Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
December 7-tõl már kapható/rendelhetõ: "Pre-orders open for the figma version of Hitagi of Bakemonogatari"

* 12 féle kéz,
* 3 arc
* copf
* kiegészítõk.
~2700¥

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tehetném, azonnal bevállalnám:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Yay 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Én vontam vissza - sejtve elõre a reakciókat.

LasDen
végre sikerült megnézni samurai girlst....egy jó rész lehetett volna, ha nincs tele szar klisés szövegekkel....próbálták jónak beállítani a dolgokat, de nem sikerült...egyedül a végén volt jó dolog....az uccsó 2 rész esélyes, hogy geci jó lesz....fõleg, hogy jön badass Jubei....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
nemmondtamhogy tevoltál

@

RelakS
neménvótam

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Nem kellett volna törölni, csak viccelõdtem 😞

@

RelakS
szóval csupa aláhúzott dolog? :]

LasDen
a 21-es hsz-ben? Imi írta, hogy örül neki, hogy a coalgirls az Oreimot is kifogja dobni....és örült, hogy a december tele van ilyen jó hírekkel....😄 a végén megjegyezte, hogy a thora is megfogja....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
mi is volt a 21-ben?

LasDen
akartam is írni mikor olvastam, de fáratt oltam és annyival több idõt alhattam 😄
de amúgy a ****A=THORA...😄

bazz...aszittem má soha nem lesz Samurai Girls...csak most rakták ki a részt...már kezdtem bele törõdni, hogy örök várakozásra kárhoztatnak...😄

IMYke2.0.0.0
Most értettem meg - hogy volt idõm visszaolvasni is... 😊

IMYke2.0.0.0
Mire is?

armageddon666
LasDen, kérlek!
Köszi!

@

LasDen
" Atsushi Ohkubo is launching a new Soul Eater manga series named Soul Eater Not! in the next issue. The new series will run alongside the main Soul Eater series on January 12, 2011."

Na bazz...😄 erre kíváncsi leszek....😄

LasDen
micsoda megtiszteltetés...😄

armageddon666
Now it all makes sense!
Igazából valahogy csak jött az angol mondat, nem tudom miért. De muszáj volt leírnom. Szóval elõször kihagytam azt a hozzászólást, úgysem érteném, ha RelakS nem kérdez rá, akkor sosem tudom meg a jelentését...
Váó. Lasden, ezennel te vagy a hivatalos Imyke tolmács! 😄 Vagy legalábbis értelmezõ szótár vagy valami.

@

LasDen
a coalgirls felrakta a haruhi elsõ nemtom hány részét....😄

RelakS
õõõ... he?

LasDen
nemtom mit takargatja magát ilyen szakatt ruhákba....lehet, hogy Hunyadi vér folyik az ereiben....😄

kapunk még 4 részt úgyis egy "rendes" befejezéshez...😄

Seth
Meg az a 12 rész elég kevéske lesz, nemtom milyen véget akarnak neki kerekíteni ,mert ami jelenleg van az kb NULLA, az is filleres ahogy olvasgatom.
Saori-t kiváncsi vagyok megmutatják e idióta gönc nélkül,elõzõ részben már kicsit látszott XD

PSN ID.: Beegabor

LasDen
ejj ez a Kirino....nem tudok napirendre térni felette....mikor egy bunkó paraszt, akkor fejbe tudnám lõni....viszont mikor beleéli magát a dolgokba akkor aranyos és nincs is vele bajom...😄
de Kuronekora is igaz ez....nála ezt a nehezen megkapható dolgot utálom...eleinte még element de nem értem minek jácca az agyát még mindig.....ilyenkor õt is feltudnám lógatni....😄

Lelouch
Egyelõre annyi a biztos, hogy idén már nem jön ki új rész.
jetblack
Valakinek van valami információja arról hogy mikor jelenik a Hellsing Ultimate Ova 8-as része ? Mert Szeptemberre volt beharangozva aztán hó közepén mondták hogy 1 hónap csúszás maximum de azóta meg semmi hírt hallottam

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Máté94
LeventeV
en nem birtam vegignezni, nalam drop lett a vege. nem az en stilusom.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Én azért végignézem majd megint - idõmilliomosként, jövõre.

