Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én nem rég szereztem be - szerinted, megérte? Jó sorozat?
Nekem a felütés tetszett, ezért vállaltam be a horror mérete ellenére.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Járt már valamelyikõtök Japánban?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
Megvolt, de azért köszönöm :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
A legszexibb nekomimi, amit eddig láttam:

Hozzá kell tenni: koreai a hölgy

IMYke2.0.0.0
<#buck><#vigyor5><#nevetes1>

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0

BEAST
Ez a Tears to Tiara egész tetszett. Densetsu után megint kiéheztem valami jóféle fantasy után, de ez így még a fél fogamra sem volt elég... megyek keresek még valamit. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Õszintén szólva: némelyiket nagyon is.
A Macintosht + monitorral, meg a konzolokat, amiket nem tettem az összeállításba, s számos "cuky" PVC, nendoroidot is.

Seth
Elfogadnád azokat a cuccokat?

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0

Uploaded with ImageShack.us

IMYke2.0.0.0
Nem és nem! Nem vagyok az! Aki azt meri mondani rólam, hogy otaku vagyok, azt orrba vágom!

Uploaded with ImageShack.us

Ruley
Akkor majd lehet hogy majd még befejezem, én két rész után dobtam, nem volt tõle idõm a cselekményesebb sorozatoknak.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Még hiányzik az utolsó rész, de amennyire lassan indult, a végére olyan jó lett.
Folytatás jó lenne. De még most se értem, igazából mirõl is szólt? :D
Ilyen Haruhi világnak tûnt nekem amiatt a pár rész miatt. :)
Bandi 18
Én is a múlt héten fejeztem be. Nekem nagyon bejött :). Kicsit hasonlított az Azumangára :D Hotori néha teljesen úgy viselkedettm mint Osaka <#nevetes1>

efti
befejeztem a Soredemo Machi wa Mawatteiru-t is. Nem vagyok Shaft fan, de ez a sorozat kellemes idiotizmussal telt.

WWFSMD?

Máté94
Otome Youkai Zakuróban van. :)
Máté94
:)
Seth
Nani ?

armageddon666
ASORE~
Watasha Hana ka~
Chouchou ka, Oni ka~

@

Máté94
Allison to Lillia :)
Seth
ezmi?

Máté94
A&L: végre vége....
Uncsi 26. rész végre vége...
armageddon666
Már elkezdtem, csak érdekel :)

@

Máté94
Ahelyett, hogy ilyenekkel foglalkozol inkább nézzed! :D
armageddon666
Otome Youkai Zakuro

Most ki a demográfiai célközönség? :D Valahol Shoujonak valahol Seinennek olvasom :D

@

BEAST
:p

Malakai
És a zenéket külön szokás licenselni, nem az adásjoggal együtt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Természetesen liszenszelik - ahogy teszik ezt a mûsorbetétekkel, szignáloknál is.
Általánosan éves díjat vesznek szerzõdésbe, de vannak eseti díjak is: lásd a kopirájt alá tartozó zenéket a tucatszar, akarom mondani tucatsztár keresõ zenés mûsorok esetében ...

Lelouch
Nem adták le a Narutot. :O
Lelouch
Én Bleach OST-ból is szoktam hallani zenéket az RTL-en. :D
armageddon666
Gondolom leadták õk is a Narutot, és akkor a zenét is használhatják. Talán.

@

Gurren
a naruto zenéjét én is hallottam abban a dzsungeles celebes fosban.

armageddon666
Ezeket hol hallottad? O.o

@

berlinboy6329
Azt nem tudjátok,h a kerTV-k licenszelik-e a zenét-v kell-e egyáltalán-de miért van az,h Narutoból használnak egy csomót az idióta mûsoraikba,meg hallottam már Code Geass-t is,most meg legutoljára egy konzol gamebõl,a Banjo-Kazooieból nyúltak zenét..Ilyet lehet?Hogy csak igy "ez kell ez is jó lesz,dobjuk alájuk" módon pkaolgatják a háttérzenét?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen - így már fogom tudni :)

armageddon666
Panty &
Stocking with
Garterbelt

@

IMYke2.0.0.0
Elhiszem, hogy Te tudod, mirõl beszélsz, de a rövidítések nem beszédesek.
Szóval, mirõl is van szó?

armageddon666
God My Oh!

Mi volt ez az ending?!??!?!?!?!

:DDDD Beteg volt ez a PSG :D De tetszett. De ez a vége... mármint tudtam hogy ez lesz, de hogy így lesz... wow

@

Auren
Elméletileg van, gyakorlatban meg majd kiderül. ^^

I am the bone of my Sword.

armageddon666
Ezt sztem a PSP játékból szedték ki. Egyébként létezik PSP emulátor PCre? :D nagyon komolynak tûnik oreimo PSP ^^

@

IMYke2.0.0.0
THORA elkezdte kinyomni a HotD-ot is. <#buck>

IMYke2.0.0.0
Úristen, mit nem csinálnak még...

http://www.youtube.com/v/xWSU9ox2viM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LasDen
MM:SS...fasság a köbön....értelmetlen semmiség....még értékelni sem lehet....Mio moe, oszt annyi...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Ja, az Mate 94 volt :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
ööö nem én mondtam, h spoiler :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
mindegyik szar a maga módján...úgyhogy tökmindegy....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
2:41 hosszú

Zomil: Spoiler? Kyon a sorozatot is végigpofázza. Végülis az õ szemén át látjuk a történéseket.

Lasden: Mikor Myouga-jiji-t a magyar fordítás simán le legyezte, pedig bolha, hát azon nagyot nyerítettem. A másik, amin nyerítettem az a TSR-ben volt, mikor a hajvágás után Sousuke elmegy, és azt mondja Kaname:
Legközelebb talán már a ruháit szedem össze.
Eredetileg viszont:
Legközelebb valami ruhát kéne neki szerezni. (Vagy ilyen, szóval elviszik venni normális szerelést <#idiota>)

Bár angolban is van néha fasság... A 3 részes Konoji ovában valamit mondott Rin, és a felirat azt mondta, hogy thirteen. épp csak köze nem volt a témához XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
szórakozzá bazzeg...ne azon agyalj, hogy mi a szar....:D

Ruley
Nekem ez éppen fordítva szokott lenni, hogy a magyarra nem tudok rendesen figyelni, mert túlságosan belefeledkezek abba hogy azt tippelgessem éppen melyik japán kifejezés szerencsétlen angol tükörfordításának a szerencsétlen magyar tükörfordítását hallom.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X