Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Pont a pikachut teszi ki áthúzva, valószinüleg az olyasmi marad meg továbbra is. Berlinboy hiányolta a horror animéket, majd ezután, hogy fogja...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Hehe, Game Over! Itt a világ vége!

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
holnap itt a nagy nap....:D kár hogy ez nem jelenti azt, hogy akkor meg is nézhetem...:(

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
akkó azé nem találtam....akkor mindegy...várom a sorozatot...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
na ez a karakter nem fogott meg.

Daimaouban meg most vesztettem el a fonalat. mármint most már tudom hogy nem tudom követni :D WTF?! mintha kimaradnának ilyen összekötõ részek belõle...

ettõl függetlenül továbbra is tetszik, csak kb. mintha ilyen 2 perces kis jeleneteket néznék, amik erõteljesen összefüggnek.

@

Lelouch
Ja, de nem mostanában fog felkerülni a netre...
LasDen

Lelouch
Arra szerintem többet kell várni még, mint a sorozatra. :D
LasDen
ez is nézõs lesz....de lehet elõbb a jump festas cuccot kéne megnézni...:D

Malakai
<#eljen>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Már leesett. :DD Akkor Alternatív befejezésbe hentai jeleneteket akarok. :)
Lelouch
Végre van Beelzebub trailer. :D
http://www.youtube.com/v/Oep7BHYPkWQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
LasDen
Kyousukenek nincsenek ilyen érzései Kirino felé....:D

Máté94
Hát valami hasonló, de itt inkább a nõvérke fogja titkolni, hogy szereti a bátyót, nem? :D
LasDen
eléggé oreimos érzésem van....de azért nézõs lesz...:D
http://www.youtube.com/v/Wh7rR7c161M&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Seth
Ez a low-low price? Dugják fel maguknak

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
400 dollár <~83.000 Ft postaköltség nélkül!> bizony tényleg riasztó - még egy elvetemült rajongónak is. Persze, nem 1 film, de akkor is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Szóval azt mondod, hogy ez még ennél is hadarósabb lesz? :D Nájsz!

@

BEAST
Az elsõ fele szerintem nagyon jó volt, nekem mér majdnem kedvenc lett, de a második felében olyan szinten hadarták el a sztorit, hogy az valami félelmetes. Ettõl függetlenül szerintem egyáltalán nem rossz. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Na jó ez követhetetlen :D Olyan hirtelen váltások vannak :D De valahogy mégis tetszik...

5. rész végén a kép király volt ^^

@

IMYke2.0.0.0
Én csak a karakter miatt akarom megnézni - belenéztem egy részbe, és a seyuu-ja is jó.
Szóval, egyben, megnézem.

Kirino rule the world!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
furcsa....nem rég a januárban meg most hó végén induló sorozat még olyan távolinak tûntek....most meg már mingyá kezdõdnek....repül az idõ...:D

Ruley
A tempó a második felében lesz félelmetesen rossz.

armageddon666
Daimaou 3. rész, és még mindig jó :D Harcok jók, vicces részek viccesek, már Hinagiku is van benne (szinkron), szóval bejövõs :)

Egyedül még mindig a tempó zavar, mondjuk ez egyben valahogy elõny is.

@

PetruZ
Annyira kibírhatatlan, hogy egyszerûen meg kell zabálni. :)
LasDen
ezt az 1 részt már kibírom....a további 3 részig meg lenyugodok és frissült erõvel vetem magam Kirino fasságaiba....:D

Lelouch
+1

Utálom az ilyen karaktereket, el is vette a kedvem az egésztõl már az elején. Vártam hátha változik a helyzet vele kapcsolatban, de pl. 4chan-t is látva nem így történt eddig, így lehet már nem fogom folytatni. :D
PetruZ
Ez a jelenet hanggal (és a körülmények ismeretében) a legjobb, az egész sorozat legjobb másodpercei voltak. :D
LasDen
Minami...fõz, mos, takarít...legjobb...:D

PetruZ
Na jó, nagy duzzogva õ is jöhet. :)
LasDen
ilyenkor még oké....de ezekbõl van kevesebb...majd nézed meglátod...:D

RelakS
majd ha leadták az egészet, akkor lehet, én is benevezek oreimora :D
Addig is van mit nézni O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
~KIRA!
armageddon666
Nem tudom mit NEM látsz benne... Mondjuk én még csak képeket láttam mondom, de a karakterdesign bejön :D

@

LasDen
nem tudom mit láttok abban a picsában...:D jól megkéne rendszabályozni a hülye fejét....:D

armageddon666
Oreimot még nem néztem, de képek alapján <3 Kirino :D

@

Ruley
Itt az OreImo-nál az a lényege hogy ugye az egésznek egy ilyen tipikus Visual Novel hangulata van, és azoknak van mindíg ilyen hogy van egy Good End, egy True End, egy Normal End, és egy vagy több Bad End.

Ez is egy ilyen utalás a mûfajra, mint az epizódok végén a "CG-k", vagy amikor felugrott egy interaktív választási ablak.

LasDen
úgy kell neked...:D Minamival jobban járnál...:D

Máté94
Én Ayase-t kérem akkor már. :D
PetruZ
Én talán feleségül venném. ^-^
armageddon666
Jó ez a Daimaou. Jók a zenék, szépek a színek, vicces... jók a karakterek, bár nem egyediek... Mondjuk az zavar, hogy Hattori milyen értetlen és gyorsharagú és... na mind1.

@

LasDen
szerintem ez is egy marketing húzás, hogy fogyjanak a br-ek....

efti
Magasak nekem ezek az elternativ befejezesek... Ertem en hogy ki kell szolgalni minden rajongot. En pl nagyon szeretem a Lain-t, ugyhogy kerek en is alternativ befejezest :P

Mondjuk az alien nine-nak nem bannek egy alternativ befejezest....vagy egyaltalan egy befejezest, mert nekem magas volt :D

WWFSMD?

LasDen
azt mondják, hogy a 12. lesz a "jó befejezés" és a BR-es meg a "rendes befejezés"....

PetruZ
Az olyasmiket sosem szerettem, soha nem sült ki belõlük semmi jó... :/
LasDen
kirino most a végén normálisabb volt, de most is gondolkodás nélkül a dunába lõném.....

armageddon666
meg alternatív befejezés

@

PetruZ
OreImo 11: Jaj, de kár, hogy már csak egy rész és vége. Kirino FTW! :P

(Egyébként most olvasom, hogy majd a dvd-n lesz még plusz három rész, sz'al nem maradunk napi betevõ Kirino nélkül. :) )
PetruZ
Ha jól emlékszem, egy éjszaka alatt megírta, vagy valami ilyesmi. :)
Ruley
De mégis azt adaptálták, amit konkrétan az elõtte való, (a karácsonyos) részben tervezett elkezdeni, amelyikben a poszt-apokaliptikus városban a nõi fõszereplõ kislányoknak segít.