Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mangát viszont olvastam, vagyis néha-néha még elõveszem. Az is igen erõsen ecchi orientált (néha borderline hentai), rengeteg klisével, ami önmagában még nem akkora probléma, de a chapterek túlnyomó többségében megragad a középszerben.
Egy idõ után azért kezd érdekes lenni, amikor a fõhõs is kezd belefejlõdni az örökségébe, de az már a sokadik chapter (nem is tudom, hogy jutottam el odáig), addig a semmitmondó szövegeivel gyûjti a háremet az 1-2 chapterenként feltûnõ rosszlányok/megmentettek között. 😊
Mivel az igen nagy ritkaság, hogy a mangát javítaná fel az anime így sokat nem várnék tõle. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
befejeztem a bakuman manga 8 kotetet. A tertenet meg mindig erdekes, a kezdetekhez kepest azert kisse le van ulve.
Raadasul neha olyan mintha csak felkesz anyag lenne, alig par vonal egy egy oldal, majd a kovetkezo par ugyanazon a fejezeten belul pedig hihetetlenul kidolgozott...ezek a scanlation-ok ugye mindig a mar megjelent muvekbol keszulnek?
WWFSMD?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ruley: mintha pl. egyetemen röviden nem szokták volna összefognalni az elsö orán, h mivel fogunk foglalkozni...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amugy állitolag cenzurázva van ezért érdemes megvárni Atx verziot.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez most rossz példa volt, szerintem számtalanszor fordult elõ ilyen-olyan formában 😄
PSN ID.: Beegabor
Máshogy is meg lehet ezt oldani, vannak olyanok amikben nem tûnik fel ennyire.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Volt a Freezing-ben az a nagyon béna jelenet hogy "Definiáld, mik vagyunk mi. - Mi Pandorák vagyunk, szupererõnk van, gyógyító képességünk van, és fegyvereket tudunk megidézni"
Aztán a Merry-ben volt az a csevegés hogy "Milyen érdekes is a legjobb barátunk képessége amirõl már tudunk, és milyen kár, hogy, mint tudjátok, nem elég pontos"
Meg most az IS-ben ugyanez, hogy elsõ tanórán a tanár elkezdi definiálni hogy kik õk és miért vannak itt.
Úgy elképzelem hogy menne ez a valóságban:
"Üdvözöllek az elsõ gimnáziumi történelem órátokon. A gimnázium, mint azt tudjátok, egy középfokú oktatási intézmény ahová négy évig jártok majd. A történelem pedig, mint azt tudjátok, a régmúlt események tanulmányozását jelenti."
Démonlány a démonvadász család leszármazottját védi és mindenféle egyéb démonlányok ellen harcolásznak, természetesen hárem gyülekezet lesz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
やられたらやり返す。倍返しだ!
Level E - nem ezt vártam és kellemesen csalódtam....az elsõ felét végig röhögtem, de aztán a komolyabb rész is jó volt...én ilyen nagyon komoly epic cuccot vártam (és úgy gondoltam, hogy gagyi lesz), de meglepett hogy ennyi humor van benne....
Dragon Crisis - Ez is jü volt...nem annyira mint a másik kettõ de élveztem úgyhogy ez is nézõs lesz......
Nem értem mért kell fennakadni még minidg azon, hogy nincs új a nap alatt...engem ez már nem érdekel...ha szórakoztat nézem, ha nem...nem....ennyi 😄
WWFSMD?
Egyébként nekem vizuálisan tetszik, olyan shoujo hatást kelt, (pedig nem az) fõleg az OP a rózsákkal, meg amit az arcukkal csinálnak.
Az érdekes újítás hogy mindkét gyerek közepesen perverz, kicsit elegem van már a fatökû fõhõs fiúkból akik átkozzák a balszerencséjüket amiért saját háremük van, ráadásul folyton pantyshot-okat kell látniuk, (Touma, Keita), meg az idióta perverzekbõl is, akik akkor se tudnák levenni a szemüket egy pár cicirõl ha az életük múlna rajta, aztán kapnak is puklit a fejükre (Tomoki, Saito).
A szülõk is jópofák voltak.
Figyeltetek amugy, hogy Imyke hogy kibujt a valasz alol, hogy hogyhogy futo animeket nez? Pedig mar epp ajanlani akartam neki a Ghost Houndot, ha mar kedvenc szeneslanyai elkezdtek kiadni..
animek rajzolasi minosege: nem hatrany szerintem ha egy anime jol nez ki, ezt semmikepp nem vetnem egyetlen anime szemere sem mint hatrany. Persze attol hogy valami nincs valami huha modon megrajzolva meg lehet jo tortenet is (pl Kare Kano). Ami nekem mostanaban nagyon bejott az a vizfestek szeru abrazolas ami az Aoi Hana-ban volt..
WWFSMD?
やられたらやり返す。倍返しだ!
PSN ID.: Beegabor
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Nekem akkor is eddig ez az idei favoritom, már csak azért is mert végre a karakterek nem kisiskolásoknak vannak megrajzolva...
Ja mert csalódás volt miután jól agyondícsérték azelõtt. Egyébként olyan tizenpár chapter után mondtam, hogy jólvan nekem elég, hogy húdemélynek állították be, de valójában egy tucat ecchi-csajokharcolnak cucc, kicsit több vérrel. 😊
Animére meg még nem néztem rá...
Szerk: Ja és ezzel azt akartam mondani, hogy nem tudom mit várjak az animétól, de biztos belenézek. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
még nem tudtam eldönteni, h akkora nagy faszág, h tetszik vagy akkora faszság, h már tulságosan fáj...
még pár részt megnézek belöle, aztán majd eldöntöm, persze a poénokon jókat röhögtem 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
És ez a Freezing-nek köszönhetö...eszméletlenül hangulatos.
Persze itt is azért vicces a kör/küllem kialakitás, mert ugye a csaj 17éves kinézetre meg 25, de nem zavar 😄
Szerencsére nincs cenzura se semmilyen igy az se von le a nézhetöségböl. Az ED zene iszonyat jó, és a történet is érdekes. Alig várom már a következö rész.