni, egyszerüen idegesit, h ugyanaz a düc-düc megy 10percen át 😄 Persze szeretnék az aláirásodra hivatkozni 😊

IMYke2.0.0.0
Ha megtetszett, akkor egy másik topikba beszúrt linkjeim segítségével, LOSSLESS-ben beszerzehetõ a teljes maxi. Mind a 4 verzió imádnivaló!
Klikk rám!

IMYke2.0.0.0
Számomra az ilyesmi élvezhetõ csak. Érdemes végighallgatni.

jetblack

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

LeventeV
az elso az dnb a lazabb fajtabol... tetszik. a masik se rossz. kosz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

BEAST
Én sem kifejezetten "énekre" gondoltam. :d
Bár nem trance, de valami ilyesmi lenne.

Erre pedig kelek, vagy visszaalszok... általában az utóbbi. 😄

És hogy ne legyen teljesen off. Megint végignéztem a Heroic Age-t és az ûrcsaták miatt megjött a kedvem egy kis Seikai no Monshou-hoz/Seikai no Senki-hez. 😊

IMYke2.0.0.0
Trance-ben az olyat szeretem, amiben nem, vagy alig "énekelnek".

BEAST

Amúgy én is majdnem így vagyok ezzel. Kb mindent valami szép nõi vocallal szeretek, még ha csak a háttér része akkor is. Legyen az dnb, trance vagy metal. 😄

Zomil
Én inkább az éneklösebb metált szeretem: Nightwish, Hammerfall, Blind Guardian, Therion, Rhapsody, stb. 😊

IMYke2.0.0.0
Én sem rajongok egyik leírtért sem - csak, ha választanom kellene, akkor inkább hallgatok meg egy "Keeper of the Seven Keys"-t a Halloween-tõl, vagy egy "Master of Puppets"-t a Metallicától, mint más szörnyedvényeket.

armageddon666
speciel én a metallicáért nem vagyok oda, de hát ízlések...

@

IMYke2.0.0.0
50 mp ment belõle...

IMYke2.0.0.0
Nagyon nem.
Még középiskolai kollégiumban gyûlöltem meg az összeset és a stílust is.
Pedig volt ott azért minõségi zene is: Halloween, Metallica. De, tucatszar több.