Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Ha a movie nem a Hiyori arcot dolgozza fel(ami az egyetlen befejezett cselekményszál Chaos után), akkor talán még van esély 3. évadra... De mivel eléggé megkavarták a manga eseményeit így a Forte vége felé, már nem sok esélyt látok rá... 😞
RelakS
nem vagy oda ezért a fajta zenéért, mi? 😄

Aki meg ezt így összerakta, nagyon beteg <#idiota>
Van még? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Azok is szarok voltak 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Megalover

Így talán jobban tetszik 😄
Am Maximum the Hormone jó... lásd aláírásod.

@

jetblack
Egyéb számot is hallottál már a Maximum The Hormone-tól az ismertebbeken kívül(Értendõ a Death Note-os számokra)

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

LasDen
ne mar....inkabb sorozat legyen mint movie...vagz legyen movie majd sorozat is....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Kreatív. 😊
A zene rohadt szar.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
SnO Forte úgy néz alternatív befejezést fog kapni... Így már szerintem nem lesz 3. évad. 😞
A kimaradt Hiyori arc meg gondolom akkor majd a movie-ban lesz feldolgozva.
armageddon666
Lehet köze van ennek ahhoz, hogy Maka japán hangja kezdõ szinkronos?

@

Bandi 18
A K-On-s lányok bevadultak 😄

Ne a grafikát nézzétek hanem a poént benne XD

LasDen
ezen temazni....😄
inkabb oruljetek, jovo heten jon a mirai nikki....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Relaks-ra reagálva igen - de amúgy meg, a témakezdõben nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai

Malakai: Az "inkább" szót nem csak én használtam. <#vigyor5>

There, I fixed it. <#vigyor2>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Malakai: Az "inkább" szót nem is én használtam. <#vigyor5>

RelakS: Ez is mutatja, mennyire nem a Commodore-korszakban szocializálódtam.

RelakS
nyugi, valahogy sejtettem, hogy megy egy szám a gépeden, és pont úgy tûnik, hogy arra rázzák, pedig nem is arra 😛 😄 <#idiota>

És rossz a programod
Helyesen:

40 GOTO 10

Malakai
Én az "inkább" miatt reagáltam ezt, de ezzel a dedukcióval azthiszem egy picit túllõttél a téma komolyságán. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Logikai bukfencelsz.

10 Senki sem állította, hogy nem ezt a paródiát koppintotta a gif gyártója.
20 Én azt állítottam, hogy a Foobar 2000-em által játszott szám tempójában bólogatnak.
30 Erre jött Relaks reakciója, hogy nem arra...
Return 10

Malakai
Na és mit másol a kép? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Inkább õk nyomatják a Haddaway számára:

LasDen
Maka mint szereplo is rettenet....😄

RelakS
a vicc az, hogy Maka japán hangja olyan, mint valami kezdõ szinkron. Rettenet 😄

Jakuza001
En a Soul Eaterrel vagyok igy.
Altalaban, sot szinte mindig Japan hanggal szoktam nezni, de ennel qa sorozatnal olyan jol sikerult a szinkron, hogy magyarul neztem inkabb meg.

RelakS
Õk inkább a What is Love-ra nyomják 😊

LasDen
hat ez kesz...😄

IMYke2.0.0.0
Ütemre nyomatják... 😊

Ez szól most: Dance 2 Trance...Power Of American Natives (Dakeyne mix)

Zomil
😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bandi 18
Hmm belenéztem a Lovely Complex szinkronba. Hát sokkal jobb mint amit vártam.

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gurren
jetblack
Esetleg a téli szabadidõdben nincs kedved befejezni a Prototype-ot ? 😛
Lenne egy olyan kérdésem hogy tudna valaki ajánlani egy a dokuro-chan-hoz hasonló animét <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

RelakS
hát nekem valahogy a japán verzió nem tûnik jobbnak. Japános, de nem jobb.

Csak a kiccsaj, akit lecsaptak Ootani kezérõl, annak ari hangja van 😄

Malakai
Meg folyton olyan hangjuk van, mintha egy négyéveshez beszélnének, mégha a célközönség 18+os is (tudom, van kivétel)...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bandi 18
Áhám, én nem tartom számon kinek ki a hangja 😊

Én attól bírok falra mászni amikor elnyújtják a mondatot, mert a szereplõ szája sokat mozog viszont a szöveg meg rövid. Ha ilyenek nem lennének benn akkor szerintem jók lennének a szinkronok, de így olyan hatása van mintha szaggatva beszélnének XD (Jobban nem bírtam elmogyorózni 😊 )

Lelouch
Ezzel nem is lenne problémám, de Dögei Éva hangját én nagyon nem bírom. 😊 Lenalee óta inkább hanyagolom az olyan sorozatokat, ahol fõszereplõnek adja a hangját.
armageddon666
nem fogom 😊 Elég sokat nem néztem már meg... elég keveset néztem meg ... mondjuk az is túl sok volt.

@

RelakS
Nekem így is tetszett... 😊
Japánul most nézem a Saiunkoku Monogatarit, szóval elég az 😄

Máté94
Úgy is megnézed. 😄
armageddon666
sub > dub

de áááááááh >.< próbálom kerülni ezeket a szinkronokat, ne legyen sokáig téma plz, thx.

@

Máté94
Valaki mondja már el miért tettek másik "zenét" az ED végére? 😄
Vagy az elsõ részben, még ez volt? 😄
Bandi 18
Hát ha AA nem de van 1-2 oldal ahol fellelhetõ lesz... De ezzel téma lezárva mert büntit kapunk<#whatever>

RelakS
ja, csak a szinkronban nem magyarázták ezt meg a japánul nem tanulóknak

Ha nem tudod, hogy hogy írják, akkor semmit nem mond, hogy Koizumit rendszeresen Ooizuminak, Ootanit meg Kotaninak csúfolják.

Vajon a Defekt Duó fog méltatlankodni, hogy a párocskát így csúfolják? <#idiota>

efti
Nekem is remlik, hogy meg a legelejen elmeselik. Amugy nem semmi termes volt itt ma is 😊

WWFSMD?

Máté94
Én emlékszem rá. Az 1. rész legelején van. Legalábbis feliratból emlékszem, hogy ott volt. Remélem felvette az AA.^^
Bandi 18
Sõt mangában is ki van fejtve

armageddon666
Rég láttam, de szerintem volt róla szó az animében. Sõt, úgy rémlik elsõ részben.

@

Bandi 18
Alap 😄. A kis atomos servernek is Ootani a neve pont emiatt XD

Máté94
Na mégis van.
Mit tettek az ED-del! -.-
És nagyon furcsa a magyar hanggal. 😄D
RelakS
Ez mekkora beteg sorozat XD

Nekem Koizumi hangjával egy gondom van csak: Folyton Nodame jut eszembe róla <#idiota>

Egyébként remélem mindenkinek megvan, hogy Koizumi: Kicsi forrás, Ootani: Nagy völgy? 😊

Bandi 18
Nézd ezt szerintem elõre lehetett sejteni hogy Risa és a többi szereplõ hangját nem lehet ugyanolyan jól visszaadni...

Lelouch
Addig néztem, míg meg nem hallottam Dögei Évát.