LasDen
nincs az az isten (😄) hogy még egyszer megnézzem....elég lesz nekem majd a film....😄

IMYke2.0.0.0
Kedvenc csajom elkezdte felcsorgatni a Haruhit. <#finom>

IMYke2.0.0.0
Rohadt késõ... 😞 A nyár rohadt messze van.

efti
Jo volt a Bungaku Shoujo Memoir masodik resze is, bar mintha visszafele haladnank az idoben...

WWFSMD?

Malakai
Elméletileg õ akar lenni, de ja, nem túl karakterhû (az elpirulástól még nem lesz az) fanart. 😊

Vannak még ezek, de csoportképek. 😊

Vagy ez az epizódból. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Nembaj jöhet igy is 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Jöhet ^^ Bár biztos Mio az? 😄 Nem nagyon hasonlít.

@

Malakai
Habár kicsit "felnõtt" a képen. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Tess.. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Nekem MIOkulás kell 😄

@

LasDen
kitettétek a cipõket az ablakba??? mer különben nem jön a amikulás...😄

LasDen
The official website of the Oreimo anime series confirmed on Monday that the anime will have eight Blu-ray Disc/DVD volumes and revealed that the last two volumes, like the previous ones, will contain two episodes each. However, the television broadcast run is listed as ending on December 19 with the 12th episode, "Ore no Imōto no Jinsei Sōdan ga Kore de Owaru Wake ga Nai -Good End-." (The 12th episode is on the sixth Blu-ray/DVD volume.) The seventh and eighth volumes will ship on June 22 and July 27, respectively, of next year.

plusz 4 rész a befejezésen felül...érdekes....😄

LeventeV
kosz

Lelouch
"HIGHSCHOOL OF THE DEAD" by Kishida Kyoudan & The Akeboshi Rockets
LeventeV
a HOTD openingjenek mi a cime?

LasDen
húú Bakumanba mennyi minden történt...elõször még így, aztán meg már úgy....végén már csak néztem, hogy mivan...😄 végén Hattori érdekes volt...valamitõl mintha hirtelen megváltozott volna az álláspontja...😄

Máté94
Ezeket jó lenni tudni, hogy hol vannak. Amikor megnéztem, nem volt olyan borzasztó. Egész büszke voltam magamra, hogy de jó lett. 😄 Azért jó lenne tudni, hogy ezek hol vannak. Betûtípus, meg lehet Arial lesz.
Elnök csak egyszer van benne, nem? A végén.
LasDen
nah megnéztem...😄 elõször a felirat akkor...😄
elõször is keress egy olyan betûtípust, ami megjeleníti az 'Õ' és 'û' betûket...amúgy kevés elírás (egyszer a legendásbõl kimaradt az 'n') és helyesírási hiba volt...mondjuk egybõl az elején a tanévnyitót külön írtad...aztán még 1-2x megin majd helyesen 😄 de az elnököt folyamat 'õ'-vel írtad....ja és egy helyen a ragozással volt probléma...de amúgy teljesen jó felirat.....😄
az animérõl....mivel egy - gondolom - dating sim v eroge játék mellé készült, így önmagában az ova erõsen unalmas....és ez a kamerázósdi is unalmas....ha még hentai lett volna, de így....😄

LasDen
aszongya nem található...

Máté94
[url=http://addat.hu/74992a35/-Tokimeki-Memorial-4-OVA-(1280x720-h264-BD-AAC)-.rar.html]Felirat[/url]
Zomil
Akkor a mi zenei izlésünk naaaaaaagyon messze van egymástol 😄

LasDen
mingyá megjön....és akkor aggyá feliratot...😄