Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ehh 😄DDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A manga ismeretében érthetõbb az a nagy Battle Royal szerû kiképzés. Mondják az animban de mangában jobban hogy a felturbózott test a legdurvább sérüléseket is képes elviselni ha az nem halálos azonnal. + West Generics orvosai legjobbak a világon szóval tulajdonképpen BÁRMILYEN nem-halálos sérülést képesek meggyógyítani. Szóval amíg látványosan le nem repül a fejük, szét nem szakadnak (vagy szomorú zenére társaik karjaiban el nem haláloznak 😊 ) addig bizony életben maradnak.
Yumekui Merry nagyon tetszik. 😊
Amugy meg Touma-t mindenki szidja...nekem spec. szimpatikus 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy a Railgun manga még csak az Index-ben lévõ Accelerator elleni harcnál jár, úgyhogy a 2. évadhoz szerintem még nem kellesz ismerni az Index II-t.
Tokom tele az Index-el. Mikorra fogja megtanulni az anime ipar, hogy ez az arc ez nem ijeszto, nem gonosz, hanem vegtelenul idiota?
Ha nem tartanek tole, hogy egy esetleges Railgun 2 tortenetehez nem kellene ismerni az index 2 tortenetet mar reg dobtam volna. Komolyan nem szol ez a sorozat masrol, mint egy szellemi serult kuzdelmerol, akinek mindenre az a valasza, hogy "fogalmam sincs, de harcolok erte" olyanok ellen, akik attol lesznek nagyon gonoszak hogy a fenti degeneralt arcot vagjak
/rant
WWFSMD?
még nem néztem, de igy akkor nem nyujt valami hosszu szorakozást 😄
Yumekui Merry-t láttam kidobta az US, meglássuk milyen 😊
azt hiszem megvárom a 2. részeket, aztán az alapján döntök mit nézzek 😄
szerk: jujujuj, jövö hétvégére lesz haruhi magyar felirat
ejj nemvagyok 1napig és csak ugy jönnek a jó hirek 😄
szerk: omg végre kijött US-en az index 5. része...
Akkor azt is csak fél évvel késõbb nézhetem meg batch-ban. (:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Onii-chan no koto....bírtam, tetszik....egyedül az zavart, hogy olyan vékonyak a karakterek mint akik most jöttek a bulémia továbbképzésrõl....😄 a kibaszott denevér után itt a kibaszott pingvin...a kibaszott életbe...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
やられたらやり返す。倍返しだ!
A ragozásra gondolok. Van olyan szemét, mint a magyar, csak másképpen
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Berlinboy, én csak kicsit folytam bele a témában, no de a japán nyelvben nem nagyon ragoznak. Igeidõkkel is egyszerûbb mint pl. az angol. Az olvasás az gáz, nem egszerû az 1945 jelet mind megtanulni az írással együtt, de kb. 800-al már nagyjából el lehet olvasni a legtöbb dolgot.
Egyébként az ilyet utálom, mint pl: tabesaserarenakereba narimasen deshita.
Valami az evéssel, de hogy mi? <#idiota>#idiota>
Meg elriaszt az a kurvasok hülye szóvég,meg ezerféle szinomímának tünõ szó..
csomó hülye rövid szavacska,h de ne sa sou za...Asse tom melyik egy szó v melyik egy mondatszerkezet része...
Meg a szavak végén lévõ ezerféle végzõdés..
Meg ugye a hasonló szavak amik közt azt se tudod mi a különbség..Wa-ga , kedo-keredo-dakedo.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
a japán topikban részleteket is mesélhetsz 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
egy átlagos slice of life-ot, ami hétköznapi kifejezéseket használ elég jól megértem de mondjuk Code Geassnek nem mernék neki vágni sub nélkül
やられたらやり返す。倍返しだ!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
@
やられたらやり返す。倍返しだ!
de nekem megvan 12 rész tõlük atx-szel....
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
LasDen milyen subbal nézted a Freezinget?
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
やられたらやり返す。倍返しだ!