Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként általában speedsubokról van szó.
@
meglepõ hogy gagyi a kamisama....szerintem jó volt...:D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De inkább Kaiji-t nézz.<#idiota>#idiota> Ha már úgyis jön annak is a folytatása tavasszal. :D
"Freedom -> még nem néztem utána" ---> THORA
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
GAGYI
amit szomorúan veszek tudomásul...
Elemental_Gelade -> még nem néztem utána
Kimikiss_Pure_Rouge -> még nem néztem utána
Le_Chevalier_DEon -> még nem néztem utána
Darker_than_Black:_Kuro_no_Keiyakusha_Gaiden -> ez elõtt az OVAt kéne, ugye?
Isekai_no_Seikishi_Monogatari -> nem találtam complete rlst :(
REC -> nem találtam angol rlst :(
Freedom -> még nem néztem utána
ezeket ajánlottátok, +Kurenai +KamiKazoku.
@
A rajzstílus így sokkal jobban a japán rajzfilmek felé hajlik mint anno a 1-ben.
Véleményem szerint a rajzolás minõsége bármelyik minisztoriban jobb mint az 1 minõsége. Az összekötõkben meg... nem tudom ki és miért bólintott rá erre a CGI hányadékra... Remélhetõleg majd valaki csinál belõle egy olyan verziót ahol ez ki van vágva és csak az animált részek vannak benne. :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Építész szerettem volna lenni mikor kicsi voltam, aztán rájöttem, hogy ez a rajzolás nem fekszik annyira :D
@
(Álmom volt kiskorom óta, csak a tériszonyom és a lábam miatt nem vettek fel a pécsi Pollack-ra, így lettem földmérõ majd késõbb szociálpolitikus...)
@
Menjünk, amúgy sincs semmi dolgom itthon :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mondjuk végre kiderül, h nem csak versenyröl fog szolni a cucc, hanem lesznek itt illegális IS-ek is :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Összességében jobban tetszett mint az elõzõ rész. Kis történetekbõl épül fel amelyet mind más és más anime illusztrátor csoport készített. Mindegyik sztori fõleg dokié és a nõé nagyon hangulatosak.
DE! és itt óriási DE jön.
A történeteket összekötõ keretsztori valami elképesztõen trágya minõségû CGI vel van megoldva. Mintha valaki 10-15 éves techel imprózott volna. De nem mondok igazat mert 15 éve ennél jobb CGI-t csináltak mint ez az okádék.
Jobban jártak volna ha ahhoz is valamelyik animátor csapatot kérik fel.
7-8/10 Lenne de emiatt trágya CGI keretsztori miatt csak 5/10 -et adok rá.
beteg dolgok nem vitatom, de biztos hogy hallott már róla az ember O.o
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szerintem meg elég szar a hen zemi...
Milyenekröl? :D
Mondjuk nem gondoltam, hogy lesz idõutazás...még érthetõbb is volt mint Haruhiban :D Kid feltûnései meg kész...annyira beteg....rohadt jó volt...:D
Na aztán lehet elég lesz az OFFból, mert jön RelakS és nem tudja melyik topicba tévedt :D
@
A rektorik ugye már a következõ szemeszterben vannak.
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nálunk - Pécs - mindig december elsõ hetében kezdõdött/dik és január második hetére meg is van, utolsó két hét az utóvizsga idõszak, februárban meg az új szemeszter órafelvételi hetei.
ON
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
@
mintha az armageddonban géza affleck visszamenne Willishez, aki ott szenved, hogy mi a faszé nem nyomja má meg azt a kurva gombot.....kész...:D
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
de úgylátszik mégse olyan :D