Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gundam filmet viszik rendesen....én is vinném biztos 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy sokat ne szenvedj vele sztem elég összeszedni egy must watch listát mert mindig csak az a kérdés hogy most mit nézzek meg.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Egyébként én említettem, hogy készítem a rendszert, bevallom keveset foglalkoztam vele, meg picit változott a koncepció, de lassan elméletileg kész lesz, ha még lesz rá igény. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én max armageddont látnám újra vissza, de annak nagyon kevés az esélye hogy tippelni 1x is jövõre
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
やられたらやり返す。倍返しだ!
A Szervezõk.
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
#39008 lista jó 😊 Mondjuk KissxSis szerintem eléggé más... ok, hogy mind2 pseudo-incest, de ahogy kifejtetted nagyon másképp, és emiatt én nem is hasonlítanám össze õket.
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
やられたらやり返す。倍返しだ!
Toradora
Suzumiya Haruhi
Zero no Tsukaima
Shakugan no Shana
Az persze vitatható hogy kinek melyik a szerethetõ.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Ha pszeudo-vérfertõzés, akkor KissXSis (igaz ott amiatt pszeudo hogy nem igazi rokonok, nem amiatt hogy nem történik semmi, mert történik)
Ha Tsundere fõhõsnõ, akkor Toradora. (Ebben Ayase is feltûnik, Ami néven)
...Ha Kyosuke dumáját bírtad, akkor Suzumiya Haruhi, (már ha még nem láttad.)
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Megfelel^^
I am the bone of my Sword.
Hasonlót, mint
-idegesítõ fõszereplõ, aki mégis szeretnivaló tsundere.
-incest -> ez amúgy nem az, és emiatt olyan jó ^^
-otaku kultúrát mutat be
?
@
Btw Crysis meg underrated. Szerintem igenis jó játék volt.
És már csak 1k-re vagyunk a 40k-tõl 😄
################
Otome Youkai Zakuro gyönyörû. Még nem láttam ilyen gyönyörû karakterdesignokat.
@
Rég volt már, hogy egy seggel néztem végig egy animét.
I am the bone of my Sword.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xavatar esetében pedig elmondhatom: amit elém raktak 3 órára nyújtva, azt egy tizenöt évvel ezelõtt készült film is jobban tudta.
Számomra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Avatar meg 3D nélkül persze hogy szar :C Letölteni semmiképp nem fogom, ha megint adják majd IMAX3Dben, akkor megnézem 😊
@
Mindenesetre, az "elõnézés" (1080p) után örültem, hogy nem moziban láttam.
Otthon szabadon kurvaanyádozhattam a sok sallang, blõdség láttán - és nem mellesleg, "pause" és: WC, kaja, pia szabadon.
PSN ID.: Beegabor
Itt no problémó mindent PC-vel és kézzel csinálnak majd.
@
@
A film maga ótvar tucatszar volt.
Deva Zan
"A 67 second teaser for creator/director Yoshitaka Amano’s samurai fantasy anime film Deva Zan has surfaced. While Amano has provided character designs for anime including Gatchaman, Angel’s Egg, and Ayakashi, Deva Zan will be his anime directing debut. The film will tentatively open worldwide in spring 2012."
Japán kérdés emiatt merült fel bennem:
Napfelkelte a Fuji-ról
Uploaded with ImageShack.us
Bátorkodtam volna kérni egy autentikus élménybeszámolót.
Egykori haverom, egy több mint 2 méteres srác, ki 1 évig élt Tokióban, egy családnál, cserediákként nem túl sokat mesélt akkoriban.
Igaz, az is több volt, mint amit valaha is meg fogok tapasztalni 😞((
RelakS: tudom, hogy nem "japán topik" <#rinya>#rinya>
De itt jobban érzem magam, és jobb szeretek beszélgetni.