Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Nane....
És miért nem?
LasDen
akkor már bejelentették volna....és mégha sorozat is lenne belõle...akkor se 9 perces gagyit kell kidobni....a Battlestar galactica minisorazat sem 10 perces volt....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Nem lesz.
Máté94
Na akkor abból 1000%, hogy sorozat lesz. 😄
LasDen
9 perc??? na elmennek a faszomba.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
A Mazui már lefordította... Mindössze 9 perces az egész, no comment.
LasDen
mit hol merre miért???

Lelouch
Ez most komoly, hogy ezért kellett ennyit várni a Mirai Nikki ovára? Mert ez egy vicc. 😄
Lelouch
Akkor azt hiszem egyelõre maradok a mangánál...
LasDen
nah meglettem gyõzve fairy tailrõl....megy listára ez is.....😄

BEAST
Még mindig nem olvasok manga-t, de szerintem az elsõ 4-5 rész nagyon jó volt és engem teljesen meggyõzött a sorozat. Hogy azóta mennyit változott? Szerintem ugyan olyan jó, de lehet neked meg pont ez nem lenne az. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Sokkal jobb is lehetne a Fairy Tail anime megvalósítása... Én már az elején dobtam, mert sokkal többet vártam volna a manga alapján... Volt valami fejlõdés azóta? Pl. normális harcjelenetek, kevesebb cenzúra, gagyi varázskörök elhagyása aminek a mangában nyoma sincs?
IMYke2.0.0.0
Megérkezett a HDD - most lesz végre helyem az újabb anyagoknak, és a zeneszerkesztéshez, játékhoz is 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

berlinboy6329
Hmm,akkor lehet belenézek😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

BEAST
Nem tudom, szerintem a Fairy Tail a legjobb mind közül. Egyszerûen zseniális. 😊 A szereplõk hasonlítanak a One Piece csapatára, csak egy fokkal komolyabbak meg maga a világ is szimpatikusabb. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

berlinboy6329
JAh,nem is szeretem az OP-t,a FT-t még nem láttam.Vhogy nem teccik,h jön a nagyon übercsata azok meg orra esnek hülye fejeket vágnak,meg baromkodank...Üssék halálra egymást utána poénkodjanak.:C

V akkor mikor filler van,v nyugirész...Akkor kell,addig zúzzanak én úgy vagyok vele..:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

BEAST
Azért ezek között is vannak különbségek. Míg a Naruto vagy a Bleach tényleg csak ennyirõl szól, addig a One Piece és a Fairy Tail ezt kiegészíti egy kis humorral.

IMYke2.0.0.0
Most már biztos, hogy soha az életben nem nézem meg. <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

berlinboy6329
Bleach jó.Vita lezárva..Jó a design,nekem kurvéra bejön...Barragan resurrectionje,Ulqié,az új op,stb.......Fasza..A sztori meg milyen?Mint más shounennél..

-Huu gonosz nyomjuk le,de gyenge vagyok erõsödjünk..Háháá nyertem!!!Ó,egy mésik gonosz..Az anyád véged!!Ááá kikaptam,szar vaggyok..Huu mi ez az uj erõ?Ezzel le tom nyomni!!Jee nyertem..Na má megint egy gonosz Istenem...-.-

Zomil
Remélem én is 😊

Mirai nikki meg érdekel 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
hát úgy néz ki, hogy ez az Amakusa dolog a 2. évadra maradna...legalábbis úgy néz ki...hogy lesz-e....remélem...😄

Azt is, hogy a hétvégéig kijön Mirai nikki....😄

Zomil
Nah most volt idöm megnézni a hyakka 9. részét, köszi még1szer Lasden 😊
Végre kezdenek felpörögni az események, de picit szomoru vagyok, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gisen a rossz oldalon áll 😞 Pedig nekem jobban tetszik, mint Jubei 😄

Amugy jó rész volt, és nagyon remélem, h lesz 2. évad 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nah szépen alakul world god only....bár az elején a csaj gondolataiból kicsit sok volt....értem hogy hogy szereti a könyveket meg nemtud beszélni, de ezt nem kell 20 percben elmesélni....😄

Malakai
Shiki, Shinrei Tantei Yakumo.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Jé, Lelouch 😄 Meg sem ismertelek logóval.

@

Lelouch
Nem mondtam hogy nem szenny, csak az szerintem ne kritizálja, aki még egy részt se látott végig belõle. 😊
RelakS
szenny végtelen anime ... de azért megnéztem addig, ameddig az animax leadta, és várom a folytatást :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
speciel ez csak azért gond, mert az alapfelállás, az ötlet nagyon zsír, és eleinte magával ragadó az egész, csak idõvel kitûnnek a következetlenségek, plotholeok, aránytalanságok, marhaságok, etc... és rájön az ember, hogy SZENNY

@

Máté94
12 perc alapján. <#zavart1>
armageddon666
Ulquiorra haláláig láttam. Mangát is olvasom.
Szenny
/thread

@

Lelouch
Akkor mi alapján tartod szennynek? 😊
Máté94
0,5?<#idiota>
Lelouch
Nyáriak közül talán a Shiki-vel tehetsz egy próbát, többnyire jókat hallani róla. Vagy Dragon Ball Kai? 😄
Lelouch
Nem ajánlott. 😄
Seth
Én hatvanat kb. Szenny. Vagy többet kell néznem ? 😄

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Hány részt láttál a Bleach-bõl?
Máté94
Ja, tényleg.
Szennyet néz.<#idiota>
armageddon666
"Már régóta csak a Bleachet nézem semmi mást😞"

Dehogy nagyok... dehogy nagyok...

@

berlinboy6329
Hát igen😊

Szeretem a minõséget😛

Máté94
Nagyok az igényeid. Ennyi. 😄
berlinboy6329
Velem van a baj,v tényleg nicns se az õszi,se a téli szezonban olyan amit nézhetnék és nem nyálas,meg atom moe?

Panty-t néztem egy darabig de aztán túl sok lett nekem:C

Beelzebubban reménykedem még januárban,de ennyi.😮

Komolyan nincs egy jó horror v akció v vmi más "menõ" cucc?Rainbow,FMA,DN...Hová lesznek az ilyesmi jóféle dolgok?

Mindent elural a moe meg a nyál,ne már:C

Már régóta csak a Bleachet nézem semmi mást😞

BEAST
Ne is mondd... D😄D

LasDen
tisztára olyan vagyok már mint Yoshii....én is darabolgatom már a kaját, hogy minél tovább kitartson...😄

IMYke2.0.0.0
December 7-tõl már kapható/rendelhetõ: "Pre-orders open for the figma version of Hitagi of Bakemonogatari"

* 12 féle kéz,
* 3 arc
* copf
* kiegészítõk.
~2700¥

IMYke2.0.0.0
Tehetném, azonnal bevállalnám:

Zomil
Yay 😄

IMYke2.0.0.0
Én vontam vissza - sejtve elõre a reakciókat.

LasDen
végre sikerült megnézni samurai girlst....egy jó rész lehetett volna, ha nincs tele szar klisés szövegekkel....próbálták jónak beállítani a dolgokat, de nem sikerült...egyedül a végén volt jó dolog....az uccsó 2 rész esélyes, hogy geci jó lesz....fõleg, hogy jön badass Jubei....😄

armageddon666
nemmondtamhogy tevoltál

@

RelakS
neménvótam

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE