Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Az Omamori Himari-t már láttam, egynek elment, de a fene tudja, valahogy kidolgozatlan, túl kapkodós, túl rövid és ahhoz képest rengeteg karakter van benne. A harem / ecchi-jelleg is elég erõs, de kibírható. Volt néhány idegesítõ rész és egy-két összecsapás is nagyon "omgz supapowa! upgrade now!"... 😊
efti
Level E elso epizod tenlyeg jo volt, oltari marhasag lesz ez 😊

WWFSMD?

Malakai
Az animét õszintén szólva félreraktam, úgyhogy sokat nem tudok róla mondani.

A mangát viszont olvastam, vagyis néha-néha még elõveszem. Az is igen erõsen ecchi orientált (néha borderline hentai), rengeteg klisével, ami önmagában még nem akkora probléma, de a chapterek túlnyomó többségében megragad a középszerben.
Egy idõ után azért kezd érdekes lenni, amikor a fõhõs is kezd belefejlõdni az örökségébe, de az már a sokadik chapter (nem is tudom, hogy jutottam el odáig), addig a semmitmondó szövegeivel gyûjti a háremet az 1-2 chapterenként feltûnõ rosszlányok/megmentettek között. 😊

Mivel az igen nagy ritkaság, hogy a mangát javítaná fel az anime így sokat nem várnék tõle. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nem hinném, hogy másból lehetne....de bakumannal attól félek, hogy jövõ ilyenkorra lesz 50 rész és semmivel se lesznek közelebb a célhoz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
enyhen off

befejeztem a bakuman manga 8 kotetet. A tertenet meg mindig erdekes, a kezdetekhez kepest azert kisse le van ulve.

Raadasul neha olyan mintha csak felkesz anyag lenne, alig par vonal egy egy oldal, majd a kovetkezo par ugyanazon a fejezeten belul pedig hihetetlenul kidolgozott...ezek a scanlation-ok ugye mindig a mar megjelent muvekbol keszulnek?

WWFSMD?

LasDen
nekem nem tûnt fel cenzúra, de akkor atxesbe is belelesek, hogy lássam mivan....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
és érdemes megnézni?

Ruley: mintha pl. egyetemen röviden nem szokták volna összefognalni az elsö orán, h mivel fogunk foglalkozni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Nos...Kore wa Zombie desu ka-t AA-n dokuro-chan-hoz hasonlitják, ez igy önmagában+Lasden reakcioja böven elég ahhzo, h nézös legyen 😄

Amugy állitolag cenzurázva van ezért érdemes megvárni Atx verziot.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
"...vagyis japán animációs film felhozatalt."

ilyen nem

@

Malakai
Hogy amikor mondod, hogy anime, egybõl meg is magyarázod mit jelent?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Seth
"Mi sem mondjuk a topikban pl. hogy "Már nagyon várom a tavaszi anime, vagyis japán animációs film felhozatalt.""

Ez most rossz példa volt, szerintem számtalanszor fordult elõ ilyen-olyan formában 😄

PSN ID.: Beegabor

LasDen
a való vikágban is van, hogy újonctól, elsõévestõl megkérdik miért van itt...nem olyan nagy dolog...😄

Ruley
Engem zavar. Az ember általában nem mondja el azt, amit már mindenki tud. Mi sem mondjuk a topikban pl. hogy "Már nagyon várom a tavaszi anime, vagyis japán animációs film felhozatalt." A fiktív világok szereplõinek sincs logikus okuk hogy hirtelen elkezdjék definiálni az életük megszokott jelenségeit.

Máshogy is meg lehet ezt oldani, vannak olyanok amikben nem tûnik fel ennyire.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Seth
Ez miért baj?

Ruley
Ennek az évadnak az elsõ epizódjaiban zavaróan összecsapottak és kiugróak az expozíciók.

Volt a Freezing-ben az a nagyon béna jelenet hogy "Definiáld, mik vagyunk mi. - Mi Pandorák vagyunk, szupererõnk van, gyógyító képességünk van, és fegyvereket tudunk megidézni"

Aztán a Merry-ben volt az a csevegés hogy "Milyen érdekes is a legjobb barátunk képessége amirõl már tudunk, és milyen kár, hogy, mint tudjátok, nem elég pontos"

Meg most az IS-ben ugyanez, hogy elsõ tanórán a tanár elkezdi definiálni hogy kik õk és miért vannak itt.

Úgy elképzelem hogy menne ez a valóságban:

"Üdvözöllek az elsõ gimnáziumi történelem órátokon. A gimnázium, mint azt tudjátok, egy középfokú oktatási intézmény ahová négy évig jártok majd. A történelem pedig, mint azt tudjátok, a régmúlt események tanulmányozását jelenti."

Malakai
Omamori Himari, igaz fél anime benne van ebben a videóban. 😛
Démonlány a démonvadász család leszármazottját védi és mindenféle egyéb démonlányok ellen harcolásznak, természetesen hárem gyülekezet lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Omamori Himari, ok 😄 sejtettem a képrõl és a végén írja is... sõt most hallom mondja is 😄

@

armageddon666

youtube miket nem ajánl nekem...

...

Youtube miket ajánl nekem?

...

Mi ez az anime? 😄

@

Győri Devi
Level E-t vártam igazán ezek közül most kíváncsivá tettél remélem lesz hamar vmi jó sub

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
Kore wa Zombie desu ka - hulla jó volt....az egész nagyon jó volt....kivéve a masou-shoujo dolog...nem lenne vele bajom ha nem lenne majd minden részben ez az átváltozós baromság....😄

Level E - nem ezt vártam és kellemesen csalódtam....az elsõ felét végig röhögtem, de aztán a komolyabb rész is jó volt...én ilyen nagyon komoly epic cuccot vártam (és úgy gondoltam, hogy gagyi lesz), de meglepett hogy ennyi humor van benne....

Dragon Crisis - Ez is jü volt...nem annyira mint a másik kettõ de élveztem úgyhogy ez is nézõs lesz......

Nem értem mért kell fennakadni még minidg azon, hogy nincs új a nap alatt...engem ez már nem érdekel...ha szórakoztat nézem, ha nem...nem....ennyi 😄

Máté94
Logitech Z-2300 😊
efti
tyu gz 😊 Min nezed? Min hallgatod?

WWFSMD?

Máté94
Clannad+1080+FLAC=<#merges2>
efti
Dragon crisis elso resz: nem tudtam nem gondolni az Imyke altal belinkelt cikkre. Egyszeruen n+1. Meg a hangok is.

WWFSMD?

armageddon666
Hmmm ez az érdekes újítás szimpi viszont.

@

Ruley
Szerintem maradjunk annál hogy OniiKoto, hasonlóan nevetséges címû, de színvonalasabb elõdje alapján.

Egyébként nekem vizuálisan tetszik, olyan shoujo hatást kelt, (pedig nem az) fõleg az OP a rózsákkal, meg amit az arcukkal csinálnak.

Az érdekes újítás hogy mindkét gyerek közepesen perverz, kicsit elegem van már a fatökû fõhõs fiúkból akik átkozzák a balszerencséjüket amiért saját háremük van, ráadásul folyton pantyshot-okat kell látniuk, (Touma, Keita), meg az idióta perverzekbõl is, akik akkor se tudnák levenni a szemüket egy pár cicirõl ha az életük múlna rajta, aztán kapnak is puklit a fejükre (Tomoki, Saito).

A szülõk is jópofák voltak.

armageddon666
betippeltem oniichant az ortopédrõl <_<

@

armageddon666
Mint a grafika 😄

@

efti
Eredetileg kivancsi voltam a Belzebub-ra, de miutan irtatok, hogy vegtelen tortenet eselyes, az elegge visszavette a kedvem, egyenlore inkabb kivarok.

