Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
hogy neha egy nagyon enyhe pantyshot is ki van takarva, mashol meg majdnem kilog a kepernyorol a teso bigyuja es megsincs pingvin se egyeb

WWFSMD?

LasDen
hogy érted??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Oniikoto harmadik resz tenlyeg eleg fura volt. Engem nem is igazan a pingvinek meg a macskak zavarnak, hanem az hogy nem kovetkezetesek benne..

WWFSMD?

Jaja. Sztem nem véletlenül üldözte másik Magical Girl az elején.
LasDen
nem gondoltam volna, hogy ilyen mód fog...:D nagyon kész...
am a fõgonosztevõ mennyira hasonlít Ikarira az Eva-ból...és hogy Madao a hangja mindkettõnek...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Viszont az a Kyubey(azt hiszem igy irják azt a fehér izét) azzal a :3 fejjel néha elég rémisztö :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Madoka Magica egyre érdekesebb... :)
Az ED-je meg nagyon jó.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
a mai rész után? Betegek XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
nagyon rákattantál a tachikomákra...:D

RelakS

RelakS
Az animax teletextjén még mindig /+ van kiírva <#idiota>

armageddon666
Kurenai 6 bántja a fülemet, de egyébként jó rész :D azok az arckifejezések, meg reakciók :))

@

RelakS
GiTS-et nézte valaki?

Utána a Tachikoma na Hibi-n felröhögtem :D
Tachikoma nyomkodja a "kvarcjátékot", és azt írta hozzá a felirat:
Úúúh, ez a játék odabasz!

PetruZ
Nem (csak neked) volt igazad. :)

Más:
- Dragon Crisis a 3. rész után nálam cancel lett, mert rém unalmas, nagyon általános iskolás szint az egész és borzasztóan klisés, a második felét már tekergettem. :(
- A Zombie viszont lehet, hogy kinövi magát a szokványos harem stílusból (ami egyébként önmagában nem elítélendõ :) ), kezd valami elsõre érdekesnek tûnõ története is kialakulni, ami jó.
- A többi nézett sorozat a szokásos jó. :)
Gyõri Devi
Kid bazdmeg igen nagy arc mindig feltûnik valahogy XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
vajon kire hasonlít ez a valaki??? :D

Lelouch
Amikor kb. ott jártam anno, én is ugyanígy voltam vele. A sorozat második felére már javul a helyzet szerencsére.
Jakuza001
40.-nel a 103-bol.
Teljesen kaotikus az anime, van hogy rem gyenge reszek vannak benne, van hogy a szinvonal emelkedik.

Nagyon hullamzo emiatt a kedvem is. Van hogy legszivesebben abbahagynam, aztan megis csak folytatom egy-egy jobb resz utan.

Ugy erzem, nagyon lassan akar a tortenet is beindulni, mar ha van ilyen neki, mert az is teljesen lapos ezidaig.

Lelouch
Hol jársz benne?
Jakuza001
Vazz en megint szenvedek egy hosszu sorozattal.
d.Greyman

IMYke2.0.0.0
Én is dobtam az Onii-t a BD-ig. Már az elõzõ kettõben is rühelltem a cenzorshipet - kutya, pingvin, 'rohadjanakmeg'!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Az eheti Level E is kelloen elborult volt, bar az elozo ket resz jobban tetszett. Ennek ellenere at hiszem szeretni fogom ezt a sorozatot.

Az aktualis Oniikotohoz meg nem volt szerencsem, de a legfurabb az elso kettoben az volt, hogy a pingvines tema nem volt valami kovetkezetes. Volt par panty shot amit mutattak, egy kupac masikat meg nem.

WWFSMD?

PetruZ
Ezt az Oniikoto-t nem nézem, de a leírás alapján a Beelzebub jut az eszembe, ami reggeli órákban futó anime, cenzúra nélkül, amelyben pl. legutóbb (a 3. részben) férfi mell "milking"-et mutogattak. :] (Oké, hogy csak imitáció volt, de kétszer is, ami ezek szerint egy szimpla fürdõruhához képest lófütty?... Vagy ott van a tök pucér Baby Beel. Vagy az enyhén buzis Alain Delon és a szövegei. :) )
Ruley
Ja, ebben a részben az OniiKoto tényleg túlzásba esett, pedig engem még az elõzõ két részben sem zavart annyira. Mosta fürdõruha alsót azt miért?

Bele se merek gondolni, a jövõ heti, strandolós részen mi lesz akkor, tisztára Táncoló Talpak, vagy mi.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
zombie érdekes fordulatot vett...de van egy sanda gyanúm, hogy csak valami trükk lesz....

viszont asszem Oniikotot jegelem a BR-ig mivel ilyen cenzúrával ez nézhetetlen....jó rész volt, de ez sokat rontott az élményen....

