Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
ja jó...oké értem....engem csak az elején zavart aztán túltettem magam rajta :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Félreérthetõ voltam - érdemes elolvasni a Sankakun a cikket -, és én is félreértettelek, elnézést kérek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
De hát a Beelzebub-nál alapból is elég sokszor az iskola a helyszín...
IMYke2.0.0.0
Hát, amennyiben azt tekintjük alternatív settingnek, hogy a sorozathoz képest csak a fõ gonosz személye változott, akkor igen :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Annyi, hogy követik a divatot - mindenbõl kell egy kicsi, hogy sokan nézzék.

IMYke2.0.0.0

Gasback elköszön Amelie anyjától, és 20 év múlva is ugyanúgy néz ki.
Vash pedig a bankban tesz neki szívességet, a film elején.

Lelouch
És ennek mi köze van a Beelzebub fillerhez? :)
Gyõri Devi
a film nem alternatív setting?

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
régen láttam nem emlékszem mindenre, de én nekem Gasback nem rémlik, hogy benne lett volna a sorozatban....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Mert követik a receptet:

"The diagram below accuses Gosick, Infinite Stratos, Freezing and Merry of being rehashes based on three near identical elements – “a harsh heroine, lame protagonist, and a school setting” <...>

Other disgruntled anime fans complain that all anime of any quality now merely focus on the “three pillars” of anime – “battle, romance and school.

Fans unkindly speculate that the popularity of these inescapable elements is based on “a need to compensate for miserable otaku childhoods.”

Add to this “moeblob,” “slice of life” and “incest” and a fairly complete picture of contemporary anime is arrived at (a few other equally staid tertiary genres, such as mahou shoujo, mecha and harem also continue to be regurgitated)."

IMYke2.0.0.0
Wolfwood-on én is csodálkoztam, meg hát Gasbackon, aki elfelejtette, hogy Vash mit tett érte, s persze õ sem öregedett.

Lelouch
Beelzebub: Ez a sulis filler miért kellett az elején, amivel elment majdnem a rész fele?<#falbav> A mangában Furuichi házában voltak már a legelejétõl, ott mesélte Oga hogy honnan van a kiskölyök.
IMYke2.0.0.0

LasDen
én ott idõzavarban vagyok.....a film mikor játszódik??? a sorozat után??? de akkor Woolfwood hogy kerül oda???
de amúgy Vashon még érthetõ hogy nem látszik a 20 év, de Millyn s Merylen....

IMYke2.0.0.0
Engem a "Trigun Movie"-ban zavart eszméletlenül, hogy eltelt 20 év, és a szereplõk egy percet sem öregedtek.

Zomil
Puella Magi Madoka Magica megnézve....izééééé, a zene jó volt benne, de nemtom ez a sailor moon dolog nem nagyon jön be :D
Csöppet tulzásnak érzem az év anime-je kijelentést, ráadásul eszméletlenül zavar, h a föszereplök ilyen iszonyat fiataloknak vannak ábrázolva közben meg kb 16-17évesek...jó persze anime-ben megszokhattam volna már...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Teljes mértékben meg vagyok róla bizonyosodva, hogy az általam látott animék grafikai diverzitása ideális volt.

Moeblobból nem következik, hogy szép. Még csak az sem, hogy ugyanolyan stílusban rajzolták õket.

Tehát továbbra is irrelevánsnak tartom a moeblobok felhozását.

@

LasDen
egyszerûen jó vagyok...tudom....:D

IMYke2.0.0.0
Eszméletlen - ezentúl rövid hívószavakat használok, és szükség esetén Te majd kifejted :)
Ugyanis, ERRE GONDOLTAM. :)

LasDen
szerintem nincs baj oniichan no kotoval....
a moeblobot úgy értette, hogy sok olyat néztél mostanság és azok meg szépes és hogy elszoktál a más rajzolású animéktól, mert hogy feltételezi, hogy régen sok ilyet is láttál....:D

armageddon666
Trailer alapján ez nagyobb kliséhalmaz moeblob cucc mint amit valaha láttam :D

egyébként meg nem értem hogy jött a moeblob képbe most...

