Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nem értem...miért is olyan nagy dolog ez???
és muszáj ám rövidíteni...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gurren

Máté94
Puella Magi Madoka Magica :DD
Zomil
és most mondd meg, h ez minek a röviditése :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
PMMM: kicsit féltem a rajzolástól, de megérte megnézni.
Eddig talán ez a legjobb a szezonból. :)
armageddon666
Nem Star Warst néztél? :DD
Am kardoknál kell az a "fémes suhogás" ...

@

armageddon666
Utolsó két részt leszámítva jó volt ez a Kurenai...

Nem értem miért nem használta az a wolverine-szerû fegyverét Kurenai :D Harcoknál ahogy elnéztem több támadás is arra volt alapozva... és persze így az alkarnyi penge nélkül nem is érték el az ellenfelet. Az utolsó két részt szörnyûnek találtam, olyan össze-vissza meg értelmetlen volt.

@

LasDen
múlthéten néztem mátrix 2-t és amikor kardot meg ilyeneket használtak és hogy minden lendítésnél volt hangja az animéket juttatta eszembe, hogy azokba is a kardoknak minden mozgatásnál van valamilyen hangjuk :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Hamarosan a százat fogja súrolni a watching-jaim...
Malakai
Mellesleg tavaszi szezonról a legfrissebb, kattra nagy lesz:

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
Padra rajzolni szabad....:D
Abe Yoshitoshi
http://www.youtube.com/v/WjDdQaW7pl4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

PetruZ
Ja, láttam én is, de egyelõre bizonytalan vagyok, hogy váltsak-e rájuk. Bár a gg amilyen b*zi, holnapra kitalálják, hogy ha már az Eclipse úgy is csinálja, akkor õk dobják...
Gyõri Devi
knt után visszamehetnek aludni :D

やられたらやり返す。倍返しだ!

Malakai

Why the hell are you releasing files?
Ah, no cause for alarm. We're just stirring in our sleep, don't worry.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gyõri Devi
Eclipse vissza jött KnT 2 évaddal!

やられたらやり返す。倍返しだ!

LeventeV
szuper... tuti megnezem. az elso is nagyon tetszett.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Nem anime, de ázsiai - igaz, élõszereplõs.

A koreai (angol cím lesz) "Queen Seon Duk" - itthon a "Silla Királyság ékköve" címen futott - utolsó részét is megnéztem tegnap (kisebb csalódás volt, mert a 'majdnem fõszereplõvel'*** együtt éltem, vele éreztem a sorozat folyamán - 62 rész - és nem lett 'boldog vég') - és úgy döntöttem, beszerzem az utolsó, monumentális epizódot, és a zenéket.
S döbbenetes tényre derült fény, miközben mindenféle felirat és magyar szinkron nélkül végignéztem újra ezt a részt:
Az m1-en is van cenzúra, nem is akármilyen.
S a végén ráadásul egy óriási spoilert le is lõnek a szinkronnal - ütõsebb lett volna, ha azt az egy mondatot nem szinkronizálják le, és a végén tudjuk meg, mit suttogott...

*** = gyakorlatilag, nélküle a sorozat fõszála értelmetlen lett volna, és nem mellesleg, õ volt a megosztó személyiség is, de a fõszereplõ a Királynõ volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gyõri Devi
fákjeeee

やられたらやり返す。倍返しだ!

IMYke2.0.0.0
Á, az semmi még.
A feketeleves még hátravan. S ahogy a srácok már írták: ha kibírod az alapsztori végéig (garantált szívtörés), akkor az After Story nagy részét végigizgulod és sírni is fogsz, mint egy kisgyerek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
El se hiszem... Tavasszal indul a Kaiji 2. évad.<#hawaii><#taps>
LasDen
tökmindegy....

A Freezing 3-ik részében...

Miután Satelizel kitör a freezingbõl elõször a három Limitert kaszabolja le majd a csajt teszi mozgásképtelenné. Eltöri pár bordáját majd átrendezi az arcát pár lendületes ökölcsapással végül leszúrja azzal a böhöm nagy fegyverrel. Mire kiszedik a kezei közül már alig él tõrös csaj de persze a dokik megmentik.
Zomil
mér mit hagytak ki a 3. részben? :O

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A Freezing 3 ik részében mi a fenéért nem lehetett követni mangát? Nem hiszem hogy sok kis ártatlan gyerek lett volna sorozatgyilkos ha benne maradnak a véres részek. Fõleg hogy az elsõ részben úgy tûnik senkit sem zavartak a véres jelentek.
LasDen
lehet hogy jövõ héten újra nézem AF-t....

efti
A fuko-s tortenet csak bemelegites az after storyhoz kepest :)

WWFSMD?

LasDen
maj meglássad..nézzed...:D am szerintem az AF sokkal jobb mint az 1...:D egyedül az nem tetszik, hogy a mellék szereplõk a 2. felében szinte nincsenek is jelen....

Máté94
Clannad: Még nem tudta nálam eltörni a mécsest, de a Fuko-s résznél már majdnem, de nem.

After Story rosszabb lesz? :)
PetruZ
Sajnos Jézuskára még várni kell egy picit, de addig is be lehet próbálkozni mondjuk a Nyuszinál, hátha... :)
efti
Nekem a superstraton akadt meg a szemem..akkor en milyen buzi vagyok? <#idiota>

WWFSMD?

efti
ezert legalabbis buntetopont jarna :D fel percnel mar a hajam teptem...

WWFSMD?

Auren
Ezekszerint csak nekem számít, hogy gitározik :D

I am the bone of my Sword.

Gyõri Devi
de te is mert én csak most figyeltem fel rá XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

RelakS
jobb fent

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
meg egy X3 van még ott...:D

Zomil
te láttál ut3? megbuktál a gayteszten... :D
én csak az l4d-t láttam :D

RelakS
?

Jó csaj, és szereti az Unreal Tournament 3-mat? Ide vele!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
én 2-öt kérnék! :D

Zomil
miiiiiiiii....

PetruZ
Na, ki (nem) akar egy ilyet a szobájába? ;)
Gyõri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
Jah nagyon menö volt, de ezen kivül más értelme nem nagyon volt :D

LasDen
de jól nézett ki :D

Zomil
Én már egy jó ideje leszarom mi van egy uj anime elsö részének elsö pár másodpercében...Samurai girls is bebizonyitotta, h semmi jelentösége nincs ezeknek a jeleneteknek :D

A kép meg nem igazán értem mit akar ábrázolni :S

Ezek a gonosz nácik mindenütt ott vannak. :)
Zomil
Jól olvastad, mert valoban Faust-tol idéztek :)

Ruley
Ja, meg okos emberek ezt is észrevették az elsõ rész elején. (spoiler, ha igaz).

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
Azt olvastam valahol, hogy a boszorkányok a 2. rész harcjelenete alatt németül Faust-ot idéztek.

Ez talán utalhat rá hogy a szerzõdéses kikötéssel kívánságokat teljesítõ lény mennyire jószándékú...

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
ja jó...értem..:D nekem is feltûnt, de gondoltam nem számít, mer máshol is láttam ilyet, hogy hol kitakarták hol nem....:D

IMYke2.0.0.0
Vagy takarjanak ki minden panty(pantsu)shotot, vagy semmit! De helyette, néha kapunk vigyorgó macskát, pingvint az arcunkba, mikor pöttyös bugyesz sarka látszik, néha meg semmit, és ott feszít a tudjuk mi, a textildarab mögött...