Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
azt mondják, hogy a 12. lesz a "jó befejezés" és a BR-es meg a "rendes befejezés"....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Az olyasmiket sosem szerettem, soha nem sült ki belõlük semmi jó... :/
LasDen
kirino most a végén normálisabb volt, de most is gondolkodás nélkül a dunába lõném.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
meg alternatív befejezés

@

PetruZ
OreImo 11: Jaj, de kár, hogy már csak egy rész és vége. Kirino FTW! 😛

(Egyébként most olvasom, hogy majd a dvd-n lesz még plusz három rész, sz'al nem maradunk napi betevõ Kirino nélkül. 😊 )
PetruZ
Ha jól emlékszem, egy éjszaka alatt megírta, vagy valami ilyesmi. 😊
Ruley
De mégis azt adaptálták, amit konkrétan az elõtte való, (a karácsonyos) részben tervezett elkezdeni, amelyikben a poszt-apokaliptikus városban a nõi fõszereplõ kislányoknak segít.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
attól függetlenül még lehet....de mostanában kéne mondaniuk, hogy lesz.....

Zomil
De én akarok 2. évadot, szoval igy is levagyok hangolva 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
igen...a sebesség nekem kicsit idegen....mondja, hogy 2 hetetet kell várniuk....2 perc múlva már jön is a hívás....nincs vele bajom, mert kell ez a tempó, hogy meglegyenek, de nekem furcsa....lehet hülyeséget mondok, de mintha nem érzékeltetnék, hogy ennyi vagy annyi idõ telt el....de lehet az is bejátszik, hogy a legtöbb animéban, sorozatban mindenben nem szoktak ilyen gyors tempóban ugrálni 1 részen belül....

PetruZ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kirino és Kureneko konkrétan versenyzett is 1-2 résszel korábban és Kirino mondta, hogy egy vagon írása van már, amiket szétküldött ide-oda, el is olvastatta némelyiket a bratyóval. 😊 Szóval nem csak hipp-hopp írt egyet, azért volt ott elõzmény rendesen.

LasDen
jó azé annyira nem kell lehangolódni...mostmár azér jobb véleménnyel vagyok a részrõl mint reggel....a rinyálós szaron kívül teljesen jó volt...Yoshihiko meg nagy arc...legalábbis seiyuu-je nagyon jól csinálja, amit csinál....😄

Ruley
A cselekmény tempójára gondolsz,hogy túl elkapkodott, vagy az idõ sebességére, hogy az epizód közepén még karácsony van a végén meg már valentin nap?

Mondjuk ezt a témát tényleg csak így lehet realisztikusan bemutatni, szerintem reális hogy 2-3 évad alatt tényleg eltelik annyi év hogy még anime adaptációt is kapnak.

V.ö. Oreimo, amikor az egyik rész végén a kis Mary Sue még csak tervezi hogy regényt ír, a következõ elején meg behívják az anime studióba hogy megbeszéljék az adaptáció részleteit.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
hát ez nem tul jo hir 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
hááát....Samurai Girls megin nem kápráztatott el....az elején megin volt egy kis csöpögés, de szerencsére csak ennyi...😄
ramélem bugyuta Jubei eltûnik a picsába....de félek, hogy valami fasságot találnak ki, hogy mindkettõ megmaradjon.....2. évad meg így aligha lesz.....

na nem baj....csak legyen jó az utolsó rész...😄

IMYke2.0.0.0
Bocs, pedig az ideit akartam. Mea Culpa!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Nekem tetszik a tempoja. Valahol a masodik kotetben jarnak most a mangabol. Figyelembe veve, hogy 25 epizod lesz, arra tippelnek, hogy a negyedik kotet vegeig fognak eljutni a az animevel.

Nagyon spoiler:
Amikor is vegul egy detektiv sztorival sorozatot indithatnak.

WWFSMD?

LasDen
bakuman olyan gyorsan halad.....nemtom a manga is ilyen léptekben halad-e, de nekem furcsa....😄 jó rész volt csak gyors....😄

RelakS
jaja :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
A commentekböl ki lehet olvasni mire utalsz 😄

Lelouch
Szerintem gagyi. 😄 Pedig tényleg volt benne potenciál.
LasDen
félek hülyeséget mondok, így nem mondom...szóval nemtom 😄

RelakS
Kinek ismerõs, és honnan? 😄

Madonna nem ér :]

LasDen

Malakai
És igen, látom elfogadott jelentése is így, hogy az OAD-ot extrákra értik:
ANN lexikon. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Az OAD mostanában kezd elterjedni kimondottan dvd videókra, egyébként ugyanaz, ahogy LasDen írja.

Bár ennél a listánál már gyanakodtam rá, hogy lehet direkt használja a kettõt külön egyiket a teljesen külön megjelent cuccokra (OVA), másikat az dvd/br kiadásokon lévõ extrákra (OAD).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
oad=ova...original animation dvd...😄 csak ova-nak van mondva, mer így maradt meg 😄

LeventeV
hat igy most hirtelen wolverine, ha jo lesz, beelzebub meg supernatural (csak nem ertem, hogy miert ova).
amugy az oad az mi?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Ja és vicces volt Mio meg Yui szinkronja egy animében a K-Onon kívül 😄

@

armageddon666
Ichiban Ushiro Daimaou elsõ rész tök jól indult, pergõs, szép, jó, vicces, csak aztán túl gyors lett a végére, túl zsúfolt, de egyébként jónak tûnik 😊 jó lesz ez 😄

@

LeventeV
ezer kosz

Lelouch
LeventeV
ideit nem linkeled? ha jol emlekszem mar egyszer belinkelted.