@

LasDen
szerintem nem olyan rossz....plusz, sok még csak most indul....de tény hogy én is a tavaszi szezont jobban várom...már csak Gintama miatt is...:D

Rozsomákot is megtekintettem korábban...olyan lesz mint vasember....mondjuk az elõzetes alapján aszittem Logan hülyébben fog kinézni, de elég kemény lett...:D mondjuk én a Pengét jobban várom a másik marveleknél, de ezek alapján sok jóra nem számíthatok...de hátha...:D

Hetaliat is hosszú keresgélés után sikerült elkezdenem....ez kibaszott zseniális....:D

Gyõri Devi
Ebben a szezonban, retro anime nézés lesz ezzel az "erõs" felhozatalnak köszönthetõen. De az sosem baj.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
Rászoktál a moeblobra. Gondolom, régebben, ennél rosszabb grafikájú animéket is megnéztél már :)

BEAST
Rögtön meg is bántam. :) A héten 4 vizsgám lesz. A fejemben definiciók és fogalmak kavarogtak amikor valószínûleg lefagyott és hirtelen felindulásból megnéztem(2x is -.-). :D

Majd folytatom, ha fent lesz egyben, de legalább az elsõ rész alapján már nagyjából biztos, hogy tetszeni fog. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
Sokkal gyengébb minden tekintetben. Engem sem fogott sem a graf, sem az elsõ epizód.

PSN ID.: Beegabor

LasDen
nem fáj...:D csak furcsa, hogy olyat néztél ami még nem ment végig....:D

BEAST
Mi a baj, hol fáj? :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Nekem nem tetszik a grafikája, szóval valszeg felejtõs... Meg ha jobban OreImos lenne talán, de trailer nem fogott meg.

@

IMYke2.0.0.0
Na, nem mintha eredeti módon oldották volna meg a 'no relative' kérdést, de jókat nevettem a részen.
Azt gondolom, hogy az <ÚJ> "Oniichan no Koto Nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!!"-t nézni fogom.
A végén a lapozgatós összefoglalás tetszett :)

LasDen
O_O<#wow2>

IMYke2.0.0.0
Pingvin bazzer, pingvin!!! What The Fakk! :)

IMYke2.0.0.0
Fõhõsünk engem idegesít - lehet rossz passzban néztem, mindenesetre, majd egy batchban megnézem, mert ez amolyan nem igazi mecha, és így annyira nem idegenkedem tõle.

BEAST
Nem bírtam ki, én is megnéztem az elsõ részt. Tetszett, szerintem jóféle lesz. :)

Zomil
IS is megnézve...de bazze, ez csak egy versenyröl szol? :S
ehh...

mondjuk szép kis tsundere paradicsom :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Yumekui Merry megnézve...érdekes lesz :D
igy 1rész alapján nem rossz

LasDen
Mazinkaiser....zúzós hulladék aprítás....rock zene+mechák aprítják egymást....sokmindent nem lehet róla elmondani....:D

LeventeV
kosz a gyors valaszt.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Máté94
Belzebub: neverending shounen fight? Correct!
Lelouch
Akármi is lesz benne, nem lényeges a sztori szempontjából, mert filler lesz az egész.
Lelouch
Havonta jön új fejezet.
PetruZ
Whoa, errõl tud valaki közelebbit, mi lesz benne?
LeventeV
milyen gyakorisakkal jelenik meg a manga?

LeventeV
egyetertek veled a befejezessel kapcsolatban. kar, hogy nem lesz folytatas (de azert remenykedek :P).

Lelouch
A vége folytatásért kiált, de sajnos nincs sok esély 3. évadra... Ha DtB-re vágysz még, ott van a Shikkoku no Hana manga, ami egy alternatív folytatása az elsõ évadnak. Ott szerencsére nincs hobo Hei. :D
LeventeV
befejeztem a darker than black masodik evadat. tetszett ez is, bar
kicsit sajnaltam, hogy Hei elvesztette az elejen a kepesseget.
van valami kilatas a folytatasra? esetleg valami hasonlo sorozatot mondanatok ami 12 resz koruli?

LeWyTy
Nem hiszem el hogy mindíg olyan animet kezdek el nézni a minek nincs vége.<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
Kb. a manga felétõl van oda érte. A másik kérdésre nem igazán lehet választ adni. Az elsõ fillerekkel teletömött sorozat és OVA-k után még bõven maradtak kimaradt fejezetek az elejétõl a végéig, így azokból pótolt most be jópárat a Motto + a befejezés is ugyanaz mint a mangában. De még a Motto-val együtt is nagyon sok fejezet nem került feldolgozásra.
armageddon666
Mikan mióta van oda Yamiért? :D Illetve megelõzendõ több kérdést: Mennyi maradt ki a To-love-ru és a Motto To-love-ru között?

@

LasDen
ahogy a vasemberért úgy a rozsomákért sem tülekednek a csapatok hogy elkészíthessék hozzá a subjukat....nem szép.....