Figyeltetek amugy, hogy Imyke hogy kibujt a valasz alol, hogy hogyhogy futo animeket nez? Pedig mar epp ajanlani akartam neki a Ghost Houndot, ha mar kedvenc szeneslanyai elkezdtek kiadni..

animek rajzolasi minosege: nem hatrany szerintem ha egy anime jol nez ki, ezt semmikepp nem vetnem egyetlen anime szemere sem mint hatrany. Persze attol hogy valami nincs valami huha modon megrajzolva meg lehet jo tortenet is (pl Kare Kano). Ami nekem mostanaban nagyon bejott az a vizfestek szeru abrazolas ami az Aoi Hana-ban volt..

WWFSMD?

Zomil
azért ennyire sztem nem gáz a helyzet, elözö szezonba is tudtommal csak a Samurai Girls volt ilyen 😊

Máté94
Tudom mit jelent. 😄
LasDen
ezt a rövidítést ne használd má....ez nagyon gáz...😄

Győri Devi
végén az lesz hogy shoujokat fogok nézni XD Kimi ni Todoke ftw!! 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Máté94
😄DD
Seth
Ezzel tudják eladni a szemetet is. Az ingerhiányos férfinépség meg be is kajálja

Máté94
Ocinko: Ilyen ortopéd lányokat rég láttam. 😄
Győri Devi
de ez hogy mindig iskolás nagycsöcsû harcos ribancoknak kell lenniük, akiknek orgazmusuk van kb mikor benyomják a képességüket... hihetetlen

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
legalább cenzura nincs... 😄

LasDen
valami olyat olvastam, hogy lesz 4:3 és 16:9 is...nemtom minek így csinálták....

Győri Devi
Freezinget miért 4:3-as arányban adták míg az op/ed meg wide? elég gáz már 2011-et írunk...

armageddon666
És rátapintottál a lényegre!

@

RelakS
IMYke, képkitalálós topikot nézted-e?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Nem gond ha nem tul mély, az "ecchi-csajokharcolnak cucc, kicsit több vérrel" stilus meg nagyon bejön, a tucat része meg majd kiderül 😊

Nekem akkor is eddig ez az idei favoritom, már csak azért is mert végre a karakterek nem kisiskolásoknak vannak megrajzolva...

Malakai
Épp pár napja vágták fejemhez, hogy a mangát túl korán hagytam abba. 😛
Ja mert csalódás volt miután jól agyondícsérték azelõtt. Egyébként olyan tizenpár chapter után mondtam, hogy jólvan nekem elég, hogy húdemélynek állították be, de valójában egy tucat ecchi-csajokharcolnak cucc, kicsit több vérrel. 😊

Animére meg még nem néztem rá...

Szerk: Ja és ezzel azt akartam mondani, hogy nem tudom mit várjak az animétól, de biztos belenézek. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
nem tudom, de ezek a sakkfigura alakú lányok elég érdekesek 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PetruZ
Én már eldöntöttem: akármilyen hosszú is lesz, KELL! XD
Ruley
Azért van egy jellemzõ moeblob grafikai stílus is, amire szerintem Imyke gondolt, azokkal a kerek arcokkal, csillogó hajakkal, és jó sok Gaussian Blur-al meg shadinggel, miközben van ez a másik, mint az OniiKoto is, ami szinte manga-szerûen szögletes, ceruzaszerû satírozásokkal, vézna testalkatokkal, stb.

Zomil
oh...máj...gád...ez...a beelzebub egy hatalmas nagy marhaság 😄DD
még nem tudtam eldönteni, h akkora nagy faszág, h tetszik vagy akkora faszság, h már tulságosan fáj...
még pár részt megnézek belöle, aztán majd eldöntöm, persze a poénokon jókat röhögtem 😄

Győri Devi
érdemes megjegyezni hogy Vash több mint 130 éves a sorozatban is

Zomil
Nah végre eljött az az érzés az idei szezon animéi közül amikor azt érzem most rögtön akarom a következö részt 😄
És ez a Freezing-nek köszönhetö...eszméletlenül hangulatos.
Persze itt is azért vicces a kör/küllem kialakitás, mert ugye a csaj 17éves kinézetre meg 25, de nem zavar 😄
Szerencsére nincs cenzura se semmilyen igy az se von le a nézhetöségböl. Az ED zene iszonyat jó, és a történet is érdekes. Alig várom már a következö rész.