Malakai
Ez a tavalyi. 😊

Appleseed sorit meg írtam itt valamikor. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Ez a tavaly téli lista... Vagy szándékosan raktad be ezt? 😄
IMYke2.0.0.0
Jiháááá! Lesz "Appleseed"-sorozat is (13 rész).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Most futnak: Anime of 2010
S a lista még nem is naprakész...

LasDen
mostaniakból....Bakuman, Oreimo, World God only knows, samurai girls, index II (ha nem láttad az elsõ évadot meg railgunt, akkor azok is)

böröczk
Hali,
Valaki(k) írna nekem egy listát, vagy épp 1-2 darabot az "újabb", akár épp futó sorozatokból, amiket érdemes nézni, igényesek sztorilag és kinézetileg is.
Már nagyon rég nem néztem animét, utoljára 3 éve (gravitation, x1999, wolfs rain, hellsing, cowboy bebop alap persze, stb, stb, és rengeteg, aminek már a címe se ugrik be.), és szeretnék újra szemezgetni a jobb fajtákból.
köszi

Kumiho #2179

BEAST
A Rideback jobb volt, mint amire számítottam, de azért messze nem annyira, hogy többször is megnézzem. Egynek elment.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
hát ha már addig nem tûnt fel, várható volt...de nem baj...reméljük nagyot fog szólni az uccsó 2 rész...😄

Zomil
Hyakka megnézve, köszi a feliratot 😊

Neeeeeee, nem hiszem, el h pont akkor van vége, mikor végre jönne badass Jubei 😄

LasDen
MM fasza volt....aszittem gagyi lesz, de jól összehozták ezt az amnéziás cuccot....kiváncsi vagyok, hogy az uccsó részben pontot tesznek-e a Mio vs Yuuno dologra...😄

RelakS
hehh, takarítom a torrent könyvtáramat, erre mit találok?

K-On!! Original Soundtrack Vol.2

<#idiota>

LasDen
akkor van még mit begyûjteni...😄

RelakS
nem jó 😄
csak 4 albumod van a 2. évadból 😄

meg csak 14 albumod az 1.-bõl 😊

Szóval, nekem ezek vannak:

K-On! OP Single - Cagayake! GIRLS
K-On! Insert Song Single - Fuwa Fuwa Time
K-On! Gekichuuka Album HO-KAGO_TEA_TIME (2cd)
K-On! Insert Song Single - Maddy Candy
K-On! Character Image Song Series - Hirasawa Yui
K-On! Character Image Song Series - Akiyama Mio
K-On! Character Image Song Series - Tainaka Ritsu
K-On! Character Image Song Series - Kotobuki Tsumugi
K-On! Character Image Song Series - Nakano Azusa
K-On! Character Image Song Series - Hirasawa Ui
K-On! Character Image Song Series - Nanabe Nodoka
K-On! Radion! Special Vol.1 (a Let's Go érdekes, az 5 lány együtt)
K-On! ED Single - Don't say 'lazy'

K-On! Original Soundtrack
K-On! Rendou Oubo Special CD (Rekedt Yui-s Fuwa-fuwa Time)
K-On! Sakura Kou Keionbu Official Band Yarouyo!! (2cd, zenélni tanít, vagy mi)

K-On!! OP Single - GO! GO! MANIAC
K-On!! OP2 Single - Utauyo!! MIRACLE
K-On!! Maxi Single - Pure Pure Heart (a Pure Pure Heart rajta van a Houkago Tea Time II-n)
K-On!! Houkago Tea Time II (2cd)
K-On!! Insert Song Single - LOVE
K-On!! Character Image Songs - Hirasawa Yui
K-On!! Character Image Songs - Akiyama Mio
K-On!! Character Image Songs - Kotobuki Tsumugi
K-On!! Character Image Songs - Tainaka Ritsu
K-On!! Character Image Songs - Nakano Azusa
K-On!! ED Single - Listen!!
K-On!! ED2 Single - No, Thank You!

K-On!! Insert Song Single - Gohan wa Okazu (tartalmazza a Houkago Tea Time II)
K-On!! Official Band Yarou yo!! ~Let's MUSIC!!~ (1. op ed instrument zenék)
K-On!! Official Band Yarouyo!! ~Let's MUSIC!! 2~ Band Score (2. op ed instrument zenék)
K-On!! Original Soundtrack Vol.1

Problem, officer?

PetruZ
Minkét évadhoz van még egy-egy "Houkago Tea Time" dupla CD, amirõl tudok.
LasDen
õõõ...na várjunk....😄
nekem ezek vannak meg...most akkor ezeken felül van új vagy nincs??? 😄

RelakS
Új? Azóta már a character song-ok is kijöttek

16 albumot szereztem be a K-On!!-hoz. Soroljam? 😄