Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
<#vigyor>
LasDen
neked minden tetszik, amíg anime....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Igen, de annyi baj legyen. Nekem így is tetszik. :)
Gyõri Devi
a részek eléggé sablonosak mondjuk :D

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Máté94
Én nézem. Szerintem annyit megér.
Lelouch
A Star Driver-t nézi innen valaki? Érdemes belekukantani? Itt-ott eléggé lehúzzák, de most megint néznék valami mechát. :D
Zomil
õõõõ, ok :D
inkább normális anime-t csináltak volna :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Na arra kíváncsi leszek, majd ha jön az AA-s verzió.
Jut eszembe AA, hát eléggé le lesznek terhelve ha megcsinálják mind a 10-et. :D
Máté94
Hehe, köszönöm szépen!^^
Majd az elsõbõl lesz egy v2, a másik videós verzióhoz, mert volt pár dolog amit rosszul fordítottak az elõzõnél.

Kb. arra, hogy light novel-t népszerûsítsék. Ilyen troll anime szerintem. :D
LasDen
nekem a Gosick OP-ja tetszett a legjobban eddig.....meg taán a beelzebubé....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Egyébként eddig csak a Rio ED-je fogott meg, mint zene.
Mondjuk még hátra van 10 sorozat amit nem láttam, addig még változhat. :D
Zomil
Megnéztem ennek a remember my mr. lovercraft elsö részét...a felirat jó. De nem nagyon értem mi értelme ezeknek a 4perces izéknek ráadásul a felét az op teszi ki :D
Nem kellett sokat dolgozni vele a készitöknek...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Akkor inkább ne nézd. :D
LasDen
megszokod...muszállllyyy lesz....:D

Máté94
Belzebabub-ban kurvára idegesíteni fog az meztelen csecsemõ :D
LasDen
nálam eddig Beelzebub és Onii-chan no koto nézõs...IS, Rio és Freezing 2. vagy 3. rész dönt....

Zomil
Nah most betáraztam szinte az összes itt felsorolt anime-t, ugyhogy majd este szépen megnézegetem öket és szelektálok, melyiknek a 2. részére vagyok kiváncsi :D

Máté94
Fagyasztás"Freezing": ez is érdekes, bár elég tömény volt az elsõ rész. :)
LasDen
még nem tudni, de én 12 részrõl olvastam valahol....

BEAST
Hány részes lesz? Csak hogy tudjam meddig tart majd a szenvedésem :DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
hatalmas megváltó shaft ide vagy oda engem mahou shoujo nem érdekel.....

Zomil
Hátööö, utána néztem mi ez a müfaj: Magical girl wiki szerint, nos hát nemtudom, ez valahogy nagyon nem hozott lázba :D

Máté94
IS: tsundere paradicsom. :DD
Nézhetõ :)
Ruley
Nagyjából le is írtad. A Shaft elsõ eredeti-írású mûve.

A Mahou Shoujo mûfaj elég formula-alapú, a Shaft pedig veszettül eredeti tud lenni, még vizuálisan is, szóval ennek az ígérete olyan, mint egy oázis a sivatagban.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
Akit érdekel: US kidobta a Beelzebub és Puella Magi Madoka Magica subokat :)

Azért leirom, mielött félreértitek, nem vagyok US fan vagy ilyesmi, csak index forditások miatt napi 2szer már csak szokásbol is ránézek az oldalra :DDDD
Amugy is, már jópár feliratot megnéztem tölük, és eddig nem volt vele gondom, egyedül az index II-t felejtették el kb 5honapra :D

szerk: tudom, h Puella Magi Madoka Magica már ki lett kiálltva vmi év anime-nek meg minden, de ez mi a franc? mal-on nem találtam, h miröl fog szolni, csak, h a Shaft csinálja...mitöl olyan nagy szám ez az anime?

Gurren
nem találtam a csávótól haruhis videót, sajnálom :(

IMYke2.0.0.0
Mondod Te, aki K-On zenét linkelt... <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Alapszálon nem volt moe - jó volt a változatosság.
Ahogy Mikuru "kiskorában" moe, míg felnõtt korában kevésbé az volt :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gurren
mindenkinek egyértelmû volt.

LasDen
nekem egyértelmû volt hogy Nagato...nem tetszett a filmben, hogy moesítették....arra ott van Mikuru....:D

IMYke2.0.0.0
Aki elõl el kell dugni, az meg se érdemli, hogy meglátogasson.

Gurren
én meg eldugnám, nehogy valaki meglássa <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok otaku, de egy ilyet kincsként õriznék, az biztos: Elfen Lied Pillows + Hivatalos forrásból

IMYke2.0.0.0
Nem. Õ (<#szeret>):

Nagato (The Melancholy of Haruhi Suzumiya)

Gurren
õ?

http://www.youtube.com/v/ACwy0u91B-g&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

IMYke2.0.0.0
A jobb kézen lévõ köpeny részlet sem segít? :)

Gyõri Devi
Edajima Heihachi?<#idiota>
MAL sokat szarakodik mostanság de ha egyszer változtatsz vmit azt megfogja csinálni csak idõ kérdése

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
A MAL kezd kivenni a béketûrésbõl. Már harmadik alkalommal próbálom felvinni a listámra a Trigun filmet, és nem teszi.

IMYke2.0.0.0
Hú, ez nagyon jó :)

Tuti mindenki felismeri, hogy ki tépi a húrokat. :)

LeventeV
nem gond <#eljen><#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Malakai
Ja, nem figyeltem s elõbb írtam, doh, sry. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
a gaiden az egy 4 reszes ova, ami 2010be jelent meg, a masodik evad utan, viszont a cselekmenye a ket evad kozott jatszodik. az elso evadot mar megneztem regebben, s mikor irtam hogy kezdem a masodikat akkor hivta fel a figyelmemet lelouch, hogy nezzem emg az ovat elotte, mert segit megerteni a masodik evadot.

efti
nem rossz a masodik sorozat belole, de azert az elsonek a hangulata nekem sokkal jobban tetszett.

WWFSMD?

Malakai
Nemtom', nekem egyébként is alap, hogy mindent elsõ évaddal kezdek. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
elkezdtem a Darker Than Black masodik evadat. 2 resz utan eddig ez is tetszik es orulok, hogy megfogadtam Lelouch tanacsat es eloszor megneztem a gaident <#eljen>

Lelouch
Saki Zastin iránti rajongását eddig szépen kihagyták az animébõl, a mangában az 59. fejezetben volt ez a rész(a 162-bõl), így most tényleg elég furcsán vette ki magát hogy ilyen késõn rakták be.

A "virágkislány" az Celine, annak a földönkívüli növénynek a "termése", amit Rito nevelt a kertjükben.
armageddon666
Neked kedvcsinálókat kéne írnod...

Plan to watch

@

armageddon666
Motto To-LOVE-ru 1. rész

Jó volt, mondjuk rég láttam a sorozatot, illetve az OVAk valahogy elhomályosultak már.

Az Oujo-sama jellegû csaj mióta hajt Zastinra?
Ki az a virágkislány?
Így hirtelen.

Ja és Bluray quality YAAAY! Mondjuk csak 4 részig élvezhetem :D

@

Máté94
Ez valami durva Sekirei? :D
Még nem láttam, de tetszeni fog a hallottak alapján. :D
LasDen
szerintem ez a karnevál dolog fasság.....nem azé képzik õket, hogy egymást gyakják le.....:D