Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Annyi idõ alatt nem tudnám megnézni a sorozatot 😞)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
hmm...ez tök jó...😄 már csak 4 nap és itt a film....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Anno amikor mecha animeket kerestem én is rátaláltam, de amikor megláttam hogy valami balett táncosról szól az egész csak feldobtam a ptw listára. Viszont így a részletesebb leírás után lehet nem is olyan rossz. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Én tervezem a beszerzését.

Forrás, teljes ismertetõ: AnimeAddicts

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
nekem csak listás...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Jé, volt ilyen is, hogy RideBack? Ez miez? Látta már valaki?

@

LasDen
az "ovaban" Yuno nem is tudott kibontakozni...😄 nagyon beteg a csaj.....igazi yandere.....😄

Lelouch
Ez a Yuno a Mirai Nikki-ben nem százas... 😄 Amúgy bejön a manga, rossz belegondolni hogy egy ilyen elfuserált OVA miatt halogattam eddig az olvasását. 😄
Zomil
My Soul,Your Beats!
Ez meg is érdemli ezt a helyet, nagyon jó szám 😊

Mondjuk sztem egy Hyakka OP is odafért volna.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Annak, hogy nem a Potter az elsõ...

IMYke2.0.0.0
Engem ez érdekelt jobban, és örülök annak, amit látok:

LasDen
The Japanese Internet service provider BIGLOBE reported the results of its survey on the best 10 anime songs of 2010. The top song was "Happy New Nyaa" from Mayoi Neko Overrun!, and four K-ON!! songs made the cut. The full list includes:

1. Happy New Nyaa (Mayoi Neko Overrun!) - 2,449
2. Shinryaku no Susume☆ (Shinryaku! Ika Musume) - 2,284
3. NO,Thank You! (K-ON!!) - 2,216
4. Utauyo!! MIRACLE (K-ON!!) - 1,766
5. My Soul,Your Beats! (Angel Beats!) - 1,712
6. GO! GO! MANIAC (K-ON!!) - 1,613
7. Listen!! (K-ON!!) - 1,578
8. Hikari no Senritsu (So-Ra-No-Wo-To) - 1,348
9. irony (Oreimo) - 1,148
10. Crow Song (Angel Beats!) - 1,143

a No thank you jobb mint a happy new nyaa...😄 de egy hotd v last vision fot last még felfért volna...😄

Lelouch
Bár ne lett volna ez a végén... 😄 Emiatt kár volt eltérni a mangától.<#whatever>
LasDen
lehet az lesz....majd movie után meglássuk mi lesz...viszont chaos elõzõ lezúzása után én megmondtam, hogy lesz még a végén valami....bár nem így vártam 😄

Malakai
Youtubeon eutanáziát kell végrehajtani, végzetes trollitisze van. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Szerintem a Forte után belevághatsz a mangába, mert 3. évad már nem nagyon lesz így. 😞
LasDen
twitter meg youtube maradhat....myspace is...nem zavar sok vizet...😄

Malakai
Lehet, de akkor végére egyik se maradjon életben. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nekem se tetszett, de én meg mangát nem olvasom így nemtom 😄 De nem is értem minek kellett, mert az ED-bõl úgy jön le, hogy ennyivel el is van intézve....nem volt olyan jó sztori lezáró rész mint az elsõ évadban, de nem volt rossz....😄

Lelouch
Szerintem nagy "fasság" volt ez az egész dolog Ikarossal... A mangában semmi ilyet nem váltott ki belõle Tomoki "csókja"... Ott legalább nem rontották el azt a számára boldog pillanatot. 😄
Tomoki háreme meg bõvül?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mangában amúgy Chaos sokkal durvább most, mint itt volt. 😄
Malakai
Néha "picit" belassulnak... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nekem most frissítette....

RelakS
más sem tudja frissíteni a látott részeket a MAL-on?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
soraoto jó volt....zúztak rendesen....ikarosnál az az üres tekintet...teljesen kész volt....viszont a zenék elég szarok voltak néhol....
plusz akkor az uccsó rész már csak levezetõ lesz gondolom...😄

Gurren
csinálj

Máté94
Ilyen...ilyen animét akarok, most! 😄DD
LasDen
Orange Gundam...I choose you!

Zomil
Nem, miért neked megy?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS

És nem mûködik, vagy mi?

Zomil
francért linkelted be már egy fél orája a randomot nyomogatom, nem lehet innen szabadulni 😄

RelakS
He?! MONDTÁL VALAMIT? NEM ÉRTEM, MERT HANGOS A VIDEÓ, LEÁLLÍTOM, PILL...

Seth
MIT MONDASZ ??

PSN ID.: Beegabor

LasDen
neked mindig viszket a kezed...vakard meg...😄

armageddon666
Miért, hangos?

@

RelakS
nagyon viszket a törlés gombon a kezem... legalább odaírhattad volna, hogy "HANGOS vaze"!

LasDen
ez a zene bazmeg...😄

Frosty01
jahhh, tényleg. láttam már csak annyira ismerõs volt, nem is gondoltam volna h az 😄

köszi a válaszokat 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Malakai
Nem akció anime, hanem romcom (romantikus komédia), az idiótább fajtából. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Midori no Hibi, de ha emiatt a jelenet miatt akarod megnézni akkor valszeg csalódni fogsz 😄 Egyébként jó anime.

@

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

LasDen

LasDen
majd egyszer a jövõben biztos lesz belõle rendes sorozat vagy valami, ami jobb lesz...😄

Lelouch
Hát ja, meg ezzel a CGI-vel eléggé elüt a környezetétõl.
LasDen
igen...csak a fasza kinézetet elrontja a szar mozgás...😄

Lelouch
Nem a kinézettel volt bajom, hanem a mozgásával. 😛
LasDen
pedig õ rohatt jól néz ki amúgy...😄
1 fejezet??? be kell hoznom a lemaradásom 😄

Lelouch
Fõleg a CGI Deus volt nagyon gáz. 😄
Amúgy elvileg már csak egy fejezet van hátra a mangából, ha vége nem bánnám ha mégis lenne valami sorozat belõle, nem csak ilyen manga reklám. :S
LasDen
nah gyorsan megnéztem...😄 hát ennek nagyon elõzetes érzése van...az elsõ volumeból mutattak részleteket....nem értem mi akar ez lenni...mer ez nekem azt sugallja, hogy a jövõben lesz belõle még sorozat, ova, movie vagy valami.....de amúgy a hangok tetszettek....Yunoé kellõen beteg 😄 de az animáció kissé defektes volt...😄

Lelouch
Mert olyan szaga van ennek az egész pilot résznek.
Lelouch
Ezen a 9 percen nem tudom mit ültek meg halasztottak ennyit...