Seth
spoiler?

PSN ID.: Beegabor

Máté94
Nekem lett igazam. :D
A nõ volt a tettes. :)
Zomil
majd ha lesz felirat hozzá(magyar), de igy is elolvastam már 1-2 spoilert a 3. résszel kapcsolatba és egyre kiváncsibb vagyok :)
igazábol azt olvastam a sorozatrol, h a készitök egy eléggé kiforditott/sötét hangulatu Mahou Shoujo sorozatot akarnak késziteni igy érdekel a dolog, h mi sül ki belöle :)

Madokából Nézd meg a 3-ik részt is. Kissé meglepõ. :)
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Én sem láttam még, pedig már itt van nálam, csak egyszerûen nincs egybefüggõ 3 szabad órám, darabokban meg nem akarom nézni, mert akkor semmit sem értenék belõle. :)
Zomil
Madoka Magica ezzel kapcsolatba kifelejtettem, h az viszont tetszik, h puskákkal lödözi a "rosszakat"...menö :DDDD

Zomil
Nah ma megnéztem egy adagot :D

Merry: még mindig tetszik :)
Level-E: beteg!! :D
Gosick: egyre jobb :) Victorique karaktere nagyon tetszik...Az ending zene meg magasan ver mindent a idei szezonbol számomra :)
Beelzebub: nem rossz...de még mindig nem jön be annyira...igazábol nem tudom eldönteni, h tetszik v nem
Madoka Magica 2. részét néztem most meg: hát érdekes, föleg a boszokrány elleni harc iszonyat szürrealista....viszont a csata közbeni zene meg baszott jó!!! :D Igazábol még nem döntöttem el erröl se, h bejön-e nekem ez a tipusu anime

Amugy számomra mostani op/ed rangsor:
Gosick ED
Merry OP
Zombie OP

a többi ugy nagyjábol egy szinten tetszik :)

LasDen
szerintem ezt használta...

De vajon hogyan volt lehetséges az idõutazás ha Kyonnak se fluxuskondenzátora sem volt se 9.21Gw energiája sem de még csak a 88 mérfölded/órát sem érte el? :)

Sztem kamu volt az egész. :)
LasDen
shame on you....

efti
mondjuk az is igaz..

Ezuton is elnezest toluk

WWFSMD?

BEAST
Én már biztos hogy nem fogom megnézni. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ruley
Arról nem is beszélve hogy a legtöbb fórumon az alkalmi lurker legalább annyi mint a rendszeres kommentelõ. Annak a leendõ örömét sem akarjuk szétspoilerezni aki csak hetente egyszer néz be, és kéthavonta egyszer szól hozzá, ha épp az általa is ismert hat-hét anime egyikérõl beszélünk.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
vagy esetleg van, aki még nem látta

engem is lehurrogtak, mikor kiderült, hogy elõszörre nézem meg az NGE-t <#idiota>

efti
Micsoda Haruhi topic lettunk. Viszont nem tudum van e meg barki is aki nem szolt a dolghoz hozza spoilerben :D

szal mind lattuk es nem akarjuk elrontani egymas elmenyet ha netan meg egyszer latnank...

WWFSMD?

armageddon666
Aminek a definícióját asszem most sikerült megértenem :D Ideje így vizsga után nem is tudom hány nappal...

@

armageddon666
A H csoport g szerinti jobboldali mellékosztálya.

@

Zomil
házigazda -.-

RelakS
Hg? Higany?

Zomil
Ha a hg-vel offolok, akkor az most paradoxon? :D

Amugy jah az ö hibája :D

RelakS
hát a faszé ment a Sztavromula Bétára? <#idiota>

Zomil
Utolso off:
Az eléggé wtf részt volt valóban, ráadásul annyira mindennapiként volt leirva a dolog nulla drámai köritéssel, pedig elvileg akibe fülig szerelmes volt hipp-hopp eltünt és ezzel le is van tudva a dolog...
De még ez sem zavart annyira csak a legutolso oldal.
Hogy a végén mindenki meghal és vége...

armageddon666
Jajj emberek, a lényeg, hogy Kyon for president!

...though I respect your opinion

@

RelakS
Ja, az 5 könyvtõl az elsõ három remek, a 4. még elmegy, az 5. meg hát egy nagy katyvasz. Bár legjobban azt sajnálom, hogy az egyik plurális rendszerben történt utazáskor Arthur elvesztette az asszonyt :(